|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Cytat:
Paniczko pozdrów ją od nas najserdeczniej jak możesz ![]() Mam nadzieje, że poleży profilaktycznie, sprawdzą wszystko i doładują ją pewnie magnezem i lekami rozkurczowymi i oby puścili do domu. Normalnie jakbym miała de javu.. też wylądowałam w szpitalu w 20tc ze skurczami i też mnie lekarz wtedy na IP nastraszył do łez.. Jojla ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Ciekawe co w tej kroplowce? Ale w sumie albo mg albo fenoterol. Ale z drugiej strony, dobrze, ze szpital, ja jakas nienormalna, ale w szpitalu czulam sie bezpiecznie, zawsze moglam poprosic o badanie albo o usg, labolatorium na miejscu, czulam sie zaopiekowana, nigdy w ciazy tak dobrze nie spalam, ale to chyba nie do konca normalne
![]()
#2163 |
Zadomowienie
|
Ale mi szkoda naszej Barbi, że i jej nie oszczędziło i musi zaliczyć pobyt w szpitalu..
To jednak zawsze stres i strach.. i ten wpis na karcie, zapewne jak zawsze "poronienie zagrażające".. jak sobie przypomnę to aż mam ciary. Oby wszystko u niej i maluszka było dobrze ![]() Trzymaj się kochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
miód na me serce...
http://www.youtube.com/watch?v=Hal7U19Aiy4
#2165 |
Raczkowanie
|
Chyba po raz setny odswiezam strone diagnostyki a wynikow nie ma, no chyba oci...je,
i jeszcze taki apel do mojego dziecka "ruszaj sie synu więcej" a moze tak ma być, pogmyra i znowu spi, to normalne? Dzisiaj pytam mamy, jak to jest z tymi rucjhami, ona mi mowi "a ty czasami śpisz?" Ja zgodnie z prawda i wytracajac jej argumenty odpowiadam "niewiele ![]()
#2166 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 500mg x 2 napisałam w tamtym poście jak wcześniej pytałaś ![]() Cytat:
Zmieniłam długoletnią lekarkę, więc ona zna moją historię tylko na podstawie tego co wie ode mnie - chyba po prostu chce spróbować tak jak udało się wcześniej a potem na spokojnie wdrażać dokładną diagnostykę pod swoją opieką... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
![]() staram się - tylko czasem mi nie wychodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2167 | |
Zadomowienie
|
Agatko musi się w końcu udać !!!
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie wiem czy Cię to pocieszy, ale moja Córeczka rzadko ma długofalową aktywność, raczej po kilka, kilkanaście minut i odpoczywa. Naprawdę rzadko się zdarza, żebym czuła ją ciągiem np. przez godzinę. Zawsze ma przerwy, w końcu odpoczynek też ważny ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() CIPKA ![]() Cytat:
![]() no ale przecież co miesiąc nie może być bezowulacyjny!! Któryś się trafi z owulacją i w tedy spotka Cię szczęście! Zobaczysz!! ![]() a jesli nawet nie to włączy stymulację i się uda!! ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- macie jakiegoś sprawdzonego dostawcę z all od zegarków?? chciałam kupić Tż ![]()
![]() |
#2169 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() anitka, ale to leci!!! a dopiero co notowałam o twoim 25... ![]() eseska - dużo siły i zdrówka dla Zosi ![]() agatko- muzyczka zajefajna ![]() rena zmienilas lekarza? nie zauwazylam jak pisalas... czy tak tylko na konsultacje poszlas? wlasnie to jest ten minus , ze w przypadku jojla myszeczko... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Zeszła temperatura? Biedna Zosia
![]() Cytat:
![]() Wygadaj się, wypłacz i mobilizuj siły do walki. Trzymam kciuki kochana ![]() Biedna Berbie, nie potrzebnie ją lekarz nastresował. A to już wiadomo na 100% że będzie Krzyś ![]() Kurczę, ukradli nam kołpaki z auta :/ A jak wyjeżdżaliśmy do znajomych, to widzieliśmy, że ktoś się kręci przy autach, ale nie przyszło nam do głowy, żeby zadzwonić na policję, żeby go chociaż wylegitymowali :/ co za chamstwo i to jeszcze w dzień
![]() |
#2174 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() BERBIE!!!!!!!!!!!!!!!! przesyłam moc buziaków. Dobrze ze z Krzysiem ok. mam nadzieje ze szybko ją puszcza i będzie git. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() JOJLA! przytulam mocno!!!!!!!!!!!!!!! Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() chamstwo. na mamusiowym wątku koleżance w niedzielę wózek ukradli. jak Bozie-Dydy łapy bym ucinała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2176 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No ale jakby nie było to szczyt chamstwa w ogóle kogoś okradać a w biały dzień to już w ogóle... ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję Wam wszystkim ![]() ![]()
![]() |
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=23528408 my co prawda w końcu nie kupiliśmy na allegro, bo okazało się ze mają sklep stacjonarny we Wrocławiu i w sklepie wybraliśmy i kupiliśmy dla taty (o 100zl taniej niż w innym sklepie)
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
![]() U nas z klatki obok też jakiś czas temu wózek ukradli. Taki sam jak mój... Nie wiem czy fajne, nie znam się. TŻ mówił, że jakieś 150-200zł
#2179 | |||||||
Konto usunięte
|
Dziękuję Dziewczyny za rady, pocieszenie i oklaski
![]() Deserek wszedł znacznie lepiej, wieczorna kaszka trochę gorzej znowu, teraz mam powtórkę z rozrywki, czyli wypił trochę z przerwami na płacz i śpi... Ale już czuję ten ząb nawet, jak go karmię plastikową łyżeczką ![]() Dziewczyny kibicujące i starające się - mocno Was przytulam... Cytat:
Dolna prawa jedynka, zresztą chyba druga też już na wylocie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki za radę odnośnie potraw, nie będę aż tak podgrzewać. Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://www.sklep.lis-poland.pl/rondo-plafon-182.html Pierwszy, stąd taki stres ![]() Cytat:
A co do pierwszego - to samo pomyślałam ![]() Cytat:
![]() Jak ja uwielbiam, jak w temacie wypowiadają się osoby, które nie mają zielonego pojęcia o świecie, w którym żyją (lub w którym żyją osoby, o których piszą...). |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44984609]Jest dokładnie tak, jak piszesz, wieczorem, w nocy fatalnie je, za to rano jestem aż zdziwiona.
Dzięki za radę odnośnie potraw, nie będę aż tak podgrzewać.[/QUOTE] rano odrabia straty. J. rano strasznie trząsł się do butli, pił bez mrugnięcia okiem, nawet na chwilę nie przestał ciągnąć, zachłannie jak nigdy. u nas jeszcze sprawdziła się kanapka z zimnym twarożkiem, chleb masował dziąsła, zimny twarożek przynosił ulgę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
BERBIE-kochana, mam nadzieję, że szybko wyjdziecie i to tylko "profilaktyczny" pobyt (penie gdybyś trafiła do gina to uspokoiłby Cię a lekarz rodzinny jak się dowiedział, że to 3 ciąża to od razu kierunke szpital)
iza- miło się czyta o tym, że tak fajnie sobie radzisz ![]() nie mieści mi się to w głowie- płakałabym ze złości i bezsilności gdyby nam wózek ukradli... rena- długo trwała ta wizyta? Chyba miałaś duże nadzieja a mam wrażenie , że średnio jesteś zadowolona ... może następna wizyta będzie konkretniejsza? ![]() jana- synuś spokojny w brzuszku- da popalić jak wyjdzie na zewnąrz ![]() jojla- wypłakałas co miałaś wypłakac a teraz już włącz proszę znowu myslenie pozytywne bez nakręcania ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- dzięki za kciuki- zdałam egzamin
#2182 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tylko my nie jemy jeszcze ani chleba, ani twarożku.. Kiedy można takie rzeczy wprowadzić? ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Zeberko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
Zeberka -
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44985963]Tylko my nie jemy jeszcze ani chleba, ani twarożku.. Kiedy można takie rzeczy wprowadzić?[/QUOTE] nie wiem ![]() ja to tak dla przykładu podałam. chleb/skórkę od chleba w sumie można dosyć wcześnie dawać, tyle, że to gluten, a Artur chyba bezglutenowy jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Konto usunięte
|
No właśnie bezglutenowy... I zastanawiam się, czy nie przeprowadzić ekspozycji, dając piętkę do pociumkania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
Perse- osobiście mam nie najlepsze doświadczenia z podawaniem Kasi chlebka kiedy jeszcze nie umiała ładnie żuć (ba- ona teraz nawet makaron w całości z rosłołem połyka- chyba, że jej przypomnę, że gryziemy!)
raz tylko się obróciłam a siostra Tz-eta podała Kasi chlebek- żeby sobie ugryzła, drugi raz Tz-et jej podawał i nie sprawdzał czy panna połyka - w obu przypadkach interweniowałam bo dziecko się krztusiło.... jakbym teraz podawała pierwszy raz to mocno bym w mleku moczyła skórkę...
#2187 |
Zakorzenienie
|
Perse Ja dawałam Stasiowi tak chleb, nigdy się chlebem nie zakrztusil, jeśli dasz taki dwudniowy chleb, to Artek nie da rady ugryźć. A może jakieś pałeczki kukurydziane
![]() Nam logopeda odradzała stosowanie takich żeli na dziąsełka, bo niektóre z nich mają cukier. Padam na pyszczek i lecę spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:02 ---------- Poprzedni post napisano o 05:58 ---------- Cytat:
trzymam kciuki, żeby coś wreszcie wyszło - nie to, że życzę Ci chorób, ale zawsze lepiej wiedzieć z czym się walczy ---------- Dopisano o 06:04 ---------- Poprzedni post napisano o 06:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:11 ---------- Poprzedni post napisano o 06:06 ---------- ZEBRA - gratki |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Berbie trzymam za Was kciuki! ![]()
#2190 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jestem w szoku Domiś wczoraj padł po 20:00.Tż wrócił o 3:00 z pracy a on dalej spał ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.