|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
|
|
|
|
#3242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już po śniadanku,właśnie wypiłam kawę z mlekiem,niedługo muszę zacząć się szykować,ponieważ dzisiaj mam imprezę=bal ![]() Trochę się denerwuję,siedzę teraz w papilotach na głowie,żeby mi loki ładne wyszły,ale jestem ciekawa jak to wszystko będzie na końcu wyglądało ![]() Ja już bym chciała być na tym balu,ponieważ jest tam taki fajny chłopak LoLcia,Ty również jesteś rocznik '91? Bo już się pogubiłam ![]() Gujanko,ja również chcę Twoją fotkę zobaczyć Zaraz Ci wyślę maila na pw![]() Orzeszku,cieszę się,że w końcu Ci się wszystko układa ![]() Milko,biedaku,muisz się ciągle uczyć
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczerze mówiąc,nie jestem za bardzo przekonana do mojej kreacji,większość koleżanek,albo w czerni,albo w bieli,a ja w brązie No ale cóż,będzie dobrze
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
|
#3245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak byłam ze swoim byłym na studniówce to byłam jedyna w złocie praktycznie, reszta bordo, turkus, czerń, takie typowe tradycyjne, które akurat były w sezonie 'modne'. Nie można być jak wszyscy ![]() Ja liczę na Twoje zdjęcie z balu w kreacji to tak btw. ^^
|
|
|
|
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Postaram się umieścić
|
|
|
|
#3247 |
|
♥
|
ja tez bede czekac na foto pewnie bedziesz wygladac bosko
najlepiej się wyrozniać po co wyglądac tak jak wszyscy ? przynajmniej masz pewność że nikt nie bedzie tak samo wygladał jak ty
|
|
|
|
#3248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No może macie rację,że lepiej się wyróżniać
|
|
|
|
#3249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dobrze że jesteś szczęśliwa aż mam ochotę powąchać tego prosiaczka![]() Cytat:
możesz zostać gwiazdą wieczoru
|
||
|
|
|
#3250 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przynajmniej ta fotka nie byla tylko do odczytu i moglam zmniejszyc... :d narazie nie bede kombinowac juz jak obejsc ten problem, bo chcialabym dzis skonczyc ten referat, zeby sie juz jutro nie denerwowac ze jeszcze nie gotowy. szczerze mowiac nigdy w zyciu bym sie tym nie przejmowala i co bym napisala to bym napisala. tylko ze referaty sa podstawa zajec i zaliczenia w calym tym niemieckim systemie. a poniewaz studenci sa tu przyzwyczajeni do takiej formy zajec wlasnie niestety sluchaja co masz im do powiedzenia, bo pozniej wynika z tego dyskusja, w ktorej w dodatku biora czynny udzial i zadaja pytania referujacym . ja mam tylko czesc tematu, druga czesc robi taki chlopak. ale niestety wyjechal i nie jest osiagalny w zwiazku z czym nie moge sie go poradzic czy to co napisalam jest ok. niby zawarlam to co ustalilismy (ale bardzo ogolnie ustalilismy...), no ale juz sama nie wiem. wczoraj w nocy uznalam ze jest masakra, teraz przeczytalam i mysle ze moze jednak jest ok. chce juz byc po ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja na zakonczenie (jeszcze wtedy podstawowki, bo ja jeszcze sprzed reformy ![]() ) mialam sukienke w blizej nieokreslonej barwe, tzn cos jakby fiolet wymieszac z szarym. mam ja do tej pory i czasem sobie ubieram, bo fajna ta sukienusia fotki lecą
|
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3252 |
|
♥
|
gujana ja tez chce cie ujrzeć
|
|
|
|
#3253 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zaraz sprawdzę pocztę
|||
|
|
|
#3254 |
|
♥
|
niemiecki nawet jest fajny tylko ten akcent bleee
|
|
|
|
#3255 |
|
Wtajemniczenie
|
no to, ze tak powiem, "dawaj" mejla
![]() (odbija mi )akcent jednak w duzej mierze zalezy od regionu, "hochdeutsch" raczej nie jest zachwycajacy, ale sa regiony gdzie niemiecki nie brzmi jak niemiecki i jest sliczny wrecz ![]() a wogole nasz jezyk polski, jeden moj kolega z anglii okreslil jako szeleszczący i drażniący normalnie ubić!
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
Szeleszczący i drażniący
Kolejna śliczna Wizażanka = Gujanka ![]() Lecę się pomału szykować ![]() Trzymajcie kciuki
|
|
|
#3257 |
|
♥
|
gujana wysłalam pw
![]() wiesz ja mam stycznac z niemieckim bo mam rodzice w niemczech ale moja babka z niemca ma taki dziwny akcent wymowy ze ja nie potrafie sie nie smiac ale potem juz tak po 10 minach sie przyzwyczaiłam i luuz
|
|
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3259 |
|
Wtajemniczenie
|
jak Ty przepraszasz to ja tez
![]() ale nikt nas stad nie wyrzucil, to moze nie bylo tak zle
|
#3260 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę prezentów ![]() Cytat:
a co do koleżanki to z doświadczenia wiem że takie coś trudno jest wyperswadować... będąc w liceum nieraz próbowałam zbawiać świat i walczyć z nałogami koleżanek ale prawda jest taka że dopóki sama nie zmądrzeje to jej nic nie przetłumaczysz na pocieszenie dodam, że sama paliłam kiedyś regularnie przez ponad 0,5 roku i nie wciągnął mnie nałóg, rzucałam z dnia na dzień tak jak postanowiłam tak zrobiłam.. wiec moze Twoja koleżąnka zmąrdzeje zanim ja nałóg dopadnie ![]() Cytat:
podaję mojego maila (chyba napiszę na forum to będziecie wszystkie miały od razu jakby co ) ewa_b@poczta.onet.eu czekam ![]() Cytat:
jak ja CI zazdroszczę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i również liczę na zdjęcie ![]() jak ja dziś strasznie zaspałam jeszcze sie za naukę nie wzięłam idę do stylistyki bo wyrzuty sumienia mnie zjedzą
|
|||||||
|
|
|
#3261 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wogole ostatnio mam wrazenie ze tak jakos czesto sobie rymujecie na moj temat ![]() trzymamy kciuki! tez bym poszla na jakas impreze a w szczegolnosci na jakis super bal. ale dzis to by mi nawet zwykla przechadzka gdziekolwiek wystarczyla byle bym nie musiala juz nad tym referatem siedziec... oby ![]() wieczorem znajomy sprawdzi co tam nabazgralam i moze cos doradzi. ale to dopiero wieczorem.. a narazie musze dzialac dalej, bo stresuje mnie cala ta dziwna referatowa akcja...
|
|
#3262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my komers mamy w normalny dzień tygodnia chyba środa 13 lub wtorek 12 .Ja sama układać fryzury nie będę raczej pójdę do fryzjera i od razu sobie przefarbuje włosy .Kosmetyczka odpada sama się ładniej umaluje![]() Cytat:
.Chociaż nie wiem jak to będzie![]() Wróciłam z SCC butów mi nie przyjęli pani powiedziała,że mają delikatne zatarcie i nie może ich przyjąć ja tam nie widziałam żadnego zatarcia no,ale ok buty będą leżeć,bo nie mój rozmiar-a takie śliczne .No i znowu się obkupiłam odżywka do włosów z sunsilka zachwalana przez KWC,tunika w bershce szara z zielonymi akcentami i spódniczka zielona .qujanko jaki Ty masz piękny i szczery uśmiech!! marze o takim .
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
Jako założycielka wątku powinnyście mnie zbesztać - bo to skandal ale ja tu najmniej piszę bo jakoś...nie mam czasu no...
Dziś sobota, mój wolny od pracy dzień, więc misuałam mieszkanie posprzątać, ciuchy wyprać, ugotować obiad ... A teraz wreszcie muszę zająć się sobą bo w tygodniu czasem nawet nie mam siły balsamu wetrzeć ![]() Pozdrawiam wszystkich [w tym nowe forumki] truskawkowo ![]() bo właśnie obżeram się truskawkami
|
|
#3264 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moze ta nie zauwazy. zreszta jesli Ty nie widzisz zatarcia to dziwnee ze tamta kobieta je widzi wkoncu cos albo jest albo tego nie ma ![]() EDITdziekuje za cieple slowa na moj temat Cytat:
poodpoczywaj dzis troche , nalezy Ci sie
Życie jest zbyt ważne, żeby brać je na serio. [Oscar Wilde] Edytowane przez gujana Czas edycji: 2007-06-02 o 16:45 Powód: podziękowania ;) |
||
|
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
One wszystkie tam są takie okropne i cfane,że szkoda gadać nie będę się kłóciła i urządzała scen w sklepie,bo to śmieszne .
|
|
#3266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale prawda jest taka, ze masz prawo zwrocic te buty jesli nie byly noszone i powinni je przyjac z usmiechem na ustach koniec kropka ![]() kurcze, ostatnio mam slabosc do biagietek pszennych i wcinam jedną dziennie ![]() nie wiem czemu tak sie uwzielam ostatnio na te buły
|
|
#3267 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc u Ciebie też tak będzie dziękuję za zdjecia jesteś naprawdę urocza Cytat:
ale wredni są te baby w sklepach zupełnie jakby się wczuć nie umiały, ciekawe co by zrobiły jakby same miały taką sytuację ![]() kopa dostaniesz za te brednie o brzydkim uśmiechu ![]() Cytat:
zajmij sie sobą koniecznie zajrzałam tylko na chwilę i wracam do nauki okropnie deszcze leje
|
|||
|
|
|
#3268 |
|
xxyy
|
czesc dziewczynki
![]() przegrzal mi sie mozg gujanko, musisz zapisac zdjecie na dysku pod inna nazwa moj mail- marta560@interia.pl , tez czekam na foto orzeszku, fajnie ze jestes happy az mi sie humorek poprawil jak przecztalam Twojego posta agness, milej zabawy na balu rowniez czekam na zdjecia Lolcia, moze wystaw butki na targowisku albo na allegro?
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
Atramku już dawno zrobiłabym to gdyby nie to,iż nie mam aparatu i możliwości zrobienie butkom zdjęcia
|
#3270 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewcyznki , jezeli nie macie nic przeciwko to ja sie tez tu do was przeniose
?agness zycze milej zabawy dzisiaj ja pamietam swoj bal jeszcze na koniec gimnazjum to tez mialam inna sukieneczke , mialam sliczna sliwkowa keidy reszta byla ubrana na czarno i niepowiem ze mi sie to nie podobalo no bo tak tak w sumie glupio zlewac si ez claym tlumem wiec dobrze ze masz inna sukieneczke niz inne ![]() LoLcia gdzies miedyz wierszmai wyczytalam ze wreszcie udalo ci sie troche pryztyc ? to prawda ? bo ja to juz powoli trace nadzieje no ale walcze dalej ![]() a z tmyi zkaupami to ja kiedys chcialam oddac jeansy w sklepie bo stwierdzialm ze jednak mi nie pasuja to mi w sklepie babka powiedziala ze nitka wystaje przy kieszeni i ze to moja iwna i mi takich nie przjmie , a j anawte wczensiej nei widzialam ze cos tam wystaje atram mi tez sie wlansie mozg przegrzal i musialam zrobic przerwe na wizaz hehe ale ejszcze tylko mam jeden sprawdzian z historii i jakby koneic ![]() reszta ocenek juz powyciagana ladnie i chyab pierwszy raz w zyciu bede miec srednia powyzej 5 no teraz poki co zmykam poduczyc si ejeszcze historii bo jutro nie ebde meic czasu bo syzkuja sie duze zkaupki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

normalnie Ci tyłek zlejemy zaraz
studniówka to już nie to samo.

Może otwórz fotkę za pomocą painta albo innego programu graficznego i ją zachowaj na dysku, potem photoshop znowu

ja tam nie widziałam żadnego zatarcia no,ale ok
MIŁEGO DNIA
zupełnie jakby się wczuć nie umiały, ciekawe co by zrobiły jakby same miały taką sytuację