|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Dziewczyny czy w ciazy biegunki sa normalne,? Do tego boli mnie tak strasznie brzuch ze powietrza nie moge zlapac. Co jest?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2432 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ból sie utrzymuje przez cały czas silny???
|
|
#2433 |
|
Wtajemniczenie
|
Takie skurcze mnie łapią jakby mi ktoś żołądek sciskal. Chyba czym sie zatrulam. O mamoooo
No właśnie ja tez ciagle zatwardzonko a tu hyyyyy .... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najdroższe klejnoty jakie noszę na szyi to ramiona mojego dziecka Śpij mój kochany Aniołku Edytowane przez papryczka160 Czas edycji: 2014-02-06 o 20:48 |
|
|
|
#2434 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieję,że przejdzie...nawet nie wiem czy można coś brac na takie biegunki...może w aptece coś Ci dadzą na to... ach te nasze ciąże ciagle coś
|
|
#2435 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do wózka to też o tym czytałam i spacerówka w porównaniu do gondoli wydaje mi się taka licha ale dwuletni właściciel wózka siedział dziś w niej i wcale nie było mu ciasno Cytat:
![]() Cytat:
Naprawdę Ci się podoba? Początkowo nie byłam przekonana do tego brązu ale na żywo wydał mi się idealny dla chłopaka brudaska a gondola z dodatkiem kremu mnie urzekła Cieszę się że jesteś zadowolona z opieki Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
Zaglądnę do was później, ale tak na szybko teraz - Kacperek
Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2014-02-06 o 21:20 |
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
O jacie Nasz kochany dzielny mężczyzna
|
|
|
|
#2438 |
|
Zadomowienie
|
Małgoś-Przesłodki synuś
|
#2439 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale masz skurcze, czy Cię brzuch boli? Jeżeli będzie Ci się to utrzymywało i dojdą wymioty to radze na IP. Wiesz nie chcę Cię straszyć, ale ja miałam właśnie taką sytuację w 33tc. Na IP to dostałam opierdziel, że od razu powinnam przyjechać, a nie czekać. ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Pradip wózeczek też mi sie podoba |
||
|
|
|
#2440 |
|
Wtajemniczenie
|
No może to nie skurcze ale taki ból nachodzi i odchodzi jakgdyby ktos mi żołądek skrecal. Dzwonie do Tz bo jest w pracy ale nie odbiera. Ale chyba juz trochę lepiej. Zobaczymy.
Mam konfiture jagodowa ide troche zjeść moze pomoże Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najdroższe klejnoty jakie noszę na szyi to ramiona mojego dziecka Śpij mój kochany Aniołku Edytowane przez papryczka160 Czas edycji: 2014-02-06 o 21:46 |
|
|
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj słodziaku
Cieszę się Cytat:
|
|
|
|
|
#2442 |
|
Zadomowienie
|
Pradip- z tego co kojarzę to ten wózek ma Justii i Ewelika chyba
ehhh może i ja dołączę do klubu Jedo musimy z mężem się wybrac popatrzec na wózki do tej hurtowni z gadzetami dla Dzidzi ...bo chyba na razie ja je przeglądam...Zapisałaś się na te warsztaty bezpieczny maluch???bo ja dzisiaj nas zapisalam
|
#2443 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale słodziak Piękny jest
|
#2444 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w piątek
![]() Cytat:
![]() Jaki kochany słodziak Cytat:
![]() Cytat:
no to jeszcze sobie możesz pozwolić na słodycze ![]() Wózek jest śliczny |
|||
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
Malgos - cudowny ten Wasz kurczaczek
|
|
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Jestem już po wizycie, ale szybciej wyszłam niż weszłam. żeby nie było byłam u tego gostak pierwszy( i na pewno ostatni ). Jestem w szoku po tej wizycie... wyglądała tak: Wchodzę mówię, że mam dziwny wyciek z piersi, że jakiś czas temu badałam hormony w tym prolaktynę, która była w normie,ale chciałabym jeszcze ją zrobić z obciążeniem i chcę receptę na tą tabletkę żeby mogła zrobić to badanie. A on do mnie, a kto pani karze to zrobić ? dr Google? , mówię, nie wyciek z piersi , bo prolaktyna za to odpowiada. No i z wielkim oburzeniem, że do niczego to badanie nie jest mi potrzebne,a wyciekiem nie ma się co martwić Druga sprawa pokazałam mu badanie nasienia męża,a on do mnie, a po co je robiliśmy? Też kazał zrobić dr google? To mu mówię( już w☠☠☠☠iona), że przecież staramy sie z mężem o dziecko już kupę czasu to i zbadać męża należało. No po jakim czasie abstynencji było wykonane, to mówię 4 dni. A on ile????? ŻE musi być 10 dni . Wyszłam, bo nie było sensu dalej z nim rozmawiać. No nic takiego imbecyla to jeszcze nie spotkałam.
Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2014-02-07 o 12:34 |
|
|
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no co za facet
|
|
|
|
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już mam dosyć do kogo bym nie poszła to wszyscy zbywają mnie byle czym, badań też żadnych mam nie robić bo po co ? Tracę wiarę w lekarzy. Justii może dasz mi namiar na PW na tego swojego? Nie wiem sama może od razu buchnę do tej kliniki niepłodności, ale nie wiem czy to nie za wcześnie jeszcze ? Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2014-02-07 o 12:37 |
|
|
|
|
#2449 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
Fionka- to Ci się doktorek trafił cwaniaczek...ach jak to ciężko trafic teraz na dobrego lekarza...który interesuje się pacjentem...przykro mi, że tak Cie potraktował świnia jedna a z wyciekiem z piersi to nie jest normalne...ja jak swojemu powiedziałam, że miałam wycieki po swoich # (chociaz myślałam, że tak moze byc)to powiedział, że to za wczesne ciaże były na laktacje i sam zlecił badania.... aż mi się ciśnienie podniosło...może spróbuj faktycznie do Justii tego lekarza pójśc...---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Kupiłam sobie farbę do włosów i zamierzac się odmalowac bo wyglądam już strasznie
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Małgoś, śliczny ten Wasz synek Pradip, bardzo ładny wózek Co do remontów, to ja mam je ciągle Cytat:
. Już ja bym mu wiązankę puściła
|
|
#2451 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapisałam się nawet w 2 miejsca bo nie mogę się zdecydować gdzie mi lepiej dojechać Kiedy jest u Was?Na jaki kolor się farbujesz? Cytat:
A Ty przeglądałaś już wózki? Cytat:
ja to bym się go zapytała wychodząc kto jemu karze siedzieć w gabinecie bo na pewno nie dobre serce i powołanie Cytat:
ale mam nadzieje że dobrze bo kopie mocno A jak Wasza kuchnia poprawili ją? Papryczko jak się czujesz? Edytowane przez Pradip Czas edycji: 2014-02-07 o 16:32 |
||||
|
|
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dalej ma dziurę w ścianie i dalej nie mam kafelków . Jak to mówią: szewc w dziurawych butach chodzi
|
|
#2453 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co u Ciebie byłaś na monitoringu, pęcherzyki rosną? ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Justii jak tam pokarm? Malutki grzeczny
|
|||
|
|
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 Monitoring w tym cyklu mam jutro. Na nic nie liczę, bo przeziębiona jestem
Edytowane przez wiecznie_pod_wiatr Czas edycji: 2014-02-07 o 17:06 |
|
|
|
|
#2455 |
|
Zadomowienie
|
Pradip- u nas są 7 kwietnia
już poinformowałam męża, że idzie ze mną a na włosy kolor mokka ale odrosty wyszły mi rudawe musimy jechac na zakupy spożywcze bo jutro gości mamy a tak mi się nie chce...o losie...
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam mętlik w głowie do kogo iść no nic na kogoś muszę się zdecydować. Myślę nad tym co chodziła Justii, a tym co mi ciąże prowadził , ale on nie ma USG, co mnie troszkę zniechęca ![]() Nie ma co się nastawiać, że od razu źle. Daj Nam znać jak po wizycie . Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2014-02-07 o 17:50 |
|
|
|
|
#2457 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
znów goście? ale fajnie
|
||||
|
|
|
#2458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie ma co teraz muszę się zdecydować na jednego i koniec. Po dzisiejszej wizycie też wolę zapłacić i się nie denerwować. ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja wczoraj zostawiłam Tż z Marcelkiem i pojechałam pozałatwiać sprawy , jak Ja dawno nie jeździłam samochodem jak dobrze, że wracam już do normalności co miałam akcje w sklepie, oczy zrobiłam jak żaba jaja ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- My wczoraj od 17 do 22 mieliśmy gości, jedni wychodzili drudzy wchodzili, byłam ledwo żywa, a Marcel dostał tyle ubranek, że już nie mieści się w 2 szufladach, półkach i muszę teraz zrobić porządek w Tż części bo u mnie też jakoś ciuchów przybyło ![]() No i w końcu zmieściłam się w swoje kurtki zimowe ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Malgos - jak Kacperek??, a Ty jak się czujesz?? Mocne przytulasy dla Was Izetka - hormony zaszalały przy malowaniu? Gość się dopóki nie ma brzdąca bo później gościna będzie Waszą zmorą - przynajmniej u Nas tak jest, jak słyszę goście to dostaję piany w buzi .
|
||
|
|
|
#2460 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A i Podrywacz ci sie trafił dobrze jak oni czasem są zazdrosni ![]() A ja dzisiaj czuje sie lepiej, coś mi zaszkodzilo. Brzuch tylko trochę boli ale to od pracy. Ide na L4 postanowilam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najdroższe klejnoty jakie noszę na szyi to ramiona mojego dziecka Śpij mój kochany Aniołku Edytowane przez papryczka160 Czas edycji: 2014-02-07 o 21:34 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

ciagle coś
to czekamy na wieści z usg

, mówię, nie wyciek z piersi