Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-03, 14:07   #3931
mmhym
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez bebe97 Pokaż wiadomość
Ja już po, a Ty? Orgazm normalnie
Ja też po, ale do orgazmu daleko kupiłam ulubiony z różą, a był prawie cały pusty i tylko kapka oczywiście na samym końcu... Normalnie chyba się wrócę i rozróbę zrobię...

Cayenne, a co by dopiero było gdyby miał jeden zamiast dwóch dostawać?

Cytat:
Napisane przez mara86 Pokaż wiadomość
31 tydzień +11kg oraz pokój Oskara
Śliczny brzuszek i świetna figura. Tapeta boska - mnie kojarzy się z Krecikiem

Cytat:
Napisane przez thidien Pokaż wiadomość
gemini zaliczone... jak spojrzałam na koszyk, to się przeraziłam

z różnmi specyfikami dla męża i rodziny wyszła mi bajońska suma, więc... była eliminacja kiedyś tam druga tura będzie, inaczej się nie da

wiem, że już było nie raz, ale jakoś zostawiłam to na "potem" - jaki polecacie podgrzewaczo-sterylizator (najlepiej jeszcze z adapterem do autka) - oczywiście w rozsądnej cenie? dla mnie to zupełna abstrakcja i nie wiem na co zwrócić uwagę
No u mnie wyszło 7 stówek przeszło
Ja nie kupuję, więc nie pomogę.

Drugie serce
mmhym jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 14:08   #3932
marima
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hana80 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie macie termometry dla maluszka Ja poprzedni kupiłam takie cudo http://allegro.pl/topcom-termometr-d...924695029.html i okazało sie że nie można go wyłączyć - bo przecież on mierzy temp otoczenia CZYTAJ jak okazywał się potrzebny to baterii już nie było teraz szukam czegoś innego
Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość

Ja kupiłam Microlife nc 150
też mam ten microlife z gemini

Cytat:
ale masz mały brzuszek i słodka tapeta

postanowiłam dzisiaj przygotować wyprawkę do spakowania do szpitala dla mnie, ciekawe czy mój zapał okaże się nadaremny
marima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 14:11   #3933
Trisdom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cayenneOna Pokaż wiadomość
A

Nie ma, za duzo piszesz, juz wcielo
Especially for You:
1. Szpital masz blisko i Twoim bliskim będzie łatwiej pomagać Ci po cesarce
2. Wiking, mimo obaw, okazał sie po prostu dużym zdrowym chłopcem- stacja intensywna prawie na 100% nie będzie mu potrzebna
3. W mniejszych szpitalach, szczególnie prywatnych a nie klinicznych, jest więcej czasu dla pacjentów- położne będą pewnie miały dla Ciebie mnóstwo czasu jeśli chodzi o karmienie, pielęgnacje i inne pytania.
To nie kliniczna tasma.
4. 10.02 to ładna data, 4 dni od Walentynek ;P

więcej nie pamiętam
Stary 2014-02-03, 14:13   #3934
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko

Cytat:
A ja wczoraj policzylam, mam 27 body na rozm 56, posiadam również ok 10 szt łącznie na 50 (plus dwa bosssskie komplety na rozm 48).

Cytat:
Napisane przez bebe97 Pokaż wiadomość
No i teraz przez was po prostu MUSZĘ się ubrać i wyjść po pączka bo ZWARIUJĘ skąd ta mała słodkożerca w brzuchu wie, że mowa o słodkościach, przecież nawet czytać nie umie...
Ja nie mam nic słodkiego w domu, więc zjadłam już pół opakowania płatków czekoladowych

Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość
Melduje się mam nadzieję po ostatniej wizycie. Wyniki badań mam jednak dobre poprostu jestem takim tłumokiem, że na przedostatnim badaniu moczu nalałam do kubeczka pierwszy mocz i się nawet nie podmyłam (niech żyje sikanie przez sen ) .Nie ma żadnego cukru, ani białka trochę wyniki krwi mi pospadały, ale bez tragedii.
Poleżałam na KTG wszystko w porządku .Gorsze było badanie na fotelu bo bolało aż uciekałam ginowi tyłkiem, a On do mnie, że musi coś ruszyć bo mam tak wszystko pozamykane .Także Majka się nie śpieszy mimo. Mimo, że wczoraj wieczorem miałam bóle jak na okres. Pewnie sobie jeszcze poczekam
Wracając usiadłam w autobusie na miejscu zaraz za kierowcą jest ono szersze, ale raczej jednoosobowe, siedzę zapatrzona w okno, a tu jakieś babsko dupskiem mi prawie na kolanach usiadło. Byłam w takim szoku, że nic nie powiedziałam, a ta siedziała całą drogę półdupkiem bo więcej nie zmieściła .Jak wysiadałam to rzuciła się na miejsce obok prawie taranując jakiegoś dziadka Najlepsze w tym wszystkim było, że prawie cały autobus był pusty...
Dziwna ta babka w autobusie

Majka wyłaź

Elunka najlepiej ważyć się rano, bo potem to już coś zjemy i zbiera się woda w organiźmie Ja nie miałam porządnej wagi więc ważyłam się zawsze przy okazji - w ubraniach, po jedzeniu

Cytat:
Napisane przez Filistynka83 Pokaż wiadomość
Hej! Nie było mnie cały weekend, bo przyjechali moi rodzice Mama pomogła poprać, poprasować i powiesić firanki i w domu od razu pojaśniało Mąż jedzie dzisiaj po łóżeczko, więc nasza sypialnia coraz bardziej przygotowuje się na kolejnego lokatora. Gdyby nie to, że jutro wracam do pracy to by było idealnie Ale co ważniejsze miałam w sobotę rano USG i widzieliśmy znowu Tymusia Niestety jednak lewa komora mózgowa jest nadal powiększona, więc trzeba dalej obserwować no i może będzie wskazanie do cesarki, ale ponoć za wcześnie, żeby zadecydować. Poza tym wszystko w idealnym porządku, a Mały regularnie daje znać o sobie więc jest dobrze W wieku 31t6d ważył ok. 1970g a datę porodu wyliczyli na 22ego marca (z OM było 1 kwietnia). Gdyby nie ta komora to by było wszystko super a tak niepokój pozostaje...
Rozumiem twój niepokój, ale liczę na to, że wszystko będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez JustiLbn Pokaż wiadomość
Mam taką samą wagę w 37 t. 5d ciąży. Ciągle jeszcze rośnie mi brzuch, ale trudno, jeszcze jak kg dojdzie, to nie będę płakać, bo i tak jest nieźle.
Ja sobie postawiłam za cel max 15 kg czyli do 66 kg Ciekawe czy mi się uda, mam jeszcze 2 kg w zapasie

Cytat:
Napisane przez Tequillla Pokaż wiadomość
A ile masz wzrostu, że 13 to za dużo? metr? Ja mam 1.58 i bym byla przeszczęśliwa gdyby udalo mi się wyhamować przed 18... na razie mam 8 na plusie ale jeszcze 10 tygodni przede mną...
1,60

Cytat:
Wow! Pięknie wyglądasz, a ta tapeta za łóżeczkiem jest cudowna
koziemleko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 14:16   #3935
cayenneOna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Trisdom Pokaż wiadomość
Especially for You:
1. Szpital masz blisko i Twoim bliskim będzie łatwiej pomagać Ci po cesarce
2. Wiking, mimo obaw, okazał sie po prostu dużym zdrowym chłopcem- stacja intensywna prawie na 100% nie będzie mu potrzebna
3. W mniejszych szpitalach, szczególnie prywatnych a nie klinicznych, jest więcej czasu dla pacjentów- położne będą pewnie miały dla Ciebie mnóstwo czasu jeśli chodzi o karmienie, pielęgnacje i inne pytania.
To nie kliniczna tasma.
4. 10.02 to ładna data, 4 dni od Walentynek ;P

więcej nie pamiętam
Vielen Dank

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
cayenneOna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 14:17   #3936
mmhym
Zadomowienie

Ela, Trisdom, Mam kupione liście malin, pokrzywę i koper i nie wiem, co dalej Po ile tego wrzucać? Ile wody?

Drugie serce
Stary 2014-02-03, 14:18   #3937
cayenneOna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość

Ja nie mam nic słodkiego w domu, więc zjadłam już pół opakowania płatków czekoladowych
Zemszcze się na Bebe, właśnie zezarlam cała czekoladę ale dobra była, ciemna milka z kremem marcepanowym

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-03, 14:22   #3938
Trisdom
Zadomowienie

Cytat:
Ela, Trisdom, Mam kupione liście malin, pokrzywę i koper i nie wiem, co dalej Po ile tego wrzucać? Ile wody?
PO łyżeczce do 36 tygodnia, potem mozna zwiekszyc ilośc lisci malin na 2 łyżeczki. Mieszam i zalewam w imbryku- 0,7 do 1,0 l wody. Mozna tez wrzucic te ziółka do takich torebek do parzenia. Pije raz dziennie i starcza. A.. i czasem dodaje Roiboosa dla zmiany smaku.
Musisz sama zobaczyć, czy Ci smakuje, czy musisz czymś doprawić.
Stary 2014-02-03, 14:25   #3939
marima
Raczkowanie

a ja znowu głodna jestem wyprasowałam tetry i flanele, wypiłam chyba z litr wody i nic, chyba wszamam kaszkę mannę, tylko kupną bo nie chce mi się gotować
Stary 2014-02-03, 14:40   #3940
Hana80
Raczkowanie

http://www.tomi.pl/baby-ono-podgrzew...FYjLtAodBiEAWw miałam okazje poużywać takie cudo w samochodzie i może być Typowego sterylizatora nie miałam i nie zamierzam mieć ( idealnie sprawdzał sie garnek z gorącą wodą) podgrzewacz mam http://www.mall.pl/sterylizatory-prz...FYUIwwodLB8Aqw z racji posiadanych butelek i elektrycznego laktatora ale nie polecam brakuje mi w nim takiego koszyczka żeby móc wyjąc mniejsze butelki czy słoiczki
Hana80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 14:41   #3941
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
piękne obecne i przyszłe M1 Oskarka tapeta świetna

Proszę Was nie piszcie już o pączkach, bo mi się na zmianę płakać i krzyczeć chce! Już mąż OPR dostał, że otwarł przy mnie dużą milke
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 14:42   #3942
teQiba
Moderator

A ja w przyszłym tygodniu zacznę pranie i prasowanie
I wygląda na to że również dopiszę się do pakowania torby 13.02, bo mimo najszczerszych chęci, chyba wcześniej nie dam rady - bo jeszcze muszę papersiaki kupić i kosmetyki...
Kupię chyba te Babydreamy - jak myślcie paczkę czy dwie jedynek na początek?
Stary 2014-02-03, 14:45   #3943
Hana80
Raczkowanie

wiem, że już było nie raz, ale jakoś zostawiłam to na "potem" - jaki polecacie podgrzewaczo-sterylizator (najlepiej jeszcze z adapterem do autka) - oczywiście w rozsądnej cenie? dla mnie to zupełna abstrakcja i nie wiem na co zwrócić uwagę[/QUOTE]

http://www.tomi.pl/baby-ono-podgrzew...FYjLtAodBiEAWw miałam okazje poużywać takie cudo w samochodzie i może być Typowego sterylizatora nie miałam i nie zamierzam mieć ( idealnie sprawdzał sie garnek z gorącą wodą) podgrzewacz mam http://www.mall.pl/sterylizatory-prz...FYUIwwodLB8Aqw z racji posiadanych butelek i elektrycznego laktatora ale nie polecam brakuje mi w nim takiego koszyczka żeby móc wyjąc mniejsze butelki czy słoiczki
Stary 2014-02-03, 14:47   #3944
thidien
Rozeznanie

mara86 brzusio prześliczny a w takim pokoju to ja sama z chęcią bym zamieszkała

heh jak nie urok to... chciałam zgrać dane z dysku ze stacjonarnego kompa, bo będziemy się go pozbywać, ale... nie uruchamia mi się monitor ;P (no, monitor miał akurat zostać :P)
zastanawiam się, czy to nie przez kurz z remontu..

przyszły drzwi i dopiero sobie uzmysłowiłam jedno - do pokoju Młodego kupiliśmy z szybkami, mają co prawda wzorki na szybkach, ale i tak wszystko widać - i będzie nas dzieć podglądał :P :P :P

co do drzwi... no jak nie urok... trzeba było się pozbyć zawiasów starodawnych - i tu zonk, bo jakiś idiota wieeeeki temu zrobił te zawiasy tak, że teraz się normalnie nie da :P chyba trzeba będzie wyrżnąć kawałek futryny i wstawić jakieś drewno i dopiero zawiasy...

dzisiaj miał być narożnik - no pan się tłumaczy, że w zeszłym tygodniu zepsuł mu się samochód - szkoda, że nie poinformował o tym, bo ja mam niby siedzieć w domu i czekać (na dodatek na daremno), bo nie raczą poinformować... grrr

niech moje kochane dziecię siedzi w brzusiu jak najdłużej - do zakończenia remontu, a na to się szybko nie zanosi :P

szkoda, że kolejna wizyta (nie po zwolnienie) dopiero 13 lutego... stęskniłam się za Młodym (chyba Młodym :P zasiana przez gina niepewność MUSI zostać rozwiana jak najszybciej :P )
II kreski 1.12.2015
thidien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 14:48   #3945
Hana80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość
I wygląda na to że również dopiszę się do pakowania torby 13.02, bo mimo najszczerszych chęci, chyba wcześniej nie dam rady - bo jeszcze muszę papersiaki kupić i kosmetyki...
1 na początek (1 ) zawsze możesz wysłać TŻ po następną Ja mam mmam 1opkowanie babydrimów 1 bo jest ich najwięcej z wszytkich producentów którzy robią 1 a reszta to dady roz 2
Stary 2014-02-03, 14:51   #3946
marima
Raczkowanie

ja jedynki kupuję 1 paczkę, siostra mówiła że po zużyciu tej paczki przejdę od razu do 2, więc ufam doświadczonej mamuśce
Stary 2014-02-03, 14:52   #3947
teQiba
Moderator

Umówiłam się na USG
Dopiero 17.02, mam nadzieję że mały się obróci
Stary 2014-02-03, 14:53   #3948
pola_m
Wtajemniczenie

Dzień dobry poweekendowo. U nas miło. W sobotę byliśmy w muzeum braci Lumiere, a wczoraj na długim spacerze

Cytat:
Napisane przez wewillrockyou Pokaż wiadomość

wczoraj mieliśmy mega zalatany dzień i nawet nie miałam kiedy zajrzeć
tżet wymyślił sobie, że skoro tak wszystko mnie boli, to nie robimy obiadu, on mnie zabiera do KFC.. masakra, dziewczyny, obżarłam się jak wieprz tymi ohydnymi skrzydełkami i wypiłam hektolitry pepsi no, a że po drodze była galeria, to wstąpiliśmy 'kupić coś dla Małego'.. chciałam kocyk minky z pepco, ale nie było, więc wzięłam taki materiał jak niektóre z Was mają z Ikei, ten za 5 zł, tylko ja mam z pepco za 7zł, biały w kolorowe grochy, na podłożenie do wózka w sam raz
i nieszczęśnie trafiliśmy do new yorkera.. a tam, megahiperwyprzedaże, bo końcówka.. i w ten sposób zakupiłam 2 pary butów za 30 i 40 zł, koszulkę, bluzę, sweterek, koszulę i buty dla tżta.. tak mi się humor poprawił, że Wam mówię no i tak zakończyły się 'zakupy dla Młodego', że starzy wyszli obkupieni a Młody nic później teściu wyciągnął nas na basen, jak wróciliśmy, to tacy zmęczeni, że od razu w kimę
za to dziś umówiłam się z mamą na chodzenie po lumpkach (wiem, wiem miałam więcej odpoczywać... ), bo nowe dostawy także dziś Młody sobie odbije wczorajsze szaleństwo mamuśki ah no i mam zamiar dziś dokompletować torbę szpitalną, kupić maść na sutki z ziaj(?)i i kosmetyki dla Olka ah, no i zakupy na allegro, typu smoczki, butelki, wanienki etc.

Łooo, niezłe zakupy, gratuluję

Cytat:
Właśnie tak mi się jakoś czuje też. Ten lekarz mnie uspokoił co do ewentualnych powiklan, jasne, zawsze może się wszystko zdarzyć, na zasadzie tej lepiej z chaty nie wychodzić. Ale do powikłań już w czasie ciąży są przeslanki, a u mnie raczej nic się nie dzieje. Nie ukrywam, że wypasne jedzenie też mnie przyciąga, zwl, że każdego dnia przychodzi pani i pyta, z jakich owoców chce mieć dziś sok świeżo wyciśnięty i możecie się smiac, ale ja zwracam uwagę na numerologie. Jak dziec sam sobie wybierze to co innego (dlatego tak się wahalam, uważam, że dzieci powinny wybrać sobie same datę wyjścia na swiat). Ale jak mam wybierać, to chce wybrać jak najlepiej. No i 10.02 to jedynka, a 12.02 to trojka, w sumie różnica

12.02 to piękna data, moje urodziny

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
Umówiłam się na USG
Chodź dużo na czworaka
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 14:54   #3949
martyna141
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
A ja podczytuje Was codziennie i tylko sprawdzam czy któraś się nie wyłamała przed terminem.
Ja w końcu wybrałam meble do pokoju! Co prawda muszę poczekać parę dni na ich zamówienie, ale i tak jestem mega szczęśliwa.

Widziałyście jakie cuda będą w lidlu od 10.02?
uwielbiam lidla ! dobrze, że tu o tym piszesz bo bym przegapiła i żałowała znając mnie śliczności

Cytat:
Mi się nie spieszy, ja wolę terminowo, żeby było tak, jak zaplanowane, skoro już zaplanowane jest także Kate, nie będę Ci się wciskać w kolejke, ja juz w swoim czasie rodzilam 12 h od skurczow co 8 min, bo wcześniejsze przespalam cieszę się tym razem na nowe doswiadczenie

odliczamy razem z Tobą !

Cytat:
Napisane przez monkaa321 Pokaż wiadomość
gratuluje kolezance
fajnie mieć towarzystwo na spacerach
tez zazdroszcze, my mieszkamy w nowym miejscu od nie dawna nikogo tu nie znam:/ a szkoda, fajnie mieć do kogo gębe otworzyć.

Cytat:
sliczny brzuszek no i świetna tapeta

Cytat:
ja narazie kupiłam paczke, ale zastanawiam się czy nie dokupić jakby co wyśle Tżta, myślę że sobie poradzi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-03, 14:56   #3950
teQiba
Moderator

Cytat:
Napisane przez thidien Pokaż wiadomość
dzisiaj miał być narożnik - no pan się tłumaczy, że w zeszłym tygodniu zepsuł mu się samochód - szkoda, że nie poinformował o tym, bo ja mam niby siedzieć w domu i czekać (na dodatek na daremno), bo nie raczą poinformować... grrr
Co się dzieje z tymi dostawcami? Widzę, że coraz więcej nas w takich głupich sytuacjach

Cytat:
Napisane przez marima Pokaż wiadomość
ja jedynki kupuję 1 paczkę, siostra mówiła że po zużyciu tej paczki przejdę od razu do 2, więc ufam doświadczonej mamuśce
Tak szybko? A tam jest chyba 28 sztuk - a mnie się obiło o uszy że takiemu bobasowi się nawet 10 pieluch na dobę zmienia? To by wychodziło że już po 3 dniach na "2" byłaby zmiana?
Stary 2014-02-03, 14:59   #3951
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Umówiłam się na USG
Trzymam kciuki!
Wy tak cały dzień o paczkach i mi sie zechciało również z różą..

Od jakiegoś czasu zastanawiam sie co Wy w gemini zamawiaćie że takie kwoty wychodzą?

Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 15:03   #3952
teQiba
Moderator

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
Chodź dużo na czworaka
Myślisz, że pomoże? Ja mogę i na rękach chodzić byleby pomogło

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki!

Od jakiegoś czasu zastanawiam sie co Wy w gemini zamawiaćie że takie kwoty wychodzą?

Ja też się zastanawiałam skąd takie kwoty na gemini, a sama później zrobiłam 3 razy zakupy po 150 zł Tu 2 dyszki, tam 2 dyszki i się zbiera
Stary 2014-02-03, 15:03   #3953
marima
Raczkowanie

Cytat:

Tak szybko? A tam jest chyba 28 sztuk - a mnie się obiło o uszy że takiemu bobasowi się nawet 10 pieluch na dobę zmienia? To by wychodziło że już po 3 dniach na "2" byłaby zmiana?
u mnie są 43 sztuki (3-5kg), to też chyba zależy od wielkości dziecka, a u mnie i u TŻta w rodzinie raczej się większe dzieci rodzą a kupiłam na razie 1 paczkę, bo w szpitalu u mnie dają-chyba bo to muszę jeszcze sprawdzić, zawsze można podskoczyć do sklepu i dokupić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-03, 15:03   #3954
mmhym
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Trisdom Pokaż wiadomość
PO łyżeczce do 36 tygodnia, potem mozna zwiekszyc ilośc lisci malin na 2 łyżeczki. Mieszam i zalewam w imbryku- 0,7 do 1,0 l wody. Mozna tez wrzucic te ziółka do takich torebek do parzenia. Pije raz dziennie i starcza. A.. i czasem dodaje Roiboosa dla zmiany smaku.
Musisz sama zobaczyć, czy Ci smakuje, czy musisz czymś doprawić.
Bardzo dziękuję

Cytat:
Ja spakowałam na razie moje rzeczy - Małej i kosmetyków jeszcze nie również
Ja kupiłam jedną paczkę pampersów 1 i kupię chyba jedną paczkę babydreamów skoro taka promocja. Ta koleżanka co urodziła na początku stycznia, to jak byłam, jak Mała miała 2 i pół tygodnia to ona mówiła, że te jedynki z pampersa jeszcze mniejsze mogłyby być i że one na poczatku idą jak woda i miała jeszcze zapas 4 paczek najmniejszych

Cytat:
Umówiłam się na USG
A co wyczuwasz? Jeszcze się nie obrócił?

Drugie serce
Stary 2014-02-03, 15:09   #3955
teQiba
Moderator

Cytat:
A co wyczuwasz? Jeszcze się nie obrócił?
Właśnie wydaje mi się, że czuję go cały czas tak samo
Stary 2014-02-03, 15:10   #3956
Ela87
Zakorzenienie

mara super pokoik i brzuszek

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Proszę Was nie piszcie już o pączkach, bo mi się na zmianę płakać i krzyczeć chce! Już mąż OPR dostał, że otwarł przy mnie dużą milke
Jak to dobrze, że mój nie je słodyczy w ogóle Nie wytrzymałabym jakby przy mnie jadł słodycze
Chociaz znowu nie oszczedza mnie mama i brat. Mama codziennie coś wcina słodkiego, chociaż stara się nie przy mnie, ale co wchodzę do pokoju mojego brata to widzę jakies puste opakowanie po ciastkach, czekoladach, batonikach i normalnie w tych okruszkach maczam palca ale to w ogóle nie ma smaku

Cytat:
Ja kupuję tylko jedną paczkę 1 z pampersa, tam jest chyba 40 sztuk. Potem będę wysyłała tżta po pampersy

Cytat:
Umówiłam się na USG
obróci się

Ela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 15:10   #3957
Hana80
Raczkowanie

Hej jak proma na babydream pampki ?? Dzieciak dzieciakowi nie równy jednej to i ze 4 paczki w rozmiarze 1 zejdą a drugiej to zostaną bo dzieciak szybko wskakuje na 2 ( mój synek wagowo był na 4 a realnie nosił 5 bo on duży dzieciak jest )

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-03, 15:11   #3958
agunia4ever
Zadomowienie

czbasia 3mam kciuki za wizytę. na pewno wszystko będzie ok i za 9 miesiac

kate gratuluję wizyty i zagrzewam Majkę do wyjścia : MAJKA, MAJKA !!!

cayenneona jejciu tydzień czasu, pozazdrościć tylko

marima gratulację dla koleżanki, ale fajnie będziesz miała

koziemleko
ekstra waga. ja mam jeszze 2 miesiace a juz 10 kg na +

elunka no nie pozostaje nic jak zaciskac nogi i negocjowac z malym

ela87 gratulacje 9 miesiaca

nadzwyczajna dobrze wszystko skończyło sie ok przy najmniej masz tz teraz przy sobie

ag9 zdrówka kochana

filistynka mam nadzieję, że wszystko będzie ok znam ten niepokoj. moj maly mial torbielke w glowce i tez sie martwilam. na szczescie wchlonela sie. trzeba byc dobrej mysli choc nie jest to latwe

wewillrockyou współczuję przeżycie. te nasze male pociechy juz potrafia nas zmartwic a to dopiero poczatek tak czy siak dobrze ze wszystko ok

bebe97
i już dodany do ulubionych sprzedawcow

Impossible is nothing

I ślubuję Ci... Szczęśliwa żona od 9.11.2013r.

I kocham Cię ponad wszystko... Szczęśliwa mama od 06.04.2014r.

Sławcio
agunia4ever jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 15:14   #3959
cayenneOna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martyna141 Pokaż wiadomość
uwielbiam lidla ! dobrze, że tu o tym piszesz bo bym przegapiła i żałowała znając mnie śliczności

odliczamy razem z Tobą !
Dzięki :róża:

Stary 2014-02-03, 15:15   #3960
Ela87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki!

Pierwsze zamówienie miałam za 300zł. Ale sam termometr to stówka była. Kilka suplementów mojej mamy, kilka moich, wszystko dla dziecia i do szpitala dla mnie.
Teraz będę miała zamówienie za jakieś 70 zł też z suplami mojej mamy, moimi i jeszcze pasty do zębów zamawiam, paczkę majtek poporodowych, octenisept i już się uzbierało

Ela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości