|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.
no to małe bedzie chyba Michalina ma juz 110 cm albo juz wiecej miesiac temu ja mierzyłąm
![]() |
#2822 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2823 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Nataszka nie ma sensu ona jest wysoka. ale dzieki za chęci ![]() Dziś T. też w domu jest nie jedzie do pracy. aż dziwnie .. weekend ja w domu on w domu.. ![]()
![]() |
#2824 |
Zakorzenienie
|
Madziwnia w razie co mam strój spajdermena czarnego na 122-134, albo pirata tez na taki wymiar.
Ja od rana zawalona pracą, a tz pojechał koledze w przeprowadzce pomagać, dzieciaki mi dom roznoszą w strzępy. Dzisiaj wybieramy się po obiedzie na basen, trochę się zrelaksuję na saunie. Macie jakiś przepis na obiad taki co roboty nie wymaga, i pizza z dowozem odpada ![]() ![]()
![]() |
#2825 |
Zakorzenienie
|
Madziwnia ja tez mam spajdermena
![]() szukaj po lumpeksach zawsze można trafić coś fajnego i to najlepiej po sezonie karnawałowym. ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Madzia masz jakieś udka albo pałki? wrzucasz na barytwankę ,posypujesz przyprawami , do tego ze 2 cebule pokrojone w ćwiartki , kilka ziemniaków też w ćwiartki i niech się piecze. |
![]() ![]() |
![]() |
#2826 |
Zakorzenienie
|
Nataszka- znalam go dosc dobrze. Swego czasu bedac z bylym, bywalismy w tym pubie bardzo czesto. Jak mama mi powiedziala to przelam szok. Taki kawal faceta. Rak go zabil w zastraszajacym tempie. Jeszcze przed swietami kupowal u mamy kurtke
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- izz- gratuluję ![]() madziwnia- pieknie wyglądasz ![]() ![]() nataszka- Twoja księżniczka urocza ![]()
Weroniczka (05.04.2010r) ![]() "Ktoś" ( tp. 3.12.2014 ) ![]() Edytowane przez ASIULEK_23 Czas edycji: 2014-02-01 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2827 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() madziwnia pięknie wyglądasz w ciąży, bardzo kwitnąco a Michaśka była bardzo ładnym kurczaczkiem, wystarczy trochę własnej inwencji twórczej i efekt jest bombowy ![]() iza gratulacje za zdany egzamin tylko tak mimochodem zapytam, bo nie jestem w temacie to na prawo jazdy czy na co ten egzamin był ????? wczoraj byłam z tz w kinie na "wilk z wall street " film trawł 3 godziny + 25 min reklam myślałam że mi tyłek odpadnie ale warto było zobaczyć jak zagrał Leonardo di Caprio swoją rolę, uważam że godna nominacji do Oskara. tydzień temu byliśmy na "wkręceni" fajna polska komedia, można się pośmiać. ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- ania P. cieszę się że Judyta spodziewa się dziecka, nie ma się co dziwić, że się bardzo boi po takich przeżyciach sama byłabym przerażona ale warto spróbować z nową dzidzią, może to być lek na całe wcześniejsze przeżyte zło ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- nataszka masz prawdziwą błękitną księżniczkę w domu ![]()
![]() |
#2828 |
Zakorzenienie
|
Izazula gratki
![]() Fotki z balu nie mam jak luknac Szybki obiad to zupa z weka . Zawsze mam cos w lodowce . Dzis mielismy rybe pieczona w sosie smietanowym Milego dzionka. U nas dzis cieplej ![]() Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
#2829 |
Zakorzenienie
|
Ania, jak robicie ta rybę w sosie? U mnie był zwykły schaboszczak. Jako ze jestem w średniej formie to całkiem zapomniałem mięso osolic, nie miało grama soli i wszystkim strasznie smakowalo.
#2830 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie wiem jak robiła rybę Ania ,ale ja jak czasem taką robię to po prostu rybę w naczyniu zalewam rozbełtaną śmietaną z przyprawami ,a można też śmietaną zmieszaną z serkiem mascarpone Dzisiaj u nas było kilka stopni w + i wiatru nie było ,super pogoda ,gdyby jeszcze nie to błoto na drogach |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() http://pl.kotanyi.com/de/asortyment/...ona-w-ziolach/ Ale jak pisze Libra śmietana , zioła , ryba w worek do pieczenia , zalewasz , pieczesz jakieś 35 min ![]() ![]() Samo się robi , to chyba prostsze niż schabowe ![]() Do tego mój TZ zrobił super surówkę z kiszonej ![]() ![]() A schabowy jutro żeby nie było ![]()
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny Edytowane przez ania p Czas edycji: 2014-02-01 o 16:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ania ja zupy mam pomrożone, bo co sobie gar nagotuje to jedną porcję w te specjalne woreczki do mrożenia i zamrażam. Już tak się wyrobiłam że mogę je zawijać prawie bez powietrza ![]() Rybka u mnie tylko jako mielone, boje się jakichkolwiek ości
![]() ![]() |
![]() |
#2833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ania tylko nie panga plis ,nie kupujcie pangi ![]() Jezu widziałyście co w lebelskiem? masakra jakaś ,cholera może jakieszapasy porobić ,konserwy czy co ,bo to nigdy nic nie wiadomo Już znowu coś kombinują z książkami do szkoły ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2834 |
Zakorzenienie
|
Ja mrożę ale tylko rosół
![]() ![]() Robię takie podrobione weki , bo ja po prostu wlewam wrzątek do słoja , zakręcam mocno , do góry dupą to odwracam i tak trzymam dopóki nie ostygnie . Potem trzymać to można w lodówce ok miesiąc czasu . Mrożę jak napisałam rosół bo jak robimy to gigant gar . Mrożę w pojemnikach prostokątnych których mi się sporo w zamrażarkę mieści . No i my mamy zamrażalnik w garażu wielki , także luzik . ![]() Libra - pangi nie kupuję ![]() Z tańszych ryb , to mintaja .
#2835 |
Zakorzenienie
|
U nas dzisiaj wiosna na całego. Byliśmy na lodowisku z tym że pod dachem. Lód zupełnie innej jakości no i sporo większe. Koniecznie musimy nabyć łyżwy bo w wypożyczalni jest tragedia.
Nie nie prawo jazdy , to posiadam od 18 lat i przy tym egzaminie prawko o pryszcz. To na certyfikat kompetencji zawodowych w transporcie drogowym rzeczy.
#2836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
siostra przeżyła to bardzo a ja razem z miała nawet teraz łzy lecą właśnie ktoś wkleil jego pochówek. w głowie mi się to nie mieści. nie mam słów nie mam idę bo nic dziś miłego ani fajnego nie napisze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2837 |
Zakorzenienie
|
NATASZKA zapodaj sobie ta nutkę http://m.youtube.com/watch?v=6BnT_wkuMBA , wsluchaj sie w słowa.
Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2014-02-01 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Można filmiki tu pokazywać? bo nie pamiętam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2839 |
Zakorzenienie
|
Tzn jaki ? Z you tuba ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nataszka można wklej swój filmik na swój kanał na youtube i dasz linka tutaj ,możesz tam zablokować że będzie widoczny tylko dla tych co dostaną linka ale głowa mi dzisiaj pęka ,a nic nie piłam wczoraj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2841 |
Zakorzenienie
|
witam się z kacem gigantem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobię jak wejdę na komputer. chciałam wam pokazać mała jak tańczy. klaudia zdrowia! jakoś wydostalas się z tych zasp ?;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mąż wczoraj zauwazył że przejechał pług i miałam 15 minut na wykąpanie się, wysuszenie, spakowanie i wyszykowanie, dopóki nie zawiało od nowa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2844 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dziś cierpisz, więc może lepiej mógł nie jechać ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My od rana aktywną niedzielę mamy.. bo obiad sami dzis robimy u siebie a tak zawsze u mamy mojej albo u tesciowej jemy... a ponadto robiłyśmy ciasteczka z podwójnej porcji z płatków owsianych słonecznikiem dynią czekoladą i siemieniem lnianym ![]() czekamy na kurczaka i ruszamy gdzies z domku. Jutro o 6.30 wyjeżdzam do naczyniowca do koszalina chodź przyjmuje od 9 to ja wolę czekać rano niz jak ostatnio od 9 do 14 w koljece!!! tyle ludzi!!!
![]() ![]() |
![]() |
#2846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to innego sposobu nie znam jak można wstawić filmik ,może któraś z dziewczyn podpowie ,a wstawiałaś tu kiedyś chyba. Kaluduśka łap za łopatę i za odśnieżanie się bierz ,pamiętaj na kaca najlepsza praca ![]() ![]() A ja dzisaij w domu siedzę , mojego tż nie ma pojechał po motor na drugi koniec polski ,odbiło staremu ,junaka sobie kupił ![]() Pogoda ładna u nas cichutko spokojnie ,ciepło jak na luty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
będziesz z nim jeździć? ![]() wstawiałam wiem, ale teraz problem z formatem filmiku, nie chce mi się odtworzyć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2848 |
Zakorzenienie
|
na motor i motorem?? wow..
to cos jak mój 4 stycznia na 5 godzin nad rzeke powedkowac
![]() |
#2849 |
Zakorzenienie
|
To będzie motor do składania ,takie puzzle
![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Każdy ma jakiegoś chyćka i zrozumie go tylko drugi podobny ![]() U nas jest taki zalew i tak często siedzą wędkarze ,podziwiam niektórych zapaleńców ,zimno ,wieje a oni siedzą ,chociaż to samo mogą pomyśleć o mnie bo w tym samym czasie biegnę koło nich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wzięłam sobie na cel sprzedać 35 flakonów perfum, nie wiem jak to zrobię ale 10 już mam ![]() do 13 lutego! uda się czy się nie uda? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.