|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Ja też po, ale do orgazmu daleko
kupiłam ulubiony z różą, a był prawie cały pusty i tylko kapka oczywiście na samym końcu... Normalnie chyba się wrócę i rozróbę zrobię... Cayenne, a co by dopiero było gdyby miał jeden zamiast dwóch dostawać? ![]() Śliczny brzuszek i świetna figura. Tapeta boska - mnie kojarzy się z Krecikiem ![]() Cytat:
Ja nie kupuję, więc nie pomogę. |
|
|
|
|
#3932 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale masz mały brzuszek i słodka tapeta ![]() postanowiłam dzisiaj przygotować wyprawkę do spakowania do szpitala dla mnie, ciekawe czy mój zapał okaże się nadaremny
|
|
|
|
|
#3933 |
|
Zadomowienie
|
Especially for You:
![]() 1. Szpital masz blisko i Twoim bliskim będzie łatwiej pomagać Ci po cesarce 2. Wiking, mimo obaw, okazał sie po prostu dużym zdrowym chłopcem- stacja intensywna prawie na 100% nie będzie mu potrzebna 3. W mniejszych szpitalach, szczególnie prywatnych a nie klinicznych, jest więcej czasu dla pacjentów- położne będą pewnie miały dla Ciebie mnóstwo czasu jeśli chodzi o karmienie, pielęgnacje i inne pytania. To nie kliniczna tasma. 4. 10.02 to ładna data, 4 dni od Walentynek ;P więcej nie pamiętam
|
#3934 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Majka wyłaź ![]() Elunka najlepiej ważyć się rano, bo potem to już coś zjemy i zbiera się woda w organiźmie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wow! Pięknie wyglądasz, a ta tapeta za łóżeczkiem jest cudowna |
||||||
|
|
|
#3935 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3936 |
|
Zadomowienie
|
Ela, Trisdom, Mam kupione liście malin, pokrzywę i koper i nie wiem, co dalej
Po ile tego wrzucać? Ile wody?
|
|
|
|
#3937 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale dobra była, ciemna milka z kremem marcepanowym Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Musisz sama zobaczyć, czy Ci smakuje, czy musisz czymś doprawić.
|
|
#3939 |
|
Raczkowanie
|
a ja znowu głodna jestem
|
|
|
|
#3940 |
|
Raczkowanie
|
http://www.tomi.pl/baby-ono-podgrzew...FYjLtAodBiEAWw miałam okazje poużywać takie cudo w samochodzie i może być Typowego sterylizatora nie miałam i nie zamierzam mieć ( idealnie sprawdzał sie garnek z gorącą wodą) podgrzewacz mam http://www.mall.pl/sterylizatory-prz...FYUIwwodLB8Aqw z racji posiadanych butelek i elektrycznego laktatora ale nie polecam brakuje mi w nim takiego koszyczka żeby móc wyjąc mniejsze butelki czy słoiczki
|
|
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
piękne obecne i przyszłe M1 Oskarka
tapeta świetnaProszę Was nie piszcie już o pączkach, bo mi się na zmianę płakać i krzyczeć chce! Już mąż OPR dostał, że otwarł przy mnie dużą milke |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3942 |
|
Moderator
|
A ja w przyszłym tygodniu zacznę pranie i prasowanie
![]() I wygląda na to że również dopiszę się do pakowania torby 13.02, bo mimo najszczerszych chęci, chyba wcześniej nie dam rady - bo jeszcze muszę papersiaki kupić i kosmetyki... Kupię chyba te Babydreamy - jak myślcie paczkę czy dwie jedynek na początek? |
|
|
|
#3943 |
|
Raczkowanie
|
wiem, że już było nie raz, ale jakoś zostawiłam to na "potem" - jaki polecacie podgrzewaczo-sterylizator (najlepiej jeszcze z adapterem do autka) - oczywiście w rozsądnej cenie? dla mnie to zupełna abstrakcja i nie wiem na co zwrócić uwagę[/QUOTE]
http://www.tomi.pl/baby-ono-podgrzew...FYjLtAodBiEAWw miałam okazje poużywać takie cudo w samochodzie i może być Typowego sterylizatora nie miałam i nie zamierzam mieć ( idealnie sprawdzał sie garnek z gorącą wodą) podgrzewacz mam http://www.mall.pl/sterylizatory-prz...FYUIwwodLB8Aqw z racji posiadanych butelek i elektrycznego laktatora ale nie polecam brakuje mi w nim takiego koszyczka żeby móc wyjąc mniejsze butelki czy słoiczki |
|
|
|
#3944 |
|
Rozeznanie
|
mara86 brzusio prześliczny
a w takim pokoju to ja sama z chęcią bym zamieszkała ![]() heh jak nie urok to... chciałam zgrać dane z dysku ze stacjonarnego kompa, bo będziemy się go pozbywać, ale... nie uruchamia mi się monitor ;P (no, monitor miał akurat zostać :P) zastanawiam się, czy to nie przez kurz z remontu.. przyszły drzwi i dopiero sobie uzmysłowiłam jedno - do pokoju Młodego kupiliśmy z szybkami, mają co prawda wzorki na szybkach, ale i tak wszystko widać - i będzie nas dzieć podglądał :P :P :P co do drzwi... no jak nie urok... trzeba było się pozbyć zawiasów starodawnych - i tu zonk, bo jakiś idiota wieeeeki temu zrobił te zawiasy tak, że teraz się normalnie nie da :P chyba trzeba będzie wyrżnąć kawałek futryny i wstawić jakieś drewno i dopiero zawiasy... dzisiaj miał być narożnik - no pan się tłumaczy, że w zeszłym tygodniu zepsuł mu się samochód - szkoda, że nie poinformował o tym, bo ja mam niby siedzieć w domu i czekać (na dodatek na daremno), bo nie raczą poinformować... grrr niech moje kochane dziecię siedzi w brzusiu jak najdłużej - do zakończenia remontu, a na to się szybko nie zanosi :P szkoda, że kolejna wizyta (nie po zwolnienie) dopiero 13 lutego... stęskniłam się za Młodym (chyba Młodym :P zasiana przez gina niepewność MUSI zostać rozwiana jak najszybciej :P )
|
|
#3945 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3946 |
|
Raczkowanie
|
ja jedynki kupuję 1 paczkę, siostra mówiła że po zużyciu tej paczki przejdę od razu do 2, więc ufam doświadczonej mamuśce
|
|
|
|
#3947 |
|
Moderator
|
Umówiłam się na USG
Dopiero 17.02, mam nadzieję że mały się obróci
|
|
|
|
#3948 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry poweekendowo. U nas miło. W sobotę byliśmy w muzeum braci Lumiere, a wczoraj na długim spacerze
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Chodź dużo na czworaka |
||
|
|
|
#3949 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tez zazdroszcze, my mieszkamy w nowym miejscu od nie dawna nikogo tu nie znam:/ a szkoda, fajnie mieć do kogo gębe otworzyć. sliczny brzuszek no i świetna tapeta ![]() Cytat:
jakby co wyśle Tżta, myślę że sobie poradzi
|
|
|
#3950 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Tak szybko? A tam jest chyba 28 sztuk - a mnie się obiło o uszy że takiemu bobasowi się nawet 10 pieluch na dobę zmienia? To by wychodziło że już po 3 dniach na "2" byłaby zmiana? |
|
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki!
Wy tak cały dzień o paczkach i mi sie zechciało również z różą.. Od jakiegoś czasu zastanawiam sie co Wy w gemini zamawiaćie że takie kwoty wychodzą? ![]() Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
|
|
#3952 | |
|
Moderator
|
Myślisz, że pomoże? Ja mogę i na rękach chodzić byleby pomogło
![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
Ja też się zastanawiałam skąd takie kwoty na gemini, a sama później zrobiłam 3 razy zakupy po 150 zł Tu 2 dyszki, tam 2 dyszki i się zbiera
|
|
|
|
|
#3953 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a kupiłam na razie 1 paczkę, bo w szpitalu u mnie dają-chyba bo to muszę jeszcze sprawdzić, zawsze można podskoczyć do sklepu i dokupić
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3954 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja kupiłam jedną paczkę pampersów 1 i kupię chyba jedną paczkę babydreamów skoro taka promocja. Ta koleżanka co urodziła na początku stycznia, to jak byłam, jak Mała miała 2 i pół tygodnia to ona mówiła, że te jedynki z pampersa jeszcze mniejsze mogłyby być i że one na poczatku idą jak woda i miała jeszcze zapas 4 paczek najmniejszych ![]() A co wyczuwasz? Jeszcze się nie obrócił?
|
||
|
|
|
#3955 |
|
Moderator
|
Właśnie wydaje mi się, że czuję go cały czas tak samo
|
|
|
|
#3956 | ||
|
Zakorzenienie
|
mara super pokoik i brzuszek
![]() Cytat:
Nie wytrzymałabym jakby przy mnie jadł słodycze Chociaz znowu nie oszczedza mnie mama i brat. Mama codziennie coś wcina słodkiego, chociaż stara się nie przy mnie, ale co wchodzę do pokoju mojego brata to widzę jakies puste opakowanie po ciastkach, czekoladach, batonikach i normalnie w tych okruszkach maczam palca ![]() Cytat:
obróci się
|
|
#3957 |
|
Raczkowanie
|
Hej jak proma na babydream pampki ?? Dzieciak dzieciakowi nie równy jednej to i ze 4 paczki w rozmiarze 1 zejdą a drugiej to zostaną bo dzieciak szybko wskakuje na 2 ( mój synek wagowo był na 4 a realnie nosił 5 bo on duży dzieciak jest )
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3958 |
|
Zadomowienie
|
czbasia 3mam kciuki za wizytę. na pewno wszystko będzie ok
za 9 miesiackate gratuluję wizyty i zagrzewam Majkę do wyjścia : MAJKA, MAJKA !!!cayenneona jejciu tydzień czasu, pozazdrościć tylko ![]() marima gratulację dla koleżanki, ale fajnie będziesz miała ![]() koziemleko ekstra waga. ja mam jeszze 2 miesiace a juz 10 kg na + elunka no nie pozostaje nic jak zaciskac nogi i negocjowac z malym ela87 gratulacje 9 miesiaca ![]() nadzwyczajna dobrze wszystko skończyło sie ok przy najmniej masz tz teraz przy sobie ![]() ag9 zdrówka kochana filistynka mam nadzieję, że wszystko będzie ok wewillrockyou współczuję przeżycie. te nasze male pociechy juz potrafia nas zmartwic a to dopiero poczatek tak czy siak dobrze ze wszystko okbebe97 i już dodany do ulubionych sprzedawcow
|
#3959 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz będę miała zamówienie za jakieś 70 zł też z suplami mojej mamy, moimi i jeszcze pasty do zębów zamawiam, paczkę majtek poporodowych, octenisept i już się uzbierało
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.

Orgazm normalnie
kupiłam ulubiony z różą, a był prawie cały pusty i tylko kapka oczywiście na samym końcu... Normalnie chyba się wrócę i rozróbę zrobię... 

skąd ta mała słodkożerca w brzuchu wie, że mowa o słodkościach, przecież nawet czytać nie umie...
po ostatniej wizycie. Wyniki badań mam jednak dobre poprostu jestem takim tłumokiem, że na przedostatnim badaniu moczu nalałam do kubeczka pierwszy mocz i się nawet nie podmyłam
(niech żyje sikanie przez sen 
Mąż jedzie dzisiaj po łóżeczko, więc nasza sypialnia coraz bardziej przygotowuje się na kolejnego lokatora. Gdyby nie to, że jutro wracam do pracy to by było idealnie 

żonka 27.07.2013
II kreski 30.07.2013
Synek 1.4.2014
jakby co wyśle Tżta, myślę że sobie poradzi
obróci się