|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy Prowadząca II część naszego wątku | |||
Aldrin |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 25,93% |
Kakusia |
0 | 0% |
Berenika_26 |
4 | 14,81% |
agaaga89 |
2 | 7,41% |
Ramona_85 |
0 | 0% |
eweden |
0 | 0% |
Prowansja88 |
0 | 0% |
Pradip |
0 | 0% |
Sola1 |
2 | 7,41% |
pater86 |
6 | 22,22% |
TroppoSensibile |
0 | 0% |
sylvuniaa84 |
0 | 0% |
kamilla123 |
0 | 0% |
beat@ |
0 | 0% |
NecroKitty |
0 | 0% |
Anteria |
0 | 0% |
Kucyk_Truskawkowy |
1 | 3,70% |
malin30 |
3 | 11,11% |
alingles |
0 | 0% |
Monica80 |
0 | 0% |
poziomkka |
0 | 0% |
Mala_Czarno_Biala |
0 | 0% |
Majkela12 |
1 | 3,70% |
zaaaabcia |
0 | 0% |
Sylwia__88 |
1 | 3,70% |
Głosujący: 27. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 |
Zadomowienie
|
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Beat@ moja babcia tez wszystkim wrozyla i sie sprawdzalo, ale patrze na to raczej z przymruzeniem oka
![]() ![]() Wysłane z mojego LG-P710 |
![]() ![]() |
![]() |
#3782 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Poziomkka traktuję to też tak jak i ty, tak trochę z przymrużeniem oka. Ale właśnie mam przeczucie na chłopca a i zawsze mi się marzył najpierw synek a później córeczka. I starszy braciszek pilnowałby siostrzyczki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3783 |
Raczkowanie
|
Zestaw ćwiczeń na YT- kanał Angelica Pióro.
Cześć, zauważyłam zmiany. Brzuszek się na maksa napina. Już pępek zrobił mi się płytki, lada chwila chyba wyskoczy. Skóra jest napieta i zaczyna swędzieć. Smaruje oczywiście, ale i tak, ja mam skóre przeźroczystą dosłownie. Boję się rozstępów bardzo. W okresie dojrzewania tak popękały mi uda i pośladki, ze przez pare lat nie zakładałam szortów. Więc jak teraz pęknie mi brzuch to się załamie. Nie dośc, że mam słabe włosy to jeszcze skóra taka ;( Piersi powiększyły się o rozmiar, mocno mam widoczne naczynia krwionośne, też jakby były przezroczyste. Od poczatku są bardzo wrażliwe a teraz to już aż sutki mnie bolą ;( [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;44811530]Dziewczyny, znacie jakies sposoby na zajady? Nie dosc, ze skore na twarzy mam przesuszona w tej ciazy, to jeszcze usta mi pekaja, a teraz zrobily mi sie zajady i nawet zjesc normalnie nie moge ![]() ![]() Od chyba 8 TC mam niesamowity problem z zajadami. To niedobór witamin z gr B. Głownie B2. Zwróc uwagę czy masz ją w zestawie witamin, które przyjmujesz. Jeśli nie to suplementuj dodatkowo. Ja brałam wtedy femibion a później Vitaminer, w obu dawka była bardzo wysoka, więc nie brałam już nic więcej, ale Pani w aptece poleciła mi maść na zajady Pharmacy Laboratories "Lips" maść na zajady i problemy skóry ust. Ma w składzie B2, cynk. Jak dla mnie jest boska. Działa cuda już po 1. zastosowaniu. Mega wydajna. Polecam serdecznie. Pozdrawiam.
Mama Ssaka CÓRKA 14.06.14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Promotorka zdrowego stylu życia i biznes mam! Chcesz czuć się, wyglądać i żyć lepiej? Praca z domu, praca przy dzieciach, dodatkowa podpora finansowa-> napisz! Edytowane przez Prowansja88 Czas edycji: 2014-01-26 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3784 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Na przeziebienie polecam syrop z cebuli mi zawsze pomaga ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;44777386] super wieści ![]() [/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() ![]() Powiem Ci jeszcze ze synka mama Dominika a Ty corcie Dominikie nie ![]() Cytat:
12 czerwca jest faaajny , wtedy urodzil sie moj syncio ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;44809413] Dziękuję ![]() ...[/QUOTE] Ja mysle ze jesli podoba Wam sie Alan to nie ma sie co zastanawiac ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3785 |
Zadomowienie
|
Witam sie mroznie
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3786 | ||
Wtajemniczenie
|
Udało mi się w końcu trafić do laboratorium, dzięki tej zamieci jedna osoba przede mną tylko była
![]() Muszę się kawką tera pobudzić bo potem o 14 padnę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3787 | ||||
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() my się wczoraj dowiedzieliśmy, że w maju idziemy na 2 komunie i to 2 tygodnie przed porodem, no więc nie wiem czy ja dam radę ale mąż pójdzie i to w jeden dzień, aż się boję ile kasy na to wyjdzie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3788 | ||||||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;44781572] Zapomniałam napisać - mój maleńki waży już 489g [/QUOTE] Kawał chłopa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Fajne jest takie wspólne chorowanie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;44792806]Zaczynam dziś 23tc, a więc wkraczam powoli w 6 miesiąc [/QUOTE] Super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3789 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() ![]() Czas ślubu i urlopu tak szybko miną a ja bym chciała więcej ![]() ![]() A poza tym w sumie nic nowego u mnie, nie nadrabiam was bo chyba musiałabym spędzić cały tydz na czytaniu dlatego napiszę tylko że mam nadzieję że u was wszystko z dziećmi w porządku, od teraz postaram się być na bieżąco ![]()
#3790 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha no tak upały, może lepiej niech ten mróz i śnieg do maja ustąpi ![]() ![]() Cytat:
![]() Na Nowej Drodze Życia życzę dużo miłości i wiele wytrwałości ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3791 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Opowiedz jak udała się uroczystość? Wszystko poszło zgodnie z planem? Na zwolnienie już czas, załatwiaj.. ![]()
Mama Ssaka CÓRKA 14.06.14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Promotorka zdrowego stylu życia i biznes mam! Chcesz czuć się, wyglądać i żyć lepiej? Praca z domu, praca przy dzieciach, dodatkowa podpora finansowa-> napisz! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3792 |
Zakorzenienie
|
Hi!
Witam się poniedziałkowo z pracy. Wczoraj skorzystałam z tego, że są duże mrozy i rozmroziłam lodówkę. Trochę się napracowałam, więc wieczorem miałam mocno napięty brzuch, ale dzisiaj sobie spokojnie siedzę w pracy i odpoczywam ![]() Dzidzia za to wczoraj wieczorem strasznie się rozszalała i kopniaczki czułam wszędzie, łącznie z szyjką macicy ![]() ![]() Pater, jak tam przeprowadzka? Anteria, witaj mężatko! ![]() Kakusia, nie kupuję nowego materaca. Na kokosie synek spał raptem kilka miesięcy, a strona z gryką należy do tych niezapamiętujących ułożenia, poza tym 2 lata to krótka eksploatacja ![]() Dziewczyny, polecam rajstopy ciążowe Marylin 100 - kryjące, dobrze układające się na brzuchu, bez szwu wcinającego się w krocze. Kupiłam je ostatnio w Rossmannie. Mam jeszcze 20 ciążowe, ale jeszcze nie próbowałam i nie wiem, jaka jest różnica między nimi a tymi z Gatty. Na pewno cenowa.
Jasiek ![]() ![]() Misiek ![]() ![]() Edytowane przez malin30 Czas edycji: 2014-01-27 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3793 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zubi89 ![]() ![]() Wow, brawo dla tż ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tej wróżby nie znam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Witamy mężatkę ![]() ![]() ![]() No niestety, wszystko co dobre szybko się kończy ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3794 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak nie są bolesne to mogą być to skurcze braxtona-hicksa, które są normalne, ale poczytaj w necie czy to może być to. Jak Cię niepokoją to pogadałabym z lekarzem, bo tak to możemy sobie gdybać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak już wróciłam do pracy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3796 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------- U nas weekend minął leniwie ![]() ![]() ![]() Synek dzisiaj już poszedł do przedszkola, a ja mam plan ogarnąć domek, bo w weekend mi się nie chciało(dopadł mnie tzw. leń ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3797 |
Zakorzenienie
|
ANTERIA , witaj wśród mężatek i wszystkiego najlepszego
![]() Opowiadaj jak było ![]() I marsz na zwolnienie, mam nadzieję że lekarz wypisze ci L4 bo ci się należy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3798 | |
Zadomowienie
|
Nie tam, się nie wtryniam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ----- Poproszę kopa na rozpęd, nie mogę wstać od kompa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za życzenia, a ślub jak najbardziej należy do udanych, wszystko się ładnie ułożyło i co najważniejsze na luzie bez stresów ![]() Co do zwolnienia postaram się, ale boję się że nie będzie to takie łatwe ![]() No a ja się pochwalę wam że z polski przywieźliśmy dla naszego maleństwa wózeczek, i ogrom ciuszków ![]() ![]() A oto pojazd naszego maleństwa: http://sklep.babymerc.pl/3w1-zestawy...2-gratisy.html
![]() |
#3800 |
Raczkowanie
|
Cześć Wam w nowym tygodniu.
ANTERIA, gratulacje, cieszę się , że wracasz w tak świetnym nastroju. A co do Wózka to mam tej samej firmy, na razie macam go sobie w domu ale wstępnie jestem zadowolona. Tylko spacerówka jakaś nieszczęśliwa się wydaje, ale nie szkodzi, parasolki kosztują grosze, jak będzie trzeba to się wymieni. Dziewczyny, pokazywałam jakiś czas temu piżamki do porodu/karmienia. Dziś przyszły, są super. Polecam gorąco. Materiał przyjemny, elastyczny (tylko śmierdzi jakimś octem? jakby dopiero co był farbowany). Ta kieszonka do wyjmowania cyca świetna, trwa to sekundę, jest wygodnie... A sama koszula dłuższa niż wynikało ze zdjęć, może modelka była bardzo wysoka. Ale nie mam już stresu że będę ganiać po oddziale z gołym tyłkiem, sięga prawie do kolana ![]() http://allegro.pl/koszulka-nocna-cia...891482816.html
#3801 |
Zakorzenienie
|
Witam się po weekendzie
![]() Coś nie widzę Waszych postów na laptopie, a zaś w tablecie chrzani mi się cytowanie, więc czytam z tabletu i z laptopa w ślepo jakoś Wam napiszę ![]() Berenika z tą wagą dziecka przez usg to jest tak niemiarodajnie moim zdaniem... mi lekarz przez całą pierwszą ciążę mówił, że Dominika będzie drobna (nawet się cieszyłam, że łatwiej urodzę ![]() ![]() Ojjj jak ja Cię rozumiem z tym przenoszeniem! Urodziłam 10dni po terminie spędzając ostatni tydzień na patologii i ja już wychodziłam z siebie! wyłam każdego dnia! Dlatego tak z przymrużeniem oka traktuje teraz planowany termin porodu ![]() Pater jak przeprowadzka?? Dziękuję Wam za odp. w sprawie materacyka. Malin jak znajdziesz już jakiś sposób na odświeżenie materaca to podziel się ![]() ![]() Sola mi nawet lekarz mówił, że na etapie ok 20tc to dzieci spokojnie jeszcze kilka razy na dobę mogą zmieniać położenie - raz główką na dole, raz u góry itd ![]() TroppoSensibile jako kolejna polecam Angelikę Pióro ![]() ![]() ![]() Piszecie o powiększających się piersiach - cieszę się, że nie jestem tu sama ze startującym A ![]() ![]() A co do rozstępów polecam wzbogacić sobie kremik olejkami dodatkowo ![]() Magisterki ![]() ![]() ![]() ![]() Zaaabcia o proszę, to mamy imienników ![]() Mala_Czarno_Biala - a przez te kieszonki piersi nie próbują przypadkiem same wyjść? ![]() Tak w ogóle to czytając Wasze posty o wyprawce to aż cieszę się ile przy drugim można przyoszczędzić, bo największe i najdroższe rzeczy z wyprawki są ![]() Majkela co do jedzenia ja uznaję zasadę, że częściej owszem, ale malutkie porcje ![]() ![]() Anteria gratulacje na Nowej Drodze Życia ![]() Co do takich bóli w dole brzucha, to koniecznie powiedz o tym lekarzowi! bo może to być zwykłe pobolewanie np z przemęczenia a może to być np napierający dzidziuś. Ja właśnie wróciłam z wizyty u Gin. I powiedziałam Mu o moich bólach od tygodnia (jak na okres, jak skurcze z porodówki! tylko tysiąc razy słabsze), po zbadaniu powiedział, że szyjka zamknięta i ładnie trzyma, ale główka dziecka strasznie na nią napiera. I co? Leżeć kazał i prowadzić oszczędni tryb życia - nic nie dźwigać, mało chodzić, jak najwięcej w poziomej pozycji, żeby nie pozwolić na napieranie... Ani nie wspomniałam lekarzowi, że za 2tyg zaczynamy remont łazienki więc będę na mega obrotach! Poza tym wszystko w porządku, szybkie usg i wszystko wskazuje na to, że będzie druga dziewczynka! Także najprawdopodobniej będzie Wiktoria ![]() Lecę teraz na szybkie zakupy, po 14 sankami po Dominikę do przedszkola i po 15 ma przyjechać nowa lodówka ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2014-01-27 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3802 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak masz możliwość to pokaż łupy dla maleństwa ![]() A i chyba o tym wózku mówiła mi kuzynka że taki sobie upatrzyła. Powiedz mi jak z jego wykonaniem? Bo cena naprawdę korzystna. A ja idę sobie uciąć drzemkę bo padam z nóg. Mąż znów pojechał w świat. I przegapiłam że zaczęliśmy już 5 miesiąc tydzień temu. Szybko ten czas leci, ani się nie oglądniemy a już będziemy dzidzie tulić.
Był ![]() 26.10.2013 ![]() Jesteś z nami http://www.suwaczki.com/tickers/16udyx8dc2t2u5uz.png Edytowane przez __Sylwia__88 Czas edycji: 2014-01-27 o 12:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3803 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() anteria wózeczek bardzo ładny wizualnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak cena jest na prawdę korzystna my zapłaciliśmy 530 złotych za całość czyli gondola, spacerówka i fotelik, do tego ogrom dodatków, a co do wykonania to wydaje się być bardzo stabilny i jedyne do czego bym się puki co przyczepiła jest dość duży, ale dla nas to nie problem ogólnie, ma fajne duże koła i łatwo będzie mi go po schodach "ze pchać" jak i wyjechać na górę (na pierwsze piętro) do tego dość łatwo się składa i ma śliczny zielony kolor ![]() ![]()
![]() |
#3806 |
Przyczajenie
|
Kakusia
W Smyku nie odradzają, tylko na takiej stronie bangla.babyonline.pl odradzają. Ja chyba wybiore Jedo Flyn 4ds Memo
![]() ![]() Edytowane przez aasiulek81 Czas edycji: 2014-01-27 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3807 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do tych wózków to jakoś nie mam przekonania,brak sztywnej wpinanej gondoli mnie zniechęca,mimo niskiej ceny.... ale to może dla tego że dla córy miałam taki i teraz marzy mi się z konkretną gondolą,tym bardziej że jakiś czas mam zamiar w niej powozić bejbika ![]()
![]() |
#3808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje coreczki!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3809 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja też jednak jestem za prawdziwą gondolą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3810 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a te miękkie gondole są niewygodne do noszenia? Bo przyznam szczerze, że mnie się podoba takie rozwiązanie, ale nie wiem jak z funkcjonalnością.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.