Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'13,cz.V - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części:
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 0 0%
Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku 0 0%
Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki 14 37,84%
Na czworaka zaraz stanę i zachwycę moją mamę 1 2,70%
Czy deserek, czy obiadek, oby nie był ze mnie niejadek 0 0%
Wcinam obiad, deser, mleko, do pół roczku niedaleko 11 29,73%
Skonczyły się już kolki, wszak wyrastam z mej gondolki 2 5,41%
Żółwik, słonik, hipopotam, ja dzidziusia swego kocham 4 10,81%
Normy obrotów, siadania i mowy nie moga wyjść mamusiom z głowy 1 2,70%
Mamo w rękę weź łyżeczkę i sprawdź czy mój płacz, to przez ząbeczek 0 0%
Powoli się rozkręcam, z brzuszka na plecy się już przekręcam 4 10,81%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-08, 18:43   #3721
nephelim89
Rozeznanie

Dot.: Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'1

Hej,
Nie miałam ostatnio na Was czasu bo trochę mi się wszystko posypało i musiałam to ogarnąć.
Dzięki Wam kupiłam aspirator do noska podłączony do odkurzacza- genialny wynalazek! I pomyśleć że do tej pory walczyłam zwykłą gruszką i dla młodego to była masakra....
Kula Vtecha też robi u nas ostatnio furorę
Wikuś zrobił się bardzo mobilny i odkąd nauczył się przekrecac na brzuszek to tylko tak teraz spędza czas.
Gratulacje dla maluszków kończących dziś kolejne miesiące i dla Kornelka za ząbka- jestem zaskoczona

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
nephelim89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 19:00   #3722
Agnieszka257
Raczkowanie

Dot.: Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'1

Ja dziś spędzam sama wieczór.Mateusz wykąpany,śpi już a ja sobie oglądne american horror story chociaż 3sezon trochę nudnawy jest.pierwsze 2sezony były fajne
Agnieszka257 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 19:09   #3723
Aaamelkaa
Zakorzenienie

hej
udało mi sie wejsc do was
jestesmy po urodzinkach,w sumie bylismy tam 2 h , i tak dlugo
bo zaprosili 13 dorosłych osob i 6 dzieci
niektorzy nawet nie mieli gdzie siedziec
Michas grzeczniutki byl
ale nie chcielismy zeby za dlugo przebywal w taki mlynie
Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
ciagle tylko te paluchy mamle i mamle

zaraz pocytuje
słodko
Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Ale tu dzis ciszaaaa.. wiedzialam ze bede miala nudny weekend. TZ w robocie, pierworodny spi a ja glupieje
ja swojego wyslalam na gale boksu w piasecznie ,niech dobrze rozpocznie urlop ojcowski bo pozniej to czeka go tylko opieka nam Michasiem a ja sobie odetchnę
Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Przyszła dzisiaj kula Vtech i oball!Fajne te zabawki,aż sama chętnie się pobawię nimi heheDobrze,że sie do Was przyłączyłam,bo gdyby nie forum,to nie wiedziałabym o takich fajnych zabawkach
Cytat:
Napisane przez Agnieszka257 Pokaż wiadomość
Ja też kupiłam oballa i narazie takie sobie zainteresowanie.Właśnie ćwiczy przekręty i jak musi się namęczyć i Mateusz strasznie odbija się nogami na macie i po chwili już jest poza matą,niewiem czy pozwalać mu na to.pozdrawiam
ile placilyscie za kulę?
u mnie w sklepie widziałam za 45 zl
Motyl pamietasz ile w biedronce kosztowala i iedy mniej wiecej ją kupowalas?

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 19:22   #3724
Agnieszka257
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
hej
Michas grzeczniutki byl

słodko

ja swojego wyslalam na gale boksu w piasecznie ,niech dobrze rozpocznie urlop ojcowski bo pozniej to czeka go tylko opieka nam Michasiem a ja sobie odetchnę

ile placilyscie za kulę?

koło 30zł
Stary 2014-02-08, 19:27   #3725
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
hej
Michas grzeczniutki byl

słodko

ile placilyscie za kulę?
Kupowałam na Amazonie,więc pewnie nic Ci nie da cena, którą podam,płaciłam 10 funtów

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-02-08, 19:43   #3726
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Uwielbiam radość mojego dziecka gdy TŻ wraca z pracy
Jaaaaaa na pewno cudowny widok!

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
za 13 dni mamy 4 rocznice slubu. co za masakra, nie ogarniam tego jak ten czas szybko leci 4 rocznica slubu, roczek Amelki, 4 urodziny Blanki... niech ktos przystopuje ten pedzacy czas

a no rzeczywiście leci nieubłaganie.. Szkoda eh.
Doczytalam już ze tz nie romantyczny itd ale może Ty cos wymyśl jednak chociaż wspólny wieczór jedzonko winko nie wiadomo ile takich chwil przed nami
;/ jakiś mam nostalgiczny nastrój

Cytat:
Wiecie co mam zapłon ale zamieszczam opis moich dwóch kreseczek które właśnie sobie śpi
Dnia (dopisze na końcu muszę sprawdzić w kalendarzu ) jechaliśmy na zakupy do Doncaster a ja dziwnie się czułam bo już 3 dni spóźniał mi się okres a miałam zawsze bardzo regularny. Z zakupów wracaliśmy już z testami w torbie pamiętam że z tego wszystkiego zostawiłam czapkę w autobusie bo ciągle o tym myślałam. W domu pierwsze co to poszłam zrobić test. Zostawiłam go w łazience i mówię do TŻta że idę spać uznał że jestem nienormalna i kazał iść po ten test bo był ciekawy. No i poszłam a tam wynik pozytywny, bardzo wyraźny. Zaczęłam się panicznie śmiać a potem płakać bo się bałam że będziemy musieli wracać do Polski i ogólnie milion zmartwień. TŻ zaczął mnie przytulać i powtarzać że będziemy mieć dziecko. Później do końca dnia leżałam i trzymałam się za brzuch i się śmiałam później że chyba jednak moja dieta nie ma sensu bo teraz to już będę tylko tyć. Długo nikomu nie mówiłam o ciąży, moja mama chyba dowiedziała się tydzień przed usg czyli jakoś początek marca a siostrze się wcale nie przyznałam tylko dowiedziała się od mamy.

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

16 stycznia

to parę dni przede mną U nas było podobnie, to tz ciągle mówił do mnie ze będzie dziecko ze jestem w ciąży a mi z ust nie mogły wyjść te dwa słowa przez długi czas. Paradoks co a i on powiedział swojej mamie i moim rodzicom

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
a tak wogole to są tu jakies dziewczyny z podkarpacia?
Jaaaaaa

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
na spacer gdzieś na miasto , z wózkiem

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

no nie do piaskownicy wiadomo że nie

ale np. na spacer na rynek, zjeść coś albo napić się na ogródkach

Bo ja osobiście chyba miałabym opory, choć wiem, że nie powinnam ich mieć
Mi się wydaje ze wypada tylko ze różnie mogą wyglądać takie ubiory. Tak z gustem no to jak najbardziej tak

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
Ja na szczęście nie muszę prostować bo prostszych się już chyba nie da mieć

o wes mam to samo :banghead: proste jak druty :/

Cytat:
zabilabym sie na pierwszym lepszym krzywym chodniku no a jak bym sie nie zabila, miala bym problem z powrotem bo nogi to by mi chyba odpadly tak sie od szpilek odzwyczailam a miniowy bym nie ubrala bo mam za duza dupe, wiec nie ma o czym myslec

jak kobieta szczupla, ladna i powabna to czemu nie? z tym ze takie stroje rezwerwowala bym bardziej na imprezke

Ja tam w ciąży nawet chodziłam w spodniczkach wiec nie widzę przeszkód aby chodzić w nich po tylko nie w takich eleganckich a takich codziennych

Cytat:
Napisane przez monie27 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie, podczytuje juz od kilku dni i udalo mi sie w koncu przeczytac caly watek szkoda ze tak pozno was odkrylam ale pozwolicie ze sie przylacze moj najwiekszy skarb urodzil sie 3 wrzesnia Izabela 59cm i 3800g sn. Jutro postaram sie napisac wiecej) witam serdecznie wszystkie mamusie

Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2
Witaj
Stary 2014-02-08, 19:46   #3727
rusałka_1
Zakorzenienie

weekendowa cisza

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
Dzisiaj jedziemy na sesję małej aż nie mogę się doczekać jak wyjdą zdjęcia
o to czekamy n efekty
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
i jak zwykle ubrałam jej piękne,białe ażurowe body,takie eleganckie od mojej koleżanki (pożyczone).wczoraj robiła kuku to pomyślałam,że bezpiecznie...taaaa kupa taka,że oczywiście wylazła.i ja się pytam gdzie tu logika,czemu zawsze narobi w jasne ciuchy od tej koleżanki?
haha najwidoczniej Tusi nie za bardzo podobają się te ubranka
Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
A cóż wiek ma do rzeczy?
Mój ma 32, więc podobnie.

Wykupili mi w lidlu wszystkie piżamy z myszką miki. Została tylko hello kitty. Buu.

Aaa... Misio pierwszy raz śmignal z pleców na brzuch

Sent from my HTC Desire X using Wizaz Forum mobile app

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Wasze dzieci też tak się rwą do elektroniki? Komórki, komputery, szmery, bajery??
Miłosz właśnie kombinuje jak włączyć sobie muzykę z karuzelki....

Aa..No i udało mu się

Mąż mówił, że rano wyłączył,a potem wyłączył sobie szum lasu. Teraz pyknal "ode do radości"

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Ooo, już przełączył na inna nutę

brawo dla Miłka

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mój do 24:00 w pracy także ja będę z przerwą na kąpiel Mikiego

przyjaciółka mi wysłała super ale cena kurde
http://www.mosquito-sklep.pl/pl/kids...heart-boy.html
jak urocza

Cytat:
Napisane przez nephelim89 Pokaż wiadomość
Hej,
Nie miałam ostatnio na Was czasu bo trochę mi się wszystko posypało i musiałam to ogarnąć.
Dzięki Wam kupiłam aspirator do noska podłączony do odkurzacza- genialny wynalazek! I pomyśleć że do tej pory walczyłam zwykłą gruszką i dla młodego to była masakra....
Wikuś zrobił się bardzo mobilny i odkąd nauczył się przekrecac na brzuszek to tylko tak teraz spędza czas.
Gratulacje dla maluszków kończących dziś kolejne miesiące i dla Kornelka za ząbka- jestem zaskoczona

,mam nadzieję że już wszytsko w porządku?

Cytat:
Ja dziś spędzam sama wieczór.Mateusz wykąpany,śpi już a ja sobie oglądne american horror story chociaż 3sezon trochę nudnawy jest.pierwsze 2sezony były fajne

też ogląam i podzeilam twoje zdanie ze ostatni sezon najsłabszy.

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 19:52   #3728
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość

a no rzeczywiście leci nieubłaganie.. Szkoda eh.
Doczytalam już ze tz nie romantyczny itd ale może Ty cos wymyśl jednak chociaż wspólny wieczór jedzonko winko nie wiadomo ile takich chwil przed nami
;/ jakiś mam nostalgiczny nastrój

Ja tam w ciąży nawet chodziłam w spodniczkach wiec nie widzę przeszkód aby chodzić w nich po tylko nie w takich eleganckich a takich codziennych

Witaj
nie no winko napewno jakies bedzie, jedzonko sie zamowi, bo szkoda przy garach siedziec, ale nic specjalnego nie mam w planie.

a co do spodniczek, to ty jestes szczupla, ladna i powabna dlatego dobrze ci w spodnicach
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 19:54   #3729
rusałka_1
Zakorzenienie

larysko a jak tam u Ciebie?

Mąż miał położyć małego do snu, ale z sypialni dobiegają mnie jedynie odgłosy płaczu

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 19:55   #3730
kaska87
Zakorzenienie

Larysko kurcze nie pojmuję i tak myślałam- czy myślisz, że było by inaczej gdybyście mieli synka? wiem, że to głupie, ale cieszył się, że córka? chociaż z drugiej strony nie był na żadnym usg ehh
serio nie znam takiego przypadku wiesz już kiedyś się wyprowadzasz?

no w sumie mój TZ nie brał pod uwagę innej opcji jak syn, ale jak pytałam to z córki by się tak samo cieszył i kochał

matko kuzyn TZ przywiózł z niemiec kartofel salat

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2014-02-08 o 19:57
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 20:02   #3731
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
no to szmatkę mu i niech ściera

zawsze dostaje szmatke tylko on zawsze mnie pogania

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

widac fotke czy nie

Edytowane przez ewacia85
Czas edycji: 2014-02-08 o 20:04
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 20:07   #3732
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
a czy wasze dzieci smyraja sie po uszkach podczas karmienia? jak Amelka je to reka automatycznie wedruje ku uszku i sie po nim mizia
Marcin nie, ale Anka przy zasypianiu trzyma za uszy
Cytat:
Napisane przez monie27 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry wszystkim
Napisze jak to było u nas. O maleństwo staraliśmy się bardzo długo i bezskutecznie w pażdzierniku 2011 poronilam i od tej pory to juz istny koszmar wszędzie na około dzieciaczki a u nas nic. strasznie przezywalam kazdy @ to był płacz- a mialam jak w zegarku :/. Bardzo dobrze zrobilo mi pójście do pracy, bo przestałam już tak obsesyjnie myśleć i ciut po Bozym Narodzeniu a jeszcze przed Sylwestrem nie mam @ , od razu test i dwie kreski radość ogromna pomieszana z lękiem i obawami aby było dobrze. Na szczęście ciążę zniosłam książkowa czułam się idealnie ( nie miałam nawet mdlosci). Momentami miałam ochotę tylko udusić mojego tża bo był wprost nadopiekuńczy Termin miałam na koniec sierpnia a Izabelka pojawiła się 3 września 2013 a wraz z nia milość nie do opisania...
hej

a u nas dziś niemcy....
wczoraj super, wyskoczyliśmy na mini kolacje z dzieciakami.
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 20:13   #3733
ewacia85
Wtajemniczenie

może teraz się uda ...sławetne jasełka i tż z malowaną brodą

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

mój król adrian
i

jezusek

więcej jutro w k.
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 20:15   #3734
kaska87
Zakorzenienie

Ewa super!
najpiękniejszy Jezusek jakiego widziałam
nasza foto wstawiła nową sesję dzieciową- znowu Hania (aż musiałam skomentować- a ona zlajkowała ) że co druga się tak nazywać będzie w piaskownicy a też mi się to imię podoba

i gadałam wczoraj z żoną kuzyna P.- mają dwóch synów i mówi, że by chciała trzecie, ale nie ma szczęścia do dziewczynek chyba a ja się śmieję, że w rodzinie P. jest klątwa sisiorów ale jaja będą jak młodsza sis będzie miała córkę, bo ona chce chłopców jak już

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2014-02-08 o 20:16
Stary 2014-02-08, 20:18   #3735
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Młody chyba uspiony, choć jeszcze się trochę kręci, starszy jeszcze gania, bo mu się usnęło o 17 jak siedział na fotelu i spał tak dwie godziny w dziwacznej pozycji, ale jak kiedyś chcieliśmy go przenieść na łóżko to nam dopiero zrobił jesień średniowiecza W każdym razie jest wyspany, ale babcia się zaoferowała, że z nim siedzieć będzie, więc ja chyba się zaraz położę. Mąż już wrócił do domu, a raczej wybył z kolegami na kręgle
No i lękam się nocy, bo od kilku Miłek budzi się przynajmniej raz z okropnym płaczem i ja nie mogę go uspokoić Mąż jak go weźmie na ręce to po paru chwilach jest cisza i mu usypia.

Cytat:
kurcze super jak tak wcześnie Ci zasypia, masz cały wieczor wolny

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość

zawsze dostaje szmatke tylko on zawsze mnie pogania

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

widac fotke czy nie
widać, ale jest trochę mała i niewiele mogę zobaczyć

o są już duże zdjęcia
urodzeni aktorzy cudny jezusek i król nie gorszy

Mel B 14/14 +

Edytowane przez kasiuni_a
Czas edycji: 2014-02-08 o 20:22
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 20:19   #3736
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

mój król adrian
i

jezusek

więcej jutro w k.
Świetne!

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 20:22   #3737
Natala84
Zakorzenienie

kryzys jakiś dziś mam
moja firma ma dziś bal noworoczny, myślałam że pójdę, ale:
1. moje dziecko ostatnio budzi się w bardzo nieprzewidywalny sposób i z jednej nocnej pobudki zrobiły się 3-4
2. kategorycznie odmawia spożywania posiłków, macha łapkami, broni się, ucieka głową
3. uspokoić i uśpić ostatnio mogę tylko ja i to właściwie tylko piersią
4. właściwie ciągle buczy, marudzi, skrzeczy, piszczy. uspakaja się jedynie na spacerze, na rękach no i przy piersi
i jak żyć się pytam

Kaska, a Miki na pewno dobrze chywta pierś, nie za płytko przypadkiem? nie zaczął Ci ostatnio więcej mm wypijac?

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 20:24   #3738
ja-ika
Zakorzenienie

Ewacia śliczne zdjęcia
Dałam Emilce czopek paracetamol. Męczy się przez te dziąsełka

Stary 2014-02-08, 20:24   #3739
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Ewacia super fotki

07-04-2015 Kamiś

Stary 2014-02-08, 20:26   #3740
kaska87
Zakorzenienie

Natala, dobrze chwyta, ale chyba już wiem o jest przyczyną chyba mu idą ząbki bo jak mu trę dziąsełka to coś tam chyba jest na rzeczy, a jak wkładam palce i mu smaruję to tak się na palcu wyżywa, że szok

a! i moje dziecko też od 2 nocy sobie przypomina o cycu ok 5:00.... tylko nie wiem czy to nie jest spowodowane tym, że jak TZ ma nockę to tv nie wyłączam i to go wybudza

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2014-02-08 o 20:28
Stary 2014-02-08, 20:26   #3741
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Michaś śpi ,mąż na gali boksu a ja przed tv oglądam seks w wielkim mieście II
jak mi tak dobrze

ciekawe tylko ile Mały pośpi

07-04-2015 Kamiś

Stary 2014-02-08, 20:29   #3742
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Michaś śpi ,mąż na gali boksu a ja przed tv oglądam seks w wielkim mieście II
jak mi tak dobrze

ciekawe tylko ile Mały pośpi
ja też oglądam uwielbiam!
mój mały śpi od 19:15

i mam problem mam straszną zgagę, nie taką mocną jak w ciąży, ale jednak ehh, idę w piątek z młodym na szczepienie to zapytam lekarki, ale nie chcę żeby mi rurę w gardło wsadzali

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2014-02-08 o 20:30
Stary 2014-02-08, 20:33   #3743
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Dobry wieczór
Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Witam się!
Masakra! Cały dzień sprzątałam i gotowałam Jutro przychodzą znajomi Może się trochę rozerwę

oj, tak
dziś nie było popołudniowej drzemki, ni w ząb nie dał się Julian ukołysać, więc była przyspieszona kąpiel, a potem koncert jakiego daaawno nie było

też staram się, ale dziecka do spania nie zmuszę, a mój nie zawsze ma chęć spać przed kąpielą

bllleeee

ja też piję dużo wody i moim zdaniem to sprawia, że mleka jest więcej

Mój Julian w ogóle się nie porusza

Ja też
Stópki mojego syna nazywam Bułeczkami

minionej nocy testowaliśmy spanie we trójkę (TŻ wrócił do sypialni ) nie udało się żadne z nas się nie wyspało TŻ znów śpi w innym pokoju

hej!

krajanka! niemal
A ja na stópki swojego synka mówię pytonki .
A co do spania po południu. Mój też ostatnio za chiny pańskie nie chce. Specjalnie pojechaliśmy na popołudniowy spacer a on ani myślał spać. Zasnął przed samym wejściem do domu i spał może trzy minuty i zaś wieczorem sajgon

Cytat:
jeszcze nie sprawdzalam, najpierw chce znalezc mieszkanie. mamy jeszcze goscia ktory sie kredytami zajmuje, ale to znajomy wiec moze az tak nie skroi hehe no kurcze kompletnie nie mam jak po bankach biegac i samej szukac

hehe co do wloskow, Blanka sie tak miziala po wlosach, a jak pare razy zlapala to maskara, tak ciagnela ze az wyla a puscic nie chciala a miala je dosyc dlugie.

kolezanka z poprzedniego mamusiowego watku ma corke ktora ssie kciuka do teraz, a ma 3,5 roku. naprawde ciezko jest dziecko oduczyc , tym bardziej jak wszelkie sposoby zawodza :/

mieszkania obok tesciow nie zazdroszcze
Córeczka mojej starszej sis ma 5 lat i dalej ssie. Nic nie pomaga

Gratulacje z okazji miesięxznic dla maluszków.

Tassia widzę że ostro... Ale jak widać z chłopami czasem nie da się inaczej

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 20:34   #3744
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Nudzi mi się... zaczęłam nadrabiać poprzedni wątek, bo miałam 30 stron zaległości

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 20:35   #3745
Agnieszka257
Raczkowanie

Cytat:

mój król adrian
i

jezusek

więcej jutro w k.

śliczne zdjęcia
Stary 2014-02-08, 20:36   #3746
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Ewacia przepiękne fotki a mały Jezusek cudowny

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 20:52   #3747
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja też oglądam uwielbiam!
mój mały śpi od 19:15

i mam problem mam straszną zgagę, nie taką mocną jak w ciąży, ale jednak ehh, idę w piątek z młodym na szczepienie to zapytam lekarki, ale nie chcę żeby mi rurę w gardło wsadzali
ja juz karmie

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

MsLullaby odnośnie odbijania to stosuje ta samą metodę którą opisała Ci Tassia i również bardzo sobie chwale
a nauczyłam się z filmiku Zawistowskiego,ale teraz nie mogę znaleźć

Motyl jak dobrze ze nic Wam się nie stało

07-04-2015 Kamiś

Edytowane przez Aaamelkaa
Czas edycji: 2014-02-08 o 20:55
Stary 2014-02-08, 20:55   #3748
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
ja juz karmie

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

MsLullaby odnośnie odbijania to stosuje ta samą metodę którą opisała Ci Tassia i również bardzo sobie chwale
a nauczyłam się z filmiku Zawistowskiego,ale teraz nie mogę znaleźć

Motyl jak dobrze ze nic Wam się nie stało
Już spróbowałam i jest ok
U mnie super wieczór. Bartek się drze, mnie boli głowa i TŻ się do mnie nie odzywa

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 20:57   #3749
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze nie sprawdzalam, najpierw chce znalezc mieszkanie. mamy jeszcze goscia ktory sie kredytami zajmuje, ale to znajomy wiec moze az tak nie skroi hehe no kurcze kompletnie nie mam jak po bankach biegac i samej szukac

hehe co do wloskow, Blanka sie tak miziala po wlosach, a jak pare razy zlapala to maskara, tak ciagnela ze az wyla a puscic nie chciala a miala je dosyc dlugie.

kolezanka z poprzedniego mamusiowego watku ma corke ktora ssie kciuka do teraz, a ma 3,5 roku. naprawde ciezko jest dziecko oduczyc , tym bardziej jak wszelkie sposoby zawodza :/

mieszkania obok tesciow nie zazdroszcze
jakbym wtedy wiedziała to co teraz nie spodziewałam się że w rzeczywistości mieszkanie obok może być tak straszne :P

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 20:58   #3750
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nephelim89 Pokaż wiadomość
Hej,

Też jestem z niego super zadowolona

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
kryzys jakiś dziś mam
moja firma ma dziś bal noworoczny, myślałam że pójdę, ale:
1. moje dziecko ostatnio budzi się w bardzo nieprzewidywalny sposób i z jednej nocnej pobudki zrobiły się 3-4
2. kategorycznie odmawia spożywania posiłków, macha łapkami, broni się, ucieka głową
3. uspokoić i uśpić ostatnio mogę tylko ja i to właściwie tylko piersią
4. właściwie ciągle buczy, marudzi, skrzeczy, piszczy. uspakaja się jedynie na spacerze, na rękach no i przy piersi
i jak żyć się pytam

Kaska, a Miki na pewno dobrze chywta pierś, nie za płytko przypadkiem? nie zaczął Ci ostatnio więcej mm wypijac?

My dziś zostawiliśmy dzieci z teściami. Na szczęście Miłek wypił mleko z butli. No i da się uspać każdemu.
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości