|
|
#241 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: nasz najgorszy ból fizyczny jaki pamietamy..
zdecydowanie bol porodowy
|
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Bolało mnie okropnie, gdy straciłam praktycznie całego paznokcia na kciuku
|
|
#243 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#244 |
|
Rozeznanie
|
numer jeden bezapelacyjnie ZAPALENIE NEREK śmiesznie było, bo oprócz mega bólu, to miałam tak wysoką gorączkę, że pomimo tego, ze było lato i 30 stopni ciepła, to ja się trzęsłam z zimna jak gó*** w trawie
standardowy ból zęba przez zaniedbanie ![]() niestandardowy ból wyrzynających się zębów mądrosci upadek podczas skoku przez kozła na wuefie i stłuczenie nadgarstka ![]() I MAMA MIA!!! wybity palec podczas gry w siate nie płakałam tylko dlatego, ze wuefista był przystojny i koleżanki studentki nie mogły widzieć mojej "słabości" pamiętam, ze odbiłam dla hecy jeszcze raz tym palcem piłkę i się skończyła moja kariera siatkarska był krzyk i ryk i płacz
|
|
#245 |
|
Zadomowienie
|
bol zęba którego musiałam wyrwać,ból brzucha i ból w klatce piersiowej,te najbardziej były dotkliwe i nie chciała bym wiecej tego przeżyć
ałłłłłłłłłłaaaaa
|
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
leczenie kanalowe zeba bez znieczulenia.. mialam jakies 10 lat i pamietam jak dzis.
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
wypalanie nerwa ktory wyszedl mi z dziasla na miejscu po wypadnieciu zeba. bez znieczulenia,bolalo jak choleramyslalam ze padne, a najforsze bylo to ze mialam tak 2 razy;/ procz tego jako mala mialam pelno takich wypadkow ale nie pamietam dokladnie ich przebiegu.
|
|
|
|
|
#248 |
|
Raczkowanie
|
Ból kręgosłupa, którego nabawiłam się jakiś czas temu i który mnie nęka od czasu do czasu.
No i pierwsze stąpnięcia po wyjęciu z gipsu skręconej nogi.
|
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś wspominał o ataku torbiela- również wspominam to jako jedno z najgorszych- z parę razy rano tak bolało, że nie mogłam przez jakieś 30 min zwlec się z łóżka myślałam, że to wyrostek a później również na mieście i to w drodze do domu...
Hmm mam też złe wspomnienia z podcinania mi włosków jak byłam mała- tata chciał mi wyrównać je przy uszach ale niestety dziabnął mi ucho. Nie pamiętam bólu (może nawet nie bolało:P) ale darłam się jak opętana i do dzisiaj odczuwam drobny lęk gdy ktoś robi mi coś przy uszach (podcinanie czy prostowanie włosów) Więcej bólu nie pamiętam a przynajmniej nie chcę pamiętać!
|
|
#250 |
|
*sportaddict*
|
Migreny. Regularnie powracające. Coś w stylu wbijania gwoździa w głowę przez - zazwyczaj - 24 godziny :/
i jeszcze przytrzaśnięcie palca ciężkimi, metalowymi drzwiami - tą częścią od strony zawiasów, nie klamki :/ przez parę minut bałam się spojrzeć, cz jeszcze je mam, czy końce palców zostały zmiażdżone. Aż mnie ciarki przechodzą na samo wspomnienie. Edytowane przez vadi Czas edycji: 2007-05-08 o 09:18 |
|
|
|
|
#251 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Druga moja znajoma ze studiów też miała migrenę-teraz po zastosowaniu tej metody jak się z nią spotkałam powiedziała że ból nie powrócił.Na mnie też działa rewelacyjne-akurat nie mam migreny, ale różne takie dolegliwości sobie tym leczę, mąż również
|
|
|
#252 |
|
*sportaddict*
|
Asienko, nie slyszalam, ale bede wdzieczna za wszystko, co pomoze mi sie z tym uporac, wiec prosze o szczegoly
![]() z makabryczniejszych bólowych zdarzeń, zeskakując jako mała dziewczynka ze stołka, wskoczylam na torbę z motkami i sterczącym szydełkiem. Oczywiście haczykiem w górę. I jeszcze sama to sobie potem wyjmowałam, bleh... |
|
|
|
|
#253 |
|
Zadomowienie
|
vadi posłałam Ci szczegóły na PW
A tych szydełek Ci nie zazdroszczę
|
|
#254 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdecydowanie zapalenie wyrostka. Nie mogłam się ruszyć, tato na rękach zaniósł mnie do samochodu i pojechaliśmy do szpitala, gdzie musiałam zwijać się z bólu na ławce przez dwie godziny, zanim ktoś się mną zajął. Wycięcie wyrostka miałam jakieś cztery godziny później. Pamiętam do dziś
|
|
|
|
|
#255 |
|
Konto usunięte
|
najgorzej bylo kiedy mialam wyrywanego zdrowego zeba po ropą bez znieczulenia i chyba zlamana reka w dwoch miejscach
|
|
|
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
Kolka nerkowa w przebiegu kamicy (a wlasciwie malenkiego pojedynczego kamyczka). Nigdy nie zapomne...
|
|
|
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
1. Będąc na końcówce pierwszej ciąży miałam w szpitalu zastój lewej nerki, zwijałam sie z bólu na ściane w łazience szpitalnej, wyłam jak bóbr, dostawałam zastrzyki, bylo strasznie nieprzyjemnie .. po tym cesarka i bóle po to był pryszcz
poźniej druga ciaża i cc bóle po odejściu znieczulenia ...2. wyrywanie zębów 3. chyba bede miała usuwane migdały i krzywą przegrode nosową........ale jak czytam opowieści to sie boje strasznie....... mam wypisane skierowanie ale 4. słyszałam ze zakładanie spirali to też niezły odlot .... 5. a i jeszcze zastrzyk z debecyliny jeden wystarczył żeby mnie tyłek bolał 5 dni
"Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie dopóki celu nie osiągnie." Edytowane przez agusia1 Czas edycji: 2007-06-03 o 16:21 |
|
|
|
|
#258 |
|
Zadomowienie
|
Ja pamietam ból nerki....mam tam kamyk.
Ale pamietam w szkole siedziałam biała jak sciana wyłam z bólu na ostaniej lekcji i do domu nie mogłam dojsc pojechałam do przychodni po zastrzyk i zemdlałam.. Ale potem było smieszne bo nie mogłam chodzic bo mnie bolała noga i tyłek od zastrzyku
|
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
Hmm.. Miałam kilka nieznośnych bólów zwiazanych z comiesięcznymi przypadłosciami i oczywiście zębami..
Ale. Chciałam Was przestrzec żebyście zawsze popijały lekarstwo wodą. Really! Ostatnio brałam antybiotyk, i piguła była raczej duża, nie wiem czemu stweirdziłam, ze teraz połknę a jak dojdę do domu to popiję (byłam w mieście) Ból w przełyku był okropny!!!! Piguła stanęła mi w przełyku i chyba zaczęła sie rozpuszcząc.. coś straszliwego.. strasznie mnie bolało nawet jak czym prędzej popiłam wodą to i tak do wieczora nie mogłam nic jesc bo tak miałam podrazniony przełyk.. Człek jest nieraz taki głupi.. ale thank God uczymy się na błędach )
|
|
|
|
|
#260 |
|
Konto usunięte
|
ból miesiączkowy.
|
|
|
|
|
#261 |
|
Zadomowienie
|
hmmm chyba ból zeba
|
|
#262 |
|
Raczkowanie
|
Mój najgorszy ból który pamietam do dzis - jak w wieku 6 lat biłam sie z kuzynem poduszkami
Kolczyk zaczepił się o poduszkę i w rezultacie został wydarty przerywając mi ucho :/ Na szczescie nie mam juz sladu po tym ale do kolczyków się zraziłam :/ |
|
|
|
|
#263 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() A z ostatnich - we wtorek miałam wyciągane (bez znieczulenia!) nerwy z zęba, który miał już nie żyć, ale chyba dostał za słabą truciznę, bo czułam każdy przerywany nerw.
|
|
|
|
#264 |
|
... choć nie Westwood
|
Od jakiegoś czasu jestem chora na polineuropatię- jest to zniszczenie nerwów w stopach. najgorszy ból jaki w życiu przezylam... nieprzespane noce, ciągle kłucie, pieczenie, ból...dotyk kołdry czy koca stał sie nie do zniesienia
i tak od 3 mieiecy... na szczescie sie teraz duzo zmniejszył, ale na samo wspomnienie chce mi sie wyc
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Zapalenie wyrostka w 5 klasie podstawówki.
![]() Kolejno 3 lekarzy gniotło mi brzuch. Najpierw w ośrodku, później w szpitalu na izbie przyjąć i w końcu na sali chorych. Na samo wspomnienie boli mnie brzuch.Igła która przebiła mi stopę na wylot nie przyniosła bólu nawet kiedy wyjmowałam ją sobie sama jako małe dziecko. ![]() No i jeszcze ile razy wdeptałam w jakiegoś gwoździa przebijając podeszwę buta.
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Oparzenie się wrzącą herbatą. Płakałam z bólu i nie wiedziałam co ze sobą zrobić,nawet trafiłam na pogotowie.. Minęło już ponad pół roku, a ja nadal leczę blizny wszelkimi maściami i już straciłam nadzieję,że zejdą
|
|
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś w dzieciństwie dostałam wrzącą wodą prosto z czajnika po nodze. Dobrze że pamiętam to jak przez mgłę i na szczęście nie mam blizn.
|
|
|
#268 |
|
Wtajemniczenie
|
Nooo i jeszcze pamiętam jak całkiem niedawno przebiłam sobie dłoń igłą, tą "tępą stroną", taką na nitke
). Weszło ponad pół igły :P
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakiś cud że to nie bolało...
|
|
|
#270 |
|
Wtajemniczenie
|
Ból zęba , ostry atak migreny, peknięte żebro - to niby nic, ale wszystko niestety jeszcze przede mną.
(oparzeń nie liczę, mam je bardzo często, ale drobne, choć kiedyś poważnie poparzyłam sobię stopę wrzątkiem, tak że nie mogłam chodzić, jednak bólu nie pamiętam dzisiaj, więc przegrywa z trzema pozostałymi)
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.

Nie byłam u lekarza, bo nic poważniejszego mi się potem nie działo, poza kuleniem, ale do dziś czasem pobolewa mnie ta stopa.

Na samo wspomnienie boli mnie brzuch.