|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
![]() A może mnie szlag trafi i nie pójdę. W skrytości ducha liczę że może mnie nie zaproszą ![]() Negatyw mówi że nie ma takiej opcji, ale ja jestem optymistą ![]() Jak dojdzie do najgorszego to trzeba będzie iść i wycisnąć z siebie ile się da. Nie cierpię wesel |
|
|
|
|
#4052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam iść na spotkanie z "przeszłością", tą miłą niestety więc nie wiem jak tu zrobić nagle 4 lata mniej i 10 kg mniej. Muszę strojem te kilosy zdjąć - celowo chcę zdążyć przed wiosną, płaszcze, kryjące rajtki botki i maskujące sukienki mi akurat sprzyjają. Pozostały mi dwa atuty - chude łydki - stąd sukienka, i obojczyki. Niestety nie mam takiej co te drugie ukazuje w pełnej krasie. No a czas się kurczy ( w przeciwieństwie do mnie). Szukam. Na szczęście wiem, że musi byc codzienna i ciemna. W ostateczności pójdę w tym co mam, ale no lepiej bym się czułą znajdując odpowiednio wycięty dekolt łódka. Acz nie elegancki. To luźne spotkanie "over coffee". ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
Powiem Ci tak, ciesz sie, że będziesz gościem.
|
||
|
|
|
#4053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Zazdroszczę... jak mnie slońce zlapie to najpierw się robię rożowo buraczkowa, potem toto złazi platami. Jak jakimś pechem zlapie mnie drugi raz, to znowu roż lub buraczek, a potem zamienia się w brzydki odcień żółtego, no i oczywiście dodatkowy tysiąc piegow. Więc robię wszystko,żeby nie mialo mozliwości mnie zlapać. Cytat:
|
||
|
|
|
#4054 |
|
Nindżopesz
|
Sorry, nie chciałam Cię dołować
![]() Ale poważnie, podziwiam kobity, które lubią tego typu imprezy, lubią się odstawiać, dobierać dodatki. Dla mnie to droga przez mękę, nic mi się nie podoba, ciała nie odsłaniam więc i tak żadna sukienka się dla mnie nie nadaje, a jak jakaś wszystko zakrywa to wiadomo jak wygląda - jak dla starej nauczycielki. Czółenka mi spadają, na szpilach się ślizgam a inne obcasy i pasek wokół kostki wiadomo - nauczycielka. Torebki wolę na pasku bo noszenie kopertówki cały wieczór w ręku mnie wkurfia - znowu nauczycielka. Do tego teoretycznie powinnam zakasować towarzystwo na zasadzie kontrastu jako w miarę szczupła, blada i ruda (że niby jak z pokazu mody) a w rzeczywistości wyglądam jak zmęczony stojak na parasol |
|
|
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiem, wiem. Na szczęście, teraz jets wszechobecny luz, jeśli chodzi o np wesela, dajmy na to. Widziałam tylko kilka kopertówek, o kobiet pow 50 r.ż. Laski naszały torebki na pasku. Kiecki bardzo minimalistyczne, uniwersalne, nowoczesne. Gładkie materiały nielejące . Wyglądały rewelacyjnie. Były też obandażowane mumie, sexi flexi w stylu żony Millera i bomki - ale to jednorazowe przypadki. ![]() Na ostatnich trzech weselach przyjaciółek - na przestrzeni ostatnich 3 lat, naprawdę było modnie, dosyć swobodnie, nowocześnie. Bez pompy, bez cekinów, bez błysku. A były same nauczycielki ![]() Czym sie sugeruję - oglądam angielskie i amerykańskie vlogi. I tam kobiety robią te swoje outfity, i u nich już dawno przeminęło strojenie sie na wesel jak stróż w Boże Ciało. To jest zazwyczaj koktajlowe przyjęcie. Wiem, ze może to nie autorytet modowy, ale skoro od jakiegoś czasu, świat sie tak nasza, znakiem tego pewnie w modzie.Oczywiście rozumiem, że nie należy ślepo przenosić zwyczajów na nasz polski grunt, ale tych dobrych, nie zaszkodzi
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-07 o 13:00 |
|
|
|
|
#4056 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Zatem dekolt na plecach jest dla Ciebie jak najbardziej wskazany. Wydaje Ci się że masz wszystko pod szyję bo dekoltu z tyłu nie widzisz ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- I jedynie to trzyma mnie przy życiu ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4057 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. a w takich mi brzydko bo mi robią zbroję i wyglądam jak (stare) pudło ![]() Cytat:
![]() Ale o czym my tu w ogóle, ja się nigdzie nie wybieram A kiecę od biedy mam - czarną oczywiście i nietopszowatą, szału nie zrobi, nikomu się nie spodoba, ale dobrze się w niej czuję więc jak będzie konieczność da się włożyć.
|
||
|
|
|
#4058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) odnośnie fasonu rozkloszowanego dołu. Otóż IMO on jest zbyt dziewczęcy Tamten akurat nie tak bardzo, ale takie fasony bywają bardziej słit niż hot. O wiele bardziej kobieco wygląda się w faonie tuby. Przy ciele, nie musi opinać.
|
|
|
|
|
#4059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4060 |
|
Wtajemniczenie
|
Tilda na tym zdjęciu Pozdrowienia dla wszystkich
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Racja, nie każdemu pasują. To raczej filigranowe typy. Próbuję sobie przypomnieć kogoś Twojego wzrostu, postury, co naszał, ale tak szczupłych nie spotkałam ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Acha. No bo wiesz, na fotce się nie rzucał w oczy No nie jest łatwo wybrać, wszak nie chodzi o to by wybrać cokolwiek. Oferta sklepowa jest zbyt jednostronna, wszędzie to samo x 200. |
|
|
|
|
#4062 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4063 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie miałam się z Wami podzielić moim odkryciem. Od 2 tyg używam do masażu brzucha chińskich baniek i muszę powiedzieć że już widać efekty, skóra jest bardziej napięta ,a podskórne gródki tłuszczu zmniejszyły się.Do tego zauważyłam że po wieczornym masażu na drugi dzień mam mniej spuchnięte oczy. A z tymi fasonami to prawda wszystko na jedno kopyto... ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4064 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za darmo a w razie potrzeby jeszcze dopłacę Cytat:
za miesiąc idzie na wesele i już kilka dni latała po mieście po wszystkich ekskluzywnych sklepach za kiecką, teraz panikuje jakie buty, jaką torebka, zapisała się do fryzjerki na czesanie i do kosmetyczki na makijaż ![]() Cytat:
mam dla Ciebie kieckę ![]() http://allegro.pl/sukienka-hm-nietop...945716407.html Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-07 o 13:48 |
||||||
|
|
|
#4065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś w stylu załącznika tylko nie białe, wersje z wycięciem łezką na plerach bądź na klacie, bez rękawów, z głębokim dekoltem w szpic z tyłu - szkoda ze nie mam zdjęć moich dziewczyn w pełnej krasie Chodzi o ołówkowość. Głównie ten faon pieknie leżał a detale typu rozcięcia, paski, dekolty robiły coś z niby nudnej sukienki. Niby nuda ale diabeł tkwi w szczegółach. Doborze kolorów. Do zielonej złote dodatki. Mam, jedna z przyjaciółek, cera oliwkowa, taka śniada piękność, była w tej 4 tylko intensywnie zielonej. To był wrzesień. W kwietniu założyła tą samą.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-07 o 14:11 |
|
|
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4067 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. a Ty myślisz, że moja jak wygląda? Patrz zał.Cytat:
![]() 2. czerwona zacna! EDIT: i kobaltowa. Pozostałe fasony ciut pudełkowo-bibliotekarskie. Ok, taka moda i ładnemu we wszystkim ładnie ale robienie szału wyobrażam sobie raczej w kiecce jak ta wczorajsza cekinowa. Która zresztą była przegięta w drugą stronę. No nie ma lekko
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-02-07 o 14:17 |
||||
|
|
|
#4068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale prawda - eteryczna uroda eteryczna oprawa. Nie ma co sie wciskać w rzeczy nietwarzowe. Jeszcze pod kątem Neski przypomniała mi się szara, lejąca ! matowa kieca na jednej z dziewczyn, nie z mojej rodziny. Była genialna, brakło mi odwagi wtedy zapytać ( to chyab fopa?) skąd ją ma, bo chciałam zawsze taką mieć. Pewnie w sieciuni tera nei znajdę poglądowego zdjęcia, gdyż fuckstycznie królujo bombki Ale ciemno-szary mat Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-07 o 14:37 |
|
|
|
|
#4069 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja niekoniecznie a wręcz przeciwnie nawet ![]() Cytat:
baw się dobrze i rób foty!To prawda, dziś też jadłam i jakiś taki inny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
macie pomysły jak się wymigać?![]() A ja se też narzeknę bo nie mogę kupić bluzki z kołnierzykiem, ofkors czarnej i nie grubej do pracuni poczebuję a nic nie mogę znaleźć ![]() I drugie narzeknięcie: neska nie widziałam foty
|
|
#4070 |
|
Nindżopesz
|
To ja jeszcze wkleję moje największe traumy sukienkowe - a jest (był?) na takie szał. Znaczy chodzi mi o ten styl, niekoniecznie konkretnie te kiecki.
Zresztą w podobny model tylko do ziemi (dół był z piór http://www.gogogu.pl/media/catalog/p.../6/8/68_46.jpg http://img.szafa.pl/ubrania/0/008127...a-babydoll.jpg http://www.lejdi-sklep.pl/galerie/t/...kienk_8950.jpg |
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4072 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przeczytałąm bez jednego ka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z tego wszystkiego, jak trafilam na akcję z opisem Modnie i Tanio, to przeczytałam Modnie i tandetnie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-07 o 15:34 |
|||
|
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
Red, ciągle probujesz zrobic dla siebie perfumy idealne?
Widziałaś ten sklep z połproduktami? http://zielonyklub.pl/olejki-zapachowe.html?p=12 |
|
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-07 o 17:42 |
|
|
|
|
#4075 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4076 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja też podziwiam takie osoby, ja jestem cała chora jak mam sobie zorganizować żubranie na jakąś okazję Cytat:
Cytat:
Widze ze sukienki cały dzień na tapecie dopsz, moze jakąś inspirację znajdę na to wesele chociaż jak mi się coś spodoba to na pewno nie będzie tego w sklepach, więc może jednak niedopsz
|
||||||
|
|
|
#4077 | |
|
Zakorzenienie
|
dawno mnie tu nie było ![]() Cytat:
w dodatku na żywo wygląda lepiej do tego dopasowana krótka skóra żeby zakrywać plecy i piegi na ramionach
|
|
#4078 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
Mów co się działo ? ![]() Kieca znakomita, na tej modelce źle leży, bo ona jakaś taka zapadnięta baba, ale widze ją an Tobie. ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- W poszukiwaniu świeżych perfum, tak wzięło mnie na zimne świeżaki Podtykał pod nos blotterki, rozpoznałam tylko Light Blue i Truth, ale jestem w głębokim szoku co się było okazało mi podobać najbardziej. I chyba mieć muszę Of kors lata temu fujałam na to. Co prawda to dopiero pierwsze podejście, obcykałam zaledwie 6 zapachów. Wybrańcem okazał się być Davidoff Cool Water.
|
||
|
|
|
#4079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sporo się działo, dobrego i niekoniecznie dobrego... ![]() z pozytywów: pozbyłam się rudej henny z włosów, jeszcze jest złoty blond, ale dążę do chłodnego, a także skróciłam metodą jednego ciachnięcia z yt ![]() 2 tygodnie temu załapałam sie na warsztaty i mega zlot w Wawie zaliczyłam koncerty Watersa na Basenie Narodowym, Hogartha i Jelonka w Krakowie, a za miesiąc lecę na Camela do Cambridge ![]() są widoki na Szkocję w marcu... ![]() chuop sie zaczyna wciągać w perfumy i zaskakuje mnie upodobaniami negatywy przemilczę, bo pomału dochodzę do jakiejś równowagi po ostatnich tygodniach. przez sieć bym jej nie kupiła, ale jak przymierzyłam, to nie mogłam wyjść bez niej... w dodatku w outlecie było dodatkowe -30% na sukienki
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

A iść jako szara mysza byłoby mi fstyd... Co by nie mówić ciężkie jest życie kobiety 

Tamten akurat nie tak bardzo, ale takie fasony bywają bardziej słit niż hot. O wiele bardziej kobieco wygląda się w faonie tuby. Przy ciele, nie musi opinać.

Chodzi o ołówkowość. Głównie ten faon pieknie leżał a detale typu rozcięcia, paski, dekolty robiły coś z niby nudnej sukienki. Niby nuda ale diabeł tkwi w szczegółach.
Ale ciemno-szary mat