|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: O niższą wagę walczymy, spalamy i rzeźbimy cz. XI
Zjadłam na kolację 2 cienkie kromki z domową wędliną z indyka, pomidorem, szpinakiem i masłem orzechowym i nadal głodna jestem.... :/
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
Niczego się dzisiaj przez to choróbsko nie nauczyłam, nie miało mnie kiedy dopaść
|
|
|
|
#1113 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hej Cytat:
Cytat:
mój ojciec robi najlepsze zupy ;-) Zapraszam ;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Ja po dwóch piwkach ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
hej
zaraz poczytam co u Was, ale póki pamiętam, to napiszę coś ode mnie 1) jeśli chodzi o egzamin z geografii, to.. mam 4!!! babka dała jakiejś grupie, z którą miała zajęcia, nasze testy i oni nam pomogli (tzn. zostawialiśmy dużo niezaznaczonych odpowiedzi, gdy nie byliśmy pewni, bo za złe zaznaczenia były minusowe punkty, no i oni te puste odpowiedzi nam dobrze zakreślali) a wiemy o tym, bo jedna dziewczyna do nas napisała także dzięki nim mam 4! 2) za piątek melduję godzinę basenu ![]() 3) mam maaaasę nauki ten tydzień wygląda tak: w poniedziałek odpowiedź z włoskiego z całego semestru; na wtorek mam jedno ogromne kolokwium z zarządzania + zerówkę z prawa (chociaż babka mówi, że to już normalny egzamin, żebyśmy mieli potem w sesji łatwiej ), w piątek zaczyna się już oficjalnie sesja i mam egzamin z ekonomii wyczuwam kosmos 4) brakuje mi Was ![]() 5) za ćwiczenia! 6) zamówiłam sobie hula hop i skakankę po sesji będzie szał wracam do mojego shake'a: mrożone truskawki + banan + mleko + lody waniliowe Edytowane przez blaszok Czas edycji: 2014-01-25 o 22:39 |
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Blaszok
!ja zamulam w domu
|
|
|
|
#1116 |
|
Zadomowienie
|
Iwcia, racuchy są w przepisowni i były też gdzieś na wątku już
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu poleciałam z żarciem
Przyjaciółka wyciągnęła mnie i mojego tżta do pubu, najpierw zamówiłam grzane piwo (bo straaaaasznie zmarzłam), ale było niedobre więc upiłam kilka łyków na rozgrzanie i oddałam tżtowi (przewidziałam to, że mi nie posmakuje i kazałam mu zamówić jedno a nie dwa ). Potem moja przyjaciółka i jej tż zamówili pizze, a ja się upierałam że nieeee, nie będę jeść. Ale długo czekali na żarcie, a jak już przyszło to i ja zgłodniałam, więc razem z tżtem wzięliśmy gyros na pół ale mięsko i frytki były takie dobre
|
|
#1118 | ||
|
Tajka
|
350 skakanka
50 zgięć nóg w poz.leżącej 20min Agrafka 45min HH 5min Warm Up 5 push ups 10 triseps dips 5 burpees 50 przysiadów z Hammer Curls 120 różnych brzuszków 2min plank 5min Cool Down
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() idę wziąć prysznic i w kimono. |
||
|
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dżo Uwielbiam Twojego avka
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, wiem. wkurzam się tylko, bo takie żarcie szkodzi mi na żołądek. no ale dzisiaj to nie miałam wyboru i musiałam je zjeść. niby były też sałatki (AŻ cztery
) no ale sorry, nie będę płaciła 15zł za maleńką porcję sałatki. dziewczyna przy stoliku obok zamówiła i stwierdzam, że musiałabym zjeść 5 takich porcji żeby się najeść (a wcale dużo mi nie trzeba). dobra, stało się, mój żołądek nie zareagował najgorzej (chodź i tak troszkę pobolewa), więc nie będę się już użalała idę do łóżka, bo czeka mnie jutro dzień pełen nauki oby był lepszy niż dzisiejszy ![]() a wszystkim dzisiaj ćwiczącym
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
późno już, zgasły wszystkie światła.. nie no u mnie się jeszcze pali
|
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja właśnie w pracy siedzę, jakoś tak dziwnie bo niedziela i mój zegar biologiczny nie wie co jest grane To samo TZ, dziś zaspany mleko zamiast do miseczki z płatkami wylał do zlewu, ogarnął się jak zaczęłam krzyczećChociaż ja ostatnio nie lepsza byłam bo zamiast jajko na patelnie wlałam do kosza ![]() Humor mam niby dobry ale do odchudzania/stabilizacji tracę siły i motywację. Waga z dzisiaj 50,5kg czyli prawie 1,5 kg więcej a jeszcze nie dobrnęłam do 2tys kcal...no i jem zdrowo A i do tego 2cm więcej w taliiChoć teraz z tego wszystkiego zjadłam ciasteczko od szefowej, musiałam odreagować. Musiałam ładnie zepsuć sobie metabolizm skoro przy tylu kcal coraz więcej na wadze, choć przecież nie odchudzałam się na diecie 1000kcal Serio to jestem wyczerpana trochę tym, najgorsze, że z tego niema wyjścia Mogę albo zacząć dietę znów czego nie zrobię albo pozostaje mi tyć....a tak ciężko się patrzy na to biorąc pod uwagę ile to wysiłku kosztowało...
31/40 Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2014-01-26 o 04:57 |
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Chudzinki
![]() Snieg pruszy Madzia ![]() Kurcze w ciagu tygodnia zalatwilam dwa auta
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Jestem zła i wogole...jestem uzależniona od wagi i sobie z tym nie radze...
Sent from my ST26i using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#1127 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja o 2 poszłam do wyrka i od 6:30 na nogach ![]() Cytat:
![]() Kochana, przy zwiększeniu kaloryczności to pewne, że ze 2 kg się przytyje, ale jeśli nadal będziesz ładnie i zdrowo jeść + szaleć z ćwiczeniami jak do tej pory, to nie masz się o co martwić Cytat:
ale odpalił dzień dobry pracowity dzień się zapowiada, a ja tylko jakieś 4,5godz. spałam no pięknie ![]() miłego dnia
|
|||
|
|
|
#1128 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
wczoraj wpadłam tylko na chwilę,ale zdążyłam nadrobić stronę... teraz resztę czytam ![]() eee,mi smakuje,więc możesz spróbować ![]() Cytat:
aaa ![]() ![]() kl aski:Cytat:
fajnie,że mała z Tobą ćwiczyła
|
||
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
Anka z kazdym uzaleznieniem mozna walczyc
![]() blaszok zmiazdz ich ![]() Sikorko nie zamartwiaj sie na zapas Tak jak dziewczyny pisza to narmalne ze troche przytylas ale przy Twoich cwiczeniach to prawie nic
|
|
#1130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uważaj na plecy |
|
|
|
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Siedzę przed miseczka ze śniadaniem dzisiaj mam dzień bez leczenia kalorii, nawet nie ważę niczego, będę tak robić czasami aż całkiem tego nie rzuce Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#1132 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() nam też Ciebie brakuje Cytat:
![]() uczyłaś się?
|
||
|
|
|
#1133 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ha ha-rzeczywiście musiał być bardzo zaspany skoro tak zrobił ![]() heh, wydaje mi się,że i ja mam rozpieprzony metabolizm...czasem jem duuużo, a czasem jak kot napłakał... Cytat:
![]() a co się stało samochodzikom? złośliwość rzeczy martwych.... ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- dzień dobry jeszcze raz! nadrobiłam ![]() dziś wracam do W.,jutro do pracy...ciekawe jak ja dojadę jak tak drogi zasypało... miłego dnia!
|
||
|
|
|
#1134 |
|
Zadomowienie
|
Hej
właśnie wstałam i myślę nad sniadaniem.Dostałam jakiegoś uczulenia na całych udach i siedzę i się drapie wapno pije od tygodnia i nie pomaga, coraz gorzej wręcz.
|
|
#1135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę zaraz do Kościoła i znowu powrót do notatek, także jutro wieczorem już się odezwę. Sikorko zobacz jakie Ty masz ciało! może to od aw6 od Twojego sześciopaka na brzuchu? ![]() Blaszok dasz radę ze wszystkim! kto, jak nie Ty ![]() ale śniegu nayyyeb. ojj nasypało ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Agila do lekarza z tym
![]() Madzia no ale w moich okolicach nie musial zaczac padac jak akurat w pracy jestem a w autach alternatory padly ![]() Kasiu a czym jedziesz do W?
|
|
#1137 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też tęsknimy. ![]() A to przepraszam. Cytat:
![]() Cytat:
nie trac motywacji, ja jem jak swinia od dwoch dni i nie cwicze, i pewnie waga tez wzrosla, trzeba sie ogarnac ja mam cały czas zepsuty metabolizm. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zjadłam dziś ciasteczko i pomadkę ze złości ale przyszłam do domu i zaczęłam ćwiczyć więc spalone wszystko Ogólnie miałam dziś czas na przemyślenia i doszłam do wniosku, że będę się schizować jak nie będę mogła się zmieścić w 'najnowsze' spodnie. Z ćwiczeń rezygnować nie zamierzam więc mam nadzieje, że chociaż stan skóry będzie ok…No i z lepszych wieści: A6W DONE Dodatkowo Mel b pośladki i 20 minut na skakance czyli niewiele ponad godzinka ![]() TZ wrócił do domu chory…chyba mnie też łapie
31/40 Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2014-01-26 o 10:18 |
||
|
|
|
#1139 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Klub.
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() dzięki, Aga! ![]() jasne, zapraszam ![]() Cytat:
za A6W i resztę ćwiczeń
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

dawno mnie nie było ale internet wysiadł
a ostatni tydzień spędziliśmy na przeprowadzce... Muszę się pochwalić przez noszenie gratów schudłam dwa kilo
jedząc dużo. Niestety miałam awarię pleców i turbo fire musiałam zawiesić ( plecy mi walnęły w ptk tydzień temu ale bałam się ćwiczyć bo w środę mieliśmy przeprowadzkę, a bez mojej osoby małżowi byłoby ciężko. Do turbo wracam od poniedziałku. Na razie biegam sobie z psem po plaży
Sama bym zjadla omnomnom
zjadłabym, no ale nie powiem mamie bo mnie chyba udusi, że znowu barszcz chcę. 

ten tydzień wygląda tak: w poniedziałek odpowiedź z włoskiego z całego semestru; na wtorek mam jedno ogromne kolokwium z zarządzania + zerówkę z prawa (chociaż babka mówi, że to już normalny egzamin, żebyśmy mieli potem w sesji łatwiej
), w piątek zaczyna się już oficjalnie sesja i mam egzamin z ekonomii 
po sesji będzie szał

Madzia 
ja o 2 poszłam do wyrka
i od 6:30 na nogach
kl aski:
dzisiaj mam dzień bez leczenia kalorii, nawet nie ważę niczego, będę tak robić czasami aż całkiem tego nie rzuce