|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX
|
|
|
|
#2612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W domu będę pewnie wieczorem
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli nie, to chrzanić go. Dziś Twoje święto więc nie ma to tamto ! Wszystkiego Najlepszego dużo zdrowia szczęścia, chłopa u twego boku odpowiedniego ! Aby na studiach szło Ci tak jak sobie wymarzysz ! Wielu inspiracji jeśli chodzi o bloga, rób dalej to co kochasz, bo robisz to wyśmienicie ! Oczywiści GHD i GFH przez cały rok ! Spełnienia marzeń kochana |
|
|
|
|
#2614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale tu tyle życzęń dziś, że musi się spełnić, bo i ja życzę Ci tego wszystkiego co najleosze dla Ciebie
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zauważyłam, że przekroczyłam na blogu liczbę 50 obserwatorów, a jeszcze 2 dni temu było 47
|
#2616 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No i wszystkieeeeego najlepszego ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2617 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2618 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2619 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I oczywiście, nie przejmuj się tym, tylko ciesz swoimi urodzinami! Cytat:
Ej, a moim zdaniem facet coś palnął, bo palnął. Mi też TŻ na początku palnął, że gamofobia i w ogóle - bo tak mu się wydawało/bo chciał być taki och ach niezależny . Moim zdaniem takimi wyznaniami nie należy się zbytnio przejmować. A co poza tym tekstem?Cytat:
.Cholera, za jakąś godzinę muszę wyjść z domu i nie wrócę tu przez tydzień, a jestem nieubrana, niespakowana, nieogarnięta i wszystkie inne -nie
|
|
#2620 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak mawia mój tata: osikac ciepłym porannym moczem Cytat:
Włosy schną, sucharki są, tylko jeszcze czekam i wydobywam skręt
|
|||
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45028959]
Powodzenia i udanej wycieczki Włosy schną, sucharki są, tylko jeszcze czekam i wydobywam skręt [/QUOTE]Dzięki Nagle dostałam godzinę gratis, bo przełożyli godzinę egzaminu TŻtowi .Moje włosy ostatnio przechodzą same siebie jeśli chodzi o skręt .
|
#2622 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45029198]Widzisz, przy pomyslnych wiatrach kolejna godzina się uzbiera
![]() A o której macie lot? Pochwal się włosami [/QUOTE]Lot dopiero w poniedziałek, dzisiaj po jego egzaminie jedziemy do niego, tam jest wielka impreza, jutro do jego domu rodzinnego na rocznicę ślubu dziadków i stamtąd bezpośrednio po dwóch dniach na lotnisko . Więc nie dość, że muszę pakować grube swetry, to jeszcze eleganckie sukienki .Może ktoś mi dzisiaj fotkę cyknie .
|
#2624 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kumpela wysłała mi zdjęcia z Norwegii na początku tygodnia i jest bardzo dużo śniegu jak zajde w galerii to podrzucę
|
|
|
|
|
#2625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Okeeej, chyba jednak wracam na uczelnię, bo o 13 listę z wynikami wywieszajo. Nauczona doświadczeniem mówię na zapas i w razie czego: miłego dnia, miłego wieczoru, dobrej nocy.
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45029431]O matko, ale maraton
![]() Kumpela wysłała mi zdjęcia z Norwegii na początku tygodnia i jest bardzo dużo śniegu jak zajde w galerii to podrzucę [/QUOTE]My lecimy do Sztokholmu i ma być każdego dnia temperatura na plusie, więc może przeżyjemy Cytat:
|
|
#2627 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobrej nocy i epickiego melanzu Cytat:
Wracam do przedsiębiorstw chociaż im więcej czytam to pgp to tym bardziej je lubię |
||
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45029608]
Pamietajcie o rękawiczkach i powinno być do przeżycia Wracam do przedsiębiorstw chociaż im więcej czytam to pgp to tym bardziej je lubię Bierę bierę W ogóle mam nadzieję że przez tę parę dni ktoś mnie przegoni, bo znowu jestem podejrzanie wysoko w spamerkach .
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2014-02-18 o 12:34 |
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
Spróbuję dzisiaj zrobić ten makijaż http://www.snobka.pl/artykul/makijaz...-special-17410 ale biorąc pod uwagę, że mam tylko pędzelek dołączony do paletki, to chyba będzie ciężko
.Właśnie, polecicie jakieś dobre, ale niezbyt drogie pędzle do makijażu? Ze dwa do oczu, jeden do podkreślania kości policzkowych, jeden do podkładu.
|
#2631 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
na mnie nie licz, ostatnio mało się udzielam przez to pgp ![]() Cytat:
Ja mam kulkę z Essence i kilka pacynek do cieni, a do podkładu mam flat top z Elfa, a do policzków to sama poszukuję, bo ten co teraz mam to wstyd
|
||
|
|
|
#2632 |
|
Zadomowienie
|
Na halba to z pewnością, a jak będzie potrzebny kop to się zastanawiać nie będę.
|
|
#2633 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I znowu mi się chcica włączyła na tę paletkę, ale do końca lutego jej nie kupię! Obiecuję ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45030574]Ja mam kulkę z Essence i kilka pacynek do cieni, a do podkładu mam flat top z Elfa, a do policzków to sama poszukuję, bo ten co teraz mam to wstyd [/QUOTE]Słyszałam właśnie, że ten flat top z Elfa jest dobry... i chyba nie jest bardzo drogi... A mi się przyda drugi pędzel do podkładu...
|
|
|
#2634 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45030574]na mnie nie licz, ostatnio mało się udzielam przez to pgp
![]() Ja mam kulkę z Essence i kilka pacynek do cieni, a do podkładu mam flat top z Elfa, a do policzków to sama poszukuję, bo ten co teraz mam to wstyd [/QUOTE]ppg <3 Ja mam tylko kabuki i skośny do policzków z Rossmanna, a do powiek to takie typowe dołączane do cieni .Ale pomalowałam właśnie oko w sposób szalony, a współlokatorka nie dość, że potwierdziła że nie wyglądam dziwnie, to jeszcze powiedziała że ładnie .Cytat:
.---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
.Ja w ogóle mam miszmasz w głowie jak słyszę o tych pędzlach, tyle nazw, tyle rodzajów - muszę się nauczyć Tylko najpierw zrób dokładny research co do paletki - ja jestem ze swojej zadowolona, ale właśnie odkryłam, że istnieje jednak gama kolorystyczna która by mi jeszcze bardziej odpowiadała Zmykam, ale się pewnie jeszcze dziś odezwę
|
|
#2635 |
|
Nindżopesz
|
Kas, łojesu, co za tekst. Dobrze, że szybciej wyszło na jaw stuknięcie delikwenta. Chociaż mam podejrzenia, że po prostu pitolił farmazony a jak go kiedy trafi szczała Amora zacznie całkiem inaczej gadać.
Anyway wszystkiego najlepszego Piesku, ja mam flat topa Hakuro H50 (super) a do oczu dwa pędzle: 6 Maestro 360 (właściwie wszystko nim robię, kreskę na dole, cienie na górze, w kąciku oka, jakoś mi najwygodniej nim operować) i 12 maestro 480 (do smokey eyes, do rozcierania, pod łuk brwiowy, do szybkiego nakładania cieni na całą powiekę. Ale nie przepadam za nim i rzadko używam). Mam też kulkę Essence ale do oczu zupełnie nie umiem jej zastosować, używam do minerałów żeby nakładać je jak korektor - pod oczy i punktowo na całą twarz. Do tego jest genialna. |
|
|
|
#2636 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde, jakiś melanżyk by mi się przydał ...Cytat:
![]() Cytat:
ale dodatkowo do konturowania bronzerem Hakuro H15 i do oczu jeszcze H77 ![]() A i nie wiem czy próbowałyście rysować kreskę czarnym cieniem i płaskim pędzelkiem nawet jak sobie ogonek jak eyelinerem zrobię to nic mu nie ma po dniu na uczelni
|
|
#2637 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale jeszcze wiele dobrego słyszałam o pedzlach z Sunshade minerals (?) nie jestem ewna czy tak się pisze ;-)Dla mnie jest bardzo dobry ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2638 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie ta paletka ma idealne połączenie kolorów dla mnie. Brązy i fiolety są dla mnie najlepsze. [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45030917]Ja właśnie zastanawiam się nad czymś z Eco Tools ale jeszcze wiele dobrego słyszałam o pedzlach z Sunshade minerals (?) nie jestem ewna czy tak się pisze ;-)Dla mnie jest bardzo dobry [/QUOTE]też o nich słyszałam na allegro można dość tanio dorwać cały komplet tych pędzli. Chyba w przyszłości zainwestuję. Dobrze wiedzieć. Jak będę zamawiać coś z minti shopu, to wezmę, bo tam go chyba widziałam.
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45030917]Ja właśnie zastanawiam się nad czymś z Eco Tools
ale jeszcze wiele dobrego słyszałam o pedzlach z Sunshade minerals (?) nie jestem ewna czy tak się pisze ;-)[/QUOTE] Mam on nich flat topa
|
#2640 | |||
|
Zakorzenienie
|
Możliwe
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki Cytat:
![]() Dzięki Zabieram tyłek w troki i jadę do domu
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.

), nic mnie nie boli (

chociaż im więcej czytam to pgp to tym bardziej je lubię
Ze dwa do oczu, jeden do podkreślania kości policzkowych, jeden do podkładu.