|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
u nas w koncu troszke pozytywnych wiadomosci. lekarze sa zadowoleni ze stanu kacperka, byc moze odlacza go od respiratora i zaczna dzis karmic - nadal sie martwimy ale nastawia to pozytywnie. dzis jest bardziej aktywny. otworzyl oczka i wiecej sie rusza. ja mam spadek zelaza przez ubytek krwi podczas porodu ale ja tam sobie dam rade
|
|
|
|
#2312 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Cytat:
Odżyłaś chociaż Byłaś juz z synkiem na spacerku? Cytat:
![]() Cytat:
Ty to lepiej idź na L4, a nie w pracy będziesz się jeszcze męczyła. Cytat:
![]() Poddenerwowałaś się pewnie i dlatego ... Niech ona spada na szczaw, a TY postaraj się ją olać ciepłym moczem. Cytat:
Tulę Was mocno Cytat:
Mój synek też ma azs i niestety nie może jeść żadnego nabiału niestety. ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
Zobaczysz wszystko będzie dobrze Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2014-02-03 o 10:42 |
|||||||
|
|
|
#2313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zaraz 4 miesiączki stukną a Twój synek dalej ma azs? Nam dermatolog mówiła że sie z tego wyrasta.. tzn z wiekiem zanika...Sent from my GT-P5110 using Wizaz Forum mobile app
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
Magalska w naszym przypadku widocznie nie do końca zanika, bo mały nadal nie może jeść nabiału, bo od razu wychodzi mu uczulenie. Musimy używać do mycia i prania kosmetyków i proszków przeznaczonych dla alergików, bo inaczej zaraz go wysypie. Tak w ogóle muszę mu zrobić badania na co jest uczulony, bo z wiekiem jemu to postępuje, aż się boje wiosny jak wszystko zacznie kwitnąć
.
|
|
|
|
#2315 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mnie ominęła alergia na nabiał ale ze zdwojoną siłą przeżywałam/przeżywam wszelkie kurze, pyłki, detergenty Cytat:
Magalska Brunuś wygląda jakby dopiero co od fryzjera wyszedł |
|||
|
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to super, że wiadomości od rana coraz lepsze do lekarza dopiero za 1,5 tygodnia do tego czasu pewni minie, w grudniu też miałam taki atak ![]() magalska cudo |
|
|
|
|
#2317 | |
|
Zadomowienie
|
Fiona biedny maluch, to musisz niezle jego diety pilnowac bo przeciez w wielu produktach jest mleko a jak zaastepujesz wapń w jego diecie?
Sent from my GT-P5110 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Wiosna to chyba najgorszy czas dla alergików... Sent from my GT-P5110 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
) dobrze miec jakies bluzki z ktorych latwo cyca wyciagnac bez rozbierania sie, koszule nocna mam typowo ciazowa bo nie lubie na ramiaczkach bo mi zimno w ramiona ![]() Dla dzidzi: chusteczki mokre ja polecam z netto, sroka o.. o nich pisala i sa naprawde super, nie polecam z rossmana i z dady dla nas za suche, pampersy polecam dady 1 i 2 i Pampersa 3jki teraz przechodzimy na Pampersa 4, nie polecam tych Tesco loves baby, do d..y co miec od razu termometr, cos na goraczke, sol fizj, waciki kosmetyczne octanisept, krem na dwor, nozyczki, szczoteczke, fridę, sol morską, pieluchy tetrowe ok 15, flanelowe ok 5, ciuszki u nas glownie w obrocie sa body na krotki i dlugi, spodenki, rajstopki, skarpetki, za pajacami nie przepadamy, recznik z kapturkiem, spiworekCo pozniej:lezaczek, mata, karuzelka (gdzies od miesiaca), pościel, poduszka, grzechotki, sliniaczki od ok 3 miesiaca Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 Edytowane przez magalska Czas edycji: 2014-02-03 o 12:19 |
|
|
|
|
#2318 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewuszki mam prośbę....napewno niektóre z was miały badanie usg dopplerowskie....jakbyści e mogły zerknąć na wyniki usg jakie macie normy dla MCA PI , UA PI ?
Będę bardzo wdzięczna
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
Małgoś, witam na świecie Kacperka
. Niech zdrowo rośnie maleństwo. Jak się czujecie?
|
#2320 |
|
Wtajemniczenie
|
Magalska moja też ma skórkę taką suchą i szorstka na policzkach, raczkach i nóżkach. Bylam z tym u lekarza mówił że to normalne kazał smarować oliwką z oliwek i na tym się skończyło a skórka jak była sucha tak jest czasami mniej czasami bardziej. Kupilam specyfiki na niemowlęce egzemy i będziemy próbować jak nic się nie zmieni to znów udam się do lekarza. Po za tym nie zauważyłam innych objawów żeby miało na skaze wskazywać. Nie ma.biegunek nie ulewa wogole nie wymiotuje. Pamiętam ze Nadia też takie cos miała na karku i tylko na karku, skóra aż jej tam pekala i krew leciała po linomagu się zagoilo i calkiem zeszło jak miala około 6 miesięcy.
A moja kluska 6800 już waży. A jeszcze niedawno 3 kilo miała. Już jej utrzymać nie mogę. Ja pajacy używałam głównie przez pierwsze miesiące bo wygodniej mi było. Teraz tylko do spania a na dzień to sukienki, bluzeczki, legginsy.
14.08.2010 - Ślub 05.05.2011 - Nadia 20.10.2013 - Daria 2014 - 55 2015 - 48 Edytowane przez Fikusek82 Czas edycji: 2014-02-03 o 13:18 |
|
|
|
#2321 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A od jakiego rozmiaru ciuszków zaczynaliście i jak szybko z nich wyrósł? Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2322 |
|
Zadomowienie
|
Witam Laski
Ja na wsi jestem w środę wracam do domku właśnie moja Mała podopieczna zasnęłaMałgoś-cieszę się, że coraz lepiej z Kacperkiem Aldrin, Pradip- przyłączam się do bólu...nie wiem skąd mi się to wzięło, ale chyba za długo siedziałam wczoraj w pozycji siedzącej...w domu zazwyczaj siedzę w pozycji w pół leżącej...tak mnie dół pleców boli...jakby kość ogonowa, że ledwo łażę schylić się nie mogę jak połamana a propo porodów to proszę o mnie nie zapominać bo ja też czerwcówka jestem wiem, że się podczepiłam pod waszą parkę ale będą czerwcowe trojaczki![]() Magalska-kolejny przystojniak nam rośnie ach te chłopaki, będą dziewczyny miały w kim przebierać moja bratanica ma skazę, ujawniła się po odstawieniu karmienia piersią, w czerwcu kończy dwa latka i mimo maści, specjalnego specyfiku do przemywania buźki i diety ma zspaną całą buzię ale mamy nadzieję, że z wiekiem to Jej przejdzieFikusek-to Malutka już nie jest taka Malutka
|
#2323 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u nas objawów to cala lista.. moj maluch waży 7100g a zadnej faldki nie ma ale dlugi jest.. co do pajacy u nas sie nie sprawdzily do spania, maly woli gołe nóżki... Cytat:
Zaczynalismy od 56 ale nawet one byly ciut przyduze i dobrze ze mielismy kilka na 50cm a maly wcale nie byl taki maly bo 56cm i 3720g.... nosilismy rozm 56 dosc dlugo... pozniej 62 i teraz nosi 68..Sent from my GT-P5110 using Wizaz Forum mobile app
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
||
|
|
|
#2324 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale tutaj dzisiaj cisza .....
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te bóle to widzę, że wszystkie czerwcówki mają
|
|
|
|
|
#2326 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewuszki a wasze maluszki jak są ułożone w brzuszku wg. usg ?
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja jestem ledwo żywa, ale przez co?? Przez cycki Cycki mam nabrzmiałe, stanik i ubrania mnie uwierają |
|
|
|
#2328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Szukałam dla Ciebie tych pomiaró ale ja na swoim usg nie widzę tych skrótów albo nie umiem znaleźć |
||
|
|
|
#2329 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale cóż trzeba to jakoś przejść ![]() Trzymaj się tam ![]() A jeszcze spytam czy Marcelek był ułożony główką w dół do porodu?
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
główkowo albo podłużnie główkowo ale to sprzed co najmniej dwóch tygodnia a teraz czuję ze się kręci jak na karuzeli
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Izetko zapomniałam Ci napisać że mnie dół pleców właśnie najbardziej od takiej pół leżącej pozycji boli. Odpoczywaj sobie na wsi szczęściaro |
|
|
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale u mnie to i tak bez znaczenia do ccA u Ciebie jak mały jest ułożony? ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- mam temperaturę 38 więc mam zapalenie |
|
|
|
|
#2332 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie Piotruś na każdym usg ma położenie miednicowe.
|
#2333 |
|
Wtajemniczenie
|
Malgos trzymam mocno kciuki za maluszka i za Ciebie. Będzie wszystko ok. Innego wyjścia nie ma.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
główką w dół ale to było dwa tygodnie temu teraz sobie harce robi w brzuszku ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz jadę na pogotowie, dobrze, że mam trochę ściągniętego pokarmu dla małego
|
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze kiedy u Ciebie w końcu skończą sie te wszelkie dolegliwości
jeszcze ma czas żeby się przekręcić Przypomnij mi jaki model wózka kupiliście |
|
|
|
#2337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wózek Navington Galeon
|
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po co na pogotowie? |
|
|
|
|
#2339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na poczatek lepiej kupowac body rozpinane niz wkladane przez glowe - tak prosciej i szybciej ![]() Sent from my GT-P5110 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Justi Współczuje zapalenia... :/ Sent from my GT-P5110 using Wizaz Forum mobile app
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 Edytowane przez magalska Czas edycji: 2014-02-03 o 19:28 |
|
|
|
|
#2340 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

jednak makijaż i normalne ciuchy robią swoje 

i jak na złość strasznie chce mi się jogurtu czy płatków na mleku....no ale skórka sie poprawiła 
Ślub 25.08.2012
.

. Niech zdrowo rośnie maleństwo. Jak się czujecie?

schylić się nie mogę jak połamana
wiem, że się podczepiłam pod waszą parkę