Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-27, 10:23   #1891
Pradip
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI

Cześć dziewczynki
Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość
No właśnie mi sie tez książka podobala wiec jestem ciekawa jak film. Bo np ekranizacja Biala Masajka mnie zawiodla.
No i jak wrażenia? Ja też wczoraj oglądałam po raz pierwszy i jak dla mnie chała
Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Papryczko - z bitą śmietaną i sosem toffi czy bez?
i kto tu kogo kusi
Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
O tak ma gust boi wybrał mnie na żonę

Ja od małego lubiłam świecidełka i tak mi zostało , aż oczy mi się świecą jak przechodzę obok sklepu z biżuterią
Mój to na mnie sroka woła więc Cię rozumiem śliczne prezenty dostałaś
Cytat:
A tak serio to tak mi się wydawało, że pewnie przez zdjęcia... zresztą może przez to, że czasami wychodzi tez bardziej żółty na zdjęciach.
Strasznie jestem ciekawa jakie to moje cudo wyjdzie. Jego tatuś urodził się z czarnymi włosiskami i nawet jego mama się śmiała, że bała się, że jej dziecko podmienili, albo gdzieś z taboru wypadło hahah a najlepsze, że potem miał praktycznie blond platynowe włosy
Mój mąż jest z kwietnia i momentalnie od małego opalał się na murzynka i do tego platynowe włoski miał
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44823414]Hej
Magnez możesz brać, a nospę ja biorę czasami jak czuję że coś się zaczyna dziać z moją nerką, bo moja pani położna kazała ją brać jak coś się dzieje. Ale lepiej spytaj się o to lekarza. Mi na mój twardniejący brzuch kazał brać 2razy dziennie luteinę dopochwową do następnej wizyty. No i dużo leżeć. Ale muszę przyznać, że biorę ją jakieś 3 dni a już widzę poprawę [/QUOTE]
Dzięki
Mi lekarz kazał brać 1 magnez i 3 nospy ale trochę się boję tak często ją brać szczególnie że mnie nic nie boli czy ciągnie tylko brzuch jest twardy
Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Mogę Wam się pożalić?
jakaś depresja mnie złapała po tej chorobie

Zaplanowaliśmy sobie remont mieszkania przed urodzeniem młodego, więc z kasą się liczyliśmy, wczoraj się okazało, że 2 tygodnie przed porodem mamy iść na 2 komunie a to też sporo kasy, bo to jednak bliscy nam ludzie, chociaż nigdy na tego typu imprezy sobie nie chodziliśmy, tak teraz nie wypada odmówić
Ja nie mam sobie co ubierać do pracy powoli, bo wszystkie moje dotychczasowe bluzki jakoś są ciasnawe już na brzuszku nie wspominam o kurtce a do tego mój mąż ma 3 zęby na kanałowym leczeniu a za jeden ząb 500 zł... Jakoś się zaczynam martwić, mało miesięcy pozostało a tyle wydatków nas czeka i nie wiem jak sobie z tym poradzić

Eh to się wygadałam sorki za smętny
Może to kiepskie pocieszenie ale my wczoraj dostaliśmy ofertę dachu na ponad 70 tysięcy a mamy całe 20 Mąż się wkurzył i zaczął znów wspominać o wyjeździe za granicę albo wpadł na jeszcze lepszy pomysł sprzedania nerki bo już chyba tylko to nam zostało Nie wiem co robić...
Choroba minęła?

Fikusek jak Nadia?
Trzymam kciuki za wszystkie Wasze dzisiejsze wizyty a sama jadę odebrać zwolnienie i potem do endo. Miłego dnia
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 10:29   #1892
fiona27
Zakorzenienie

Pradip z tym dachem to porażka. Ile kasy kosztuje wykończenie domu to szok. Wszystko idzie w tysiącach,a weź tu człowieku je uzbieraj . Trzeba grać w totka i liczyć na cud
Nam zostało poddasze do zrobienia i sami nie wiemy czy je teraz robić czy zaczekać, aż będzie drugie dziecko, bo po co płacić tyle za ogrzewanie, jak i tak na górze nie będziemy siedzieć.
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 10:31   #1893
Malgos_12
Zakorzenienie

Ewelika - a powiem ci, że ta końcówka ciąży to mi się dłuży przynajmniej 10 razy bardziej niż cała reszta... mam wrażenie, że ja to będę w tej ciąży już na zawsze i może urodzę dopiero po Tobie dni są takie same, brak mi zajęcia i już nie mogę znieść tych wszystkich wiadomości od znajomych brzmiących jednakowo "czy już"? ewentualnie, żeby dać znać, jak będę jechać na porodówkę - o tak! na pewno! będę siedzieć i pisać do nich sms-y - dobrze, że mam dziś wizytę bo normalnie to idzie oszaleć, a tak to wyjdę z domu...

Aldrin - szkoda, że od tej kasy tak wiele zależy... mam nadzieję, że jakoś sobie to wszystko ogarniecie. Ząbki ważna rzecz, więc tego nie wolno zaniedbać... a może remont zrobicie troszkę później? albo podzielicie sobie na etapy?
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 10:40   #1894
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Może to kiepskie pocieszenie ale my wczoraj dostaliśmy ofertę dachu na ponad 70 tysięcy a mamy całe 20 Mąż się wkurzył i zaczął znów wspominać o wyjeździe za granicę albo wpadł na jeszcze lepszy pomysł sprzedania nerki bo już chyba tylko to nam zostało Nie wiem co robić...
Choroba minęła?

Fikusek jak Nadia?
Trzymam kciuki za wszystkie Wasze dzisiejsze wizyty a sama jadę odebrać zwolnienie i potem do endo. Miłego dnia
no to nieźle Wam zacenili za dach kurcze u nas dach wymieniony fakt, że robiliśmy go sobie sami i firma rodzinna go zmieniała ale wiadomo zapłacić płaciliśmy tylko, że może trochę mniej niż normalnie ale to i tak płaciliśmy ok 20 tys a nie 70... straszna ta cena nie ma jakieś innej firmy?

Cytat:
Ewelika - a powiem ci, że ta końcówka ciąży to mi się dłuży przynajmniej 10 razy bardziej niż cała reszta... mam wrażenie, że ja to będę w tej ciąży już na zawsze i może urodzę dopiero po Tobie dni są takie same, brak mi zajęcia i już nie mogę znieść tych wszystkich wiadomości od znajomych brzmiących jednakowo "czy już"? ewentualnie, żeby dać znać, jak będę jechać na porodówkę - o tak! na pewno! będę siedzieć i pisać do nich sms-y - dobrze, że mam dziś wizytę bo normalnie to idzie oszaleć, a tak to wyjdę z domu...

Aldrin - szkoda, że od tej kasy tak wiele zależy... mam nadzieję, że jakoś sobie to wszystko ogarniecie. Ząbki ważna rzecz, więc tego nie wolno zaniedbać... a może remont zrobicie troszkę później? albo podzielicie sobie na etapy?
wiesz ten remont to tylko tapety, więc może nie jakieś kokosy ale też ok 1000 zł i może nie było by to nic wielkiego gdyby nie to, że za dużo na raz tej kasy trzeba, remont, komunia, zęby i wyprawka no ale liczę, że zima szybko się skończy, mąż pójdzie do pracy i jakoś się ułoży chociaż TŻ jakoś truje o wymianie samochodu, bo nie wiadomo w tym naszym "maluszku" pomieścimy się z dzieckiem no ale to już później na pewno nie teraz
Stary 2014-01-27, 10:48   #1895
Malgos_12
Zakorzenienie

Fiona - o to super jeśli by się udało z tą pracą - życie czasami zaskakuje
A Kacper... kto wie kiedy on się zdecyduje... jak już pisałam, Ewelika chyba zdąży urodzić i dopiero potem ja

Pradip - ileeeeeeee za sam dach? padłam....
heheh mój tż też z kwietnia opalał się na ciemną czekoladkę i był typowym blondynkiem.... W sumie z tym opalaniem to nadal tak ma i co najlepsze jemu poparzenia słoneczne nie groźne, nawet w Tunezji się śmiali, że gdyby nie łysy łeb i niebieskie oczy to myśleli by że tamtejszy

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Aldrin - no tak ... każdy remont to wydatek zawsze ciut większy niż liczymy (niestety)...
oj my też będziemy szukać samochodu, ale śmiejemy się z tż-tem, że musimy dobić do średniej 1 auto na 1 rok życia w IE i całkiem nieźle nam idzie
Stary 2014-01-27, 11:04   #1896
Izetka_
Zadomowienie

Hej jak się rozgadały z rana Kobietki

Matko jaka jak noc miałam, przysnęłam na pół godziny po czym sie obudziłam po 1 wyspana i ni jak zasnac...niedawno wstałam jakies sny głupie miałam

Fionka-no to masz wspaniały urok osobisty( w co nigdy nie wątpiłam oczywiście) że ludzie podchodzą i proponują Ci pracę oby więcej takich osób

Pradip-no te dachy to kosztują w ogóle wszystko takie drogie ja się tak cieszę, że już tyle o ile mamy wykończone mieszkanie chociaż jakbym miala jeszcze luźnego grosza troche na pewno co wymyślilabym do zrobienia

Aldrin-kurcze, że ta kasa nie leci z nieba jak podliczyłam ile wydaliśmy w tamtym roku na wesela, komunie i chrzciny to aż się włos na głowie zjeżył a jeśli chodzi o samochód to my musimy zmienic, nawet nie chcemy tylko musimy...a kasy zero odłożonej

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 11:32   #1897
justiii87
Zakorzenienie

Ale tu dziś gwarno

My od dziś sami Tż musiał wrócić do pracy , a tak dobrze było Nam w trójkę , oby do weekendu

Pradip - strasznie dużo za ten dach Nasz znajomy teraz postawił dom i dach z oknami wyniósł Go 40 tys, więc ta Wasza firma chyba przesadziła z cenami, może warto poszukać w mniejszych miastach, ceny na pewno będą niższe.

Aldrin - jeden plus tego wszystkiego, że u Was Tż sam zrobi remont, musicie kupić tylko materiały. DO czerwca macie jeszcze trochę czasu, uda się odłożyć trochę kasy. Kurtkę można kupić teraz na wyprzedażach za małe pieniądze, albo idź na łowy do SH i tam na pewno coś taniego i fajnego wynajdziesz

Fiona - to Ci się trafiło i co teraz zrobisz?

ewelika - to, że jestem 1,5 tyg po cc to nie znaczy, że mam sobie odpuścić, Ja jestem z tych osób co jak ma coś zaplanowane to musi to zrealizować, nawet po trupach.
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 12:03   #1898
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
Matko jaka jak noc miałam, przysnęłam na pół godziny po czym sie obudziłam po 1 wyspana i ni jak zasnac...niedawno wstałam jakies sny głupie miałam
Ja to i bez ciąży mam głupie sny. Ostatnio śnił mi się" trójkącik", ale same dziewczyny

Cytat:
My od dziś sami Tż musiał wrócić do pracy , a tak dobrze było Nam w trójkę , oby do weekendu

Pradip - strasznie dużo za ten dach Nasz znajomy teraz postawił dom i dach z oknami wyniósł Go 40 tys, więc ta Wasza firma chyba przesadziła z cenami, może warto poszukać w mniejszych miastach, ceny na pewno będą niższe.

Fiona - to Ci się trafiło i co teraz zrobisz?
A to już minęły 2 tyg tacierzyńskiego?

A co zrobię ? Ma do mnie zadzwonić to umówimy się żeby pogadać o szczegółach, ale ja jemu powiedziałam, że tu mam pracę do końca marca,a on , ze na mnie poczeka Ale z kilometra widać, ze to babiarz i jakiś taki dziwny dla mnie, więc nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Z braku laku może pójdę do niego, ale obawiam się, ze on będzie chciał czegoś więcej (zaproponował spotkanie dopiero o godz 20 ). To nie jest normalne, prawda?

Edytowane przez fiona27
Czas edycji: 2014-01-27 o 12:05
Stary 2014-01-27, 12:11   #1899
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
A co zrobię ? Ma do mnie zadzwonić to umówimy się żeby pogadać o szczegółach, ale ja jemu powiedziałam, że tu mam pracę do końca marca,a on , ze na mnie poczeka Ale z kilometra widać, ze to babiarz i jakiś taki dziwny dla mnie, więc nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Z braku laku może pójdę do niego, ale obawiam się, ze on będzie chciał czegoś więcej (zaproponował spotkanie dopiero o godz 20 ). To nie jest normalne, prawda?
Ja tam zawsze jestem podejrzliwa i pewnie gdyby obcy koleś nie znający ani mnie ani mojego doświadczenia zaoferował mi prace to bym była czujna ale spróbować można a może akurat będzie dobrze i uda się z pracą od razu
Stary 2014-01-27, 12:11   #1900
Malgos_12
Zakorzenienie

Fiona - ty nawet nie wiedząc uwodzisz facetów ej sexi mamuśka!
no spotkanie o 20.00 to rzeczywiście dość późno, a gdzie to spotkanie?
Stary 2014-01-27, 12:15   #1901
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Fiona - ty nawet nie wiedząc uwodzisz facetów ej sexi mamuśka!
no spotkanie o 20.00 to rzeczywiście dość późno, a gdzie to spotkanie?
No właśnie ma się jeszcze odezwać tylko wspomniał, ze godz 20 byłaby najlepsza dla niego

A ten gostek ma z 50 lat
Stary 2014-01-27, 12:19   #1902
papryczka160
Wtajemniczenie

Witam laryngolog zaliczony okazała się ze mam tzw katar ciążowy.
Też nie mogłam dzisiaj zasnac mialam straszna zgage. A gdy już spalam mialam chore sny. Śniło mi sie ze wypaadaly mi wlosy garściami .

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

papryczka160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 12:22   #1903
Malgos_12
Zakorzenienie

Fiona - może wyznaje taką zasadę jak mój wujek, że ma tyle lat ile dziewczyna na którą patrzy hahahah

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Papryczko - to dobrze, że wszystko OK.
a co do dziwnych snów to może taka noc, bo tż też narzekał, że mu się głupoty śniły - ja też miałam dziwne sny, ale u mnie to akurat normalne
Stary 2014-01-27, 12:22   #1904
papryczka160
Wtajemniczenie

Fionko zdecydowanie dziwna pora na rozmowę kwalifikacyjna.
Pradip film :thumbdown: wole czytac książki. Ale przeważnie tak jest ze jak przeczytasz książke to potem film jest do dupy.

Stary 2014-01-27, 12:25   #1905
Malgos_12
Zakorzenienie

Papryczko - święta racja, że książka jest zawsze lepsza niż film... choć jedną z ekranizacji bardzo dobrze zrobionych jest Gra o tron. Oczywiście jest troszkę zmian, pewne rzeczy przedstawione jest inaczej itd, ale mimo wszystko muszę przyznać, że na prawdę dobrze im to wyszło.
Stary 2014-01-27, 12:40   #1906
papryczka160
Wtajemniczenie

Gra o tron nie czytalam ale serial jest super.

Stary 2014-01-27, 12:45   #1907
Fikusek82
Wtajemniczenie

Cytat:
O tak ma gust boi wybrał mnie na żonę

Ja od małego lubiłam świecidełka i tak mi zostało , aż oczy mi się świecą jak przechodzę obok sklepu z biżuterią
Sroczka

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44823414]Hej

Magnez możesz brać, a nospę ja biorę czasami jak czuję że coś się zaczyna dziać z moją nerką, bo moja pani położna kazała ją brać jak coś się dzieje. Ale lepiej spytaj się o to lekarza. Mi na mój twardniejący brzuch kazał brać 2razy dziennie luteinę dopochwową do następnej wizyty. No i dużo leżeć. Ale muszę przyznać, że biorę ją jakieś 3 dni a już widzę poprawę

Dziewczyno, ty jesteś dopiero 1,5 tygodnia po porodzie Zobaczysz przy takiej diecie to po 6 tygodniach będziesz laska jak się patrzy

Strasznie podobają mi się kolczyki, które dostałaś od TŻ

Jak tam czoło Nadii? Dziś już lepsze macie samopoczucie?

znów jesteśmy sławne

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty

Małgoś dobrze, że cię w końcu puściło, teraz sio na porodówkę [/QUOTE]

Tak dzisiaj już lepiej, czoło ze śliwą, normalka jeszcze jedna jej nie zeszła a juz drugiej się doczekała.

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Mogę Wam się pożalić?
jakaś depresja mnie złapała po tej chorobie

Zaplanowaliśmy sobie remont mieszkania przed urodzeniem młodego, więc z kasą się liczyliśmy, wczoraj się okazało, że 2 tygodnie przed porodem mamy iść na 2 komunie a to też sporo kasy, bo to jednak bliscy nam ludzie, chociaż nigdy na tego typu imprezy sobie nie chodziliśmy, tak teraz nie wypada odmówić
Ja nie mam sobie co ubierać do pracy powoli, bo wszystkie moje dotychczasowe bluzki jakoś są ciasnawe już na brzuszku nie wspominam o kurtce a do tego mój mąż ma 3 zęby na kanałowym leczeniu a za jeden ząb 500 zł... Jakoś się zaczynam martwić, mało miesięcy pozostało a tyle wydatków nas czeka i nie wiem jak sobie z tym poradzić

Eh to się wygadałam sorki za smętny
Ząbki są ważne, lepiej zrobić i na nich nie oszczędzać, remont zawsze można zrobić, moi rodzice 8 lat męczyli się ja w tym czasie skończyłam studia, wyszłam za mąż i urodziłam Nadię.

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

No i jak wrażenia? Ja też wczoraj oglądałam po raz pierwszy i jak dla mnie chała

i kto tu kogo kusi

Mój to na mnie sroka woła więc Cię rozumiem śliczne prezenty dostałaś

Mój mąż jest z kwietnia i momentalnie od małego opalał się na murzynka i do tego platynowe włoski miał

Dzięki
Mi lekarz kazał brać 1 magnez i 3 nospy ale trochę się boję tak często ją brać szczególnie że mnie nic nie boli czy ciągnie tylko brzuch jest twardy

Choroba minęła?

Fikusek jak Nadia?

Nadia dobrze, właśnie bajki ogląda i dokucza siostrze.

Cytat:
Gra o tron nie czytalam ale serial jest super.
Ja nie lubie fantasy, ale serial byłam zmuszona słyszeć bo mój mąż to fanatyk fantasy, wszystkie seriale i wszystkie książki ma zaliczone. Te znane najbardziej oczywiście, bo on tylko w pracy czyta. Ja tam wole horrory i kryminały i przygodowe jeszcze.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48

Edytowane przez Fikusek82
Czas edycji: 2014-01-27 o 12:46
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 12:51   #1908
Malgos_12
Zakorzenienie

Fikusek - Gra o tron to taki przygodowy kryminał hahah ja mam podobny gust do ciebie i myślę, że by ci się spodobało

cieszę się, że humorki już lepsze
Stary 2014-01-27, 12:59   #1909
papryczka160
Wtajemniczenie

Dziewczyny jak w Polsce oblicza sie wyplate na L4 bo jedni piszą ze bierze się średnia z 3 miesiecy inni ze z 12?

Stary 2014-01-27, 13:03   #1910
Malgos_12
Zakorzenienie

Papryczka - no ja niestety nie pomogę....
Stary 2014-01-27, 13:05   #1911
Izetka_
Zadomowienie

Papryczka-ja tam nie wiem jak mi obliczają, ale dostaje więcej niż normalnie i mi się to podoba haha
o której masz gina???

Dziewczyny ja już w gotowości czekam i będziemy się zbierac do dowcipnisia boję się Jego reakcji bo jak na początku nic nie przytyłam tak przez te 4 tygodnie 3kg mi doszło jak stanę na wagę to sie spalę ze wstydu

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-01-27, 13:11   #1912
Malgos_12
Zakorzenienie

Izetka - to chyba tylko mi nie będą tam zaglądać

ty myślisz, że gin da ci reprymendę za 3kg? może jakbyś przytyła 30kg to by coś powiedział

ja idę na 2.30 czyli 3.30 waszego czasu
Stary 2014-01-27, 13:12   #1913
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jak w Polsce oblicza sie wyplate na L4 bo jedni piszą ze bierze się średnia z 3 miesiecy inni ze z 12?
Z tego co wiem to z 12 m-cy. Podobnie jak Izetka dostawałam więcej niż pracowałam. Za to moja koleżanka dostaje mniej o jakieś 100 zł
Cytat:

Dziewczyny ja już w gotowości czekam i będziemy się zbierac do dowcipnisia boję się Jego reakcji bo jak na początku nic nie przytyłam tak przez te 4 tygodnie 3kg mi doszło jak stanę na wagę to sie spalę ze wstydu
Oj tam sumując 3 kg to i tak mało jak do tej pory
Stary 2014-01-27, 13:13   #1914
Malgos_12
Zakorzenienie

dziewczyny jakich używacie szamponów? szukam czegoś nowego do wypróbowania
Stary 2014-01-27, 13:15   #1915
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
Izetka - to chyba tylko mi nie będą tam zaglądać

ty myślisz, że gin da ci reprymendę za 3kg? może jakbyś przytyła 30kg to by coś powiedział

ja idę na 2.30 czyli 3.30 waszego czasu
A nie sprawdzą Ci czy masz rozwarcie???czy szyjka zgładzona??? czy takie tam??? pytam tak z ciekawości
ja tak nie lubię tego zaglądania

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-01-27, 13:18   #1916
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
chyba z 12

Cytat:
Papryczka-ja tam nie wiem jak mi obliczają, ale dostaje więcej niż normalnie i mi się to podoba haha
o której masz gina???

3 kg to nie dużo więc się nie martw

Cytat:
dziewczyny jakich używacie szamponów? szukam czegoś nowego do wypróbowania
ostatnio mam 2 opakowanie rossmanowkiej isany, lubie zwykłe szampony kiedyś stosowałam dermenę ale to na wypadanie więc raczej nie polecam no i GP ma ponoć dobre szampony, zależy od rodzaju włosów
Stary 2014-01-27, 13:22   #1917
Izetka_
Zadomowienie

Ja używam Pantene PRO-V, AQUA LIGHT, od kiedy weszła ta linia to jestem jej wierna bo ciężko mi dobrac jakiś szampon

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

dobra zbieram swoje przytyte kilogramy odezwę się później jeszcze mamy zajechac na zakupy bo światełko w lodówie chyba nakupię owoców i się nimi będę zapychac a nie murzynkami

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-01-27, 13:24   #1918
Malgos_12
Zakorzenienie

Izetko - nie, nie sprawdzają... dopiero jak pojadę z objawami porodu na wizycie jest badanie moczu, ciśnienie krwi, szybkie pytanie typu - jak się czujesz itp, - to z położną; a potem u lekarza szybkie usg (max 2 min) i znów pytanie czy wszystko OK i tyle - ale długo się czeka i czasami to wszystko schodzi ze 2 godz
mi Pantene nie podchodzą - Aqua już miałam i nie dla mnie...

Aldrin - kurcze do Isany nie mam dostępu, bo bym próbowała, a GP to co to za skrót?
Stary 2014-01-27, 13:31   #1919
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Izetko - nie, nie sprawdzają... dopiero jak pojadę z objawami porodu na wizycie jest badanie moczu, ciśnienie krwi, szybkie pytanie typu - jak się czujesz itp, - to z położną; a potem u lekarza szybkie usg (max 2 min) i znów pytanie czy wszystko OK i tyle - ale długo się czeka i czasami to wszystko schodzi ze 2 godz
mi Pantene nie podchodzą - Aqua już miałam i nie dla mnie...

Aldrin - kurcze do Isany nie mam dostępu, bo bym próbowała, a GP to co to za skrót?

green pharmacy osobiście nie próbowałam ale niby polecane są
a jakbyś kiedyś chciała isanę to podaj adres na priv i zawsze można wysłać i możesz sobie wypróbować
Stary 2014-01-27, 13:37   #1920
Malgos_12
Zakorzenienie

Aldrin - a to GP też tutaj nie ma ... a co do Isany to bardzo dziękuję, ale szkoda kasy na przesyłki, zresztą mama zawsze może mi przesłać, albo przywiozę sobie z PL
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości