|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
Aniczko a Twój mąż też z lustrami się bawi? Serio?
Marta przemęczona jestem i chyba z tego. Zupełnie wypluta dzisiaj jestem, a dużo pracy przede mną i nie mogę się zabrać za to.
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Marta w wypadku kredek i kolorowania nasze dzieci jednak się rozminęły Marcelinka lubi kolorować, koloruje bardzo ładnie, praktycznie nie wyjeżdża za linie, no i trzyma od początku jak 4-latek. Za to wycinanie jej nie idzie Będą się uzupełniać - Pat będzie wycinał, Marcelina będzie kolorować ![]() Powodzenia we wszystkim co musisz zrobić ![]() Pora spiąć poślady, bo mam dziś dużo pracy. |
|
|
|
#3933 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi jak robisz bób?? kupilam mrozony bo moj maz mial ochote ale nie wiem jak sie za to zabrac
a wiem ze jestes smakoszka
|
|
|
|
#3935 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() i potem tak sam jesz czy cos mam mu jeszcze do tego ugotowac?? hahah przeczytalam ze mam podac swoja date urodzenia i imie i az poszlam na 1 strone zobaczyc co to za zmiany tam powstaly ![]() urodzilam 22 wrzesnia, w kwestii imienia nic sie nie zmieniło, nadal syn Bartosz
|
|
|
|
#3937 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
Samba - ja polewam roztopionym masełkiem ze zrumieniona bułką tartą
|
|
|
|
#3939 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karo trzyma cała ręką, czasem jak 4-latek, ale to zauważyłam, że mnie naśladuję jak rysujemy ![]() o to co na obiad ![]() to ja stwierdziłam, że zapuszczam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
już widzę jak Karo żuje tą nakładkę ostatnio obgryza wszystkie kredki
|
|
#3940 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
Marta, Rosi, Gucia
|
|
|
|
#3942 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzieki
na poczatek zrobie zwykly, a jak mu zasmakuje to bede szukac jakis dalszych kombinacji ![]() Cytat:
zaproponuje mu ![]() Cytat:
za to o fasolke szparagowa, bób czy nawet korzeń pietruszki trudno nawet w sezonie czasem na targu jest ale za fasolka to zlazlam pol wsi (i nie kupilam) jak mialam zachcianke ciazowa maz tez mial zachcianke na bób juz jakiś rok temu ale nigdzie nie bylo, a dopiero ostatnio sie dowiedzialam ze w niektorych sklepach mozna dostac mrozony... poszukalam i mam
|
||
|
|
|
#3943 |
|
Wtajemniczenie
|
Rosi - bardzo mi się kolor tej farby podoba, jak zacznę siwieć i się farbować to pewnie sięgnę po nią (jak jeszcze będzie dostępna
)Samba - u nas w okolicy pietruszka jest w jednym sklepie (czasami) i u Turka (tam też jest bób ). Kupuję więc pasternak, prawie nie ma różnicy.JAk już znajdę pietruszkę to kupuję więcej, obieram i mroże - potem siup do zupy. Mnie na początku zdziwiły obrane i pokrojone w plasterki ziemniaki w szykownym pojemniczku, pieczarki krojone i gotowane, obrane buraki ćwikłowe (co mi się baaaaaaaardzo podoba, bo tylko je kroję w plastry, do tego pomarańcza w plasterki, rukola i podsmażony kurczak/indyk, sól, pieprz, oliwa z odrobiną soku z pomarańczy i jedna z moich ulubionych propozycji obiadowych gotowa ). A i ugotowane parówki w puszce Mąka jest biała i mniej biała i tyle, o rodzaju na opakowaniu zapomnij, w wersji ekstrawaganckiej pisze "bio" - ratuje mnie polski sklep, tam kupuję mąkę razową, orkiszową czy jaką potrzebuję do chleba. Mięso najczęściej pocięte w kawałki, ciężko kupić np. schab w kawałku, jak już jest to wymaziany jakiś badziewiem.Co mi się podoba, to że mocno promują swoje produkty, nie podoba mi się natomiast mały wybór, jak w sklepie jest już marka której szukam np. szamponu to są 3-4 rodzaje i zazwyczaj nie ten który używam.
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2014-01-23 o 18:02 |
|
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
mnie się raz chciało szparagów, jak zobaczyłam cenę 20zł to ochłonęłam
|
#3945 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec ja gotuje zupe bez pietruszki
|
|
|
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Marta świetnie to napisałaś + zdjęcia, dobrze wiedzieć Ps. Ja też mam nieprawidłowy chwyt bo też mi się na 4 opiera Mamuśki a kiedy dałyście dzieciom nożyczki? |
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
laseczki samsungowe
![]() help help help jak do tego ustrojstwa wgrac zdjęcia...... w nokii to było proste jak budowa cepa a tu!!!!!!! mecze sie już godzine i nie umiem podpiełam telefon do komputera wyświetla mi telefon jako aparat i do tego nie widzi żadnych zdjęć, nei mówiąc już o wgraniu jakichkolwiek plików do telefonu:/
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
Anika ja to sobie mailem przesyłam i na telefonie odbieram pocztę i zapisuję
|
|
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
do maila jeszcze nie dotarłam.... nie potrafię tego ustrojstwa obsługiwac:/
|
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki masz model?
|
|
|
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3953 | ||
|
Zakorzenienie
|
rozejrzę się u siebie, najwyżej będę krzyczeć, że jest
![]() Cytat:
) Mojemu męzowi nie podeszło to danie - a ja bardzo lubię. Jeszcze z ryżem - rewelacja ![]() Cytat:
Ale! Jeśli wszystkie zdjęcia masz na picassie to wystarczy, że skonfigurujesz sobie skrzynkę i konto gmaila i wtedy wszystko będziesz miała w komórce. Android jest prosty - tylko trzeba go poznać Ale jest intuicyjny, więc powinnaś sobie poradzić bez problemu Witajcie
|
|
#3954 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
grunt ze sie beda wyreczac ![]() Cytat:
![]() a gryzienie.. moze nie bedzie tak zle..i sprobowalabys nas NIE kochac!! ![]() Cytat:
![]() ![]() nozyczki nie pamietamale 2.5 latek juz je mial.. bo przed 3 urodzinami - na dzien dziecka dostal caly zestaw plastyczny ale juz bez nozyczek bo nozyczki znal od dawna.. cos chyba po 2 urodzinach Cytat:
![]() dzien dobry piatek!!
|
|
|
#3955 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepis na kurczaka poprosze trzeba jakies urozmaicenia wprowadzic bo ostatnio w ogole nie wiem co gotowac po 1 czasu brak, a po 2 pomyslow
|
|
|
|
|
#3957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wszystko wkładam do zimnej wody, bo później gotuję wodę w przyspieszonym tempie (mam taką opcję na kuchence), więc nie zwracam uwagi jak powinno się robić. Na opakowaniu musisz mieć napisane ![]() przepis http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...o/przepis.html tylko ja to jem z ryżem.
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Zimno zimno zimno... tylko śniegu brak. Dzis roilismy z TZem porządek w piwnicy i znalazłam karton z ksiazkami moje bajki z dzieciństwa, nawet znalazłam baśnie z 1959 roku szkoda że niektóre musiałąm wyrzucić....Wczoraj mądrzejsza o wykład i zdjęcia Martuchy chciałąm podpatrzec Tomka jak on trzyma dokładnie tą kredke/pędzelek. poszkliśmy malowac i co? Tomek złapał idealnie pędzelek (bez podpowiadania) i cały czas tak malował. potem dałam mu kolorowanke i tez tak trzymał krede ale szybko sie zdenerwował bo kolorowanie wolno szło i złapał kredkę pięścą i pomazał całą kartke...czyli on umie trzymac przybory tylko denenrwuje sie przy kolorowaniu, bo to wymaga wiecej pracy żeby był jakiś efekt a on lubi raz dwa i gotowe ![]() a za tydzien Tomek ma bal karnawałowy - kombinuje ze strojem PIRATA
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2014-01-24 o 13:40 |
|
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak wezmie kredke to juz musi naciskac wiec trzymajac prawidlowo idzie mu gorzej i wraca do "starego" trzymania.
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Otóż to, masz racje. Dzisiaj byłam na indywidualnym spotkaniu z Panią Tomka w przedszkolu. I rozmawiałyśmy własnie o pracach plastycznych i najgorzej jest wlasnie z rysowaniem bo czesto sie go wcale nie podejmuje. reszta prac coraz lepiej, naklejki perfekcyjnie. Stwierdziłam ze moze ma złe kredki. ma kredki Bambino te grube. Moze rączka jest słaba a te kredki sa dośc cieżkie i szybko sie męczy i to go zniecheca. PAni w przedszkolu polecila mi jakies fajne kredki. zakupie i bede go zachecac i cwiczyc. A wy jakie kredki polecacie? takie zey latwo sie rysowało?
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2014-01-24 o 17:34 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.

Marcelinka lubi kolorować, koloruje bardzo ładnie, praktycznie nie wyjeżdża za linie, no i trzyma od początku jak 4-latek. Za to wycinanie jej nie idzie

czasem na targu jest ale za fasolka to zlazlam pol wsi (i nie kupilam) jak mialam zachcianke ciazowa