Koty - część VIII - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż

Notka

Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-28, 11:14   #721
Kretka666
Zakorzenienie

Dot.: Koty - część VIII

Cytat:
Napisane przez Kusum Pokaż wiadomość
No jak to nie mieszać? Jak moja panienka czasem tak kręci noskiem, że muszę Royalem Animondę posypywać żeby zjadła Kot znowu to taki żarłok, że muszę mu wydzielać, bo będzie kwadratowy. U mnie w misce stoi woda. W drugiej troszkę suchej (dosłownie łyżka), bo gdybym tak zostawiała to kocur by jadł, aż by padł, a kicia nic
Suche i mokre inaczej się trawią i powinna być między nimi przerwa. Jak czytałam to 8 godzin po suchej i 5 godzin po mokrej, żeby podać inny rodzaj. A mieszać w jednym posiłku mokrej i suchej to w ogóle nie można z tego co wiem Jakiś odstęp musi być.

zakonna, właśnie tak bym chciała żeby te moje uparciuchy jadły. Mogę im na obiad dawać mokre, tylko niech to przeklęte suche jedzą. Samo mokre jest za mało wartościowe, więc nie będę im przecież tylko tego dawać.
A któraś z Was o tym naprzemiennym karmieniu słyszała? Bo ciekawi mnie czy kot karmiony jeden dzień samą mokrą, a drugi samą suchą będzie jadł normalnie, z ochotą. W końcu to taki trochę mindfuck.
Stary 2014-01-28, 11:23   #722
zakonna
Naczelna Nastolatka

czyli twoje nie chcą suchej jeść? żadnej?
Stary 2014-01-28, 11:30   #723
Malla
Nie depcze krokusów

Dziewczyny, nie uszczelniajcie mocno okien, one są specjalnie nieszczelne. Zwłaszcza, jeśli macie gaz w domu.
Cytat:
Napisane przez monika_sonia Pokaż wiadomość
Nowe piszą a zdjęć nie dały, czemu nie krzyczycie?

Moje panny polowały dziś na śnieg przez okno . Komicznie to wyglądało. Milka to głuptas, ale Sonia?
Nie było nas, to Nowe harcują

Nie sfrustrowały się, że białe robaczki nie dały się złapać?
Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Czy karmicie swoje koty z zachowaniem tych kilkugodzinnych (5 - 8) przerw sucha - mokra karma, czy jak Wam pasuje, nie zwracacie na to uwagi?
Moje nie mają suchej do woli, więc siłą rzeczy zachowuję odstępy.
Cytat:
Napisane przez esfira Pokaż wiadomość
Wczoraj robiłam sałatkę z tuńczykiem i kukurydzą, kot nie wiedział, w co język włożyć- kukurydza taka żółciutka, tuńczyk pyszniutki, a biedny koteł się nie rozdwoi
Przestałam jeść niektóre rzeczy, bo z Niunią na głowie ciężko.
Cytat:
Napisane przez Rybiorek Pokaż wiadomość
17 kg kota na nogach..... powiem Wam ze po 60 minutach nogi mi zdretwialy....
pozdrawia Rybiorek przywalony kotami
o, jesteś
Cytat:
Napisane przez mycha9393 Pokaż wiadomość
Sytuacja przed kilku dni. Idziemy z Tż, a za nami nagle idzie bury grubaskowy kot(podobny do tego ze zdjęcia Nimfy)
Tż się odwraca i mówi do kota ,, nic do jedzenia od nas nie dostaniesz'' a kot na to miau i odwrócił się i poszedł w swoją stronę.
Bure, to mądre
Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
to zdjęcie obok drzewa mi przypomniało, jak siostra poszła niedawno z kotem na spacer. to był pierwszy taki duży przymrozek, a biedak chciał sobie na korze poostrzyć pazurki. A tam lód I nie wiedział co się dzieje, dlaczego się mu się łapencje nagle ślizgają
Zima zaskoczyła kotowców
Cytat:
Napisane przez aga_tka_2 Pokaż wiadomość
Pytanie jeszcze mam do zorientowanych dziewczyn czy woda wzbogacona w magnez może być podawana kotom mam dzbanek do wody Dafi i taką wodę przefiltrowaną podaję kotom. Ostatnio kupiłam filtr, który jest wzbogacony magnezem (jeszcze nie używałam) i stąd moje pytanie: można taką wodę podawać kotom czy poprzestać na zwykłej kranówce tylko przefiltrowanej przez zwykły filtr węglowy??
Nie kotom ze struwitami.
Cytat:
ostatnio pani z "mojego" DT miała kilkunastoletniego kocura, którego odziedziczyła po zmarłym krewnym. Kot leciał na łiskasie od samego początku. Co nie znaczy, że łiskas jest super i trzeba nim karmić (), ale - czym jest jeden worek gorszej karmy wobec takiej diety przez całe kocie życie
I co, zdrowy, gruby?
Cytat:
Napisane przez zakonna Pokaż wiadomość
My mamy drapak do sufitu, z allegro za 200 zł. To już drugi taki bo pierwszy kotki rozwaliły po trzech latach skakania na niego z rozpędu. Drapak mamy przykręcony do sufitu, podłogi oraz do ściany jedną półeczkę. Bez przykręcenie miał tendencję do bycia przewracany o 3 w nocy i spadał na psie metalowe miski. Trochę to hałaśliwe było i stresogenne.
Sami mocowaliście do ścian czy w zestawie były śruby?
Cytat:
Jak dajecie swoim kotom karmę to trzymacie się ściśle zaleceń producenta dot. dawkowania?
Różnie. Czasem koty są głodniejsze, czasem więcej śpią i nie przeszkadza im mniejsza ilość.
Cytat:
Napisane przez witchwq Pokaż wiadomość
Leos mi dzis rozwalil system. Postanowilam umyc jedna z 3 kuwet. W czasie gdy ja mylam, Leos strzelil kupsztala w pustym miejscu po kuwecie... Normalnie dobrze, ze nie mial rozwolnienia :/ Kupsztal sprzatniety, ja w kuchni wsypuje juz zwirek do kuwety a ta lajza mala jeszcze polazla i nasikala tam, gdzie powinna byc kuweta! Skubaniec mogl skorzystac z pozzostalych 2, ale nieeee....

[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;44810453]Moja za rybami też nie przepada. Jedynie łososia mogła by dziabnąć surowego. Kiedyś nawet jak tż przygotowywał łososia na obiad to przyniosła mi do łóżka płetwę łososia tą z grzbietu. [/QUOTE]
Jak futrzany rekin
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;44810453]W ogóle mój kot ma tak, że jak dostaje jakieś kawałki mięsa to musi je jeść obok miski bo w misce tak dobrze nie smakują, a jak nie umie sobie poradzić to na jakikolwiek dywan musi je zanieść bo tam się lepiej je. [/QUOTE]
Daniels tak ma, Niunia grzecznie je z miski.
Cytat:
A co do karmy brit to nie martw się tym CZekoladowuMus, od jednego worka gorszego żarcia nic im nie będzie. Jak będziesz miała kasę to kupisz coś lepszego.
Dokładnie, nie ma co wpadać w karmowy faszyzm
Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość
Wrzucam Chama jak był mały i Persillę, pierwsze jego zdjęcie
Słodziaczki
Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Dziś siostra mojej małej dostała pierwszej rui... ciekawe, kiedy moją Lady dopadnie... a liczylam, że uda mi się ze sterylizacją przed
Ile ma miesięcy?
Cytat:
Napisane przez 19misia91 Pokaż wiadomość
Ostatnio byłam w szoku jak odebrałam paczkę z zoo+, w sensie zamówiłam ulubione puszki Nalki czyli Catz Finefood smak śledź z krewetkami. Otwieram tą puszkę a ta pachnie zupełnie inaczej niż te zamawiane w poprzednich zamówieniach( też z zoo+), nawet fakturę ma jakby inną. Dodam, że na wszystkich puszkach data ważności była ok. Tak jakby zawartość puszki była ZUPEŁNIE inna.
Któraś z Was wie od czego to zależy? Zdarzyło Wam się coś takiego?
Ciekawe. Coś pozmieniali... Mam chyba tę puszkę, to powącham
Cytat:
jedyny właściwy sposób robienia porannej prasówki:
Cudeńko!
Cytat:
Ja moim daje do wąchania rękę jak wracam od Figla (tego kociaka z ogródka) , ale zero reakcji. Cham powącha i tyle
O, już ma imię
Cytat:
Wetka polecila tez karme RC dla sterylizowanych kotek. Podobno ma przeciwdzialac odkladaniu krysztalow w ukladzie moczowym. Zastanawiam sie co to za system S/O index? Czy to tylko chwyt marketingowy RC?
Dobra karma zapobiega odkładaniu poprzez właściwe proporcje mikroelementów. Nie musi mieć żadnych specjalnych oznaczeń. To zdecydowanie chwyt marketingowy - ciekawa jestem, czy są jakieś rzetelne, niesponsorowane badania potwierdzające skuteczność tych "profilaktycznych" karm? Jest sporo badań zaprzeczających powiązaniom poprawnie przeprowadzonej kastracji z chorobami układu moczowego.
Stary 2014-01-28, 11:36   #724
kajaccn
Rozeznanie

Cytat:
Miseczki mamy podobne, tylko 250ml http://www.zooplus.pl/shop/koty/auto...amiczna/370204
I Twoje jedzą też suchą mimo wszystko? Bo Cosma to uzupełniająca karma.
Kotka je w zasadzie tylko suchą, czasem skubnie coś mokrej, ale za to pije dużo wody. Kocur woli mokrą, cosma jest uzupełniająca dlatego dostaje też saszetkę animondy a i on zje suchą karmę też czasem więc się o niego nie martwię
Aktualnie na wykończeniu mam Applaws ale widzę, że już się znudził więc następny worek będzie TOTW bo jak ostatnio wzięłam paczkę 2,3kg to oba futrzaki chętnie jadły.

Edytowane przez kajaccn
Czas edycji: 2014-01-28 o 12:00
kajaccn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 11:38   #725
zakonna
Naczelna Nastolatka

w kwestii drapaka, nie było śrub do mocowania do podłogi. Chłopa wykombinował, kupił jakieś metalowe elementy z dziurkami oraz śruby. Potem wiertareczką udarową zrobił otwory w ścianie, suficie i podłodze. Trochę jest zabawy z tym bo trzeba pomierzyć gdzie wiercić, ale średnio ogarnięty facet powinien dać radę
Stary 2014-01-28, 11:46   #726
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Ile ma miesięcy?
6 miesięcy skończone tydzień temu.

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 11:46   #727
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
(Odebrałam dzisiaj 5 falek, łącznie mam 7 falek i 8 nimf Taki news, kocham papugi, szkoda, że nie mogą się tolerować z kotami )
Mówisz, masz:
http://pictures-of-cats.org/wp-conte...dly-parrot.jpg
http://xaxor.com/images/Cat-parrot-f...iendship04.jpg
http://www.animalliberationfront.com...parrot-cat.jpg
http://www.reggg.com/images/2013-02-...iendship01.jpg
http://www.majhost.com/gallery/LordK...dog-parrot.jpg
Cytat:
Napisane przez witchwq Pokaż wiadomość
Jak jestem z nia sama, ociera mi sie o nogi i daje sie glaskac, ale jak tylko go zauwazy - ucieka przed reka. Ogolnie, duzo mniej daje sie glaskac, o wejsciu na kolana znow moge tylko pomazyc.

Malla - u Ciebie bylo tak samo, zdaje sie? A potem polala sie krew? Boje sie, ze i u nas tak bedzie, jak Leos zacznie dorastac.
Daniels bardzo się zmienił, odkąd pojawiła się Mała. Jest mniej miziasty, woli spędzać czas na uboczu. Widzę poprawę. Kiedyś wzdrygał się przy każdym jej pisku, obecnie potrafi spać w najlepsze, gdy ona ma głupawkę. Trochę się zrelaksował, coraz częściej bawi się myszkami, co zarzucił na 3 ostatnie miesiące.
Tłuką się teraz dla zabawy, Mała sama rzuca się mu do szyi, więc niech potem nie piszczy, że jej się krzywda dzieje. Ona się go wciąż trochę boi, ale sprzed miski go odważnie wygania. A ten ciapa odchodzi.
Stary 2014-01-28, 11:55   #728
Kusum
Zakorzenienie

Malla, wygląda jakbyś całe półrocze nadrabiała, a to tylko kilka dni

Z moich obserwacji RC veterinary neutred wynika:
1. koty żrą to jak w amoku, jak nasypię w miskę to jakby mi ktos Toffiefie dał
2. Daje im po kilka chrupek, a zauważyłam, że piją duuuużo więcej wody. Piją z kranu, z miski, ze wszystkiego i dopominają się dość często o wodę.
Nie wiem czy to takie słone czy to taki efekt oczyszczania nerek?
Stary 2014-01-28, 11:56   #729
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
czyli twoje nie chcą suchej jeść? żadnej?
U mnie - niespecjalnie. Jedzą, ale nie całą porcję. Tak z połowę tego. W DT jadły normalnie, miały 3 posiłki dziennie, rano mokre, po południu i wieczorem suche, z zabieraną miską po jedzeniu. Jadły. Tutaj miska stoi 4 godziny i nie ubywa dużo. Mokre jedzą normalnie, aż im się uszy trzęsą. Próbowałam póki co tylko z jedną suchą karmą, tą co miały w DT, dopiero 9 dni są z nami. Zamówię Applawsa, wolę żeby ją jadły.
Stary 2014-01-28, 12:34   #730
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
I co, zdrowy, gruby?
jak już trafił do DT, to był na etapie bardzo zmęczonego życiem, starego kota. No ale też widać po nim było, ze taka łiskasowa dieta, dietą-cud nie jest (niespodzianka...)

I w ogóle ten jego zmarły właściciel to jakaś zagadka dla mnie. Wyobraźcie sobie, że macie kocura kilkanaście lat. Kocur nie wychodzi. I nie kastrujecie go Kocur kwestie sikania załatwiał w DT tak,że stawał przy szafce z butami i siurał (nie oznaczał, tylko normalnie sikał...). Zapach wiadomy Przyzwyczajony był, że jak kuweta to tylko na numer dwa.

Jak ten facet to wytrzymywał tyle lat... Nie mieszkał w dużym domu, tylko w mieszkaniu, w bloku...

Cytat:
O, już ma imię
no nie? ten kot nigdzie nie idzie

Cytat:
Tłuką się teraz dla zabawy, Mała sama rzuca się mu do szyi, więc niech potem nie piszczy, że jej się krzywda dzieje.
o, jaki zaczepiacz maly

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 12:48   #731
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Malla, wygląda jakbyś całe półrocze nadrabiała, a to tylko kilka dni
Subskrypcja mi się wyłączyła
Cytat:
Z moich obserwacji RC veterinary neutred wynika:
1. koty żrą to jak w amoku, jak nasypię w miskę to jakby mi ktos Toffiefie dał
2. Daje im po kilka chrupek, a zauważyłam, że piją duuuużo więcej wody. Piją z kranu, z miski, ze wszystkiego i dopominają się dość często o wodę.
Nie wiem czy to takie słone czy to taki efekt oczyszczania nerek?
1. Czyli typowa RC reakcja. Zerknęłam na skład i zastanawiam się, jaki jest udział białek zwierzęcych i ile z tego to mięśnie, a ile białko pozyskane.
2. Fajnie, że piją więcej, ale jeśli z powodu soli, to na dobre im to nie wyjdzie. Wydaje mi się, że taki cel mają te profilaktyczne karmy, ale nie wiem, w jaki sposób go osiągają.
Cytat:
Jak ten facet to wytrzymywał tyle lat... Nie mieszkał w dużym domu, tylko w mieszkaniu, w bloku...
Zapach mężczyzny
Cytat:
o, jaki zaczepiacz maly
Jej ulubioną zabawką jest wskakiwanie na Danielsa z parapetu. Wio, koniku!
Stary 2014-01-28, 13:43   #732
CzekoladowyMus
Zadomowienie

Zdjecia z kotkami i papuzkami genialne.. Moja Perła ma diete je rano suche pozniej o okreslonych godzinach znow suche a mokre w srodku nocy

Wysłane z mojego GT-S5301 przy użyciu Tapatalka

http://papuzki.webd.pl/forum/index.php KLIK! chcesz się poradzić? FORUM O PAPUGACH

KOTY TO MIĘSOŻERCY!!!
-czytaj skład karmy
CzekoladowyMus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 14:49   #733
Kusum
Zakorzenienie

Cytat:
Subskrypcja mi się wyłączyła

1. Czyli typowa RC reakcja. Zerknęłam na skład i zastanawiam się, jaki jest udział białek zwierzęcych i ile z tego to mięśnie, a ile białko pozyskane.
2. Fajnie, że piją więcej, ale jeśli z powodu soli, to na dobre im to nie wyjdzie. Wydaje mi się, że taki cel mają te profilaktyczne karmy, ale nie wiem, w jaki sposób go osiągają.

Dla mnie skład jest totalnie śmieciowy. Pasza dla kurczaków (ciekawe czy jaja będą ) . Niestety koty to chętnie jedzą i używam ich jako starter, czyli sypię kilka chrupek na wierzch lepszej karmy. A kicia jak już zacznie jeść to już idzie wszystko. Co ja się mam z tym kotem.
A jaka niegrzeczna się znowu zrobiła. Mąż ją wczoraj zamknął na chwilę w transporterze żeby ochłonęła. Skakała po nim cały wieczór.
Stary 2014-01-28, 14:53   #734
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Dla mnie skład jest totalnie śmieciowy. Pasza dla kurczaków (ciekawe czy jaja będą ) .
[...]
A jaka niegrzeczna się znowu zrobiła.
Kurczaki są grzeczne...
Stary 2014-01-28, 14:57   #735
Kusum
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczaki są grzeczne...
I znoszą jaja. A tu tylko sianie zamętu
Stary 2014-01-28, 15:22   #736
a79790139dd0658ebd8b23ce8e3846ca00e1de31_65bd8201a8975
Konto usunięte

Cytat:
Dla mnie skład jest totalnie śmieciowy. Pasza dla kurczaków (ciekawe czy jaja będą ) . Niestety koty to chętnie jedzą i używam ich jako starter, czyli sypię kilka chrupek na wierzch lepszej karmy. A kicia jak już zacznie jeść to już idzie wszystko. Co ja się mam z tym kotem.
A jaka niegrzeczna się znowu zrobiła. Mąż ją wczoraj zamknął na chwilę w transporterze żeby ochłonęła. Skakała po nim cały wieczór.
To tylko moja tak wybrzydza, że woli głodówki robić. Albo jak kiedyś miała karmę z chrupkami kolorowymi to najpierw te kolorowe jadła, a dopiero potem z wielką łaską resztę, jak już wyjścia nie miała.
a79790139dd0658ebd8b23ce8e3846ca00e1de31_65bd8201a8975 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 15:40   #737
zakonna
Naczelna Nastolatka

moje żrą jak maszynki każdą karmę. jedyny wyjątek to był whiskas (kupiony totalnie awaryjnie, bo jakimś cudem zabrakło nam karmy akurat w weekend). tego koty nie tknęły, psy zeżarły
Stary 2014-01-28, 16:47   #738
kaarooo
Zakorzenienie

Ja tak dzisiaj całkiem przelotnie (weekend za mną i się jeszcze nie pozbierałam) ale... Gordon to ucieleśnienie niewinności, co nie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 010.jpg (76,0 KB, 14 załadowań)

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 17:06   #739
CzekoladowyMus
Zadomowienie

Moja b. Chetnie je sucha applaws drobiowa i kazda karme royala. Ucieka gdzie pieprz rosnie od Butchersa

http://papuzki.webd.pl/forum/index.php KLIK! chcesz się poradzić? FORUM O PAPUGACH

KOTY TO MIĘSOŻERCY!!!
-czytaj skład karmy
Stary 2014-01-28, 17:15   #740
19misia91
Przyczajenie

Cytat:

Ciekawe. Coś pozmieniali... Mam chyba tę puszkę, to powącham
To daj potem proszę znać czy zauważyłaś różnicę
19misia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 17:33   #741
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
o dżizus, biedny Daniels

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Ja tak dzisiaj całkiem przelotnie (weekend za mną i się jeszcze nie pozbierałam) ale... Gordon to ucieleśnienie niewinności, co nie?
no ba!

ta biała latka na pycholu jest boska

Leżę z Felutem i wącham jej brzuszek. Taki mamy wieczór, aaa co

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 17:42   #742
CzekoladowyMus
Zadomowienie

Tesknie za moja Kicią..jestem teraz 350km od niej..

KOTY TO MIĘSOŻERCY!!!
-czytaj skład karmy
Stary 2014-01-28, 17:59   #743
Gosia X
Rozeznanie

Cytat:
Śliczności

Cytat:
Napisane przez CzekoladowyMus Pokaż wiadomość
Tesknie za moja Kicią..jestem teraz 350km od niej..

kotek dla Ciebie innego nie było.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-28, 18:23   #744
kaarooo
Zakorzenienie

I to inne zdjęcie niż tylko śpiące! Jestem z siebie dumna

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 18:30   #745
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
I to inne zdjęcie niż tylko śpiące! Jestem z siebie dumna
Właśnie, jak zupełnie inny kot
Stary 2014-01-28, 18:30   #746
CzekoladowyMus
Zadomowienie

Gosia x, jestem na slasku a Perla w domu w wielkopolsce..ale niedlugo do niej wracam

KOTY TO MIĘSOŻERCY!!!
-czytaj skład karmy
Stary 2014-01-28, 18:45   #747
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Cytat:
Napisane przez Gosia X Pokaż wiadomość
Słodkie
Jak każdy kot

Cytat:
Nimfa - siostra takie burasy, które dokarmiała, nazywała "Bobikami" widzę, że też masz Bobików, a Bobików
Sama nie wiedziałam, że tyle ich istnieje na moim ogródku

Dzisiaj z moim Figlem siedział trochę większy czarnuch, ale uciekł

Cytat:
Napisane przez Rybiorek Pokaż wiadomość

Nimfa to Cycek, jego ubarwienie nazywa sie classic tabby (Skuter to spotted tabby) po polsku pregowany marmurek (Skuter pregowany plamki/kropki) .

Rusia tez jest classic tabby z tym ze u niej przez dlugie futro trudniej dostrzec wzor.
Acha Zapomniałam jak nazywa się to umaszczenie, ale jest cudne

Cytat:
Słodziaczki

O, już ma imię
Fajne, takie duże

Ma, ma. Któraś dziewczyna w poście napisała coś o figlach i tak mnie od razu tchnęło 'Figiel' Mały zaczepny się zrobił. Najpierw on dostaje mleko i karmę, później obsługuję papugi i króliki, na koniec idę go miziać. Jak się napije i naje, to chowa się w budce i tylko łapą macha i mnie zaczepia. Mruczy do mnie, przytula się

Ten z 3 foty jakoś nieszczególnie zadowolony Przy moich by to nie uszło Ale króliki spoko

Cytat:
Napisane przez Gosia X Pokaż wiadomość
kotek dla Ciebie innego nie było.
Jak nie?

Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 19:38   #748
zakonna
Naczelna Nastolatka

PYTANIE ZDROWOTNE czy jedno mega osyfione ucho a drugie czyste oznacza infekcję? kot się nie drapie, nie ma zaczerwienionego ucha, ale w jednym znalazłam mu super ekstra świństwo. Wydzielina jest taka jak przy chorym uchu, ale bez innych objawów na skórze.
Stary 2014-01-28, 19:47   #749
CzekoladowyMus
Zadomowienie

Do veta mimo wszystko. A jest jakis zapach?

KOTY TO MIĘSOŻERCY!!!
-czytaj skład karmy
Stary 2014-01-28, 19:49   #750
zakonna
Naczelna Nastolatka

ja wiem, że do weta, ale pytam jak wy to widzicie. Nie ma zapachu. kurcze, ja wiem jak wyglądają uszy chore. pies miał i drugi kot miał. A to ucho jest inne, brudne jak cholera, ale żadnych innych objawów.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości