|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Cytat:
Cytat:
![]() wymiary masz na tej stronce http://www.sklep-tosia.pl/maclaren-techno-xlr_p149 Cytat:
![]() i ja się cieszę że ty się cieszysz ![]() Douglas własnie obkupiony uff, a wczoraj miałam do sephory iść bo kremy mi się pokończyły a tu niespodziewanka, miło miło ![]() Cytat:
![]() powodzenia ![]() Dobra, idę wciągnąć jeden odcinek Gotowych i lulu Kolorowych snów
|
||||
|
|
|
#812 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)aaaale wymysliłas dekoracje na urodzinki ![]() Cytat:
Cytat:
he to wychodzi podobnie -może się spotkamy gdzies przypadkiem .bo my tez do Turcji . i do Kołobrzegu (którego nie cierpie ale jesteśmy tam ciagle...)Cytat:
eee douglas mnie nie rusza )Cytat:
nie mogłabym ![]() wóz fajowy
J . N . R Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2014-02-06 o 21:39 |
|||||
|
|
|
#813 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
z DiCaprio...??
jesli tak bylam we kinie - nawet fajny. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() podpinam sie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
cdn. |
|||||||
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się pytam : gdzie TASIA ???????????
|
#816 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Który sezon GnW ? Rozjasniacz kupiłam Syossa juz kiedys mnie poratował. |
|
|
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio jak byliśmy na urodzinach u bratanka a on ma alergie? skaze? nie wiem w każdym razie nie może jeść żadnego nabiału, masła, mleka, jajek, jogurtów itp. i bratowa zrobiła jakiś tort z galaretek i biszkopt bez jajek i mleka i na wierzchu mus z truskawek, było pycha, był delikatnie słodki a ten mus z truskawek na wierzchu zjadła bym całego torta
Demeter my już Grę o tron oglądaliśmy, teraz jesteśmy na etapie tz ten już obejrzeliśmy http://www.filmweb.pl/serial/Orange+...ck-2013-666215 a w trakcie tego jesteśmy http://www.filmweb.pl/serial/The+Originals-2013-608361 w kolejce czekają, broadchurch, oprhan black, top of the lake, the fall, the americans Też podobał mi się Homeland. Ale mam wrażenie że coś jeszcze ostatnio oglądaliśmy i nie pamiętam O! właśnie coś na styl Gry o Tron Wikingowie http://www.filmweb.pl/serial/Wikingowie-2013-659055 BYou dziękuję że pytasz Dziś obyło się bez histerii Jak karmiłam na dobranoc Anielkę to już nic jej w nosku nie furczało |
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
ale rozjaśniacz i koniec czy jeszcze kolorek jakiś na to ?
czasem jak czytam co napisałam to - "nichcący " "nipisałam" "piwidziałam " .
|
#819 | ||
|
Wtajemniczenie
|
2q
Cytat:
![]() Własnie a w Originals są postacie z Pamiętników Wampirów który ogladam, wiec pewnie też zapodam sobie ten serial ![]() Oby było dobrze z małą ![]() Cytat:
![]() Ide polozyc małego spac bo marudzi.... |
||
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
Nestelle a dziś jak wracałam z rehabilitacji to zajechałam do warzywniaka i ta babka mi mówi (w tym samym dniu chrzciłyśmy nasze córki) że jeździ na basen do Lubonia w jakiejś szkole i mają zajęcia w niedzielę na 8 rano o 6 muszą wstawać fakty że autostradą to 15 minut i jest ale na 8 rano w niedzielę kto to wymyślił
|
|
|
|
#821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i raczkowanie i koniec katarku . swiat jest mały ....(tez mamy lokum w kolobrzegu )---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Tasia - widze Cię na pasku !!!! mów co wiesz ! bo nie pójde spac bez tego....
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
Nestelle z nami na zajęcia chodzi teraz dziewczyna z Komornik która z dwójką starszych dzieci chodziła tam gdzie Ty i była zadowolona a teraz razem całą rodzinką jeżdżą do Kościana w soboty.
świat mały to prawda, a wydawało by się że taki duży :P |
|
|
|
#823 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ogólnie gratuluję udanych zakupów! ![]() Jako, że widzę, że jeszcze 2 strony mnie czekają, to na razie na szybko napiszę raporcik z usg: Maleństwo ma 72 mm, śliczne, maleńkie paluszki, którymi drapało się po głowie ![]() ![]() Płci nie poznaliśmy, ale jest cudny ![]() Zostaliśmy "pouczeni" o możliwości zrobienia testu PAPPa i amnio, szczególnie z racji na mój wiek, ale nie będziemy robić. Zaczynam czuć, że jestem w ciąży ![]() ![]() ![]() P.S. Krzyś został z Babcią, był super grzeczny i czekał na nas, pomimo, że ledwo widział na oczka ze zmęczenia Powitał oboje pięknymi uśmiechami i machaniem rączki
Krzyś http://suwaczki.maluchy.pl/li-64752.png I love You more than yesterday, but not as much as tomorrow Ania http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png Edytowane przez Tasia34 Czas edycji: 2014-02-06 o 22:16 |
|||
|
|
|
#824 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie tylko przed toba Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tak czy siak sie naleza ![]() za szcepienie i wage. Lecem spac !!! zmeczona jestem wiec bede was pewnie caly weeknd gonila ![]() slodkich snow. |
||||
|
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
Demeter - kciuki za włosy
.mama nadzieje ze je będziesz mieć (sorrki taki tam zart ![]()
|
#826 |
|
MBZ♥
|
Tasia
Oliwka cieszę siębardzo z postępów Anielki ![]() Wstawać o 6 rano na basen ![]() Możesz zdobyć przepis na ten tort? Zazdroszczę takiej miejscówki nad morzem. Alliw, boczek Tymka |
|
|
|
#827 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
cudownie (mogę isc spac )Cytat:
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Tasia, bardzo, bardzo się cieszę!!!!!!!!!! i mogę iść spać
|
|
#829 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ryzyk - fizyk - przeciez nie bede chodzić z włosami jak moja babcia |
||
|
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
Nestelle nie nie zna Ciebie no chyba nie zna
tylko się pytałam czemu nie chodzi z małą w Poznaniu na basen bo słyszałam (to od Ciebie wklejałaś kiedyś linki basenu z wildy jak dobrze kojarzę) i ona mówiła że chodziła właśnie tam z dwójką starszych dzieciaczków i że tam fajnie bo taki pokój gdzie można posiedzieć po nakarmić dziecko starszaki mogą się pobawić i tak mi się skojrzayło że to ten sam basen a ona ma 8 letniego synka Tymka więc może bo w tym samym wieku Twój Kuba jest.---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Tasia bardzo się cieszę, że z maleństwem wszytsko dobrze Choć i tak 100% pewności to po narodzinach A Krzyś słodziak |
|
|
|
#831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
( Tymka nie kojarzę ale może .... troszkę dzieci się przez te lata przewinęło ....) dobranoc
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
Hej uwaga chwale się:
Kamiś dziś wieczorem dawał ciągiem baba ababa Chyba wiecie ile to dla mnie znaczy... nie wiem czy samo go ruszyło czy przez te niewinne ćwiczenia, bez znaczenia, jest super!! Tyle na to czekałam... ![]() Wczoraj byliśmy u pediatry i mamy skierowanie do chirurga o to więzadełko, a z rehabilitacja się wstrzymać tylko prostowac jak siedzi na nodze, ale poczekać aż zacznie chodzić bo prawdopodobnie wszystko się wtedy naprostuje ![]() CR brawa za butle! Uwierzyli mi ze ja wiem jaki to sukces... chociaż przezywalam to w 5 miesiącu to nie było łatwiej ![]() Pani współczuję nocek, masakra jakaś... a my z TZ mamy dość jak Kamil przez zęby się czasami budzi chociaż wystarczy mu podać smoczka ![]() A z pingwinami prze slodziutki Michas Tasia super ze wszystko ok z dzidzia!! Oliwka super ze są postępy ![]() I my właśnie oglądamy homeland Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#834 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2. / Cytat:
![]() I nie wqrwiać mnie gadkami o wakacjach w tym roku!!!
|
|
#835 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla Kamilka!!!Odbijesz sobie w nastepnym roku My tez się nie wakacjujemy w tym roku bo kasiory brak |
|
|
|
|
#836 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wspaniale, wiem, jakie to było ważne, Kochana, więc już się nie martw! ![]()
|
|
#837 |
|
Wtajemniczenie
|
A i własnie podacie przepis na to ciasto marchewkowe ? W necie jest duzo roznych przepisów i nie wiem który dobry
![]() Pochwaliłam się, że ząbkowanie przechodzimy nienajgorzej i co? Mały dopiero padł po dawce paracetamolu bo juz nic nie pomagało Chyba ten dolny zabek co się wyrzyna tak go męczy Damy rade. Jakoś musimy...Farby nie robie, otwieram piwo, zapodaje Gre i lulu.--------------------- Ogłaszam się także sama największym spamerem dzisiaj
|
|
|
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sezonie wszystko drogie :/ ale na zagraniczne wczasy się nie porywam, jakoś się boję z małym dzieckiem, choć nie powiem kuszą mnie katalogi... |
|
|
|
|
#839 | ||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cześć!
Jedziemy dziś na sanki! u nas już ciulowo ze śniegiem, poodgarniali z chodników ale babci kazałam u siebie na podwórku pilnować, żeby się nie roztopił, więc będzie szaleństwo ![]() wczoraj tak się złaziłam, że czuję się jak w ciąży. boli mnie cała miednica i spojenie łonowe... identyko jak w ciąży po większym łażeniu. chyba czas przestać trzaskać kilometry na obcasach ![]() Agnjeska śliczna Jaśka ciągle nie mogę się napatrzeć jaka ona podobna do mojej siostry jak była mała Cytat:
Mamy w kwietniu i w lipcu wesela, zobaczymy czy się Karollo wykaże ![]() hmmm... taki w torebkach zawsze wrzuca się na wrzątek ale sypki chyba można też do zimnej wrzucić zgłupiałam i już sama nie wiemCytat:
wczoraj i przedwczoraj prawie się popłakał jak rano oddelegowaliśmy tż do pracy i zamknęliśmy za nim drzwimiłego weekendu we trójkę Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
znają się chłopaki na rytmach discoto Julka już tak dobrze się porozumiewała po roczku? masakra, Twoje dzieci (i Roszpunka) są hen hen do przodu ![]() Cytat:
My tak robimy, bo sami mamy tylko malutką ławę, kanapę i 2 stołki więc nawet nie mielibyśmy gdzie posadzić gości, choćbyśmy i na 5 rat rozłożyli te urodziny Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dziś tak go łaskotałam że aż się ulało i się przykrztusił ![]() Cytat:
|
|
#840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
ale nocka ![]() Marcel na razie zdrowy, goraczki i kataru brak - ale noc cala przy piersi, jak wypadl to szukanie i delikatne powiadomienie dzwiekowe obstawiam zeby, pewnie dziasla go swedza, stad ta lekko podwyzszona temperatura o 8 pociagnal jeszcze cycusia i spi nadal - pewnie go ta noc tez wyczerpala ![]() ja polamana ![]() Cytat:
Cytat:
![]() u nas dzis plus 12 stopni
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2014-02-07 o 08:40 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.

wtedy będę mogła wygrać semestr nauki angielsiego dla Julki
uff, a wczoraj miałam do sephory iść bo kremy mi się pokończyły a tu niespodziewanka, miło miło

Włosy zrobiły się jakieś szarawe z poświatą srebrnego - jak dla mnie są po prostu siwe. Wstyd się pokazać 
.bo my tez do Turcji . i do Kołobrzegu (którego nie cierpie ale jesteśmy tam ciagle...)
nie mogłabym 

zgłupiałam i już sama nie wiem
bo mi się teraz chce