|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Cześć dziewczynki
![]() Cytat:
i kto tu kogo kusi ![]() Cytat:
śliczne prezenty dostałaś ![]() Cytat:
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44823414]Hej Magnez możesz brać, a nospę ja biorę czasami jak czuję że coś się zaczyna dziać z moją nerką, bo moja pani położna kazała ją brać jak coś się dzieje. Ale lepiej spytaj się o to lekarza. Mi na mój twardniejący brzuch kazał brać 2razy dziennie luteinę dopochwową do następnej wizyty. No i dużo leżeć. Ale muszę przyznać, że biorę ją jakieś 3 dni a już widzę poprawę Dzięki Mi lekarz kazał brać 1 magnez i 3 nospy ale trochę się boję tak często ją brać szczególnie że mnie nic nie boli czy ciągnie tylko brzuch jest twardy Cytat:
Choroba minęła? Fikusek jak Nadia? Trzymam kciuki za wszystkie Wasze dzisiejsze wizyty a sama jadę odebrać zwolnienie i potem do endo. Miłego dnia |
||||
|
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip z tym dachem to porażka. Ile kasy kosztuje wykończenie domu to szok. Wszystko idzie w tysiącach,a weź tu człowieku je uzbieraj
. Trzeba grać w totka i liczyć na cud ![]() Nam zostało poddasze do zrobienia i sami nie wiemy czy je teraz robić czy zaczekać, aż będzie drugie dziecko, bo po co płacić tyle za ogrzewanie, jak i tak na górze nie będziemy siedzieć. |
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelika - a powiem ci, że ta końcówka ciąży to mi się dłuży przynajmniej 10 razy bardziej niż cała reszta... mam wrażenie, że ja to będę w tej ciąży już na zawsze i może urodzę dopiero po Tobie
dni są takie same, brak mi zajęcia i już nie mogę znieść tych wszystkich wiadomości od znajomych brzmiących jednakowo "czy już"? ewentualnie, żeby dać znać, jak będę jechać na porodówkę - o tak! na pewno! będę siedzieć i pisać do nich sms-y - dobrze, że mam dziś wizytę bo normalnie to idzie oszaleć, a tak to wyjdę z domu... Aldrin - szkoda, że od tej kasy tak wiele zależy... mam nadzieję, że jakoś sobie to wszystko ogarniecie. Ząbki ważna rzecz, więc tego nie wolno zaniedbać... a może remont zrobicie troszkę później? albo podzielicie sobie na etapy? |
|
|
|
#1894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze u nas dach wymieniony fakt, że robiliśmy go sobie sami i firma rodzinna go zmieniała ale wiadomo zapłacić płaciliśmy tylko, że może trochę mniej niż normalnie ale to i tak płaciliśmy ok 20 tys a nie 70... straszna ta cena nie ma jakieś innej firmy?Cytat:
chociaż TŻ jakoś truje o wymianie samochodu, bo nie wiadomo w tym naszym "maluszku" pomieścimy się z dzieckiem no ale to już później na pewno nie teraz
|
||
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Fiona - o to super jeśli by się udało z tą pracą - życie czasami zaskakuje
![]() A Kacper... kto wie kiedy on się zdecyduje... jak już pisałam, Ewelika chyba zdąży urodzić i dopiero potem ja Pradip - ileeeeeeee za sam dach? padłam.... heheh mój tż też z kwietnia opalał się na ciemną czekoladkę i był typowym blondynkiem.... W sumie z tym opalaniem to nadal tak ma i co najlepsze jemu poparzenia słoneczne nie groźne, nawet w Tunezji się śmiali, że gdyby nie łysy łeb i niebieskie oczy to myśleli by że tamtejszy ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Aldrin - no tak ... każdy remont to wydatek zawsze ciut większy niż liczymy (niestety)... oj my też będziemy szukać samochodu, ale śmiejemy się z tż-tem, że musimy dobić do średniej 1 auto na 1 rok życia w IE i całkiem nieźle nam idzie
|
|
|
|
#1896 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Matko jaka jak noc miałam, przysnęłam na pół godziny po czym sie obudziłam po 1 wyspana i ni jak zasnac...niedawno wstałam jakies sny głupie miałam![]() Fionka-no to masz wspaniały urok osobisty( w co nigdy nie wątpiłam oczywiście) że ludzie podchodzą i proponują Ci pracę oby więcej takich osób![]() Pradip-no te dachy to kosztują w ogóle wszystko takie drogie ja się tak cieszę, że już tyle o ile mamy wykończone mieszkanie![]() Aldrin-kurcze, że ta kasa nie leci z nieba jak podliczyłam ile wydaliśmy w tamtym roku na wesela, komunie i chrzciny to aż się włos na głowie zjeżył a jeśli chodzi o samochód to my musimy zmienic, nawet nie chcemy tylko musimy...a kasy zero odłożonej
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu dziś gwarno
![]() My od dziś sami Tż musiał wrócić do pracy , a tak dobrze było Nam w trójkę , oby do weekendu ![]() Pradip - strasznie dużo za ten dach Aldrin - jeden plus tego wszystkiego, że u Was Tż sam zrobi remont, musicie kupić tylko materiały. DO czerwca macie jeszcze trochę czasu, uda się odłożyć trochę kasy. Kurtkę można kupić teraz na wyprzedażach za małe pieniądze, albo idź na łowy do SH i tam na pewno coś taniego i fajnego wynajdziesz Fiona - to Ci się trafiło i co teraz zrobisz?ewelika - to, że jestem 1,5 tyg po cc to nie znaczy, że mam sobie odpuścić, Ja jestem z tych osób co jak ma coś zaplanowane to musi to zrealizować, nawet po trupach. |
|
|
|
#1898 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co zrobię ? Ma do mnie zadzwonić to umówimy się żeby pogadać o szczegółach, ale ja jemu powiedziałam, że tu mam pracę do końca marca,a on , ze na mnie poczeka Ale z kilometra widać, ze to babiarz i jakiś taki dziwny dla mnie, więc nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Z braku laku może pójdę do niego, ale obawiam się, ze on będzie chciał czegoś więcej (zaproponował spotkanie dopiero o godz 20 ). To nie jest normalne, prawda?
Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2014-01-27 o 12:05 |
||
|
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
Fiona - ty nawet nie wiedząc uwodzisz facetów
ej sexi mamuśka! no spotkanie o 20.00 to rzeczywiście dość późno, a gdzie to spotkanie?
|
|
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1902 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
laryngolog zaliczony okazała się ze mam tzw katar ciążowy. Też nie mogłam dzisiaj zasnac mialam straszna zgage. A gdy już spalam mialam chore sny. Śniło mi sie ze wypaadaly mi wlosy garściami . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
Fiona - może wyznaje taką zasadę jak mój wujek, że ma tyle lat ile dziewczyna na którą patrzy hahahah
![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Papryczko - to dobrze, że wszystko OK. a co do dziwnych snów to może taka noc, bo tż też narzekał, że mu się głupoty śniły - ja też miałam dziwne sny, ale u mnie to akurat normalne
|
|
|
|
#1904 |
|
Wtajemniczenie
|
Fionko zdecydowanie dziwna pora na rozmowę kwalifikacyjna.
Pradip film :thumbdown: wole czytac książki. Ale przeważnie tak jest ze jak przeczytasz książke to potem film jest do dupy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Papryczko - święta racja, że książka jest zawsze lepsza niż film... choć jedną z ekranizacji bardzo dobrze zrobionych jest Gra o tron. Oczywiście jest troszkę zmian, pewne rzeczy przedstawione jest inaczej itd, ale mimo wszystko muszę przyznać, że na prawdę dobrze im to wyszło.
|
|
|
|
#1906 |
|
Wtajemniczenie
|
Gra o tron nie czytalam ale serial jest super.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1907 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44823414]Hej Magnez możesz brać, a nospę ja biorę czasami jak czuję że coś się zaczyna dziać z moją nerką, bo moja pani położna kazała ją brać jak coś się dzieje. Ale lepiej spytaj się o to lekarza. Mi na mój twardniejący brzuch kazał brać 2razy dziennie luteinę dopochwową do następnej wizyty. No i dużo leżeć. Ale muszę przyznać, że biorę ją jakieś 3 dni a już widzę poprawę Dziewczyno, ty jesteś dopiero 1,5 tygodnia po porodzie Zobaczysz przy takiej diecie to po 6 tygodniach będziesz laska jak się patrzy Strasznie podobają mi się kolczyki, które dostałaś od TŻ Jak tam czoło Nadii? Dziś już lepsze macie samopoczucie? znów jesteśmy sławne ![]() Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty Małgoś dobrze, że cię w końcu puściło, teraz sio na porodówkę [/QUOTE]Tak dzisiaj już lepiej, czoło ze śliwą, normalka jeszcze jedna jej nie zeszła a juz drugiej się doczekała. Cytat:
Cytat:
Ja nie lubie fantasy, ale serial byłam zmuszona słyszeć bo mój mąż to fanatyk fantasy, wszystkie seriale i wszystkie książki ma zaliczone. Te znane najbardziej oczywiście, bo on tylko w pracy czyta. Ja tam wole horrory i kryminały i przygodowe jeszcze. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
14.08.2010 - Ślub 05.05.2011 - Nadia 20.10.2013 - Daria 2014 - 55 2015 - 48 Edytowane przez Fikusek82 Czas edycji: 2014-01-27 o 12:46 |
|||
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Fikusek - Gra o tron to taki przygodowy kryminał hahah ja mam podobny gust do ciebie i myślę, że by ci się spodobało
![]() cieszę się, że humorki już lepsze
|
|
|
|
#1909 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jak w Polsce oblicza sie wyplate na L4 bo jedni piszą ze bierze się średnia z 3 miesiecy inni ze z 12?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Papryczka - no ja niestety nie pomogę....
|
|
|
|
#1911 |
|
Zadomowienie
|
Papryczka-ja tam nie wiem jak mi obliczają, ale dostaje więcej niż normalnie i mi się to podoba
haha![]() o której masz gina??? Dziewczyny ja już w gotowości czekam i będziemy się zbierac do dowcipnisia boję się Jego reakcji bo jak na początku nic nie przytyłam tak przez te 4 tygodnie 3kg mi doszło
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
Izetka - to chyba tylko mi nie będą tam zaglądać
![]() ty myślisz, że gin da ci reprymendę za 3kg? może jakbyś przytyła 30kg to by coś powiedział ja idę na 2.30 czyli 3.30 waszego czasu
|
|
|
|
#1913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jakich używacie szamponów? szukam czegoś nowego do wypróbowania
|
|
|
|
#1915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja tak nie lubię tego zaglądania
|
|
#1916 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kiedyś stosowałam dermenę ale to na wypadanie więc raczej nie polecam no i GP ma ponoć dobre szampony, zależy od rodzaju włosów
|
|||
|
|
|
#1917 |
|
Zadomowienie
|
Ja używam Pantene PRO-V, AQUA LIGHT, od kiedy weszła ta linia to jestem jej wierna bo ciężko mi dobrac jakiś szampon
![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- dobra zbieram swoje przytyte kilogramy odezwę się później jeszcze mamy zajechac na zakupy bo światełko w lodówie chyba nakupię owoców i się nimi będę zapychac a nie murzynkami
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Izetko - nie, nie sprawdzają... dopiero jak pojadę z objawami porodu
na wizycie jest badanie moczu, ciśnienie krwi, szybkie pytanie typu - jak się czujesz itp, - to z położną; a potem u lekarza szybkie usg (max 2 min) i znów pytanie czy wszystko OK i tyle - ale długo się czeka i czasami to wszystko schodzi ze 2 godz ![]() mi Pantene nie podchodzą - Aqua już miałam i nie dla mnie... Aldrin - kurcze do Isany nie mam dostępu, bo bym próbowała, a GP to co to za skrót? |
|
|
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
green pharmacy osobiście nie próbowałam ale niby polecane są ![]() a jakbyś kiedyś chciała isanę to podaj adres na priv i zawsze można wysłać i możesz sobie wypróbować
|
|
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Aldrin - a to GP też tutaj nie ma ... a co do Isany to bardzo dziękuję, ale szkoda kasy na przesyłki, zresztą mama zawsze może mi przesłać, albo przywiozę sobie z PL
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.