|
|
#3511 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LI
Rejcz, chyba zacznę dziękować bogu, że nie mam rumienia ino zwyczajnie podrażnioną gębę... Teraz wyjątkowo po kwasie jabłkowym, zimie i glince cały czas się ciut łuszczę i czerwienieję tu i ówdzie. Muszę więc czymś porządnie namaścić.
A co do Neostraty, trudno, najwyżej wymienię ![]() Cytat:
No, byłam pryszczata bo póki co tendencja braku syfów się utrzymuje Jakieś dwa wyskoczyły bom wyciskała i zabrudziła a tak to cud.
|
|
|
|
|
#3512 | |
|
Mother of Cats
|
Macham znad kawy
Cytat:
I po użyciu raz na kilka dni nie wypryszcza |
|
|
|
|
#3513 |
|
Panaroja
|
znad cherbaty i lete dalej
![]() ![]() ogólnie życie to syf , a dokładniej to"Życie to śmierć , świat to burdel , a ludzie to aferzyści" jak trafnie powiedział Izaak Babel w "Opowiadaniach odeskich" ![]() po co ach po co zajrzałam na wspólne i zobaczyłam , że była rozbiórka Cologne of de Missions
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-01-29 o 10:15 |
|
|
|
#3514 | |||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Cytat:
I podpisujemy tylko umowę zlecenie... ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
W pewnym wieku nabywa się dystansu do swojego wyglądu i człowiek tak sobie myśli hmmm nie jest tak źle
|
|||
|
|
|
#3515 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=Redhaired Witch;44835271]Opętał go Akaname, demon, który wylizuje brudne łazienki. Po prostu potrzebujesz buddyjskiego egzorcysty /QUOTE] Cytat:
ja myślę ![]() dzie reszta cytatów? snad wqrwa i telefonu. jak to jest, dzwonię od prawie 3 godzin do przychodni i albo jest zajęte albo nikt nie odbiera. WTF??? mają mój nr i specjalnie to robią czy co? na sekretarce zżarlo mi już prawie dychacza
|
|
#3516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne te kremy ja ze swojej strony mogę polecić białego lejenia http://www.bialyjelen.pl/kosmetyki-p...aly-jelen.html |
|
|
|
|
#3517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() No...dziś tez przed chwilą wrocilam z zakupow, z lysą paszczą byłam. Nawet mi się nie chcialo brwi namalować, co dopiero o reszcie mowić ![]() Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięks. Cytat:
. Ja sie w końcu z buta fatygowałam po dwóch dniach wydzwaniania, ale rozumiem, że w Twojej sytuacji to nie takie hop siup.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-29 o 12:33 |
||
|
|
|
#3519 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ciąg dalszy testów kosmetycznych: - dwa dni po glince efekt ściągnięcia porów znikł, - wysmarowałam się mleczkiem winogronowym i nie wiem o co kaman bo nic nie robi, nie natłuszcza, spróbuję jeszcze na noc, - olej śliwkowy upierdliwie pachnie (wg niektórych pewnie ładnie) ale nieźle natłuścił, zobaczymy co będzie dalej. |
|
|
|
|
#3520 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Serio, dużo ludzi tak robi Cytat:
góralek też nie lubie![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dlatego wolę iść od nich niż się wkokufiać ![]() All
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
Tak koło 35 tki się robi....
---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- I co 5 letnia dziura w życiorysie? |
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Napisz że się obijałaś yyy tzn wypoczywałaś
![]() A tak poważnie to nie wiem co wpisują
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś na powera http://www.youtube.com/watch?v=_JwWpwgCMb4 ele dziś dzień jakiś dziadowy , napiszcie coś optymistycznego ... Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-01-29 o 14:45 |
|
|
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Optymizm?
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
No widzisz
![]() A ja się pośmiałam bo trafiłam na wątek Oblicz czy coś takiego no, poczytałam sobie
|
#3527 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. A nie mówilam ![]() Ale fajny jest ![]() Cytat:
![]() wszystko przez Młodego, bo przytargal wczoraj do domu caly karton tego paskudztwa ![]() Cytat:
![]() Fajno, nie bedę musiala przez neta kupować jak mi sie zachce kremu brzozowego
|
|||
|
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3529 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3531 |
|
Nindżopesz
|
Oj, to zostało mi 3 lata życia w makijażu
![]() Ad sinupret oleju śliwkowego - fajny, fajny, lepszy od oliwki BD i migdałowego (te ostatnio męczyłam). Gęba nawilżona. |
|
|
|
#3532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak nie dobrze to nie jedz ![]() Nie wiem czy Agafi nie mam u siebie niedaleko, muszem sprafdzić A fidzisz jaka przewidująca bylaś ![]() A ja się poskarżyć chciałam że minerały (do których wróciłam przez Was) podkreślają mi wszystkie skórki i co mam z tym zrobić
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2014-01-29 o 16:37 |
|
|
|
|
#3533 |
|
Nindżopesz
|
Używałaś tych samych kiedyś i było git? Natłuścić, nawilżyć twarz, poszukać innej formuły.
|
|
|
|
#3534 |
|
To ja :)
|
Mi minerały idealnie podkreślają zmarchy... Takoż wszelkie pudry w pudrze, nie w kamieniu...
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
też poproszę
![]() u mnie optymistyczne jest tylko to, że pomimo iż, 35 rż mam już za sobą , to wciąż się maluję ba, teraz nawet staranniej i częściej, maluję się codziennie czasem nawet dwa razy dziennie, a P. bez tapety to chyba tylko z 5 razy w życiu mnie widział i robię wszystko aby już nie zobaczył Mursz i bry all
|
|
#3536 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 ![]() Cytat:
Cytat:
Kuurde, nie wyobrażam sobie tak się męczyć... Żeby nie męczyć Mursz, wspomagam się tym forum http://www.strukturalne.fora.pl/ Do zakupu książek ciągle się zbieram ( zawsze musi mi coś wypaść), bo to jednak takie wyrywkowe informacje, ale dziala, przynajmniej u mnie.... |
|||
|
|
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z początku się paciałam podkładem i pudrem, ale i tak się zaraz wszystko starło przy przytulaniu i lizaniu ![]() a w kąpieli albo latem w upały też spływa
|
|
#3538 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Macham znad batonika Daim
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a w sypialni już jest przytłumione światło, a rano rzadko wstajemy razem, a jak już to coś tam maznę po paszczy zanim do śniadania usiądziemyi uwierz mi na słowo, jakbyś miała taką masakrę na paszczy jak ja, też byś rzeźbiła, aby nikt tego nie widział ![]() ad2. dzięki , muszę je dokładniej spenetrować Majek Ty też się nie dziw, jakbym miała Twoją urodę....... ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
lete szukać telefonu Daimle uwielbiałam
|
|
|
#3540 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

Jakieś dwa wyskoczyły bom wyciskała i zabrudziła a tak to cud.

Ale poza tym też chiałabym go (ten rumień 
I po użyciu raz na kilka dni nie wypryszcza 

Bardadyn w książkach pisze, że nawet, jeśli się złamiesz raz, albo drugi, albo nawet przez tydzień jesteś tylko w 70% na diecie, ale zdajesz sobie sprawę z tego, że to złe i trzeba wrócić do zdrowego jedzenie - i zrobisz, to, to nie ma znaczenia
Bosz, nie wpadłam na to, żeby ściągnąć czymś najpierw a potem resztki spłukać