|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.IV
Change, ale to nie ja napisałam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czy zmuszona pracować? Zmuszona raczej nie, bardziej chodzi o to czy się zdecyduję na współpracę z nimi aby zdobyć doświadczenie, ale nikt mnie nie przymusza ![]() No tak, tylko z koleżanką to faktycznie głupie i może wkurzyć. Nawet nie wiedziałam, że to rosyjskie ![]() Tyle napisałyście, a nie mam czasu poczytać, jeszcze muszę dziś tłumaczenie machnąć. Dziś też mam beddejwszystkiego. Nie wiem jak to jest, wszystko mi się układa i idzie jak z płatka, a ja siedzę i marudzę... ![]() ![]() ![]() Change fajnie, że ta sesja Cię urodowo zmotywowała ![]() ![]() Nie wiem czy już Wam podziękowałam za namówienie mnie żebym nie rezygnowała z tańca? W poniedziałek było super i nie mogę się doczekać kolejnych zajęć ![]() ![]()
![]() |
#2463 |
Zadomowienie
|
Halima wiem wiem edytowałam posta, bo cytaty Indze zjadło
![]()
#2464 |
Zadomowienie
|
To może skoro dwóm osobom średnio pasuje (Inga, Halima), Nebula poza zasięgiem, jest dosyć zimno, więc dojeżdżające mogą mieć problem (Bura, Lasub, Patri) to może przełożymy nasze spotkanie na jakąś bardziej przyjazną aurę i mniej niefortunny termin?
Szczerze mowiąc zależalo mi, żeby jak najwiecej z nas było... Co wy na to?
“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” ― Mahatma Gandhi I) 10 kg ![]() II) 10 kg ![]() Edytowane przez change Czas edycji: 2014-01-25 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2466 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2467 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
jeśli jest ryzyko, że dużej części z Was nie będzie (jednak temperatura - kilkanaście stopni jest odstraszająca) to może rzeczywiście lepiej przełożyć? Jak nie pogniewam się ![]() Może niech dziewczyny, które wiedzą, że mogą mieć problem z przyjazdem określą ile jest procent szansy, że będą? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Przy dużej liczbie osób zawsze może być problem z terminem i pełną frekwencją... im więcej zawahań, czy to dobry, czy niedobry termin, tym więcej wątpliwości u osób, które pierwotnie ich nie miały ![]() Myślę, że każdy skład będzie dobry, nawet jeśli nie będzie pełny - ale to moje zdanie - nie jestem organizatorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
mną to się w ogóle nie sugerować, bo ja poza zasięgiem jestem prawie non stop
![]() U mnie dziś leniwy, acz pracujący dzień. przeczytałam parę rozdziałów z ksiażki, porobiłam notatki, usystematyzowałam sobie wiedzę, podrasowałam maila do Kalifornii, na jutro zostawię sobie obrobienie jednych danych. Ponaddto dziś trochę pielęgnacji - maska na włosy wraz z płukanką z octu (ktoś stosował, ma jakieś doświadczenia?) , peeling na buzię, maska na buzię, balsamowanie ciałka (tym razem różami i czekoladą...bosko), depilacja, paznokcie pomalowane. Do tego odkurzyłam, posprzątałam na stole, na toaletce (kosmetyki poustawiałam hehe, się narobiłam...), zrobiłam galaretkę, obrałam granata do sałatek, i zrobiłam 6 lekcji z francuskiego . planuję jeszcze pozmywać naczynia, posmarować rycyną rzęsy i brwi (zauważyłam ogromną poprawę w kolorze brwi odkąd stosuję olejek. praktycznie przestałam je malować, bo zyskały ciemnego koloru) oraz zrobić sobie jakiś dobry obiadek (pieczone bataty + indyk omnomnom) i poczytać wieczorem wiedzmina ![]() Udało mi się też wygrać po taniości aukcję ślicznej fioletowej bransoletki do mojej kolekcji bransoletek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Rozeznanie
|
Wg onetu w nast weekend ma już normalna temperatura, około zera.
Ale widzę, żena fb spotkanie już odwołane. PS. Change, nie odkładaj, sporo osób się zdeklarowało, (ja napisalam, że jeszcze nie wiem) myślę że będzie fajnie i niejedno spotkanie jeszcze zorganizujesz, tym bardziej że masz dogodną lokalizację. ![]() Edytowane przez Halimaa Czas edycji: 2014-01-25 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zadomowienie
|
To dla mnie jest duże wydarzenie logistyczne, dlatego obawiam się że w następnym tygodniu ktos napisze np. ze sie pochorowal, musi w pracy zostac (piatek)... boje sie ze to byłaby klapa spotkaniowa.... zwlaszcza, ze nie przewidzialam zadnych atrakcji (jako ze myslalam ze jak duzo ludzi bedzie nie beda potrzebne); P
Ale co sie odwlecze to nie uciecze... dopiero po tym weekendzie widze, ze nie wstrzelilam sie z pomysłem na termin, mimo ze tak jak Halima mowi idzie odwilz. Takze przepraszam jesli sie ktoś nastawił :P organizator ze mnie do bani jak widać
#2472 |
Rozeznanie
|
Gwarantuję Ci, że z tym towarzystwem co zaprosiłaś, nie potrzebujesz żadnych atrakcji i mega logistyki. Buzie się nie będą zamykać.
![]() Bura, Patri- jeżeli tylko termin będzie mi pasował, to mogę Was przenocować jakby co. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Raczkowanie
|
Czyli spotkania na pewno nie będzie? Bo nie do końca rozumiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
btw, przed chwilą zdałam sobie sprawę, że jesteśmy razem już z moim mężem 4,5 roku (minęło dziś) i półtora roku małżeństwem
![]() ![]() i jeszcze zdam relację odnośnie płukanki z octu - włosy są faktycznie nieprzeciętnie miękkie, delikatne, gładkie. Nie wiem niestety jak z błyszczeniem ![]() Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2014-01-25 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Nebula - ładna rocznica, poświętujcie
![]() Ja sobie raz wypłukałam octem jabłkowym włosy...ale jakoś efekty mnie nie powaliły na kolana. Muszę może zacząć to robić regularniej, to wtedy będzie coś widać ![]() ![]() Change, no to co z tym spotkaniem? Na fb odwołane...nie nadążam. Czego Ty się boisz? U Halimy było spotkanie w nie jakimś powalająco dużym gronie, Halima też nie przygotowała żadnych rozrywek dodatkowych, a jakoś bardzo miło spędziłyśmy czas na pogaduchach o wszystkim i niczym ![]() ![]() ![]() Coś przyniesiemy do jedzonka, coś do picia...zamówimy sobie pizzę ewentualnie, możemy w coś pograć nawet...to nie takie istotne ![]() Jedyne co pomyślałam, że jest niedogodnego w tym terminie, to sesja - ale widzę, że Halima nie widzi problemu, nie wiem jak tam Czerwiec ![]() Halimko - dzięki za propozycje, w sumie Change mówiła, że ma miejsce dla nas jakby co do spania ![]()
#2477 | |
Zadomowienie
|
UPDATE odnośnie spotkania
![]() Cytat:
Może masz racje robię z igły widły, ja nie wiem dostaje jakiś ataków paniki i roztaczam katastrofalne wizje, że nikt w końcu nie przyjdzie albo bedzie stypa a nie miłe spotkanie, tak mam jakies perfekcjonistyczne standardy i was chce ugoscić po królewsku po prostu, zebyscie nie załowały ani minuty, nie nudziły się, smacznie zjadly etc ![]() ![]() ![]() Tak Halimka, dziękuje za Twoją chęć pomocy, to bardzo uprzejme ![]() ![]() To możemy potwierdzić liste obecności? ![]()
![]() |
#2478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dla mnie pora jest ok., bo mam piątek wyjazdowy, a nie chciałabym zbyt późno wyjechać z Wwy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zadomowienie
|
to moze zeby nie bylo tak totalnie bezsensu... to dodam wam fajny pomysł z ksiazki ktory teraz przeczytałam, poza tym co pojawiło się w podpisie, czyli patrzenie na sytuacje przez pryzmat pozytywów - banał siostra zajmuje komputer, ja dzięki temu zamiast sie wkurzać poczytam ksiazke ; p (i można tę sytuacje przekładać na każdą inną)
druga świetna rzecz to wizualizowanie sobie celów/marzeń/dążeń poprzez kolaż ilustrujący nas posiadających te rzeczy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Emi może być też wczesniej 15-16 ![]() ![]()
“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” ― Mahatma Gandhi I) 10 kg ![]() II) 10 kg ![]() Edytowane przez change Czas edycji: 2014-01-26 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Rozeznanie
|
Ja 17-18 kończę pracę na Mokotowie, potem mam jeszcze jedną rzecz, więc mogę dołączyć później do Was.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Raczkowanie
|
Pracuję do 17-18, więc mogłabym wpaść od razu po.
Jakbym coś jęczała, że nie przyjdę zmuście mnie ![]() Ostatnio popsuła mi się 1 sprawa nad którą pracowałam przez ostatnie lata i najchętniej to wzięłabym wolne na tydzień i nie wstawała przez tydzień ![]() Edytowane przez WomenInTheMirror Czas edycji: 2014-01-26 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
To drugie chciałam kiedyś zrobić, kupiłam nawet brystol ![]() Fajny pomysł z tym CV ![]() ![]()
![]() |
#2483 |
Zakorzenienie
|
No i bardzo dobrze
![]() ![]() A co do przyjęć wszelkich, to panikuję tak samo jak Ty...tzn. mam czarne wizję, że nikt nie przyjdzie itd. Ale tak prawdę mówiąc...to mnie się zdarzały przyjęcia-niewypały, a Tobie chyba nie, więc moja panika jest trochę bardziej uzasadniona wydarzeniami z przeszłości ![]() Ja praktycznie nie urządzam imprez, bo moja rodzina jest nie do przegonienia z domu ![]() ![]()
#2484 |
Raczkowanie
|
Też tak lubię, ale to taka raczej naprawdę bliższa osoba, przed znajomymi byłoby mi głupio, gdybym przy nich jakieś prace domowe robiła
![]()
#2485 |
Zakorzenienie
|
to był w miarę udany weekend. sobota bardzo pracująca, niedziela mniej, aczkolwiek też dość zrobiłam.
niestety końcówka weekendu zakończona dość drastyczne, obcięłam sobie włosy do ramion. tak bardzo mi powychodziły, ze ten kosmyk, który został wyglądał bardzo smętnie. dziś jest już inaczej, brakuje mi włosów i czuję się nieswojo. Przejdzie za parę dni. |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, coś widocznie pokręciłam z cytowaniem
![]()
#2488 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki, lecę do roboty, ale muszę Wam napisać, że w piątek znalazłam po raz pierwszy w życiu ofertę pełnoetatowej pracy, której naprawdę chciałabym się podjąć (tłumacz ang-hiszp-pol)
![]() Do sklikania wieczorem ![]()
#2489 |
Zakorzenienie
|
to juz ktorys raz, wiec mam wrazenie ze to po prostu jakis blad
![]() Tygrysie - powodzenia trzymam kciuki ![]() i jutro Bura leci do AKCJI ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Raczkowanie
|
Change, ja juzem w pracy ustawila wszystko tak zeby sie spotkac, wiec gdybys odwolala to by byly baty!
![]() Mnie ostatnie tygodnie przelecialy z szybkoscia blyskawicy, zarobiona jestem po uszy, czytam lecz nie pisze, za co przepraszam. Najgorsze to wstawanie o szostej ![]() Ale zyje jbc!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.