| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. | 
| Pokaż wyniki sondy: Nowy tytuł wątku | |||
| Mamusie Sierpień część już druga, nasza ciąża jest zbyt długa 2014! |      | 2 | 5,71% | 
| Połowa ciąży już za nami w sierpniu nasze dzieci przywitamy |      | 2 | 5,71% | 
| Mamusie sierpień 2014 ! |      | 10 | 28,57% | 
| sierpniowe dzieciaczki w brzuchu buszują za kilka miesięcy światem zapanują |      | 1 | 2,86% | 
| Chociaż małe mamy brzuszki w sierpniu wyjdą z nich maluszki |      | 4 | 11,43% | 
| Chociaż goszcza w naszych brzuszkach już od sierpnia w naszych łóżkach |      | 0 | 0% | 
| Pod serduszkiem je nosimy a już w sierpniu przytulimy |      | 4 | 11,43% | 
| Wiosna szybko przeminie i przywita nas lato. Mój Tż zostanie sierpniowym TATĄ ! |      | 12 | 34,29% | 
| Głosujący: 35. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2014-02-02, 19:07 | #2251 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-09 
				 | 

Dot.: Mamusie sierpień 2014

Moni tal żeby trochę zaoszczędzić bo ja za wizyty place 150 zl, pomyślałam może chociaż wyniki laboratoryjne gratis będę robić.  Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app 
				__________________  Nasz SKARB  Najdroższe klejnoty jakie noszę na szyi to ramiona mojego dziecka  Śpij mój kochany Aniołku  13-03-2013 | 
|     | 
|  2014-02-02, 19:25 | #2252 | ||||||||
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-12 
				 | 

Cytat: 
  Nie wyobrażam sobie w tym stanie mieć dziecko, które wymaga opieki i uwagi cały dzień. To moja pierwsza ciąża i bardzo bardzo bardzo kocham to maleństwo, które się we mnie rozwija nie podlega to jakiejkolwiek dyskusji...ale wykańcza mnie ten stan. Ból w ciągu dnia się zmniejszył i mogłam w miarę normalnie sama pójść do toalety. Teraz powtórka z rozrywki. Jutro dzwonię do gina i powiem co się dzieje. Niech mi doradzi co robić bo tak sie żyć nie da. Kocham gotować i tak jak mówisz to moja pasja. Odpręża i daje satysfakcje...chciała bym mieć własne małe bistro...może kiedyś.  Cytat: 
   jeszcze miał się ruszać .... ale coś nie wyszło   Cytat: 
  Wcześniej słodycze mogły dla Nas nie istnieć (za wyjątkiem mojej @ czekolada z orzechami nie zawsze ale się pojawiała) a teraz........ "Gdy widzę słodycze to kwiczę, A oczy mi świecą jak znicze...."  Co do maści .... boję się bez konsultacji smarować i zażywać jakichkolwiek leków. Czekam do jutra. Dziękuję za zainteresowanie i radę  Cytat: 
  za II trymestr !! Jak pisałam wyżej dziewczyną poczekam do jutra z decyzjami. Ale poduszka to świetny pomysł...(ja cały czas muszę leżeć i się oszczędzać do odwołania) Pasy....hm pewnie będę musiała zakupić bo czuję, że mój brzuch będzie w rozmiarze KING SIZE !!  Cytat: 
  a że poleciało to wiesz.... jak mówi Kiepski.... "Halinka nie jedz tyle bo Ci w biedra pójdzie" TOBIE bynajmniej MC nie pójdzie   A tak poważnie to bardzo ci współczuję tych rewolucji. Może II będzie dla ciebie łaskawszy i miną wstrętne  Cytat: 
  Cytat: 
 "Polecę" na miotle. Mąż twierdzi, że to moje BMW. Zawsze jak zamiatam to mówi, że to idealny środek transportu dla mnie BABAJAGI a awans na CZAROWNICE jest po 40-stce Cytat: 
 Nic się nie zmieniło. Jak napisałam wyżej niestety ciąża dla mnie to nie taki całkiem wspaniały stan ... nie wspomnę o mojej cerze. o tym, że pocę się strasznie...i ......... i ............ i milion innych składowych, które powodują, że stałam się podłą żmiją i sama nie mogę już ze sobą wytrzymać. P 7 cm...chłopak  gratulacje 
				__________________ Moja cudowna Kornelia 15.07.2014 !! "...pukasz i wtedy splecione cztery dłonie biegną ci na spotkanie. Rodzice debiutanci niezgrabnie drepczemy na progu" | ||||||||
|     | 
|  2014-02-02, 19:47 | #2253 | ||||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-12 Lokalizacja: To stąd, to stamtąd, a czasem jeszcze skąd indziej;-) 
				 | 

Cytat: 
 W ciązy jestem w 13 t z USG a w 15 z OM. Z tymi objawami to róznie bywa, ja w 1 ciazy nie miałam,w tej mam i nie ukrywam zaskoczyło mnie to. Moja starsza siostra objawów też nie miała (na dwoje dzieci) a moja mama w każdej ciazy miala dotkliwe objawy, wymioty etc. Powiem Ci, ze my o 1 ciaże także staralismy się długo,bo 9 miesięcy od takich konkretnych staran, wczesniej zdarzało nam się nie zabezpieczyć, i też nic z tego nie wynikło. W tej ciazy, zaskoczyło od razu  Cytat: 
  , a teściowa ma rację, oszczędzaj się, po co masz się pózniej stresować, lepiej odpocznij a Tż będzie mógł się wykazać   Tłumaczę córeczce, że mam ma w brzuszku dzidziusia,i jak mi tak skacze na brzuch to mnie bardzo boli i dzidziusia też, ale nie wiem, czy to do niej trafia, raczej nie. Zabawa to zabawa, wczesniej skakała to nie rozumie, że teraz nie bardzo...  Cytat: 
   A przyznam się, ze też kupiłam dziś 2 ciuszki, z tym ze ciazowe, były akurat w mothercare na duużej przecenie, tunika letnia do legginsów i trochę dłuższa koszulka dopasowana ładnie na brzuszku w soczystym kolorze  Cytat: 
  Anafora, ja jeszcze lubię ziemniaki w wersji gotowane na parze w mundurkach, potem obrane i gorace polane odrobina (łyżeczką) masła, startym serem zółtym albo i bez, oprószone solą morską, pieprzem i czerwoną ostrą papryką. Właśnie mam na takie chec   Edytowane przez ewelajna25 Czas edycji: 2014-02-02 o 19:49 | ||||
|     | 
|  2014-02-02, 21:07 | #2254 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2014-02 Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki 
				 | 

Cytat: 
 No pewnie masz rację, badania to by była masakra cenowa. Tym bardziej , że dość często je się powtarza, ja dopiero na dwóch wizytach byłam i na drugiej wizycie kolejna seria badań...samo hiv prywatnie kumpela mówiła że płaciła ok 200 zł, a gdzie reszta?Trzeba sobie jakoś radzić  ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- [QUOTE=ewelajna25;44943758]No i nie ugotowałam zurku, nie znalazłam zakwasu w sklepie, więc albo zrobię go sama albo zaczekam na dostawę. Dziś zatem canelloni ze szpinakiem i krupnik, moja córa bardzo lubi. W ciązy jestem w 13 t z USG a w 15 z OM. Z tymi objawami to róznie bywa, ja w 1 ciazy nie miałam,w tej mam i nie ukrywam zaskoczyło mnie to. Moja starsza siostra objawów też nie miała (na dwoje dzieci) a moja mama w każdej ciazy miala dotkliwe objawy, wymioty etc. Powiem Ci, ze my o 1 ciaże także staralismy się długo,bo 9 miesięcy od takich konkretnych staran, wczesniej zdarzało nam się nie zabezpieczyć, i też nic z tego nie wynikło. W tej ciazy, zaskoczyło od razu  O to masz jakoś tydzień przede mna termin z pewnością na sam początek sierpnia?  To też sporo się u ciebie waha termin porodu , czyli to norma  Ile ma twoja pierwsza pocieszka?   | |
|     | 
|  2014-02-02, 21:08 | #2255 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-03 Lokalizacja: Belfast 
				 | 

Cytat: 
  więc na razie nie ryzykuję bo moje libido spadło do 0..   Dobrze że zjadłam zupę właśnie, bo jakbym była głodna i czytała o tych wszystkich pysznościach o których tu piszecie to chyba bym zwariowała  Ale bardzo się cieszę bo zawsze znajdę jakąś inspiracje na obiad na następny dzień   Ja jeszcze tylko jutro i znów do pracy, jeszcze tylko 20 tygodni   angelika__2014 uwielbiam Twoje poczucie humoru     | |
|     | 
|  2014-02-02, 21:14 | #2256 | |||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2012-08 Lokalizacja: Warszaffka 
				 | 

Cytat: 
     za usg  Ja jeszcze swojego Maleństwa nie widziałam (no, kropeczkę w 6 tc  ), mam w czwartek genetyczne  Co do Nospy - spokojnie bierz, to lek rozkurczowy, nie działający na ośrodek nerwowy  Apap w małych ilościach nie zaszkodzi, ale naprawdę lepiej Nospę! Trzymaj się! Cytat: 
   za usg i za chyba-chłopca!  Cytat: 
  Jeszcze bez upałów, ale już ciepło, maj piękny na spacery; a ciąża jesień-zima-wczesna wiosna, w zimie brzuch jeszcze na tyle mały, że nie trzeba kupować nowej kurtki zimowej, tylko ciuchy lżejsze na wiosnę   
				__________________ Krzyś  http://suwaczki.maluchy.pl/li-64752.png I love You more than yesterday, but not as much as tomorrow Ania  http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png | |||
|     | 
|  2014-02-02, 21:29 | #2257 | |
				 | 

Cytat: 
 A już myślałam, że ja tak mam tylko na samym początku z tym szaleństwem, myśleniem o mebelkach i oglądaniem ich i ciuszków  Znajomi mówią że za wcześnie,ale ja już miesiąc temu miałam zaplanowane co i za ilę kupię he he...tylko teraz czekam do 7-8 miesiąca, wcześniej nie będe kupywała, bo trochę jestem przesądna  ale za ubrankami też sie już oglądam , jak jestem w sklepie i sobie mam coś kupić, to od razu od ruchowo do ubranek dziecięcych....  już nie mogę sie doczekać kiedy bede mogła kupić  ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Tasia34;44945588]Cześć     za usg  Ja jeszcze swojego Maleństwa nie widziałam (no, kropeczkę w 6 tc  ), mam w czwartek genetyczne  Co do Nospy - spokojnie bierz, to lek rozkurczowy, nie działający na ośrodek nerwowy  Apap w małych ilościach nie zaszkodzi, ale naprawdę lepiej Nospę! Trzymaj się!  to już niedługo powinnaś usłyszeć bicie serduszka  w 7-8 tygodniu  ja nie słyszałam, bo poszłam w 10 jak już było widać płód  a za 2 tygodnie, już była dzidzia  Jesteś kolejną osoba która mnie uspokoiła  wiem że może nospa jest lepsza, ale niestety tylko od brzucha, a ja mam czasem ostre bóle głowy  i zdarzyło mi się 2 razy sięgnąć po apap... Dzięki, też się trzymaj cieplutko!   | |
|     | 
|  2014-02-02, 21:33 | #2258 | |
				 | 

Cytat: 
  Ale jednak zobaczenie nóżek, rączek, główki itp. jest dopiero cudnym przeżyciem  Pamiętam z 1. ciąży  Jak głowa boli, to pewnie, Apap  Jak nie przesadzasz z nim, to wszystko dla ludzi   
				__________________ Krzyś  http://suwaczki.maluchy.pl/li-64752.png I love You more than yesterday, but not as much as tomorrow Ania  http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png | |
|     | 
|  2014-02-02, 21:38 | #2259 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2013-12 Lokalizacja: UK 
				 | Cytat: 
 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Podobno nurofen tez mozna brać ale tylko w 2 trymestrze Apap jest całkowicie bezpieczny mi na bole brzucha angielska lekarka kazała brać 16 tabletek dziennie co oczywiście jest przesada ale napewno jak czasem weźmiesz 2 tabletki w konieczności to nie zaszkodzisz dzidziusiowi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. | |
|     | 
|  2014-02-02, 21:42 | #2260 | ||
				 | 

Cytat: 
  To już wiesz jak to jest, ja pełna obaw  ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat: 
  a nospę trzymam na kryzysowe sytuację, jak już nie dam rady to wezmę, puki co daję radę bez nospy, mimo, że czasem mam skurcze potworne ah i ta zgaga masakra! | ||
|     | 
|  2014-02-02, 22:01 | #2261 | ||
				 | 

Cytat: 
  ), ale jak już boli, to Nospa  Ile tabletek?  Nawet bez ciąży to sporo  Cytat: 
  Ale fakt, sporo nas ma już dzieci  Mój Synek ma 9 mcy  Ale wcale nie jestem wyzbyta obaw, spokojnie  Najwyżej spokojniejsza  Zgagi współczuję, też znam z 1. ciąży... Teraz mdłości za to miałam, i w sumie wolałam zgagę   
				__________________ Krzyś  http://suwaczki.maluchy.pl/li-64752.png I love You more than yesterday, but not as much as tomorrow Ania  http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png Edytowane przez Tasia34 Czas edycji: 2014-02-02 o 22:03 | ||
|     | 
|  2014-02-02, 22:20 | #2262 | ||
				 | 

Cytat: 
  No ale wiesz już co cię czeka, ja tylko z opowieści...  a są bardzo różne.., chyba przestane ich słuchać  Ja bym wolała mieć jedną rzecz, a nie wszystko naraz i mdłości i wymioty i zgagę( aczkolwiek zgagę miewałam też przed ciążą więc kwestia przyzwyczajenia) oswoiłam się już, mam nadzięje że sprawdzą sie prognozy mojego ginekologa i juz w tym tyg miną mi wymioty  14 tydz zaczynam  to chyba już pora  ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat: 
  wiesz ja bym wolała nie miec nic  a jak mogła bym wybrać to jedną rzecz, a nie wszystko naraz i wymioty i mdłości i zgagę  ale mam nadzieję że prognoza mojego ginekologa się sprawdzi i w tym tyg ustąpią wymioty, w końcu 14 tydz zaczynam   | ||
|     | 
|  2014-02-03, 08:20 | #2263 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-04 Lokalizacja: świetokrzyskie 
				 | 

Hej witam poniedziałkowo   Mąż odbiera mi dzisiaj wyniki badań a jutro mam wizytę u gina na która czekam z niecierpliwością  Ja też mam taki plan  tylko czekam ,żeby się jeszcze  trochę ociepliło  Cytat: 
 HIV 200 zł ? ja teraz miałam do zrobienia dużo badań w tym właśnie HIV i za wszystko zapłaciłam 230 o ile się nie mylę to za hiv w moim laboratorium coś ok 40 zł  | |
|     | 
|  2014-02-03, 08:30 | #2264 | |||||||||
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2013-01 Lokalizacja: za górami za lasami 
				 | 

Witam się z rana   Jaka ja wczoraj miałam zgagę masakra pierwszy raz w życiu ja miałam i więcej nie chce  . Dowiedziałam sie ze moja kuzynka jest w ciąży ma na października ale nie uwierzycie jak się dowiedziałam  Ogłosiła to na Facebooku nawet nie będąc jeszcze u lekarza   Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
   Cytat: 
 Cytat: 
  kocham ten sklep Cytat: 
  Ja nie wybierałam miesiąca w którym lepiej rodzić ja nam było wszystko jedno byle mieć dzidzie Cytat: 
    King size dobre . To do czarownicy jeszcze trochę pracy cię czeka  Cytat: 
  Cytat: 
 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^ Przepis na ciastka owsiane Składniki: 30 dkg. płatków owsianych 1 jajko 250 ml. kefiru lub jogurtu naturalnego 0,5 szkl. cukru (można zamienić miodem) 2 duże garście żurawiny Płatki mieszamy z kefirem i cukrem i zostawiamy na pół godziny. Następnie dodajemy żurawinę , mieszamy. Mokrymi rękami formujemy ciasteczka i układamy na posmarowanym papierze do pieczenia. Wstawiamy na 25-30 min. do rozgrzanego do 200 C piekarnika. 
				__________________  07.02.14 "Nie bój się cieni , one świadczą o tym , że gdzieś jest światło " | |||||||||
|     | 
|  2014-02-03, 08:43 | #2265 | |
				 | 

Cytat: 
  i jak poroniła to w zasadzie w taki sam sposób się dowiedzieliśmy bo wstawiła zdjęcie aniołka  cóż niektórych ludzi chyba nigdy nie zrozumiem   | |
|     | 
|  2014-02-03, 08:47 | #2266 | |
				 | 

Cytat: 
  Ale ona taka jest ledwo pojedzie na zakupy i zdjęcia wystawia w nowych ciuchach (czasami nawet metki widać ) . Ja też mam konto ale nie mam zdjęć i nie zamierzam wstawiać kto mnie zna to wie jak wyglądam . 
				__________________  07.02.14 "Nie bój się cieni , one świadczą o tym , że gdzieś jest światło " | |
|     | 
|  2014-02-03, 08:54 | #2267 | |
				 | 

Cytat: 
  ale cóż każdy robi jak uważa za stosowne   Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2014-02-03 o 08:55 | |
|     | 
|  2014-02-03, 08:59 | #2268 | |
| Zadomowienie | 

Witajcie te nowe   i całuję te znane  weekend udany , tylko wczoraj zaś nieco małe mdłości. Dziś pełna uśmiechu bo ciepło i słoneczko za oknem  koniecznie spacer po obiedzie w towarzystwie pupilka  Pisałyście ostatnio coś o zupkach i mnóstwo propozycji widziałam :P ale ja dziś zrobię sobie grochówkę .. mniam mniam :P W piątek dopiero wizyta a ja źle się czuję psychicznie bo wy tak wiele tu piszecie o tych badaniach, wizytach i cenach że mnie to przeraża. Ja mam dopiero 2 wizytę u gina i dopiero w piątek dowiem się o wynikach moich badań które robiłam u położnej. Kiedyś pisałyście że musiałyście latać tam i spowrotem by zrobić badania a ja , jedna krótka wizyta i już. I dlatego to wszystko mnie tak martwi. Czemu tak mam na luzie a wy nie? ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat: 
  ja na fb wogóle nic nie wystawiam, zresztą i tak będę usuwać jak tylko szkołę zakończę. Później będzie dzidzia więc nie chce by mnie ciągło do fb , wolę do was zaglądać  co śmiało mogę na tablecie ;P a do fb muszę specjalnie laptopa załączać czego nie chce mi się niekiedy :P 
				__________________  Szczęśliwa  Życie jest zbyt piękne by je komplikować.  | |
|     | 
|  2014-02-03, 09:41 | #2269 | ||||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
 Super, że Krzysiowi tak spodobały się sanki   Krwiak mniejszy niż poprzednim razem i ręka mniej boli  Jak synek był mniejszy to też nie mogłam w kuchni nic zrobić. Teraz za to nic nie mogę zrobić bez jego pomocy. Mały kucharz mi rośnie  wie, gdzie co leży w kuchni i co do jakiej potrawy trzeba dodać  Cytat: 
  witamy w II trymestrze  Ja teraz też mam tragiczną cerę a na początku ciąży była piękniejsza niż zwykle. Cytat: 
  za wizytę  i za chłopca. Cytat: 
  Pierwsze dziecko rodziłam w październiku i uważam, że to bardzo dobra pora na rodzenie  nie jest już gorąco więc maluszek się nie męczy a jest jeszcze na tyle ciepło, że od razu można długo spacerować  Cytat: 
 W ogóle dzień dobry. Świeci i mnie piękne słońce   
				__________________ | ||||||||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2014-02-03, 10:00 | #2270 | ||
				 | 

Cytat: 
  jednak słodycze wyjątkowo mi nie służą Ja mam na obi ad wczorajszy rosół , a na kolacje zrobię z zapiekanke makaronową bo w weekend kupiłam pieczarki i mięso mielone więc muszę coś z tego wykombinować  Cytat: 
  bo już się przeraziłam  ,że gdzieś mogą być takie ceny za takie zwykłe badanie. U mnie też świeci piękne słoneczko ,aż chce się żyć   Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2014-02-03 o 10:02 | ||
|     | 
|  2014-02-03, 10:06 | #2271 | 
| Zadomowienie | 

Niki..a ja zapomnialam o paczkach hehe.  Zapiekanka z pieczarkami , makaronem i mielonym mmmmm ladnie brzmi..gdzie mieszkasz? :p 
				__________________  Szczęśliwa  Życie jest zbyt piękne by je komplikować.  | 
|     | 
|  2014-02-03, 10:35 | #2272 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 U mnie prawie 2 kg na plusie. Pocieszam się tym, że to początek 4 miesiąca, jakbym w takim tempie tyła to nie skończyłoby się tak źle.   | ||
|     | 
|  2014-02-03, 10:45 | #2273 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  ( chociaż po ciuchu liczę ,że może nic nie przytyłam  ) wszystko się okaże  jutro ,  no i chyba muszę w końcu zainwestować i kupić sobie wagę do domu   | ||
|     | 
|  2014-02-03, 10:46 | #2274 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Ja wczoraj byłam na niedzielnym obiedzie u rodziców. Był właśnie też rosół (uwielbiam), kluski, rolada. Na dziś też dostałam od mamy rolady. Obiad mam więc z głowy. | ||
|     | 
|  2014-02-03, 10:52 | #2275 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2013-02 
				 | 

Dziewczyny błagam o pomoc, już czwarty dzień nie mogę się załatwić. :/ Potrzebuję albo jakąś sprawdzoną naturalną metodę (oprócz śliwek, nie przejdą mi przez gardło) albo jakiś lek, który można brać w ciąży. Czuję się strasznie.   | 
|     | 
|  2014-02-03, 10:52 | #2276 | 
| Zadomowienie | 

U mnie waga nadal niestety na minusie, ale mam nadzieje ze bedzie na plusie hihi to pewnie przez te mdlosci i brak apetytu tak spadlo. Ciuszki ciazowoe planuje zakup juz za tydzien, tez nie umiem sie doczekac. Niki na ktora godzinke mam byc 
|     | 
|  2014-02-03, 11:11 | #2277 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

Cytat: 
 Angels2708 ja też planuję jakieś zakupy za tydzień. Spodnie na gumce sprzed ciąży niestety zsuwają się z pupy. Edytowane przez TheFall Czas edycji: 2014-02-03 o 11:12 | |
|     | 
|  2014-02-03, 11:14 | #2278 | |||||
				 | 

Cześć lasencje   U mnie dziś będzie pomidorowa     Cytat: 
  Cytat: 
  A na pomoc w kucharzeniu czekam, czekam z niecierpliwością    Cytat: 
 Może coś Ci podpasuje  Cytat: 
  Jak waga skoczy, to się nie pozbieramy  U mnie też nadal na minusie  ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- I zgubiony cytat z wczoraj:  Cytat: 
  A dziś tak brejowato, ani na sanki, ani wózkiem... Za przepis dzięki, zapisany  A przytyłam 15 kg, które zrzuciłam w sumie przez pierwszy miesiąc po porodzie   
				__________________ Krzyś  http://suwaczki.maluchy.pl/li-64752.png I love You more than yesterday, but not as much as tomorrow Ania  http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png | |||||
|     | 
|  2014-02-03, 11:31 | #2279 | 
| Zadomowienie | 

Tasia  a no ciesze sie ciesze hehe poki jeszcze moge, bo chyba jeszcze nie zdaje sobie sprawy jakie kg mnie czekaja hihi Thefall to jakie zamierzasz kupic? To bedzie moj pierwszy zakup i wlasnie myslalam o spodniach z taka szeroka gumka na pasie bo myslalam ze najwygodniejsze.. 
|     | 
|  2014-02-03, 11:42 | #2280 | ||||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
   Cytat: 
 Cytat: 
  2 Dokładnie bo czasami może lecieć w górę jak szalona i nadrobić to co się zgubiło   3 No to nie dużo myślałam ze więcej skoro na 13 t miałaś 5 na + i też szybko się uporałaś ja nie chciałabym więcej jak 18 kg przytyć i się staram pilnować  ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ A ja na obiadek mam polewkę   z ryżem i twarogiem 
				__________________  07.02.14 "Nie bój się cieni , one świadczą o tym , że gdzieś jest światło " | ||||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:39.

!
! i tyle z mojego jedzenia
 i tyle z mojego jedzenia 

.
.