![]() |
#272 |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczeń nowy uporządkowany wątek kosmetyczny - zapraszam
![]() |
#274 |
Zadomowienie
|
o o którym podkładzie mówimy ?
![]()
![]() |
#275 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() 1.Nowe mydło antybakteryjne Bath Body Works Caribbea Escape 2.Nowe mydło w piance BBW Midnight pomegranate (poza wątkime mam małą mgiełkę Cotton, jeśli byłabyś zainteresowana) 16.Moschino Pink Bouquet (poza wątkiem mam inny zapach Moschino, który mogę oddać) -Olej kokosowy ubytek 3 łyżki ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Wtajemniczenie
|
Balsam mam z wymianki, więc nie wiem, kiedy dokładnie był otwarty, a właśnie nie ma żadnego kodu ani daty na opakowaniu
![]() ![]() Jest informacja, że ważny 12miesięcy po otwarciu, więc teoretycznie ok, zapach, konsystencja są ok (byłam porównać w sklepie ![]() ![]() Perfumy to Moschino Glamour EDP 50ml. Flakoniki chętnie oddam, ale jeśli wszystkie to wolałabym za jakiś konkret, bo pewnie przesyłka wyjdzie bardzo droga ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Bardzo niewielkie, mogę wstawić fotkę, ale użyłam jakieś 3 razy. ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- O to fajnie, nie wiedziałam, że jest tylko taka drobna różnica w tych paczkach, w takim razie nie ma oczywiście żadnego problemu z tą wysyłką ![]() Najchętniej oddałabym flakony, perfumy, tusz i róż za Moschino, dwa mydła i mgiełkę BBW oraz olej kokosowy. Co Ty na to? ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Mgiełka Pink Cliffon. Szkoda, bo bardzo by mi się przydał ![]() Ale wypatrzyłam u ciebie tester tuszu Reavitalash, który bardzo chętnie bym przygarnęła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
chyba nadal nic, chociaż masz kilka ciekawych rzeczy..., zastanowię się , pooglądam jeszcze i jeśli coś wpadnie mi w oko za mikser to się odezwę
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#278 |
Zadomowienie
|
dziękuję, nic za Si nie znalazłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nie mam nic z Twojej wish
![]() To może wtedy za Moschino, mgielke i mydła - róż, Moschino i flakony? ![]() Ja kupowałeam te perfumy w douglasie za ok. 230zł (50ml EDP), róż też jest wart myślę ok. 80zł, bo zużycie jest małe. Twoje Moschino to 30 czy 50? (Przepraszam, ze tak szczegółowo wyliczam, ale nie chce, żeby nikt był stratny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za 1.Effaclar Duo nowy bez kartonika
? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Wtajemniczenie
|
A co byś chciała za Moschino z mgiełkę?
---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Daj mi czas na ostateczną odpowiedź do piątku, ok? (oczywiście zrozumiem, jak w między czasie wymienisz kosmetyki ![]() Pójdę jeszcze do drogerii powąchać sobie te twoje perfumy, czy mi podpasują na pewno ![]() Edytowane przez extragirl Czas edycji: 2014-01-29 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Wtajemniczenie
|
a ile jesteś w stanie oddać jimmy choo za wosk i kulki?
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- pewnie,że mam ![]() ale napoczętę już ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- widziałam,ale uwielbiam jedynie z tych rzeczy jimmiego ![]() używki mam następujące: midsummers night a child's wish strawberry buttercream soft blanket Vanilla satin french lavender pink sands champaca blossom midnight jasmine fresch cut roses ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- poproszę maila to wyślę foto
![]() |
#285 |
Zadomowienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
A co ty masz takie parcie na te woski?
![]() ![]()
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#287 |
Wtajemniczenie
|
Hejka, zwolniły mi się foremki slikonowe
Może wymieniłabyś te rzeczy Effaclar Duo nowy bez kartonika 30ml kwas hialuronowy -jakiej jest firmy, i jak długą ma date ważności? ![]() maseczke happy per aqua, oczyszczająca ziaja za silikonowe foreki na 12 muffinek silikonowe foremki do muffinek z dokladki mydło z oliwą z oliwek i olejkiem laurowym nowe szczoteczki do zebów ?? ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- pamiętam, że kiedyś chciałaś ode mnie te foremki dlatego napisałam ![]() może znajdę kilka plastrów na migrenę, bo pamiętam, że też Ciebie interesowały a tak to nie mam nic z twojej wish
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
hej, jesli byłabys zaintersowana kawa, ktorą ode mnie dostałaś w ostatniej przesyłce to będę miała kolejne 2 opakowania.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.