Scent Bar LI - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-07, 12:28   #4051
neska951
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LI

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ja się cieszę, że nie trafiają mi się imprezy, na których miałabym ambicje olśniewać i przyćmiewać inne baby, nawet jakby mi coś takiego wypadło to i tak bym nie poszła bo nie dałabym rady się tak odstawić A iść jako szara mysza byłoby mi fstyd... Co by nie mówić ciężkie jest życie kobiety
O matyldo dociera do mnie że to ciężkie będzie
A może mnie szlag trafi i nie pójdę.
W skrytości ducha liczę że może mnie nie zaproszą
Negatyw mówi że nie ma takiej opcji, ale ja jestem optymistą
Jak dojdzie do najgorszego to trzeba będzie iść i wycisnąć z siebie ile się da.

Nie cierpię wesel
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 12:34   #4052
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się cieszę, że nie trafiają mi się imprezy, na których miałabym ambicje olśniewać i przyćmiewać inne baby, nawet jakby mi coś takiego wypadło to i tak bym nie poszła bo nie dałabym rady się tak odstawić A iść jako szara mysza byłoby mi fstyd... Co by nie mówić ciężkie jest życie kobiety
Ano.

Ja mam iść na spotkanie z "przeszłością", tą miłą niestety więc nie wiem jak tu zrobić nagle 4 lata mniej i 10 kg mniej. Muszę strojem te kilosy zdjąć - celowo chcę zdążyć przed wiosną, płaszcze, kryjące rajtki botki i maskujące sukienki mi akurat sprzyjają. Pozostały mi dwa atuty - chude łydki - stąd sukienka, i obojczyki. Niestety nie mam takiej co te drugie ukazuje w pełnej krasie. No a czas się kurczy ( w przeciwieństwie do mnie). Szukam. Na szczęście wiem, że musi byc codzienna i ciemna. W ostateczności pójdę w tym co mam, ale no lepiej bym się czułą znajdując odpowiednio wycięty dekolt łódka. Acz nie elegancki. To luźne spotkanie "over coffee".

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość

Nie cierpię wesel
hihi

Powiem Ci tak, ciesz sie, że będziesz gościem.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 12:39   #4053
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
no i o to chodzi - uwielbiam turpizm

sama ubolewam, że moja blada cera latem się błyskawicznie opala i zamiast bladolicej cmentarnej zjawy robi się ze mnie cyganka
1. Ja mniej

2. Zazdroszczę... jak mnie slońce zlapie to najpierw się robię rożowo buraczkowa, potem toto złazi platami. Jak jakimś pechem zlapie mnie drugi raz, to znowu roż lub buraczek, a potem zamienia się w brzydki odcień żółtego, no i oczywiście dodatkowy tysiąc piegow. Więc robię wszystko,żeby nie mialo mozliwości mnie zlapać.

Cytat:
Ja też...chociaż jak bym miala odpowiednie zaplecze finansowe, to coś bym wymyślila pewnie
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 12:42   #4054
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Sorry, nie chciałam Cię dołować

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
No a czas się kurczy ( w przeciwieństwie do mnie).

Ale poważnie, podziwiam kobity, które lubią tego typu imprezy, lubią się odstawiać, dobierać dodatki. Dla mnie to droga przez mękę, nic mi się nie podoba, ciała nie odsłaniam więc i tak żadna sukienka się dla mnie nie nadaje, a jak jakaś wszystko zakrywa to wiadomo jak wygląda - jak dla starej nauczycielki. Czółenka mi spadają, na szpilach się ślizgam a inne obcasy i pasek wokół kostki wiadomo - nauczycielka. Torebki wolę na pasku bo noszenie kopertówki cały wieczór w ręku mnie wkurfia - znowu nauczycielka. Do tego teoretycznie powinnam zakasować towarzystwo na zasadzie kontrastu jako w miarę szczupła, blada i ruda (że niby jak z pokazu mody) a w rzeczywistości wyglądam jak zmęczony stojak na parasol

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 12:52   #4055
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Ale poważnie, podziwiam kobity, które lubią tego typu imprezy, lubią się odstawiać, dobierać dodatki. Dla mnie to droga przez mękę, nic mi się nie podoba, ciała nie odsłaniam więc i tak żadna sukienka się dla mnie nie nadaje, a jak jakaś wszystko zakrywa to wiadomo jak wygląda - jak dla starej nauczycielki. Czółenka mi spadają, na szpilach się ślizgam a inne obcasy i pasek wokół kostki wiadomo - nauczycielka. Torebki wolę na pasku bo noszenie kopertówki cały wieczór w ręku mnie wkurfia - znowu nauczycielka. Do tego teoretycznie powinnam zakasować towarzystwo na zasadzie kontrastu jako w miarę szczupła, blada i ruda (że niby jak z pokazu mody) a w rzeczywistości wyglądam jak zmęczony stojak na parasol

Ale wiem, wiem. Na szczęście, teraz jets wszechobecny luz, jeśli chodzi o np wesela, dajmy na to. Widziałam tylko kilka kopertówek, o kobiet pow 50 r.ż. Laski naszały torebki na pasku. Kiecki bardzo minimalistyczne, uniwersalne, nowoczesne. Gładkie materiały nielejące . Wyglądały rewelacyjnie. Były też obandażowane mumie, sexi flexi w stylu żony Millera i bomki - ale to jednorazowe przypadki.
Na ostatnich trzech weselach przyjaciółek - na przestrzeni ostatnich 3 lat, naprawdę było modnie, dosyć swobodnie, nowocześnie. Bez pompy, bez cekinów, bez błysku. A były same nauczycielki

Czym sie sugeruję - oglądam angielskie i amerykańskie vlogi. I tam kobiety robią te swoje outfity, i u nich już dawno przeminęło strojenie sie na wesel jak stróż w Boże Ciało. To jest zazwyczaj koktajlowe przyjęcie. Wiem, ze może to nie autorytet modowy, ale skoro od jakiegoś czasu, świat sie tak nasza, znakiem tego pewnie w modzie.Oczywiście rozumiem, że nie należy ślepo przenosić zwyczajów na nasz polski grunt, ale tych dobrych, nie zaszkodzi

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-02-07 o 13:00
Stary 2014-02-07, 13:02   #4056
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

1 No właśnie droga przez mękę...
2 Zatem dekolt na plecach jest dla Ciebie jak najbardziej wskazany.
Wydaje Ci się że masz wszystko pod szyję bo dekoltu z tyłu nie widzisz

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Powiem Ci tak, ciesz sie, że będziesz gościem.
I jedynie to trzyma mnie przy życiu

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Czym sie sugeruję - oglądam angielskie i amerykańskie vlogi. I tam kobiety robią te swoje outfity, i u nich już dawno przeminęło strojenie sie na wesel jak stróż w Boże Ciało. To jest zazwyczaj koktajlowe przyjęcie. Wiem, ze może to nie autorytet modowy, ale skoro od jakiegoś czasu, świat sie tak nasza, znakiem tego pewnie w modzie.Oczywiście rozumiem, że nie należy ślepo przenosić zwyczajów na nasz polski grunt, ale tych dobrych, nie zaszkodzi
jak dla mnie to jeśli ta szara sukienka Hama byłaby w kolorze winnej czerwieni i dekoltem na plecach to byłoby to !(no może trochę dłuższa mogłaby być
Stary 2014-02-07, 13:08   #4057
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Kiecki bardzo minimalistyczne, uniwersalne, nowoczesne.

Gładkie materiały nielejące .
1. Ale to szału nie robi. Widzę takie kiecki na Szafie i wrzucam do szufladki "impreza biurowa".
2. a w takich mi brzydko bo mi robią zbroję i wyglądam jak (stare) pudło

Cytat:
Zatem dekolt na plecach jest dla Ciebie jak najbardziej wskazany.
Wydaje Ci się że masz wszystko pod szyję bo dekoltu z tyłu nie widzisz
Też odpada bo mam szramę na plecach
Ale o czym my tu w ogóle, ja się nigdzie nie wybieram A kiecę od biedy mam - czarną oczywiście i nietopszowatą, szału nie zrobi, nikomu się nie spodoba, ale dobrze się w niej czuję więc jak będzie konieczność da się włożyć.

Stary 2014-02-07, 13:09   #4058
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

jak dla mnie to jeśli ta szara sukienka Hama byłaby w kolorze winnej czerwieni i dekoltem na plecach to byłoby to !(no może trochę dłuższa mogłaby być
Wniosę jeszcze tylko moje drobne spostrzeżenie (3 grosze ) odnośnie fasonu rozkloszowanego dołu. Otóż IMO on jest zbyt dziewczęcy Tamten akurat nie tak bardzo, ale takie fasony bywają bardziej słit niż hot. O wiele bardziej kobieco wygląda się w faonie tuby. Przy ciele, nie musi opinać.
Stary 2014-02-07, 13:12   #4059
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Wniosę jeszcze tylko moje drobne spostrzeżenie (3 grosze ) odnośnie fasonu rozkloszowanego dołu. Otóż IMO on jest zbyt dziewczęcy Tamten akurat nie tak bardzo, ale takie fasony bywają bardziej słit niż hot. O wiele bardziej kobieco wygląda się w faonie tuby. Przy ciele, nie musi opinać.
Ja o tym wiem ale mój brzuch chyba nie
Stary 2014-02-07, 13:14   #4060
tricolor
Wtajemniczenie

Tilda na tym zdjęciu

Pozdrowienia dla wszystkich
Stary 2014-02-07, 13:20   #4061
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1. Ale to szału nie robi. Widzę takie kiecki na Szafie i wrzucam do szufladki "impreza biurowa".
2. a w takich mi brzydko bo mi robią zbroję i wyglądam jak (stare) pudło
1. Hmmm no nigdy pod tym kątem nie patrzyłam. IMO zapamiętywalne, wszyscy sie zachwycali tymi ładnie ubranymi koleżankami, jakie mam piękne przyjaciółki, kuzynki. Moim zdaniem w takich zestawach szał robi detal, krój, spójny wyrazisty efekt. Ale to moim zdaniem.

2. Racja, nie każdemu pasują. To raczej filigranowe typy. Próbuję sobie przypomnieć kogoś Twojego wzrostu, postury, co naszał, ale tak szczupłych nie spotkałam Jedna ruda była - ubrana w jasną lejącą ale trykotową? szarość i skórkową ramoneskę - chłodny kwiecień był.

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Acha. No bo wiesz, na fotce się nie rzucał w oczy Ale rozumiem że teraz się rzuca
No nie jest łatwo wybrać, wszak nie chodzi o to by wybrać cokolwiek. Oferta sklepowa jest zbyt jednostronna, wszędzie to samo x 200.
Stary 2014-02-07, 13:23   #4062
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Hmmm no nigdy pod tym kątem nie patrzyłam. IMO zapamiętywalne, wszyscy sie zachwycali tymi ładnie ubranymi koleżankami, jakie mam piękne przyjaciółki, kuzynki. Moim zdaniem w takich zestawach szał robi detal, krój, spójny wyrazisty efekt. Ale to moim zdaniem.
W sumie nie widuję takich na ulicy tylko na necie Ale przykład: http://sklep.aggi.pl/sukienka-natashia-krepa-p43.html (jest fotka na modelce). Ot sztywne, sterczące pudełko w oczo...nym kolorze, ble. Żeby tam były plecy gołe do pasa to i tak mnie nie wzruszy. Nie wiem czy o ten stajl Ci chodzi?

Stary 2014-02-07, 13:28   #4063
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1

Acha. No bo wiesz, na fotce się nie rzucał w oczy Ale rozumiem że teraz się rzuca
No nie jest łatwo wybrać, wszak nie chodzi o to by wybrać cokolwiek. Oferta sklepowa jest zbyt jednostronna, wszędzie to samo x 200.
Ale mam z nim problem bo jak tyję to głównie w pasie...Po zaostrzeniu niedoczynności tarczycy ( 84 cm w pasie przy 168 wzrostu), pomimo skorygowania dawki leków zostały mi takie hmmm boczki i taka warstwa z wyczuwalnymi grudkami...
Właśnie miałam się z Wami podzielić moim odkryciem.
Od 2 tyg używam do masażu brzucha chińskich baniek i muszę powiedzieć że już widać efekty, skóra jest bardziej napięta ,a podskórne gródki tłuszczu zmniejszyły się.Do tego zauważyłam że po wieczornym masażu na drugi dzień mam mniej spuchnięte oczy.

A z tymi fasonami to prawda wszystko na jedno kopyto...

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
W sumie nie widuję takich na ulicy tylko na necie Ale przykład: http://sklep.aggi.pl/sukienka-natashia-krepa-p43.html (jest fotka na modelce). Ot sztywne, sterczące pudełko w oczo...nym kolorze, ble. Żeby tam były plecy gołe do pasa to i tak mnie nie wzruszy. Nie wiem czy o ten stajl Ci chodzi?
takie coś w hamie było tylko że pomarańczowo czerwone , nawet nie przymierzyłam...
Stary 2014-02-07, 13:36   #4064
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

Nie cierpię wesel

Oddam zaproszenie na wesele

za darmo
a w razie potrzeby jeszcze dopłacę
Cytat:
Ale poważnie, podziwiam kobity, które lubią tego typu imprezy, lubią się odstawiać, dobierać dodatki.
moja rodzona siostra
za miesiąc idzie na wesele i już kilka dni latała po mieście po wszystkich ekskluzywnych sklepach za kiecką, teraz panikuje jakie buty, jaką torebka, zapisała się do fryzjerki na czesanie i do kosmetyczki na makijaż

Cytat:
Dla mnie to droga przez mękę, nic mi się nie podoba, ciała nie odsłaniam więc i tak żadna sukienka się dla mnie nie nadaje, a jak jakaś wszystko zakrywa to wiadomo jak wygląda - jak dla starej nauczycielki. Czółenka mi spadają, na szpilach się ślizgam a inne obcasy i pasek wokół kostki wiadomo - nauczycielka. Torebki wolę na pasku bo noszenie kopertówki cały wieczór w ręku mnie wkurfia - znowu nauczycielka. Do tego teoretycznie powinnam zakasować towarzystwo na zasadzie kontrastu jako w miarę szczupła, blada i ruda (że niby jak z pokazu mody) a w rzeczywistości wyglądam jak zmęczony stojak na parasol

mam dla Ciebie kieckę
http://allegro.pl/sukienka-hm-nietop...945716407.html

Cytat:
Ale wiem, wiem. Na szczęście, teraz jets wszechobecny luz, jeśli chodzi o np wesela, dajmy na to. Widziałam tylko kilka kopertówek, o kobiet pow 50 r.ż. Laski naszały torebki na pasku. Kiecki bardzo minimalistyczne, uniwersalne, nowoczesne. Gładkie materiały nielejące . Wyglądały rewelacyjnie. Były też obandażowane mumie, sexi flexi w stylu żony Millera i bomki - ale to jednorazowe przypadki.
Na ostatnich trzech weselach przyjaciółek - na przestrzeni ostatnich 3 lat, naprawdę było modnie, dosyć swobodnie, nowocześnie. Bez pompy, bez cekinów, bez błysku. A były same nauczycielki
no to już wszystko jasne

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-02-07 o 13:48
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 13:58   #4065
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Nie nie Aż taaaaak sztywne bombki nie - widzę w sieciuni że je szał tera

Coś w stylu załącznika tylko nie białe, wersje z wycięciem łezką na plerach bądź na klacie, bez rękawów, z głębokim dekoltem w szpic z tyłu - szkoda ze nie mam zdjęć moich dziewczyn w pełnej krasie Chodzi o ołówkowość. Głównie ten faon pieknie leżał a detale typu rozcięcia, paski, dekolty robiły coś z niby nudnej sukienki. Niby nuda ale diabeł tkwi w szczegółach. Doborze kolorów. Do zielonej złote dodatki. Mam, jedna z przyjaciółek, cera oliwkowa, taka śniada piękność, była w tej 4 tylko intensywnie zielonej. To był wrzesień. W kwietniu założyła tą samą. Plus złota biżu. Był i takie kobalty. Ale fason elegancki. Głównie podaję przykłady rodzaj materiału i fason. Na letnich weselach było najwięcej tych ostatnich. W kakale
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukienka-zara-nowosc-38-m-olowkowa-krysztaly-biala-3255946868.jpg (26,7 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg med_4335977.jpg (70,7 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 97979473_3_644x461_sukienka-zara-czerwona-baskinka-rozm-s-ubrania.jpg (12,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg s2_158211.jpg (81,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg s2_158108.jpg (75,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg s2_158216.jpg (81,0 KB, 20 załadowań)

Czas edycji: 2014-02-07 o 14:11
Stary 2014-02-07, 13:59   #4066
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

no to już wszystko jasne
To prawda, mają dobry gust
Stary 2014-02-07, 14:15   #4067
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:

za darmo

mam dla Ciebie kieckę
http://allegro.pl/sukienka-hm-nietop...945716407.html
1.
2. a Ty myślisz, że moja jak wygląda? Patrz zał.

Cytat:

Coś w stylu załącznika
1. tak, wszyscy teraz w takich. Problemem jest tylko czy dać czółenka nude czy np. fuksjowe i fuksjowy paseczek w talii
2. czerwona zacna! EDIT: i kobaltowa. Pozostałe fasony ciut pudełkowo-bibliotekarskie. Ok, taka moda i ładnemu we wszystkim ładnie ale robienie szału wyobrażam sobie raczej w kiecce jak ta wczorajsza cekinowa. Która zresztą była przegięta w drugą stronę. No nie ma lekko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Clipboard_nwqspww.jpg (32,1 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2014-02-07 o 14:17
Stary 2014-02-07, 14:32   #4068
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
1.
genialne

No ale prawda - eteryczna uroda eteryczna oprawa. Nie ma co sie wciskać w rzeczy nietwarzowe.

Jeszcze pod kątem Neski przypomniała mi się szara, lejąca ! matowa kieca na jednej z dziewczyn, nie z mojej rodziny. Była genialna, brakło mi odwagi wtedy zapytać ( to chyab fopa?) skąd ją ma, bo chciałam zawsze taką mieć. Pewnie w sieciuni tera nei znajdę poglądowego zdjęcia, gdyż fuckstycznie królujo bombki Ale ciemno-szary mat Po prostu boski odcień. Nie widuję takichw sklepach. ( No dobra nei chodzę, ale w sieci nie widuję, nigdzie na nikim nie widuję, bo już nie moodneeeee Piękna była). Już sobie przypominam - to była era odcienia greige

Czas edycji: 2014-02-07 o 14:37
Stary 2014-02-07, 14:34   #4069
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Fajna ale podobno na śluby nie zakłada się czerni ... Tzn jak nie znajdę nic eksta to pewnie pójdę w małej czarnej a i obawaim się że figura mi nie pozwoli na tak obcisłą talię
Niby nie zakłada.........moja świadkowa była caaaała na czarno i to była siora mojego męża
Cytat:
no niby tak... ale co ja poradzę, że nie uznaję innych kolorów
dokładnie tak choć u mnie i szarości zaczynają wchodzić a w lecie nawet czerwone spodnie założę
Cytat:
I uwielbiam białą skórę
No ja niekoniecznie a wręcz przeciwnie nawet
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Pax, Pax między chrześcijany...
Miałam dość nieciekawy dzień, coś chyba wisi w powietrzu... Jakieś nerwy wszędzie... No ale już jestem spakowana i gotowa
Ale Ci fajnie baw się dobrze i rób foty!
Cytat:
budynie popsuli!
To prawda, dziś też jadłam i jakiś taki inny
Cytat:
Ale poważnie, podziwiam kobity, które lubią tego typu imprezy, lubią się odstawiać, dobierać dodatki. Dla mnie to droga przez mękę, nic mi się nie podoba, ciała nie odsłaniam więc i tak żadna sukienka się dla mnie nie nadaje, a jak jakaś wszystko zakrywa to wiadomo jak wygląda - jak dla starej nauczycielki.
Yyyy ja mam identycznie,

Cytat:

za darmo
Ja nie przyjmę nawet z dopłatą bo się właśnie dowiedziałam że ja też mam wesele macie pomysły jak się wymigać?

A ja se też narzeknę bo nie mogę kupić bluzki z kołnierzykiem, ofkors czarnej i nie grubej do pracuni poczebuję a nic nie mogę znaleźć

I drugie narzeknięcie: neska nie widziałam foty

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 14:43   #4070
Redhaired Witch
Nindżopesz

To ja jeszcze wkleję moje największe traumy sukienkowe - a jest (był?) na takie szał. Znaczy chodzi mi o ten styl, niekoniecznie konkretnie te kiecki.
Zresztą w podobny model tylko do ziemi (dół był z piór ) ubrała mnie kiedyś kobita w salonie ślubnym, bezcenne doświadczenie.
http://www.gogogu.pl/media/catalog/p.../6/8/68_46.jpg
http://img.szafa.pl/ubrania/0/008127...a-babydoll.jpg
http://www.lejdi-sklep.pl/galerie/t/...kienk_8950.jpg

Stary 2014-02-07, 15:09   #4071
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Ja nie przyjmę nawet z dopłatą bo się właśnie dowiedziałam że ja też mam wesele macie pomysły jak się wymigać?
To proste - juz w tym czasie idziesz na inne.
Stary 2014-02-07, 15:13   #4072
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Coś w stylu załącznika tylko nie białe, wersje z wycięciem łezką na plerach bądź na klacie, bez rękawów, z głębokim dekoltem w szpic z tyłu - szkoda ze nie mam zdjęć moich dziewczyn w pełnej krasie Chodzi o ołówkowość. Głównie ten faon pieknie leżał a detale typu rozcięcia, paski, dekolty robiły coś z niby nudnej sukienki. Niby nuda ale diabeł tkwi w szczegółach. Doborze kolorów. Do zielonej złote dodatki. Mam, jedna z przyjaciółek, cera oliwkowa, taka śniada piękność, była w tej 4 tylko intensywnie zielonej. To był wrzesień. W kwietniu założyła tą samą. Plus złota biżu. Był i takie kobalty. Ale fason elegancki. Głównie podaję przykłady rodzaj materiału i fason.
o toto - te ołowkowe mi się podobają, ale właśnie wszystkie są pod szyję
Cytat:
Na letnich weselach było najwięcej tych ostatnich. W kakale
przeczytałąm bez jednego ka

Cytat:
1.

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
załóżmy stowarzyszenie antyweselne w barze
Cytat:
To ja jeszcze wkleję moje największe traumy sukienkowe - a jest (był?) na takie szał. Znaczy chodzi mi o ten styl, niekoniecznie konkretnie te kiecki.
Zresztą w podobny model tylko do ziemi (dół był z piór ) ubrała mnie kiedyś kobita w salonie ślubnym, bezcenne doświadczenie.
o matko

Z tego wszystkiego, jak trafilam na akcję z opisem Modnie i Tanio, to przeczytałam Modnie i tandetnie

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-02-07 o 15:34
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 17:26   #4073
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Red, ciągle probujesz zrobic dla siebie perfumy idealne?
Widziałaś ten sklep z połproduktami?
http://zielonyklub.pl/olejki-zapachowe.html?p=12
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 17:41   #4074
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
o toto - te ołowkowe mi się podobają, ale właśnie wszystkie są pod szyję
Absolutnie nie wszystkie Akurat wybrałam takie przykłady. Są z dekoltami V. Są dla mniejszobiustnych gorsetowe. Ogólnie ołówek fajnie się prezentuje, a góry dowolne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg s2_131580.jpg (82,3 KB, 44 załadowań)

Czas edycji: 2014-02-07 o 17:42
Stary 2014-02-07, 17:59   #4075
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Z tego wszystkiego, jak trafilam na akcję z opisem Modnie i Tanio, to przeczytałam Modnie i tandetnie
I pewnie było to prawdą?

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Red, ciągle probujesz zrobic dla siebie perfumy idealne?
Widziałaś ten sklep z połproduktami?
http://zielonyklub.pl/olejki-zapachowe.html?p=12
Nie widziałam Wpadł mi w oko tylko czarny kardamon i wata cukrowa, reszta zbyt fikuśna i perfumeryjna. Ale czuję, że kardamon też byłby nie dla mnie bo określili go jako "ciepły, wyważony zapach". Jeśli chodzi o ideał to trochę się poddałam, zmieszałam pieprz z elemi i lepiej nie będzie. Kolega testował, zakręciło mu w nosie, TŻ testował i stwierdził, że kwiatowe

Cytat:
Absolutnie nie wszystkie Akurat wybrałam takie przykłady. Są z dekoltami V. Są dla mniejszobiustnych gorsetowe. Ogólnie ołówek fajnie się prezentuje, a góry dowolne
Na poważnie zapytam - czemu służy balon okołotaliowy? Często widuję na sukienkach takie sterczące wynalazki, jak dla mnie dyskwalifikują fajne kiecki. To ma ukrywać fałdki czy po prostu oszpecać noszącą?

Stary 2014-02-07, 18:02   #4076
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

I chciałabym sprzedać Muchę z Zupie (Nietoperza też) - idę czarować rzeczywistość (czyli robić zdjęcia fragmentów i wstawić na fb)

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
A
To mniej więcej jak ze zwierzakami, im barzdiej brzydki tym piekniejszy i ma się jeszcze większą niż normalnie ochotę zaopiekować takim stworkiem

Cytat:

Cytat:

ja też podziwiam takie osoby, ja jestem cała chora jak mam sobie zorganizować żubranie na jakąś okazję
Cytat:

Cytat:
omg
Cytat:
ta jest super

Widze ze sukienki cały dzień na tapecie dopsz, moze jakąś inspirację znajdę na to wesele chociaż jak mi się coś spodoba to na pewno nie będzie tego w sklepach, więc może jednak niedopsz

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 18:24   #4077
Betty83
Zakorzenienie

dawno mnie tu nie było

Cytat:

Coś w stylu załącznika tylko nie białe, wersje z wycięciem łezką na plerach bądź na klacie, bez rękawów, z głębokim dekoltem w szpic z tyłu - szkoda ze nie mam zdjęć moich dziewczyn w pełnej krasie Chodzi o ołówkowość. Głównie ten faon pieknie leżał a detale typu rozcięcia, paski, dekolty robiły coś z niby nudnej sukienki. Niby nuda ale diabeł tkwi w szczegółach. Doborze kolorów. Do zielonej złote dodatki. Mam, jedna z przyjaciółek, cera oliwkowa, taka śniada piękność, była w tej 4 tylko intensywnie zielonej. To był wrzesień. W kwietniu założyła tą samą. Plus złota biżu. Był i takie kobalty. Ale fason elegancki. Głównie podaję przykłady rodzaj materiału i fason. Na letnich weselach było najwięcej tych ostatnich. W kakale
ja przed sylwestrem upolowałam taką
w dodatku na żywo wygląda lepiej
do tego dopasowana krótka skóra żeby zakrywać plecy i piegi na ramionach
Stary 2014-02-07, 18:44   #4078
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Na poważnie zapytam - czemu służy balon okołotaliowy? Często widuję na sukienkach takie sterczące wynalazki, jak dla mnie dyskwalifikują fajne kiecki. To ma ukrywać fałdki czy po prostu oszpecać noszącą?
Ma ukrywać, ale różnie z tym bywa. Jak dobrze skrojona fałda to dodaje uroku, nie oszpeca bo coś się dzieje na sukience. Ale zdarzają się okropniaste balony, to prawda dlatego zawsze mierzę. Wszystko zależy od skrojenia

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

dawno mnie tu nie było

ja przed sylwestrem upolowałam taką
w dodatku na żywo wygląda lepiej
do tego dopasowana krótka skóra żeby zakrywać plecy i piegi na ramionach
Welcome baaaaaaaaaack Nareeeeeszcie !

Mów co się działo ?

Kieca znakomita, na tej modelce źle leży, bo ona jakaś taka zapadnięta baba, ale widze ją an Tobie.

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

W poszukiwaniu świeżych perfum, tak wzięło mnie na zimne świeżaki Chuopin urządził mi No Logo w perfumerii Podtykał pod nos blotterki, rozpoznałam tylko Light Blue i Truth, ale jestem w głębokim szoku co się było okazało mi podobać najbardziej. I chyba mieć muszę Of kors lata temu fujałam na to. Co prawda to dopiero pierwsze podejście, obcykałam zaledwie 6 zapachów. Wybrańcem okazał się być Davidoff Cool Water.
Stary 2014-02-07, 18:50   #4079
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Welcome baaaaaaaaaack Nareeeeeszcie !

Mów co się działo ?

Kieca znakomita, na tej modelce źle leży, bo ona jakaś taka zapadnięta baba, ale widze ją an Tobie.

sporo się działo, dobrego i niekoniecznie dobrego...
z pozytywów:
pozbyłam się rudej henny z włosów, jeszcze jest złoty blond, ale dążę do chłodnego, a także skróciłam metodą jednego ciachnięcia z yt
2 tygodnie temu załapałam sie na warsztaty i mega zlot w Wawie
zaliczyłam koncerty Watersa na Basenie Narodowym, Hogartha i Jelonka w Krakowie, a za miesiąc lecę na Camela do Cambridge
są widoki na Szkocję w marcu...
chuop sie zaczyna wciągać w perfumy i zaskakuje mnie upodobaniami
negatywy przemilczę, bo pomału dochodzę do jakiejś równowagi po ostatnich tygodniach.

przez sieć bym jej nie kupiła, ale jak przymierzyłam, to nie mogłam wyjść bez niej... w dodatku w outlecie było dodatkowe -30% na sukienki
Stary 2014-02-07, 19:05   #4080
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

sporo się działo, dobrego i niekoniecznie dobrego...
z pozytywów:
pozbyłam się rudej henny z włosów, jeszcze jest złoty blond, ale dążę do chłodnego, a także skróciłam metodą jednego ciachnięcia z yt
2 tygodnie temu załapałam sie na warsztaty i mega zlot w Wawie
zaliczyłam koncerty Watersa na Basenie Narodowym, Hogartha i Jelonka w Krakowie, a za miesiąc lecę na Camela do Cambridge
są widoki na Szkocję w marcu...
chuop sie zaczyna wciągać w perfumy i zaskakuje mnie upodobaniami
negatywy przemilczę, bo pomału dochodzę do jakiejś równowagi po ostatnich tygodniach.

przez sieć bym jej nie kupiła, ale jak przymierzyłam, to nie mogłam wyjść bez niej... w dodatku w outlecie było dodatkowe -30% na sukienki
za pozytywy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości