Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-25, 13:58   #781
Kinaa1
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI

Cytat:
Napisane przez Bothi Pokaż wiadomość
Nie napisałam tego, wróć i jeszcze raz przeczytaj moją wypowiedź . A Melevis podałam jedynie jako przykład.

.
A z czego wnosisz że odniosłam się do Twojej wypowiedzi?

Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny
Kinaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 14:18   #782
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
To ja mam pytanie, jak często wy ćwiczycie i czy ćwiczycie i jak to jest w przypadku waszych facetów?

Szczerze mówiąc sama gdybym miała faceta sportsmena to czułabym się w obowiązku wyglądać podobnie. No może nie w obowiązku ale dla dobrego samopoczucia, bo wiecie, on ciacho, jędrne ciałko, a mi tyłek czy ramiona zwisają... nie mogłabym tak.
Ja ćwiczę ok 6 razy w tyg ale ja jestem trochę frikiem pod tym względem i nawet moi przyjaciele mówią, że jestem fiśnięta
ale ja lubie i nic na to nie poradze, musze gdzieś wyładować swoją energie...albo wrecz przeciwnie pozytywnie się nią naładować

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Ja tylko za Judy bym zapłaciła
Miałam chwilową wkretke na Judy, ale jakoś mi sie znudzila, w każdym dniu praktycznie to samo czasami tylko dla Juliannki sobie popatrze fragmentami

zreszta ostatnio prawie nic nie oglądam, bo czasu mi brak na zycie i sen a co dopiero na yt

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Zawsze się zastanawiam, dlaczego tak wielu ludzi mówi "Montenegro"
Bo może ładniej brzmi niż po polsku
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 14:26   #783
Bellitudoo
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja lubie i nic na to nie poradze, musze gdzieś wyładować swoją energie...albo wrecz przeciwnie pozytywnie się nią naładować
o właśnie! o to chodzi!
Stary 2014-01-25, 14:29   #784
Rossonera
Rozeznanie

Cytat:
Kiedyś robiłam na blogu nawet akcję zerowanie gdzie motywowałam inne dziewczyny do denkowania...ale później przestałam. Teraz nie robię raczej takich postów typu Projekt denko, bo jak widzę np. zużycia po miesiącu u innej dziewczyny gdzie jest 10 produktów...to ja może ze 2-3 denkuję. A trzymanie pustych opakowań miesiącami zaczęło mnie irytować Poza tym np. balsam do ciała używam jeden przez jakiś czas, ale np. odżywki do włosów używam ze dwie z jakąś maską na zmianę bo moje włosy się przyzwyczajają. Chyba stosuję małe dawki kosmetyków, bo u mnie jedna odżywka to minimum dwa miesiące używania, gdzie inne dziewczyny stosują je na 5 razy.

Dlatego cały czas staram się robić jak najmniej nowych zakupów.
Rozumiem Z tymi odżywkami do włosów to akurat nic dziwnego, ja też używam paru na zmianę. Nie jest przecież powiedziane, że trzeba mieć koniecznie tylko po jednej sztuce wszystkiego, byle móc zużyć wszystko w terminie.

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Mnie również, ale na razie mam inne priorytety odnośnie wydania pieniędzy, więc Meet Matt z The Balm musi mi wystarczyć Swoją drogą jest świetna, polecam.
Ona też mi się podoba W ogóle The Balm ma coś w sobie. Nie wiem, czy to te opakowania, czy dobre recenzje, ale strasznie chciałabym czegoś spróbować. Na róż Down Boy chyba się skuszę.

A żeby nie było tak offtopowo, nowość u Oleski: http://www.youtube.com/watch?v=bvlcpBuUC-o
Podoba mi się jej nowe, kocie intro
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 14:33   #785
imbaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
A żeby nie było tak offtopowo, nowość u Oleski: http://www.youtube.com/watch?v=bvlcpBuUC-o
Podoba mi się jej nowe, kocie intro
Wygląda jakoś tak niezdrowo w tym filmie.

Przy okazji się zapytam, Wy też macie teraz takie problemy ze skórą przez to zimno? Mi w ogole wylazła jakaś dziwna wysypka wokół oczu, generalnie stan cery się pogorszył i aż mi smutno z tego powodu
imbaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 14:38   #786
kiika
Zadomowienie

Ja mimo, że poruszam się cały czas samochodem, wczoraj byłam w trzech sklepach i moja twarz już dzisiaj jest po tej chwili na powietrzu w kiepskim stanie. Piecze mnie wszystko i dokładam kolejne warstwy kremu, bo skóra pije go jak gąbka.

Mnie się podoba Oleska w tym filmie. Pasuje jej mocniejszy makijaż.
kiika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 14:51   #787
juli_jka
now or never

Cytat:
Hmmm...wątek zablokowany czy wszyscy śpią? Witam się z rana

A co myślicie o minimalizmie kosmetycznym? Bardzo podoba mi się podejście nissiax i CMB do tej kwestii.
ja jestem nissiax zaskoczona myślałam, że ma full kosmetyków zwłaszcza kolorowych, a tu ledwo jedna szuflada, gdzie jest wszsytko !

ale też poprawiam minimalizm. z resztą ja się mało maluję, więc kolorówki mam mało, bardziej stawiam na pielęgnację i staram sie pilnować terminów przydatności.

Cytat:
Napisane przez imbaa Pokaż wiadomość

Przy okazji się zapytam, Wy też macie teraz takie problemy ze skórą przez to zimno? Mi w ogole wylazła jakaś dziwna wysypka wokół oczu, generalnie stan cery się pogorszył i aż mi smutno z tego powodu
ja mam naczynkową i myślałam, że mi dzisiaj odpadnie, nie wiem co jest w tym mrozem, zwłaszcza, ze dość dużą porcję kremu nakładam i to w odstępach czasowych. :/

Edytowane przez juli_jka
Czas edycji: 2014-01-25 o 15:46
juli_jka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 15:03   #788
imbaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kiika Pokaż wiadomość
Ja mimo, że poruszam się cały czas samochodem, wczoraj byłam w trzech sklepach i moja twarz już dzisiaj jest po tej chwili na powietrzu w kiepskim stanie. Piecze mnie wszystko i dokładam kolejne warstwy kremu, bo skóra pije go jak gąbka.

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
ja mam naczynkową i myślałam, że mi dzisiaj odpadnie, nie wiem co jest w tym mrozem, zwłaszcza, ze dość dużą porcję kremu nakładam i to w odstępach czasowych. :/

Już się bałam że to ze mną jest coś nie tak. Wczoraj w ogóle byłam tyle na mrozie (uciekł mi autobus, potem czekałam na opóźniony pociąg i na samym końcu szłam 20 minut do domu) i jeszcze szłam pod wiatr, to normalnie się popłakałam bo nie czułam twarzy. Sama nie rozumiałam mojej reakcji, ale chyba nigdy w życiu tak nie przemarzłam. Normalnie przekroczyłam próg mojego domu i zaczęłam ryczeć jak dziecko.

Nienawidzę zimy. Chcę już wiosnę. #FOCH
imbaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 15:07   #789
Atenya
summer vibes;)

Cytat:

Też niestety Uroki zimy... A jak pomyślę, że ma być jeszcze zimniej, to po prostu słabo mi się robi
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 15:10   #790
juli_jka
now or never

Cytat:

Już się bałam że to ze mną jest coś nie tak. Wczoraj w ogóle byłam tyle na mrozie (uciekł mi autobus, potem czekałam na opóźniony pociąg i na samym końcu szłam 20 minut do domu) i jeszcze szłam pod wiatr, to normalnie się popłakałam bo nie czułam twarzy. Sama nie rozumiałam mojej reakcji, ale chyba nigdy w życiu tak nie przemarzłam. Normalnie przekroczyłam próg mojego domu i zaczęłam ryczeć jak dziecko.

Nienawidzę zimy. Chcę już wiosnę. #FOCH
kocham zimę, ale ten mróz nawet mnie przerasta.
całkowicie Cię rozumiem :hug:

chciałam obejrzeć CMB, ale gada w takim tempie, że nie daję rady
Stary 2014-01-25, 15:11   #791
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Hmmm...wątek zablokowany czy wszyscy śpią? Witam się z rana

A co myślicie o minimalizmie kosmetycznym? Bardzo podoba mi się podejście nissiax i CMB do tej kwestii.
Ja w pielęgnacji staram się go wprowadzić w tym roku - od 2 miesięcy chyba nie kupiłam nic z kosmetyków, bo zapasy mam chyba na rok jeszcze jedynie pastę do zębów kupuję ale zauważyłam, że odkąd nie robię takich 'kompulsywnych' zakupów to mam 'lżejszą' głowę. plus staram się wprowadzić minimalizm ogólnie w życiu, bo moje małe mieszkanie powoli robi się graciarnią

Cytat:
Rossoneria a masz jakieś praktyczne rady jak to wprowadzać w życie? Sama staram się iść tym torem, ale co jakiś czas robię nowe zakupy, chociaż bardziej się ograniczam i kupuję tylko to co mi potrzebne. Niestety w różnych typach kosmetyków - odżywki, balsamy do ciała mam duże zapasy...

Atenya miałaś może taki moment generalnych porządków i wyrzucania? Ja niektóre rzeczy trzymam z sentymentu, ale też powoli minimalizuję swoje otoczenie. [/COLOR]

bold12
idę oglądać, bardzo lubię jej denka.
Mi pomogło spisanie sobie listy rzeczy, które mam - wtedy jak jestem gdzieś w okolicy sklepu i sobie przypominam ile konkretnie czego jest to odpuszczam zakupy kompletnie. Do tego raz na pół roku staram się robić generalne porządki w całym mieszkaniu i wtedy robię też przegląd kosmetyków i ciuchów i pozbywam się tego czego nie używam. Dodatkowo założyłam sobie, że będę wyrzucała przynajmniej jedną rzeczy tygodniowo (mam w domu kupę gratów, które trzymam niby z sentymentu, ale gdybym je wyrzuciła to bym nie żałowała) - póki co taki plan działania mi się sprawdza, a mieszkanie i szuflady zaczynają coraz lepiej wyglądać

Cytat:
Napisane przez kiika Pokaż wiadomość

Jak Cię skóra piecze to polecam krem łagodzący Physiogel - on mnie uratował jak miałam dramat na twarzy i nawet najprostszy nawilżający krem mnie piekł jakbym twarz alkoholem wysmarowała. Teraz jak są te mrozy to stosuję go na noc na serum nawilżające i udaje mi się jakoś utrzymać skórę w ryzach.

Cytat:
To nawet nie mróz, gorsze jest to mroźne suche powietrze... Też mam problem z naczynkami, ale krem lipidowy, a na noc ten Physiogel i jakoś sobie radzę. Aczkolwiek chyba jak przyjdą te zapowiadane poniżej -25 stopni to z domu nie będę wychodzić...
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 15:21   #792
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem nissiax zaskoczona myślałam, że ma full kosmetyków zwłaszcza kolorowych, a tu ledwo jedna szuflada, gdzie jest wszsytko !
A ja nie, w filmikach ciągle pokazuje ten sam róż, bronzer i rozświetlacz i kredkę do oczu i dwie paletki. Makijaże ma stonowane a nie sądzę żeby kupowała dla samego posiadania. Ona wybiera madrze i wie że jak spieszy się rano do pracy to nie ma czasu na rozkimy "jak się dzisiaj umaluję "ale robi standardowy makijaż. Za to pewnie pielegnacji ma sporo- co widać bo bez makijażu wygląda też dobrze w przeciwieństwie do wielu mejkapguru.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 15:38   #793
katepew
Rozeznanie

Co do minimalizmu, od jakiegoś roku chyba, zaczęłam wprowadzać do w życie po przeprowadzce, jak zobaczyłam ile niepotrzebnych gratów mi się uzbierało postanowiłam się ostro wziąć za porządki i w kosmetykach i ubraniach, chociaż to łatwe nie jest i teraz wolę jednak stawiać na jakość
myślę że chyba u każdej osoby w pewnym momencie przychodzi taki moment zastopowania z tym chceniem i mieniem

wczoraj cały dzień latałam po warszawie i wieczorem jak wróciłam do domu, to myślałam że mi twarz mało nie odpadła, mimo że mam cerę mieszaną, to była strasznie przesuszona na wiór ale dzisiaj już lepiej, nałożyłam porządną dawkę kremów i już co innego jest

wybrałam się wczoraj do marionnaud w reducie i powiem jedno o thebalm, WIELKIE PUSTKI pogadałam ze sprzedawczynią i powiedziała mi tylko tyle, że bahama mamy nie ma u nich w sklepach w całej Polsce ale Down Boy był jeszcze no i pytałam się czy będą się pogłębiać te wyprzedaże na cały asortyment u nich, w związku z wycofaniem się z Polski, no i nie będą, bo mają towar wysyłać do innych krajów gdzie są drogerie

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
A ja nie, w filmikach ciągle pokazuje ten sam róż, bronzer i rozświetlacz i kredkę do oczu i dwie paletki. Makijaże ma stonowane a nie sądzę żeby kupowała dla samego posiadania. Ona wybiera madrze i wie że jak spieszy się rano do pracy to nie ma czasu na rozkimy "jak się dzisiaj umaluję "ale robi standardowy makijaż. Za to pewnie pielegnacji ma sporo- co widać bo bez makijażu wygląda też dobrze w przeciwieństwie do wielu mejkapguru.
dokładnie

http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 jest moc siedzi i nie chce wyjść
katepew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 16:09   #794
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
[COLOR=Gray]

Ona też mi się podoba W ogóle The Balm ma coś w sobie. Nie wiem, czy to te opakowania, czy dobre recenzje, ale strasznie chciałabym czegoś spróbować. Na róż Down Boy chyba się skuszę.
Ja mam również Down Boy i to mój róż nr jeden obecnie, od 4 miesięcy go posiadam i nie było dnia, zebym go nie użyła Reszta poszła w odstawkę.

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość

Jak Cię skóra piecze to polecam krem łagodzący Physiogel - on mnie uratował jak miałam dramat na twarzy i nawet najprostszy nawilżający krem mnie piekł jakbym twarz alkoholem wysmarowała. Teraz jak są te mrozy to stosuję go na noc na serum nawilżające i udaje mi się jakoś utrzymać skórę w ryzach.
Ja polecam avene cicalfate ale nie ten tłusty w aluminiowej tubie, tylko w zwykłej z takim dziobem. W ogóle ja kiedyś nie wiedziałam, że są dwie wersje tego kremu
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 16:39   #795
Bellitudoo
Zakorzenienie

Na mróz polecam grubą warstwę masła shea. Ja się traktyuję Atredermem więc moja skóra jest bardzo wrażliwa teraz, a masło shea świetnie ją chroni pzred mrozem.

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Albo maśc z witaminą A, ale to gorzej zmatowić i jakoś gorzej chroni. No i parafina niektórych zapycha.
Stary 2014-01-25, 16:41   #796
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
Na mróz polecam grubą warstwę masła shea. Ja się traktyuję Atredermem więc moja skóra jest bardzo wrażliwa teraz, a masło shea świetnie ją chroni pzred mrozem.

jakie masz stężenie Atredermu?
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 16:42   #797
Sasabina
maskott

a ja chyba znalazłam najlepszy zestaw kosmetyków do mojej suchej gęby, który sprawdza się teraz zimą tak, że nawet po wczorajszej jeździe rowerem w ogóle nie widzę aby mi się coś na twarzy złego działo
dodatkowo odkryłam krem, który niweluje mi (prawie) do zera comiesięczny wysyp i jest łał ale oczywiście nie zmienia to faktu, że chcę już wiosnę!
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 16:52   #798
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
a ja chyba znalazłam najlepszy zestaw kosmetyków do mojej suchej gęby, który sprawdza się teraz zimą tak, że nawet po wczorajszej jeździe rowerem w ogóle nie widzę aby mi się coś na twarzy złego działo
dodatkowo odkryłam krem, który niweluje mi (prawie) do zera comiesięczny wysyp i jest łał ale oczywiście nie zmienia to faktu, że chcę już wiosnę!
podziel się !
czego używasz ?!
Stary 2014-01-25, 17:09   #799
Sasabina
maskott

Cytat:
podziel się !
czego używasz ?!

aby właśnie uniknąć pryszczy używam pharmaceris t z 5% kwasem migdałowym, w okolice oczu plane system ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...x-liftant.html
rano przecieram twarz tonikiem (jakiś marketowy z auchan) i na całą buzię nakładam albo cetaphil ultra albo eveline z olejem arganowym (wersja na noc). przed wyjściem na zewnątrz nakładam sporą warstwę kremu dla dzieci bubchen ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...autschutz.html (jest z woskiem pszczelim i olejem migdałowym, które tworzą barierę przed mrozem, kremu na bazie parafiny mi źle robią, tu jej nie ma - znaczy z tego co się orientuję tak to działa ). chwilę czekam i już normalnie się maluję - czyli podkład i makijaż oczu. pudru nie używam, mam cerę suchą i raczej wrażliwą
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 17:18   #800
201605301111
Konto usunięte

plany i postanowienia na 2014 u lajfstajlowej Dżoany
http://www.youtube.com/watch?v=zCPrucWLIVc

A madzik zrezygnowal z ćwiczeń tak szybko, jak je zaczął
http://www.youtube.com/watch?v=wIfIkpYcg-4
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 17:21   #801
katepew
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość

aby właśnie uniknąć pryszczy używam pharmaceris t z 5% kwasem migdałowym, w okolice oczu plane system ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...x-liftant.html
rano przecieram twarz tonikiem (jakiś marketowy z auchan) i na całą buzię nakładam albo cetaphil ultra albo eveline z olejem arganowym (wersja na noc). przed wyjściem na zewnątrz nakładam sporą warstwę kremu dla dzieci bubchen ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...autschutz.html (jest z woskiem pszczelim i olejem migdałowym, które tworzą barierę przed mrozem, kremu na bazie parafiny mi źle robią, tu jej nie ma - znaczy z tego co się orientuję tak to działa ). chwilę czekam i już normalnie się maluję - czyli podkład i makijaż oczu. pudru nie używam, mam cerę suchą i raczej wrażliwą
Widzę, że te kremy od eveline robią furorę, ja szczerze mówiąc zawsze koło nich bokiem przechodzę. Ale ten bubchen to możesz zdradzić, gdzie go kupujesz ?

http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 jest moc siedzi i nie chce wyjść
katepew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 17:24   #802
Bellitudoo
Zakorzenienie

Mam ten najlżejszy Atrederm. 0,025%.
Stary 2014-01-25, 17:30   #803
TheDocha
Dossisława I

Wiecie dlaczego fionka87 nie nagrywa już?
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 17:34   #804
201607131028
Konto usunięte

nawet nie mówcie mi o tym zimnie
jeszcze w tamtym tygodniu o tej porze było u mnie +12, teraz w nocy dochodzi do ponad -15
moja skóra to już wiór
201607131028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 17:35   #805
kiika
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Ja w pielęgnacji staram się go wprowadzić w tym roku - od 2 miesięcy chyba nie kupiłam nic z kosmetyków, bo zapasy mam chyba na rok jeszcze jedynie pastę do zębów kupuję ale zauważyłam, że odkąd nie robię takich 'kompulsywnych' zakupów to mam 'lżejszą' głowę. plus staram się wprowadzić minimalizm ogólnie w życiu, bo moje małe mieszkanie powoli robi się graciarnią

Mi pomogło spisanie sobie listy rzeczy, które mam - wtedy jak jestem gdzieś w okolicy sklepu i sobie przypominam ile konkretnie czego jest to odpuszczam zakupy kompletnie. Do tego raz na pół roku staram się robić generalne porządki w całym mieszkaniu i wtedy robię też przegląd kosmetyków i ciuchów i pozbywam się tego czego nie używam. Dodatkowo założyłam sobie, że będę wyrzucała przynajmniej jedną rzeczy tygodniowo (mam w domu kupę gratów, które trzymam niby z sentymentu, ale gdybym je wyrzuciła to bym nie żałowała) - póki co taki plan działania mi się sprawdza, a mieszkanie i szuflady zaczynają coraz lepiej wyglądać

To nawet nie mróz, gorsze jest to mroźne suche powietrze... Też mam problem z naczynkami, ale krem lipidowy, a na noc ten Physiogel i jakoś sobie radzę. Aczkolwiek chyba jak przyjdą te zapowiadane poniżej -25 stopni to z domu nie będę wychodzić...
Miałam kiedyś żel do mycia twarzy, kremu jeszcze nie, ale dużo dobrego o nim słyszałam. Chyba dziewczyny z Love and grat shoes go też chwaliły. Tak mnie ta pogoda rozwydrzyła, że nie zaopatrzyłam się w nic na szczególne podrażnienia. Resztkę maści z witaminą A wygrzebałam i jakiś krem dla dzieci BD ratują sytuację.
kiika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 17:35   #806
Beata28Mys
Rozeznanie

http://www.youtube.com/watch?v=wIfIkpYcg-4[/QUOTE]

W ogóle mnie to nie dziwi, dla chcacego schudniecie jest do osiagniecia, dla lenia kazda wymowka jest dobra
Beata28Mys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 17:38   #807
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
plany i postanowienia na 2014 u lajfstajlowej Dżoany
http://www.youtube.com/watch?v=zCPrucWLIVc
co jej się stało, że tak dziwnie mówi. ?
generalnie jej nie oglądam, ale sama nie wiem, jakąś irytującą nutę ma w głosie - ciężko się tego słucha :/

Cytat:
Napisane przez Beata28Mys Pokaż wiadomość
.

W ogóle mnie to nie dziwi, dla chcacego schudniecie jest do osiagniecia, dla lenia kazda wymowka jest dobra
Stary 2014-01-25, 17:39   #808
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Sama uważam, że lepiej mieć kilka dobrych, sprawdzonych kosmetyków kolorowych niż szufladę cieni w różnych kolorach i kombinować ciągle czego użyć. Jak się ma np. jeden tusz do rzęs to nie ma problemu Chociaż sama dopiero od jakiegoś czasu staram się do tego dążyć, bo nie zawsze trafiam z jakością czy kolorystyką kosmetyków. Zbyt duży wybór też nie jest fajny gdy nie potrafimy się zdecydować

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 17:39   #809
201607131028
Konto usunięte

Cytat:

mnie też wcale to nie dziwi za to psiaka ma przedniego
201607131028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 17:48   #810
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle mnie to nie dziwi, dla chcacego schudniecie jest do osiagniecia, dla lenia kazda wymowka jest dobra[/QUOTE]

Tragiczne tło.
Filmik fatalny tak jakby walczyła z pieskiem.
Ćwiczenia z Ewą zamienione na bieganie z powodu bóli stawowych? WTF?
A sam filmik bardzo nieciekawy.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości