Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-29, 18:00   #1711
anitaxas
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Właśnie sobie wyliczyłam - tak z ciekawości, że mam za sobą już 169 brzuszkowych zastrzyków.
A przede mną jeszcze (wliczając połóg) ok. 100. Czyli generalnie już z górki

Edytowane przez anitaxas
Czas edycji: 2014-01-29 o 18:04
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 18:02   #1712
agatkaa1
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość

A nie masz w domu jakiegoś zapasu dupka albo lutki?
A który to dc? beta by coś wykazała czy za wcześnie?
mam trochę lutki...dowcipnej...a jutro chyba 25dc...

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 18:12   #1713
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
od 1-dc do ok 13dc
To czemu tak dziwnie? Czy mi się tylko wydaje, że dziwnie...

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
No wbiła się pod kątem 45 stopni a wcześniej wypuściła banieczki z powietrzem tracąc trochę leku przy tym....
Chciałam żeby mi profesjonalista pokazał jak to zrobić, dlatego poszłam. Lekarz powiedział że na pierwszy raz lepiej przyjść zobaczyć... Ale niepotrzebnie bo i tak będę robić tak jak w ulotce (czyli pionowo, nie wyciskając baniek powietrza).
Kucyku przy dawce 0,6ml ponoć można powietrze wypuścić. A robiła Ci w ramię czy brzuch? Jeśli w ramię to kąt 45 stopni jest jak najbardziej odpowiedni

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 18:17   #1714
jana
Raczkowanie

pani ale cudny chlopczyk!
kucyk w szpitalu poloznee zabronily juz dawac w brzuch, ze nie powinno sie, szczególnie przy skurczach, teraz M podaje mi w ramie, tam bardsiej boli, ale nie mam żadnych siniakow ani krwiakow. No i on sie upiera i wypuszcza ta banke powietrza.

...mały chłopiec czeka na kwiecień
jana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 18:20   #1715
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

Witam usypiam na stojąco, przepraszam, że nie cytuję, ale nie daję rady jestem tak zmęczona, nie mam siły zawilec się do łazienki żeby się jeszcze umyć.

Agatko mocno trzymam kciuk, może rodzinny przypisze Ci leki. U mnie tak było i nie było problemu. Jeśli chcesz to mogę wysłać listek dupka, a jak będziesz miała to odeślesz, bo ja mam na miesiąc.

Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego....
edytte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 18:20   #1716
jana
Raczkowanie

Przyszedl detektor, stresuje mnie urzadzenie nie powiem, ale przykladam sonde i tetno "od strzalu" wtedy robie glosne ufff

...mały chłopiec czeka na kwiecień
jana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 18:21   #1717
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
To czemu tak dziwnie? Czy mi się tylko wydaje, że dziwnie...
też chciałabym to wiedzieć...tamta ginka kazała brać cały czas nawet jak II będą a on kazał w powie odstawić mówiąc że stosuje się go tylko przy stymulacji aby jajniki zareagowały.... ja już jestem gUpia na to wszytsko! stracił w moich oczach ostatnio....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-29, 18:29   #1718
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
też chciałabym to wiedzieć...tamta ginka kazała brać cały czas nawet jak II będą a on kazał w powie odstawić mówiąc że stosuje się go tylko przy stymulacji aby jajniki zareagowały.... ja już jestem gUpia na to wszytsko! stracił w moich oczach ostatnio....
Ja myślałam, że to lek na wyciszenie reakcji autoimmunologicznych i właśnie po zobaczeniu II kresek jak najbardziej wskazany

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
Stary 2014-01-29, 18:38   #1719
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jana Pokaż wiadomość
pani ale cudny chlopczyk!
kucyk w szpitalu poloznee zabronily juz dawac w brzuch, ze nie powinno sie, szczególnie przy skurczach, teraz M podaje mi w ramie, tam bardsiej boli, ale nie mam żadnych siniakow ani krwiakow. No i on sie upiera i wypuszcza ta banke powietrza.
Cytat:

Kucyku przy dawce 0,6ml ponoć można powietrze wypuścić. A robiła Ci w ramię czy brzuch? Jeśli w ramię to kąt 45 stopni jest jak najbardziej odpowiedni
Miałam w brzuch... Dawkę 0,4ml.
Potem rzeczywiście mnie skurcz złapał ale chyba z nerwów. Już nie wiem jak robić...

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
Przyszedl detektor, stresuje mnie urzadzenie nie powiem, ale przykladam sonde i tetno "od strzalu" wtedy robie glosne ufff
Hihi fajnie że łapiesz szybko tetno. A jaki kupiłaś?
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 18:40   #1720
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myślałam, że to lek na wyciszenie reakcji autoimmunologicznych i właśnie po zobaczeniu II kresek jak najbardziej wskazany
do tej pory też tak myślałam, wiem też że stosuje się do stymulacji-dziewczyny biorą przy stymulacji IVF ale po transferze odstawiają...

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2014-01-29, 18:46   #1721
pani22ka
Zakorzenienie

Perse, mrauuuuuu... aż się Volvo chce...

Tak czytam o Waszych lekach ciążowych i sobie myślę, jak wiele trzeba przejść... Całuję wszystkie...

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 19:03   #1722
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Perse trzymam kciuki za Artkową hemoglobinkę

Mlebi już chyba powinno być u Ciebie 60, a nie 70

Dziewczyny czy do tego hematologa mam wziąć jakieś badania? Antykoagulant, ostatnia morfologia, coś takiego? I czy może być tak, że odeśle mnie z kwitkiem, ani na badania nie skieruje, ani zaświadczenia do refundacji nie wypisze?
jutro zmiana na 60

ja do hematologa brałam wszystko, nawet kariotypy

PERSE - kciuki za Artusia

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
kucyk spokojnie! tyle co wypuściła z powietrzem to pikuś! ja teraz brałam ovitrelle i pani też tak tłumaczyła jak Tobie i kazała wypuścić powietrze, BYŁAM WŚCIEKŁA bo to taka ampułkostrzykawka i leciutko idzie i Tż się zawziął i prawie ze 3mm wypuścił z tego... no ale co do owu doszło....

Boli mnie podbrzusze tzn tak lekko ćmi...ja ocipieje chyba zaraz....nie nastawiam się na ciążę ale też się boję jak .uj! bo jak coś to nie mam dupka normalnie ryczeć mi się chce....i to strasznie wkurzyło mnie w moim ginie ostatnio....
Agatko a idziesz na bete? może inny lekarz da Ci recepte

a gdzie ZEBERKA??

Edytowane przez 201704210903
Czas edycji: 2014-01-29 o 19:06
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 19:20   #1723
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytte Pokaż wiadomość
Witam usypiam na stojąco, przepraszam, że nie cytuję, ale nie daję rady jestem tak zmęczona, nie mam siły zawilec się do łazienki żeby się jeszcze umyć.
no i bardzo dobrze

Cytat:
też tak myślałam...

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Tak czytam o Waszych lekach ciążowych i sobie myślę, jak wiele trzeba przejść... Całuję wszystkie...

no właśnie gdzie Zeberka????
========================= ==========
zrobiłam test owulacyjny...i po raz pierwszy w życiu zobaczyłam II - chyba się nie mylę, że jest pozytywny?????
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00376.jpg (64,8 KB, 21 załadowań)

Mateuszek -> cuda się zdarzają
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 19:28   #1724
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
no i bardzo dobrze

też tak myślałam...

no właśnie gdzie Zeberka????
========================= ==========
zrobiłam test owulacyjny...i po raz pierwszy w życiu zobaczyłam II - chyba się nie mylę, że jest pozytywny?????
będzie sie działo
Stary 2014-01-29, 19:56   #1725
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

hej hej

waderko -
cieszę się, że wizyta cię zadowoliła! super, masz teraz dwóch spoko lekarzy, i jeszcze swój rozum i dobrze mieć fajnego gins pod nosem. trzymam kciuki za wszelkie powodzenie! a z tą maciorą to dowaliłaś - sama do siebie się śmialam jak glupia z tego
no i środek cyklu, mam nadzieję,że działanko

rena - rzesy przepiękne... ale narobiłaś mi ochoty jaką to metodą?

koocur Marcelek ma cudowną czuprynkę

Perse - Arturek zasmakował w stópce sliczności!
no i trzymam kciuki za bezproblemowe wprowadzanie

czarnula - śliczne dziewczynki masz!!! wszystkiego najlepszego!

kuneguna - wow. to dziadek żywotny! ciekawe, co będziecie mu śpiewać
no i pięknie Ci rośnie słoneczko!

kucyku - ciesze sie ze z maleństwem tak pięknie dobijacie już do półmetka! no i bardzo mnie cieszy jeszcze, że jesteś pod tak dobrą opieką, że niczego nie bagatelizują tam i dbają o Ciebie mam nadzieję,ze te problemy z serduszkiem to nic powaznego A powiedz, jak się nazywa Twoj lekarz, ktory tak dokładnie Cię bada? warty uwagi
hehe i z tym kotem dobre trzebabylo mu cyknąć fotkę

hosenko- to pięknie! niech rośnie dalej zdrowo synuń

anitko - super, ze wizyta udana!!! dobrze, ze juz nie musisz się tak martwić. Wody faktycznie duzo musisz pić, ale dasz radę

jana- dobrze, ze zamowilas, bedziesz spokojniejsza

fiolusku - cieszę się, że wizyta udana!!! i wyniki dobre - tak trzymać no i juz 10 tydzien... ale leci! buziaki!

pikaso - no ja tez muszę do dentysty plamki doczyścić na zaś dobrze, ze o to dbasz.

agatko jak czytam tutaj Twoje posty to juz bardziej mi się rozjaśnia. Ćmienie to jest dobry znak tak na @ jak i na ciążę

Pani - ale masz już dużą pociechę !
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 20:06   #1726
Maga83
Zakorzenienie

Perse cieszę się że apteka podpasowala
Pani a byłam pewna że macie w kotwiczki wczoraj zamówiłam Olkowi takie same tylko niebieskie. Oby pasowały
Rena ty z okolic poznania jjesteś?

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 20:10   #1727
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Powiem Wam szczerze, że u mnie im bliżej tp tym rośnie we mnie strach.. Z każdym kolejnym dniem wszystko staje się coraz bardziej realne, takie namacalne wręcz.. a świadomość tego, że w każdej chwili coś może się zdarzyć ostatnimi czasy mnie wykańcza.. Gdyby wszystko było idealnie może ten lęk byłby mniejszy.. a jak ciągle dochodzą nowe zmartwienia to ciężko mi to opanować. Do tego te straszne i tragiczne historie bliźniąt z Włocławka, czy mamy z wątku noworocznego..
Z tym strachem to jest tak jak dziewczyny zawsze pisały - on nigdy nie mija - on zmienia jedynie swoje natężenie.
mam tak samo, a na dodatek moja koleżanka miała mieć w poniedziałek cc i do tej pory się nie odzywa nie wiem co się dzieje
Cytat:
berbi, jak dzisiaj? 10 skurczy-byków od rana, stres mnie zjada, no nie radzę sobie ogólnie
jesteś w domu całymi dniami sama?
Cytat:
Napisane przez pikaso Pokaż wiadomość
Niedługo wracam do pracy, jednak nie do tej grupy co wcześniej, więc nie będę chyba miała skrupułów, żeby iść w ciąży na zwolnienie, w razie czego i to tyle.
gdzie pracujesz? jako kto?
Cytat:
u mnie chyba powoli juz się @ rozkręca...
przykro mi...

Cytat:
macie jeszcze choinkę? Ja mam
ja zawsze po 3 królach rozbieram

Pani nie mogę uwierzyć, że Michaś jest już taki duży. wydaje mi się, że dopiero co się z ogromna cierpliwością i determinacją starałaś. atu już taki chłop
Stary 2014-01-29, 20:24   #1728
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Pani a byłam pewna że macie w kotwiczki wczoraj zamówiłam Olkowi takie same tylko niebieskie. Oby pasowały
Jak siebie znam to też byłam pewna że będą kotwiczki mam świra na punkcie motywu marine
a jaki rozmiar zamówiłaś?

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość

Pani nie mogę uwierzyć, że Michaś jest już taki duży. wydaje mi się, że dopiero co się z ogromna cierpliwością i determinacją starałaś.
też nie mogę uwierzyć....
te starania wciąż mam z tyłu głowy... heh. dały mi popalić jak pomyślę że chcemy rodzeństwo dla Młodego i ile będzie trwać znów walka, to już mi słabo...

Dziękujemy z Torresinkiem za komplementy

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 20:33   #1729
Maga83
Zakorzenienie

Pani zamówiłam L. Tak mi wyszło z tych rozmiarów

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-29, 21:05   #1730
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
W poniedzialek mialam wizyte i wszystko w porządku Serduszko było słychać, chociaż Mały Ktoś jest mniejszy niż termin z OM, ale ciężko było go zmierzyć, bo ciągle się chował.

Tak się ciesze
FIOL!!!!!!!! ale super!!!! Mały Ktosiu rosnie pięknie u mamusi w brzuszku!

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44865770]My po szczepieniu, którego nie było. HGB za niskie, 8,9 :/ [/QUOTE]PERSE! nie załamuj się moja Zo tez miała niskie hgb. Duzo dzieci przy kp ma (powiedziałabym nawet ze większość) wiec glowa do góry. Jak Artkowi nowe jedzonko podeszło?

Cytat:

Esesiu ale bliźniaków mi życzysz u mnie czy u moich rodzących?
WADERKO! Oczywiście ze TOBIE!!!!!!!!!

Cytat:
a u mnie dziś maluteńki wzrost więc pewnie cykl bezowulacyjny...
RENA! niekoniecznie . Mi czasami rosła tempka stopniowo. Można gdzies podglądnąc Twój cykl?

Cytat:
macie jeszcze choinkę? Ja mam
a ja nie! zbyt duże zaintersowanie wzbudzała (miałam takie bombki styropina z brokatem i Zosia je próbowała jeść wiec rozebraliśmy)
Cytat:
właśnie potwierdziłam wizytę 04 lutego w Poznaniu...zobaczymy co to będzie - profesor nie robi usg, bo nie jest ginekologiem ale ponoć analizuje wyniki no i wywiad robi...
RENA! fajnie ze tak szybko wizyta. Zaciskam już!!!

AGATKO! ja nie wiem co Ci doradzić ale kieruj się sercem!

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
, ale chciałam, bo śliczne są
PANI! ale Toress wyrósł. To Ty już masz dużego synka w domciu!
Cytat:
Napisane przez edytte Pokaż wiadomość
EDYTTE! ale super objaw ciązowy!!!!!!!!!!!!!:jupi :
ZEBERKA!!!!!! hop hop!!!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 05:04   #1731
201704210903
Konto usunięte

Cześć z rana - ale mi się nie chce iść do pracy.....
Stary 2014-01-30, 06:58   #1732
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
hej hej
kucyku - ciesze sie ze z maleństwem tak pięknie dobijacie już do półmetka! no i bardzo mnie cieszy jeszcze, że jesteś pod tak dobrą opieką, że niczego nie bagatelizują tam i dbają o Ciebie mam nadzieję,ze te problemy z serduszkiem to nic powaznego A powiedz, jak się nazywa Twoj lekarz, ktory tak dokładnie Cię bada? warty uwagi
hehe i z tym kotem dobre trzebabylo mu cyknąć fotkę
To jest dr Halama, przyjmuje w mediconcepcie. Trafiłam do niego przed drugą ciążą całkiem przypadkiem (jak poszłam na monitoring). Spodobało mi się w nim to, że zleca dużo badań i zainteresował się moimi wynikami. No i nie jest gburowaty. Potem jeszcze dwa,trzy razy byłam na monitoringu i z wynikami które zalecał zrobic (dzięki niemu dowiedziałam się że mam insulinooporność) a potem na wizycie normalnej ustalić plan działania (inseminacja, dalsze badania itp) ale ja już wtedy w ciąży byłam od dwóch dni czego nie wiedzieliśmy Dzięki niemu kilka dni po szczęśliwej owulacji wprowadziłam diete i leki Glucophage (to samo co metformax). I brałam te leki chyba do 13 tygodnia. Może dzięki temu wszystko jest ok...
No ale np nie zlecił mi tego testu Coombsa (kiedyś na początku go o to spytałam to machną ręką...). No ale cóż nikt nie jest idealny. Chociaż bardzo bym chciała takiego lekarza znaleźć.
I minusem jest to że maja tam w mediconcepcie kiepskie usg. Mają jeden sprzęt do 3D/4D, ale jego używają tylko do tych trzech najważniejszych usg. A reszta na tych starych jest robiona.
Dlatego na genetycznym i na połókowe do dr Florjańskiego ide. Bo nawet to ich 3D/4D, jest gorsze od tego co ma dr Florjański.
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 07:26   #1733
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
rena - rzesy przepiękne... ale narobiłaś mi ochoty jaką to metodą?
dzięki nie wiem czy ta metoda jakoś się nazywa wiem, że robiła 1:1 więc do każdej mojej rzęsy przyklejała sztuczną tak mi się spodobało, że chyba będę cały czas robić wygoda na maxa wstajesz i od razu ładnie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Rena ty z okolic poznania jjesteś?
w sumie nie, ale mam bardzo niedaleko - jakieś 170km. Mieszkam w sumie prawie w Gorzowie Wlkp. A Ty skąd jesteś??

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
RENA! niekoniecznie . Mi czasami rosła tempka stopniowo. Można gdzies podglądnąc Twój cykl?

RENA! fajnie ze tak szybko wizyta. Zaciskam już!!!
dziwne to jest, bo dziś temperatura wzrosła o 0,03 stopnia więc praktycznie stoi w miejscu - nic już z tego nie rozumiem wykres w załączeniu - trochę słabo widać, ale może uda Ci się zerknąć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wykres.jpg (24,7 KB, 9 załadowań)

Mateuszek -> cuda się zdarzają

Edytowane przez rena5
Czas edycji: 2014-01-30 o 07:30
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 07:55   #1734
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:

waderko -
cieszę się, że wizyta cię zadowoliła! super, masz teraz dwóch spoko lekarzy, i jeszcze swój rozum i dobrze mieć fajnego gins pod nosem. trzymam kciuki za wszelkie powodzenie! a z tą maciorą to dowaliłaś - sama do siebie się śmialam jak glupia z tego
no i środek cyklu, mam nadzieję,że działanko
nie wiem czemu ta maciora tak Was śmieszy
Działanka pełną parą, wczoraj rano był skok temp.

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
ja zawsze po 3 królach rozbieram
Cytat:
WADERKO!
a ja nie! zbyt duże zaintersowanie wzbudzała (miałam takie bombki styropina z brokatem i Zosia je próbowała jeść wiec rozebraliśmy)
A ja pierwszy raz w życiu trzymam do Ofiarowania Pańskiego
Teraz jest dopiero świąteczna aura

Cytat:
WADERKO! Oczywiście ze TOBIE!!!!!!!!!
nie śmiem nawet marzyć

Dziewczęta czy któraś zetknęła się lub słyszała o prof. Małgorzacie Jerzak?

Stary 2014-01-30, 08:17   #1735
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
Agatko a idziesz na bete? może inny lekarz da Ci recepte
juz mi nie potrzeba, bety nie robiłam...

Cytat:
oj będą emocje na koniec cyklu

Cytat:
dziwne to jest, bo dziś temperatura wzrosła o 0,03 stopnia więc praktycznie stoi w miejscu - nic już z tego nie rozumiem wykres w załączeniu - trochę słabo widać, ale może uda Ci się zerknąć
bo to nie jest tak że jest owu jest skok! Skok temp może być nawet 3 dni przed owu i tak samo 3 dni po owu!

Cytat:
Dziewczęta czy któraś zetknęła się lub słyszała o prof. Małgorzacie Jerzak?
podobno rewelacyjna jest! dużo o niej czytałam i tutaj też ktoś polecał, dziewczyny na bocianie też polecają....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2014-01-30, 08:24   #1736
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Waderko ja jestem jeszcze malutka w tych informacjach I niewiedza u mnie spora ale na nia juz sie natknelam I to prawda, polecana, ponoc bardzo dokladna jest, zleca duzo badan I szuka. Tylko terminy.. Ale ja wahalam sie czy do,niej,nie zawitac. Daleko masz do wawy?
Na bocianie chyba dziewczyny od niej maja forum, Jerzaczki
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez h0pe
Czas edycji: 2014-01-30 o 08:26
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 08:27   #1737
201704210903
Konto usunięte

Agatko

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-30, 08:31   #1738
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
Agatko

Dziś już jutro a u Ciebie daej 70 a ja czekam na Ciebie....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2014-01-30, 08:57   #1739
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Agatko

Esiu dopiero dzisiaj podaję mięsko.
Wczoraj podałam wszystkie tabletki, reakcji nie widzę, więc podaję dzisiaj dynię z ziemniaczkami z indykiem (taki gotowy słoiczek).
Tego indyka jest tam 8%. Jak myślicie, mogę mu podać od razu pół słoiczka? (takiego dużego) Dynia z ziemniakami są u nas w 100% bezpieczne.

Pani (i inne dziewczyny oczywiście, każda rada cenna, bo mnie brzuch boli już od tego...) - jeszcze raz spytam, bo chyba nie widziałam nigdzie odpowiedzi, albo jestem ślepa: jak to jest z mieszaniem słoiczków? Mam kurczaka z Gerbera. Ile go dodać do warzyw? Bo jak w gotowym słoiczku jest 8%, to chyba niewiele...
Jak długo można to trzymać w lodówce? Bo ja jak na drugi dzień nie zużyję słoiczka, to wyrzucam.
Normalnie dać do warzyw z innego i podgrzać??
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 09:02   #1740
201704210903
Konto usunięte

Cytat:

Dziś już jutro a u Ciebie daej 70 a ja czekam na Ciebie....
mówisz i masz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości