|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 | ||
xxyy
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
wrocilam
![]() ![]() jestem dobrej mysli ![]() od jutra nauka do kolejnego egzaminu ![]() Cytat:
chcialam sobie kupic jakies fajne rybaczki ale nic nie znalazlam:/ i zaliczylam lody u Gracjana - uwielbiam ![]() zakupami sie nie pochwale bo TŻ zwinal mi aparat.. ale jak odda to tak ![]() Cytat:
![]() ale wydaje mi sie ze niepasowalyby mi bo mam ciemne oczka i brwi ![]() zaraz beda zdjecia, szukam ![]()
![]() |
#3392 |
xxyy
|
podaje linki do zdjec ktore juz kiedys wrzucalam na wizaz
![]() oto ja : ![]() http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4054597 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4054597 oraz dwa zdjecia robione jakis miesiac temu ![]()
#3393 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jesteś prześliczna ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3394 | ||||
Zakorzenienie
|
też kiedyś chciałam, zeróweczki
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A od czwartku / piątku ma być znów 30'C i bez deszczu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja jutro będę miała wyniki wszystkich trzech testów z historii, ech... Cytat:
![]() ![]() tak wiem 'i kto to mówi' - ta która ma 'nadwagę' =^^= Ale z reguły łatwiej coś dostrzec u kogoś niż u siebie ![]() Kurcze... aż bym chciała się czasem wbić w taką mini ![]() ![]() Atram - i chyba nie muszę dodawać - kolejna śliczna Wizażanka ? ![]() ![]() ![]() Ale poważnie, wszystkie dziewczyny które dodają tu zdjęcia - mają w sobie 'coś' co szczególnie zwraca uwagę, różne osoby, różne, całkiem inne wyjątkowe cechy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3395 | ||
xxyy
|
Cytat:
![]() a czemu nie nosisz mini? ![]() Ather, a kiedy zobaczymy Twoje zdjecie? ![]() Cytat:
![]() ![]() uciekam sprzatac bo chce sie wyrobic do m jak milosc ale wydaje mi sie to niemozliwe, taki balagan ![]() glowa mnie boli ![]()
![]() |
#3396 |
Zakorzenienie
|
Jakoś niespecjalnie jestem zadowolona ze swoich nóg, ale nie chodzi o to że uważam że są grube czy coś
![]() A poza tym - powiedzmy że pozostał uraz po pewnym wydarzeniu... I od tamtego czasu nie noszę. Oj mnie dzisiaj też od rana, co nie często się zdarza (poza migrenami ![]() Może weź coś przeciwbólowego lub połóż się ? ![]() Niech już będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3397 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() Ale żem zmęczona ![]() Śliczna jesteś ![]() ![]() Cytat:
![]() Ślicznie wyglądasz ![]() Cytat:
![]() ![]() Już widziałam Twoją fotkę,ale w innym kolorku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurde,Wy wszystkie tutaj śliczne ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3398 |
Zakorzenienie
|
Ja już Ather widziałam wcześniej,ale cieszę się,że tutaj umieściłaś fotki,bo jesteś śliczna
![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3399 | |
xxyy
|
Cytat:
kolejna sliczna Wizazynka ![]() ![]() a wiesz ze tak sobie Ciebie wyobrazalam? ![]()
![]() |
#3400 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję dziewczyny ![]() ![]() aż mnie kusi aby dodać coś od siebie ale się powstrzymam, przesadna samokrytyka nie jest tu chyba wskazana, bo wiem jak się reaguje tutaj na forum na coś takiego ![]() W wakacje jak będę miała nowe zdjęcia to postaram się dodać jakieś, gdzie jestem 'cała' ![]() EDIT: uciekam do nauki bo ksiązki wzywają... :/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3401 |
Zakorzenienie
|
Przeraziłam się
![]() ![]() ![]() Ale przecież,ja wcale tak chudo nie wyglądam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3402 | ||
Zakorzenienie
|
to na pewno od nadmiaru nauki
![]() Cytat:
![]() ![]() a jeśli chodzi o nogi to Cię rozumiem zupełnie, bo ja sama prawie nigdy nie noszę krótkich spódnic.. po prostu sie wstydzę ![]() Cytat:
![]() ![]() ale według mnie nie masz sie czym martwić ![]() wracam do nauki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3403 |
xxyy
|
pewnie tak
![]() wlasnie kombinuje jak zrobic zeby sie jutro nie uczyc a umiec. znacie jakas super sparwdzona metode? ![]() agness, mi sie wydaje ze w sam raz jest teraz, chociaz fotki nie zawsze dobrze odzwierciedlaja ide pod prysznic i spac bo padam, dobranoc ![]()
#3404 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No i kolejna urocza i ładna wizażanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A nóż się kiedyś w tramwaju albo w tesco spotkamy ![]() Cytat:
A może to będą akurat Twoje wakacje życia dzięki tej farbie ![]() Z tym pierwszym u mnie największy problem, bo na przyjemności to czas zawsze się znajdzie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziś cały dzień na uczelni. Ledwo wróciłam musiałam zakuwać do jutrzejszego kolosa ![]() ![]() Ps. Ather cudne i urocze oczka (zdradz jak je malujesz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3405 |
Wtajemniczenie
|
Milkus, i Ty tutaj o takiej porze :-> hihi Twoje wpisy to z reguly o 5 widze hihi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja mialam dzis totalnie zwariowany dzien, uwienczony prezentacja - dopiero o 19 byla moja kolej!!!!!! jutro Wam opowiem, jak ochlone, bo dzis juz jestemniesamowicie zmeczona. ale taka jestem szczesliwa ze mam juz to za soba... dla osob, ktorym temat pod tytulem "referat gujany" wychodzi uszami, mam jednak cudną wiadomosc ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3406 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Takie referatowe doświadczenia są bardzo cenne ![]() ![]() Ja się zabieram za powtarzanie ![]() Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3407 |
xxyy
|
Bry
![]() Milka, Ty chodzisz spac po 24 i wstajesz przed 5? ![]() ![]() a ja dzis pospalam, wstalam o 8:40. nawet budzik nastawiony na 8 mnie nie obudzil. ale starsznie wymeczylo mnie to spanie ![]() cos nie moge sie zabrac do nauki, ale musze bo w poniedzialek mam egzamin, taki niezbyt fajny bo duzo postaci dat.. bardziej historyczny, wiec duzo wkuwania. dzis pewnie poopracowuje sobie troche tez, a od jutra nauka. dobrze ze juz mam wszystkie zaliczenia, zostaly tylko egzaminy, wiec na uczelnie juz nie chodze ![]() Milka i Ewusia, trzymam za Was kciuki, bo dzis cos chyba zdajecie? ![]()
#3408 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Słyszałam właśnie ![]() ![]() Prześliczna żeś ![]() Cytat:
![]() BTW musiałam usunąć trochę emotek z Waszych postów,ponieważ nie chciało mi załadować wiadomości.
![]() |
#3409 | |
xxyy
|
Cytat:
![]() ![]() a z brwiami to mam problem, bo nie dosc ze sa mocne to maja silne cebulki,szybko rosna- musze codziennie regulowac, nie zawsze mi sie to udaje, bo robia sie takie czarne kropki i musze czekac az urosna.. ![]() a wloski.. jeszcze nigdy nie farbowalam ![]() ![]() ![]() ![]() ale mam lenia .. nie moge sie zabrac do nauki cos ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3410 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() Faktycznie,może macie rację,na fotkach to różnie widać kogoś,jednak ja nadal uważam,że wcale nie wyglądam za chudo ![]() ![]() No cóż,mam dla Was jeszcze parę fotek ![]() ![]() Może będzie Wam się chciało na nie jeszcze patrzeć ![]() Jej,jeszcze tylko jutro i luz,na parę dni ![]() Dzisiaj u mnie zebranie,więc dowiem się ocen ![]() Ps. Trzymam kciuki,za wszystkie zdające ![]() LoLciu,tak jak tu któraś pisała,ładnemu we wszystkim ładnie,więc popróbuj z kolorkami ![]() Edit:Poszukam niebalowych ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' Edytowane przez agness51 Czas edycji: 2007-06-05 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
xxyy
|
Agness, najlepiej jakbys wrzucila takie fotki nie z balu. ale przeslicznie wygladasz, masz takie rumience na twarzy fajne
![]() ![]() to Twoj facet ? ![]()
#3412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poszukam,takich niebalowych ![]() ![]() Nie,nie mój facet,kolega ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3413 |
Zakorzenienie
|
Mam niebalowe
![]() http://img166.imageshack.us/img166/4767/jaa2cs3.jpg Twarz zakryta,bo brzydko wyszła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sama taką chce ![]() Ja mam wystające i otłuszczone boczki ![]() ![]() ![]() Jeszzce tylko jutro do szkoły i wolne ![]() we czwartek ide na mecz, bo mnie kolega zaprosił taki faajny ![]() bramkarz na bramce ![]() Moja mała bratanica jeste chora, i sie nia zajmuje ![]() własnie lezy u mnie w pokoju, na łózku i bawi sie moimi maskotkami ![]() zaraz bede czytała franklina ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
AZ mi szczena opadła jak Cie zobaczyłam ![]() omg,czemu mi nie dali urody? ![]() ![]()
![]() |
#3416 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tam lubię czytać o Twoich zmaganiach więc pisz do woli ![]() Cytat:
![]() dziękuję za kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() co do tego drugiego fryzjera o którym Ci pisałam to tu masz jego stronkę z cennikiem i ze wszystkim: http://www.wojtek-wajda.com.pl/cennik.htm ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() idę bo przydałoby sie o jakimś obiedzie pomyśleć ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ciekawe co ja na tych zdjęciach widziałam jak nie Twoją cudną urodę ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3418 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za kciuki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aguś mi się wydaje, że figurkę masz w sam raz ![]() ![]() Ps. Zmęczona troszkę jestem. Cały dzień na nogach. Byłam u dermatologa, denstysty, a teraz wypadało by się za naukę zabrać ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3419 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3420 |
♥
|
Witam
bardzo przepraszam ze nie wysłałam zdjęć ale ostatnie dni nie dałam rady wylądowałam na pogotowiu z bólu brzucha i nie za dobrze sie czułam postaram sie jak najszybciej zrobic zdjęcia... ![]() ![]() o rozmawiacie o gryzjera w k-ce chetnie sie dowiem gdzie jakis jest porządny bo jak narazie to fryzjera z chorzowa do mnie do domu przyjeźdza bo to jedyna która mnie obetnie i jestem zadowolona ![]() ja zawsze chciałam miec blond włosy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.