|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Pisze z tele bo Komp odmowil posluszenstwa - chodzi ale tak MULI ze
![]() anika no SKAD moglam wiedziec ze tys do MAMY poszla ![]() Villga biedactwo - kochane ale szybko zareagowalas na tyle ile moglas - teraz juz bd OK ![]() Maria ![]() ![]() Co do lokum - gostek nie dzwonil ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Zakorzenienie
|
Z okazji zbliżających się pierwszych urodzin, wszystkiego co najlepsze, a co najważniejsze dużo zdrowia, życzę ja oraz Michaś.
![]() pozdrawiamy.
![]() |
#483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo mocno trzymam za was kciuki. późno czy nie pojęcie względne, najważniejsze, że w ogóle, że pomyślałaś, że coś może być nie tak, że szukałaś! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Zakorzenienie
|
Aaaa no i Scarllet udanego podboju Londynu...!!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#485 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas nocnik nie wchodzi w gre ...jeszcze ....matka nie gotowa psychicznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() patrzcie co znalazłam -pomysłowe co nie ? http://www.bobowozki.com.pl/product_...d=1258&<osCsid>
![]() |
#486 |
Wtajemniczenie
|
Kasia bo co drugi dzien pisze na forum ze do niej jade
![]() ![]()
#487 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chyba coś jeszcze miałam zacytowane... ech... No nic, idę spać, źle się czuję, jestem zmęczona i zła. Dobranoc ![]()
![]() |
#488 |
Zadomowienie
|
Nestelle, fajny patent
![]() ![]() No biedna, biedna ta moja Kinusia była. ..Ciekawe co lekarz powie- ja bede sie teraz bała podać jej cokolwiek nowego. Despa- dobrze ze u Was takich przezyc nie bylo. Kasia- jesli dzis nie zadzwonił to znaczy ze juz nie zadzwoni? ?? Jesli tak to szkoda. .. :-( mam nadzieje, ze cos Ci sie uda znaleźć fajnego i w rozsądniej cenie. Maria-to świetne wieści! !! ![]() Tasiu a cos sie stało? Nie smuc sie :-* Edytowane przez Villga Czas edycji: 2014-02-03 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#490 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- ![]() szkoda gadać
![]() |
#491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
po 2 grunt to wiedzieć na czym się stoi po 3 nie jestem pewna, czy podcięcie powinni załatwić w szpitalu. my i tak byliśmy w o tyle dobrej sytuacji, że mi w szpitalu powiedzieli, że jest za krótkie, ale na tym koniec, nic z tym nie robić teraz. potem zamotka bo pediatra nie zauważyła nawet ![]() bylismy prywatnie u laryngolog która pracuje w szpitalu dziecięcym, ona wyznaczyła nam termin zabiegu na swoim dyżurze i ona robiła zabieg, potem po tygodniu byliśmy u niej prywatnie na kontroli. na nfz byśmy czekali najpierw na wizytę u laryngologa potem na zabieg i nie wiem czy w pół roku byśmy się zamknęli, a tak czekanie na wizytę, badania (krzepliwość robiliśmy przed zabiegiem), czekanie na termin to ok 3 tygodni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#492 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A dlaczego wybrałaś xlr a nie xt? Bo ja ciągle nie wiem czym się różnią i czemu xlr jest droższym modelem? Co do typów zastanawiam się jeszcze nad Cybex Callisto, niestety nigdzie w Kraku go chyba na żywo nie jestem w stanie przetestować. Cytat:
Ja po prostu kupiłam nocnik, posadziłam Hanie kiedy miała robić kupę (ma stale pory - kupa po śniadaniu i po obiedzie, czasem jeszcze przed kąpielą) i od razu zrobiła i teraz sadzam ją codziennie i codziennie robi kupę na nocnik. Oczywiście nie woła i nie daje znaków, że chce coś ![]() Od 10 lutego dużo rzeczy dla dzieciaków w Lidlu http://www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=hVDsKK ciekawi mnie ta narzuta czy jest fajna. Aaa i polecam te bio ziemniaczki, bardzo smaczne są!
Nasza kochana córeczka Hania ![]() 04.04.2013 ![]() Mój BLOG, zapraszam ![]() Edytowane przez bzinka Czas edycji: 2014-02-03 o 21:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#493 | ||||||
Rozeznanie
|
Witam po weekendzie
![]() Ciężko nadrobić, mimo że podczytywałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jak to jest z tym "castingiem" do mieszkań w No?To sa mieszkania prywatne i wlasciciele szukaja dobrego najemcy, tak? Duzo osob wynajmuje mieszkania w No - bo w pl jest pęd na wlasne mieszkanie i tak sie zastanawiam czy w Norwegii jest tak samo, czy tak jednak wiecej osob woli wynajac (albo nie stac, bo nie wiem jakie sa ceny) Z komunalnymi tak samo jak w pl czy latwiej dostac? Cytat:
Wspolczuje ogromnie ![]() Dzieci sa zdolne - moja miala podobna sytuacje, tez krew leciala (nie pamietam czy z dziasla czy z wargi) - leciala, a nie saczyla sie - nie miala jeszcze zebow, bawila sie plastikowym jednorazowym kubeczkiem i ciach - przeciela sobie dziaslo/warge od wewnatrz... Wiec dokladnie wiem, co przezywalas jak zobaczylas krew u takiego maluszka - mnie nogi zmiekly od razu... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja też miałam ten zabieg, ale nie pamietam dokladnie jak wygladal - bylam w podstawowce wtedy, nie wiedzialam, że robi sie go tak malym dzieciom. Też jestem ciekawa, bo ja sobie mojej nie wyobrażam siedzącej dłużej niż 2 s. w jednym miejscu ![]() Wizyta teścia dobiegła końca, fajnie było, ale multum obżarstwa ![]() Dzisiaj TŻ został z małą rano (miał wolne ![]() ![]() ![]() ![]() Po raz pierwszy znalazlam sh z fajnymi ciuchami dla dzieci (sporo firmowek, w dobrym stanie), tylko ceny jednak wysokie jak na sh. Ciuchy na wage, wiec moze w inne dni jest taniej, ale i tak wychodzi lepiej niż nowe w sklepie...
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Rozeznanie
|
bez pomysłu zupełnie od wczoraj coś próbujemy(próbowałam ze 2 tygodnie temu ale nocnik była za duży i bidula wpadł całą dupcią, załtwilismy mniejszy) , nie moge go wyczaic kiedy sika oprócz tego ze prawie zawsze do wanieniki
![]() Villga, Tasia ![]() Kasia moze jeszcze bedzie info jakas padnieta jestem: posprzatałam, pogotowałam, wykąpałąm moją dwójeczkę, a jak karmilismy małego to tż wsuwał łyzeczke a ja z młodą wykonywałysmy "jada jada misie" i "sibą sibą pieski małe dwa" bo mały zasypiał bidulka - za długo go przetrzymałam ![]() ![]()
#495 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#496 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do kredytow .. To inna bajka - ceny mieszkan yhmm np 3pokojowych w dobrej okolicy zaczynaja sie od 1,7 do nawet 3 MILIONOW koron haha. Zeby dostac kredyt musisz miec MIN 10% wkladu wlasnego - a im wiecej tym lepiej - rata za kredyt nie moze byc wyzsza niz 45% zarobkow - przeciez za COS zyc trzeba. Taki kredyt min na 20 lat a nawet i na wiecej. Na kredyt nie mam co Liczyc ![]() Wierze ze Wygram w Lotto hahaha Ide spac Slodkich snow Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#497 | ||||||
Zadomowienie
|
no hello
![]() ![]() z pół godziny ![]() co do drugiego ![]() ![]() Cytat:
![]() My jeszcze nie zaczęliśmy (nocnik w drodze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
czego to ludzie nie wymyślą ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Fajny ten cybex. Ja szukając opinii o maclarenie trafiłam jeszcze na takie cudko http://www.ceneo.pl/17682267 . Podoba mi się tylko że trzy koła ma, a do tego jakoś nie mogę się przekonać. Patrzyłam na amazon, ma dużo pozytywnych opnii. A mój nowy wóz chyba nie przyjdzie jutro bo wciąż nie dostałam informacji od kuriera ![]() Edytowane przez alliw Czas edycji: 2014-02-03 o 21:33 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#498 | ||
Zakorzenienie
|
nie idzie
![]() ![]() w planach na week zakup nocnika ![]() Miszczyni... co woła? ![]() najbliżsi wjeżdżają mi na emocje, co nie ułatwia kwestii. no i brawa dla Różaka za koniec ćwiczeń ![]() a dziś miał podjąć decyzję? hormony czy coś się dzieje? ![]() Cytat:
no i szacun za nocnikowanie Hanki! ![]() Cytat:
![]() ostatnio kupiłam w SH mobilizujące dresy ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- a grasz? hm, bo nowa sytuacja czy ciuchy zimowe go usztywniły?
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2014-02-03 o 21:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
MBZ♥
|
Pani, albo fuuu, albo robi pffff
![]() Mama mi opowiadała, że moja Sis też nie chciała nocnikować tylko kupili nakładkę na sedes, a że Zosia bardzo podobna z charakteru to na weekend jedziemy po takie cudeńko ![]() Tasia ![]() Gdzie się Oliwka zagubiła? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Rozeznanie
|
witajcie drogie koleżanki - może będziecie mogły mi pomóc w sprawie technicznej...zastanawiam się dlaczego nie mogę subskrybować tego nowego wątku...komputer się zawiesza i nie przechodzi do dalszych kroków echhhhh
#502 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() xlr jest nieco większy i takie tam .... Cytat:
ide spac - ja cos tez w kiepskim humorze .... ![]()
![]() |
#503 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hejka!
Cytat:
![]() o jaaaaaa.... fajnie masz. Należy Ci się. Cytat:
Cytat:
![]() Super! I widzisz, jakiego masz kumatego i silnego syna! Nigdy więcej masz w niego nie wątpić! Cytat:
![]() Powodzenia w ćwiczeniach i korygowaniu asymetrii. Cytat:
![]() A, Villga, nie zacytowało mi Ciebie. Ze względu na bardzo niską wagę Wojtka mamy zrobić testy. Będziemy wiedzieć przynajmniej, co mu szkodzi. Mniej więcej, bo wiadomo, że testy niemiarodajne. Przynajmniej będzie jako taki obraz sytuacji. Lekarka poleciła je zrobić, ja jej wierzę, bo jest dobrym, uznanym specjalistą. Zastanawiam się też nad testami wykonanymi za pomocą biorezonansu, ale boję się, że to naciąganie.
zgodnie z planem, zgodnie z logika, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami 21.04.2013. Edytowane przez corka_rosy Czas edycji: 2014-02-03 o 22:23 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#504 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A jak sie ksztaltuja zarobki w Norwegii? W PL srednio 2000 licze, a mieszkanie 200 000, czyli mieszkanie to ok. 100 pensji. A w No jaki bylby przelicznik? Ciekawa jestem i chcialam porownac do PL - w koncu u nas tez kredyt na iles tam lat, a ktos mi kiedys mowil, że zagranica (nie pamietam teraz o jakim kraju) malo kto kupuje mieszkania na wlasnosc, ze sie nie oplaca i lepiej wynajmowac, tak mi sie teraz przypomnialo i ciekawa jestem czy tak rzeczywiscie w innych krajach jest i tylko w pl ped na wlasne M... A najblizsi wjezdzaja w kierunku zostania w domu czy powrotu do pracy?
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
MBZ♥
|
Alliw, ja często dostaję maile od firm kurierskich dopiero rano także
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Rozeznanie
|
właśnie się pojawił....ale jak wcześniej robiłam te same czynności to za czorta potem go nie było i musiałam Was wyszukiwać innymi drogami ... mam i zamierzam bardziej aktywnie w nim uczestniczyć
![]()
#509 | |
Kniaginia
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 | |||||
Zadomowienie
|
Hej
dopiero się obudziłam ![]() ![]() teraz jeszcze śpi, ale pewnie już niedługo i nie zdążę nadrobić ![]() Tasia wysłałam książkę ![]() ![]() u mnie na telefonie, jak przekręciło się go poziomo było super widać ![]() ---------- Dopisano o 06:24 ---------- Poprzedni post napisano o 06:06 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale jak już zajmuje się sam sobą to nawet nie oddycham, żeby mu nie przeszkadzać ![]() nie no, tak na serio jak chce się sam bawić to super, niech się bawi. nie narzucam się i nie czuję się wyrodnie, bo wiem że i tak długo to nie potrwa i zaraz trzeba będzie dołączyć przypomniało mi się a propos burackich zachowań ludzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam też te książki w formacie epub ale nie umiałam tego otworzyć ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.