|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Dzisiaj nie ma mi kto zrobić fotki, jutro postaram się cos wrzucic.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1772 | ||
Zakorzenienie
|
Hej kobietki
![]() Nocka przespana, Ja wypoczęta, ale mamy jeszcze rozwalony plan dnia i nie możemy dojść ze wszystkim do ładu. Za dużo się u Nas dzieje, dziś montowany był stolik w kuchni, M był u mnie z w pracy z wnioskiem o macierzyńskim, później jeszcze raz w PZU no i w Urzędzie stanu Cywilnego po akt urodzenia, a Ja leżałam z cycami na wierzchu bo mały dziś strajkował i ssał cyca i za chwilę zasypiał przy Nim więc nie dojadał i tak mi minął dzień. ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44758957]Cześć ![]() Ale ci dobrze ![]() O matko a przede mną tylko Małgoś ![]() Piękne uczucie ![]() ![]() Małgoś a spróbuj może pić zagrzaną oryginalną coca colę, nam ona zawsze pomaga przy jelitówce. Ale się z tego uśmiałam, aż sprawdziłam wielkość swoich ![]() Mam nadzieję, że to tylko taka jedna noc, a tak Marcelek będzie ładnie sypiał. Podziwiam cię, że tak szybko doszłaś do siebie po cesarce ![]() Mi rożek i poduszkę rogala będzie szyła mama ![]() Musze jeszcze tylko zobaczyć jakie wypełnienie ma ta poduszka i je kupić. Aż sama przejrzałam swoje rzeczy co mam ![]() Body półśpiochy dresy bluzę polarową sukieneczkę niedrapki skarpetki ogrodniczki 2 kocyki ręczniki szczoteczkę i grzebyk zestaw do paznokci śpiworek do spania łóżeczko buciki (od chrzestnego ![]() Ja będę szukała takiej z pluszakami, jakoś bardziej mi się takie podobają ![]() Po wczorajszej wizycie u lekarza wszystko dobrze, malutka niestety leży cały czas pośladkowo. Kolejna wizyta 18 lutego, będę miała wtedy to ostatnie genetyczne usg. Widać było po lekarzu, że strasznie był przejęty sytuacją z bliźniakami i każdą z pacjentek trzymał o wiele dłużej niż zazwyczaj. Nawet rozmawiał na ten temat ze mną. Wyczekałam się w kolejce niesamowicie, przede mną był 11 kobiet ![]() I bardzo dobrze, że lekarz się boi, są od tego jak tyłek od s... i powinni każdą ciążę prowadzić jak to by było ich dziecko i żona, płacisz i powinni się porządnie zająć człowiekiem. Dla Nas rożek to wspaniała rzecz, mały leży w nim sztywno nie zsuwa się więc ja mogę z czystym sumieniem polecić ![]() Ewelika Ty pisałaś, że masz taki śpiworek jak My, więc od razu mówię, jeśli Twoja mama ma czas i chęci to niech Ci wymieni suwak bo ten jest bardzo niewygodny i zacina się w nim ten materiał bo nie jest sztywny. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1774 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale Igor bardzo ładne imię ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
![]() Jedź niech dadzą Ci jakąś kroplówkę, a jak trzeba to skłam, że dłużej Cię trzyma Cię biegunka i nie możesz już funkcjonować, musisz zadbać teraz o Was!!! ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Życzę Wam i sobie spokojnej nocy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Zakorzenienie
|
Justii - ja na szczescie jeszcze nie wymiotuje... caly czas mam tylko biegunke... jutro zadzwonie do szpitala jak sie nie poprawi. Nie mam mnostwa energi ale jeszcze posprzatalam, poodkurzalam, ugotowalam obiad i nawet podloge w kuchni umylam, a mlody tak mnie dzis po jelitach przetrzepal kopniakami i wygibasami ze szkoda gadac
![]() oj nie sadze zeby oni mnie tu tak w szpitalu zostawili i przypieli pod kroplowke ale moge sie mylic... zobaczymy co bedzie jutro |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobno na biegunkę dobre są jagody Świeża jagoda. Bardzo dobry lek. Możemy jeść same albo posypane cukrem. - Jagoda ze słoika. Zagotowane w słoiku owoce możemy długo przechowywać i sięgnąć po nie w chwili, gdy będziemy mieli rewolucję w brzuchu. - Jagody suszone Świeże jagody rozsypujemy na płaskiej powierzchni i stawiamy w ciepłe słoneczne miejsce. Po dwóch dniach takiego suszenia zbieramy je do papierowej torebki. - Nalewka z jagód Do sporządzenia nalewki potrzebujemy, oczywiście oprócz jagód, czystej 40% wódki. W jakich ilościach? To już zależy od nas samych. Mieszamy je w proporcjach 1:1 i odstawiamy na, góra, dwa miesiące. Potem nalewkę przecedzamy i rozlewamy do butelek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
Justii - no wlasnie nie mieli dzis jagodek w tesco. Podobno dobre tez z ryzem - pamietam jak mama dawala bratu, ale ostatnio wyczytalam ze lepiej obrac je ze skorki, czyli przetrzec. A jeszcze znalazlam tutejszy lek przeciw biegunce, ktory bezpieczny jest w ciazy wiec pewnie sie tym poratuje jak w szpitalu nic nie doradza.
---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- hahaha ty mnie tu na złą droge chcesz sprowadzic z ta nalewka? ja uwielbiam jagody w kazdej postaci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1778 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To nawet nie chodzi o to że nie ma porozumienia bo mąż nigdy żadnego nie proponował a na moje propozycje od razu lub po sekundzie odpowiadał że nie. Cieszę się, że w końcu przemówił ale w tym wypadku zachowałam się jak on NIEEEEEEEEEEE ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() ![]() Miałam ochotę zareagować dokładnie tak samo jak Ty ale udało mi się zachować powagę ![]() Miałam jeszcze zapytać czemu dokupowałaś kombinezon? Za duży był ten pierwszy? Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | ||||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Fiona Twój synek wie jak zagadać do kobiety ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=Pradip;44767933 Mi też nie mówili dopóki nie zapytałam o wagę ![]() No to odpicujcie łóżeczko i się chwal ![]() Tez wolałabym elektryczny ale właśnie koszta :/ jak sie czyta to faktycznie moment tylko jak go przeżyć i nie osiwieć ![]() Co do wizyty to tak jak myślałam niczego konkretnego się nie dowiedzieliśmy ale gen mocno się przejął naszą sytuacją. Podał nam nazwisko lekarza chorób zakaźnych i poprosił o czas do jutra to może jeszcze coś wymyśli. Jedyne co możemy w tej sytuacji zrobić to wg niego badać przyczyny opryszczki i próbować ją zaleczyć. Dostałąm badania do zrobienia i jutro jeszcze postaram się wydębić skierowanie na kolejne na nfz. Powiedział, że trzyma za nas kciuki i czuje, że wszystko dobrze się skończy, ale to tylko słowa... A z takich niemiłych ciekawostek wiecie, że jak wyjdą złe wyniki inwazyjnych badań to mogą odmówić terminacji wbrew woli rodziców?[/QUOTE] Mi całe szczęście na każdej wizycie podaje wagę i na każdej wizycie jest zaskoczony wielkością malucha ![]() aha sprawdziłam jesteś tydzień i jeden dzień po mnie z ciążą, więc to ja namieszałam ![]() Co do badań i wizyty to fajnie się lekarz zachował, że chce Wam pomóc i zrobić wszystko w tym kierunku i jak lekarz mówi, że wierzy, że będzie dobrze to musi tak być a my tutaj wszystkie trzymamy za tego maluszka mocne kciuki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() My mamy 4 imiona i jedyne na które oba się zgadzamy to Kacper ale strasznie dużo u nas Kacerków ostatnio i jakoś się wahamy ![]() ![]() Cytat:
![]() ufff nadrobiłam, mogę iść zjeść śniadanko i dalej do łóżka sie kurować ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak się dziś czujesz? U nas nie ma jeszcze żadnego Igora więc może będzie ![]() Z Twoich imion podoba mi się Adrian i Maciek chyba najbardziej ale generalnie to mi się wiele męskich imion podoba Kacper, Darek, Bartek, Marcel, Rafał, Patryk ale jakoś nie pasują mi dla naszego szkraba i tylko ten Igor ewentualnie Kamil mi podpasował. Nikt nie odbiera w przychodni a powinna być położna od 8.30 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poszukuję obojętnie jakiej niani bo trochę boję się zostawić otwartych drzwi i kotki bo Ona jest mała i mogłaby na Marcelka skoczyć i zamykamy drzwi od sypialni i boję się, że mogę go nie usłyszeć jak będzie marudził i dlatego chcę nianię. Teraz mam domową nianię ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Kombinezon kupiliśmy już 3 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1782 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry nałogu mój
![]() Byłam wczoraj na salesach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aldrin -właśnie jak tam zdrówko??? Pradip-ja dla chłopca też mam problem, miał byc Michał, ale jak wszyscy zaczeli do brzucha mówic tak twardo Michał, to powiedziałam, że absolutnie się nie zgadzam tez mi nie pasuje ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Ejjjj to ja też chce zaproszenie na FB ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Justii-ale super patent z tym telefonem ![]()
#1783 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Słuchaj wysyłałaś kiedyś coś od siebie do Wawy? wiesz ile może kosztować paczka? Po południu jak wejdę to Cię zaproszę ![]() A za kombinezonem to faktycznie się nalatasz... Cytat:
![]() Ale zakupki ![]() ![]() Najmłodszy członek naszej rodziny ma na imię Pola i jest słodziutka ![]() Napisz jak Cię znaleźć albo sama baw się w detektywa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Widzę, że od rana pogaduchy ![]() Aldrin - rzeczywiście Kacper to ostatnio bardzo popularne imię i mam wrażenie, że odkąd je wybraliśmy same Kacpry się pojawiają ![]() ![]() Justii - ten twój Marcel to taki wieli mały człowiek ![]() ![]() moja znajoma bardzo polecała tę nianię (sama używa jej już ponad rok) Tomy Digital Baby Monitor TD350 Izetko - mi się Michał podoba ![]() ![]() czy ja też mogę poprosić o zaproszenie na FB ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1785 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() spróbuj jeszcze parę razy zadzwonić i najwyżej idź w ciemno ![]() Cytat:
patent na domową nianie jest genialny ![]() oj za kombinezonem się trochę nabiegasz ![]() Cytat:
dzięki dziewczyny za troskę, katar i zatkany nos nadal męczy ale mamy jeszcze 2 dni to myśle, że jakoś damy radę i w poniedziałek wracamy do pracy ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1786 |
Zakorzenienie
|
Aldrin - a masz może lipę? dobrze działa taka z miodem i cytrynką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie lipy nie mam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Wtajemniczenie
|
Ale naskrobalyscie
![]() Ja tez poproszę jeśli moge zaproszenie ns FB. Mnie sie najbardziej z męskich imion podoba Tymus Marcelek Oskar a dla dziewczynki mam problem bo albo Anastazja po praprababci albo Lilianna a Polcia tez bardzo mi się podoba. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1789 |
Wtajemniczenie
|
Aldrin mój mąż ma na imię Marek.
Małgoś oj biedactwo. Ja pamiętam w lutym jak miałam wirusa tyle że oprócz biegunki były jeszcze wymioty w ciągu jednego dnia mnie tak wymeczylo że mnie mama prowadzala do toalety bo ja sama bym nie doszła, więc współczucia. Niech Kacperek jeszcze sobie posiedzi poki mama sił nie odzyska.
#1790 |
Zakorzenienie
|
Papryczko - nasz ostatnio naszło na Tymka, ale koniecznie jedynie w tej wersji Tymek... jednak stwierdziliśmy, że najwyżej to będzie imię dla drugiego synka
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Izetko - ty na każdym zdjęciu wyglądasz inaczej! ale powiem ci, że przepięknie wyglądasz na tym z koleżankami (chyba w pracy) w czerwonej bluzce i z czerwonymi ustami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 |
Wtajemniczenie
|
Fajnie ze macie taka możliwość ze mozecie zdrabniac imiona. Mnie sie Tymon podoba bo juz Tymoteusz nie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1792 |
Zakorzenienie
|
Papryczka - no na tyle zagranicznych imion oni pewnie nie byliby tu w stanie sprawdzić czy to zdrobnienie czy nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Zadomowienie
|
Małgoś- a to zdjecie to jeszcze z czasów Sephory jak mieszkalam w warszawie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Fajne bodziaki ![]() http://koszulker.pl/kategorie.php?cat=60
![]() |
#1794 |
Zakorzenienie
|
Izetko - fajowe bodziaki zwłaszcza na prezent
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki
![]() Jaki tu dzisiaj ruch ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Zakorzenienie
|
Fiona - racja, przynajmniej się coś dzieje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1797 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1798 | |||
Konto usunięte
|
Cześć ale dziś tu ruch
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Papryczko ja też czekam na zdjęcie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fionko u nas w tamtym tygodniu chodził ksiądz po kolędzie i strasznie się uśmieliśmy, bo wziął mojego brata za męża i pytał się go jak się czuje w roli przyszłego ojca ![]() ![]() Edytowane przez e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 Czas edycji: 2014-01-24 o 11:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Zakorzenienie
|
No fakt Zbyszek i Andrzej wymiatają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Wtajemniczenie
|
Proszę sie nie smiac ze Zbysia tak nazywa sie moj tatus ;-).
Ostatnio cos rozmawialam z rodzicami o imionach i w żartach powiedzialam ze jak będzie chłopiec to właśnie nazwę go Zbyszek ale tato byl dumny hii hii. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Zapomnialam dopisać ze podoba mi się jeszcze Szymek i pewnie tak nazwalabym synka gdyby Tz nie mial tak na imię Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.