|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Hej
My juz po imprezie roczkowej. Bylo bardzo milo, Mloda biegala, TZ gotowal, goscie zadowoleni, ja zreszta tez. Mala dostala fajne prezenty, glownie ciuchy i ksiazki (hmmm... zupelnie jak ja na swoje urodziny ). Zmeczona jednak jestem troche, bo to jednak dlugi dzien dla nas byl, wiec tylko na szybko przeczytalam, co u Was. Z tego, co pamietam: - Black - smakowity torcik ![]() - Marsi - kciuki za mame! - Silver - fajnie, ze juz po remoncie i trzymam kciuki, by z Twoja praca cos sie wyjasnilo - Hope - beznajdziejna sytuacja A bezprawne przywlaszczenie Michaszkow ciemna noca to juz w ogole dol - niby drobna rzecz, ale bywa ze to jest ta kropla przpelniajaca czare. Innymi slowy - ch**owo. - Illusion - alez Mlody biega!!!! Ide spac. Mycha zasnela na noc o 18:00, wiec spodziewam sie pobudki raczej wczesniej niz pozniej ![]() Dobrej nocy! |
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluję udanej imprezki |
|
|
|
|
#2763 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
na moje szczęście za dużo nie naprodukowałyście przez weekend, to mam szansę nadrobić; u nas od dzisiaj katar i już dwa razy się budził, także noc nie zapowiada się ciekawie wczoraj przyjechał mój brat z Lolkiem i próbowaliśmy zrobić maluchom jakieś wspólne zdjęcie w ogrodzie jak sobie chodzą, ale ledwie kilka się udało, bo jak jeden szedł w prawo, to drugi w lewo i tak na zmianę ![]() no i piekłam wczoraj babeczki cytrynowe i normalnie w szoku jestem, bo mi wyszły i były mniaaaaaaaam więc motywację miałam niezłąCytat:
a jak się przewróci to wstanie sam w tych grubych ciuchach?jak ostatnio Filip próbował psa gonić, to tak wyrżnął, że w zębach miał ziemię i trawę ale tylko wypluł i dawaj dalejCytat:
![]() świetny, widać, że sama zamawiałaś ![]() Cytat:
![]() właśnie dzisiaj szkoliłam Filipa w tym temacie ![]() Cytat:
|
|
#2764 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oj pojadło by się parmezanu i prosciutto ja ostatnio odkryłam gospodarstwo które robi sery i robią wlaśnie coś na wzór parmezanu, jeju szokens takie pyszne jednak polak potrafi Cytat:
moze dlatego takie tarcia? jak w scenach Vicki Cristina Barcelona |
|||
|
|
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dziecię 5 minut temu poszło spać!
nie wiem co to się jej porobiło, ale humorek miała szampański.. ![]() Sprostowanie co do butków dla dzieci z promocji - to nie było ccc tylko deichmann - pomyliło mi się, źle zrozumiałam mamę. Obie ze 119zł przecenione, fajne Zaraz Was będę nadrabiać, tylko pospamuję paroma fotami spacerowymi, dziś pierwszy raz tuptała w parku i na placu zabaw, trochę sama, trochę za rączkę z Tż (baliśmy się bo ślisko). Chciała po zjeżdżalni raczkować, nie rozumiała czemu niet ![]() I filmik, sekund parę, samodzielnego chodzenia nie złapałam, bo do telefonu chciała, eh;p Także niestety tylko za rączkę tutaj, sto lat za murzynami ![]() Widać butki przy okazji jedne. http://www.youtube.com/watch?v=797o8...u-LWKocNh72-IA A teraz idę was czytać. |
|
|
|
#2767 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
się chłop orobi, a Ty jeszcze teściową na niego chcesz napuścićale tak w ogóle, to powinien niezły wpier.ol dostać, to by mu się odmieniło Cytat:
Cytat:
fotek niet, bo zżarli za szybko ![]() Cytat:
|
|
#2768 |
|
Zadomowienie
|
Debrah piekna Amelka!
elllmi brawa za muffinki Ja tez sie ciesze jak mi najprostsze ciasto wychodzi ![]() Ultra, super, ze impreza udana ![]() Zawsze wiem, ze cos jeszcze mialam pisac i nigdy nie moge sobie wszystkiego przypomniec
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
U nas od rana wesolo, Yae chodzi i sie pieni a z buzi pachnie jej zelem pod prysznic... Chyba musiala sie poczestowac, kiedy spalismy... |
|
|
|
#2770 | |||
|
Wtajemniczenie
|
hej
nie śpimy od 5.30 ![]() ale coś zaczyna oczy trzeć więc mam nadzieję na jakąś drzemkę swoją i Jej ![]() od dzisiaj w lidlu tydzień maluszka ![]() QUOTE=marsi11;45068767]Hope- co do Tz to tak jak Sylwietta napisała,brak słów bo można powiedzieć za wiele a szkoda by nas banowali mop obrotowy powalil mnie na lopatki u nas hitem jest miotła a jak znajdzie pieniązka (TZ z kieszeni jak wypadają) to od razu tatusiowi zanosi hehee ale wczesniej tarmosi w lapce i przyglada mu sie baaaardzo dlugo dziewczyny trzymajcie kciuki moja mama ma jutro rozmowę o pracę- ONA NIGDY NIE PRACOWAŁA!!!!- to jej być albo nie być ![]() Igi- kochanie, duuużo zdróweczka, rośnij nam zdrowo i bądz zawsze pocieszką dla rodziców, buziaki ogromne[/QUOTE] kciuki! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2771 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Co ja przezyłam rano... Mała dzisiaj wstała bardzo wcześnie. M. poszedł już na pociąg, bawimy się i włączyłam wiadomości. Słysze informację że pociągi KM i SKM zderzyły się w drodze do Warszawy. Tak się okropnie zdenerwowałam, że nie potrafiłam wybrać numeru M. Dobrze, że Blanka miała w ręku kanapkę, więc była zajęta. Dodzwonić się nie mogę do TZta, najczarniejsze myśli w głowie, w wiadomościach zero informacji, łzy mi ciekną po policzkach Dodzwoniłam się, TZ spał w pociągu, okazało się, że to nie Jego pociąg się zderzył, a potem powiedzieli w wiadomościach że to w drugą stronę, tory tylko w obie zablokowane.I wiecie co sobie uświadomiłam? Że kocham Go najmocniej na świecie i są z Blanką całym moim światem... [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45067053] [/COLOR]Dziewczyny, ostatkiem sił bluzgi trzymam w gębie: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post45067123[/QUOTE] Czytałam wczoraj i się zastanawiałam co tak spokojnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że nic Jej nie będzie. Cytat:
Muszę się do pracy szykować, a kimnęłabym się z godzinkę. Tylko jak, kiedy Blanka śpi pół?
|
|||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2772 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przepraszam ale napisałaś to w tak zabawny sposób że nie moglam się nie uśmiechnąć ![]() Cytat:
no i nie chciało się Młodemu zasnąć ale się chyba zasnęlo po wstaliśmy po 7, od spał dupka na mojej głowie ![]() no wiem właśnie i planuję dziś lidla. Cytat:
![]() ja też miałam podobnie jak wczoraj w radiu o jakimś wypadku mówili tam gdzie pojechał. Szaja, ale mnie ta panna wqrwiła z tego wątku do którego linka rzuciłaś MASAKRA i BRAK SŁÓW po prostu. Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2014-02-10 o 08:41 |
|||
|
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah, pamiętasz jak Ci mówiłam o mojej serdecznej koleżance, która miała identyczny problem z jedzeniem swojego Synka, co Wy z Amelcią? Jedyna różnica polegała na tym, że Mały pił mleko z butelki, Ona odstawiła Go gdy mały miał rok. Ale nie o to chodzi. Jej synek nic nie jadł, nic. Przybierał na wadze odpowiednio, mieścili się w siatce, ale jeść
Własnie dostałam od Niej maila, że Mały zaczął jeść ot tak, z dnia na dzień, w piątek nic nie chciał, a w sobotę jadł już wszystko co Mu podała, napisała, że widocznie nie był wcześniej gotowy. A odstawiła Go od piersi nie dlatego, że nie jadł, ale dlatego że wracała do pracy zmianowej, więc uznała, że tak będzie lepiej. Mały ma teraz 14,5 miesiąca.Także Kochana, wierzę, że i na Ciebie przyjdzie czas.
|
|
|
|
#2774 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie mam słów do tż i jego braciszka :/ masakra :/ |
|||
|
|
|
#2775 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45056370]Hope, braciszek dziecko machnie i też na twojego będzie... :/ masakra. Chybabym nie zniosła takiej "rodziny".[/QUOTE]
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mam nadzieję, że nic się nikomu nie stało ![]() ja poszłam wczoraj spać przed 2, o 2:15 Kubuś się zbudził, pół godz. nie szło go odłożyć, potem kimnęliśmy się a o 3:15 znów pobudka z płaczem i znowu problem z odłożeniem chyba z godzinę walczyliśmy. Już wolę 10 pobudek ale bez płaczu pobudka standardowo o 6:30
|
||||
|
|
|
#2776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Oja, ale mialam dreszcze jak to czytalam, ufffffffff dobrze ze to nie ten pociąg!! *** U nas nocka ok!!!!! wreszcie sie wyspałam, pomimo ok 5 razy uu ;p Amelka wstała z zatkanym nosem(posmarowalam pod nos masc majerankowa) i tak mi niepokojąco kaszlnęla dwa razy. UWAGA PULNEO JUZ NIE JEST NA RECEPTE. Bardzo dobry syrop na kaszel, ale ohydny w smaku. Pozniej musze jechac z mloda do miasta, taka pogoda ze najchętnej bym została w domku. Tzt pojechał i sobie siedzimy z Amelusią same.. Acha bym zapomniała, Amelka wczoraj sama z siebie dawała całusy tztowi!!!!!!!!!!!! <3 cudowny widok a w nocy sie w niego tak cudownie wtuliła. Wiecie tak mnie to rajcuje, bo ttzt w domu tylko na weekendy itd;D ajjjjjjj <3
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-02-10 o 08:34 |
||
|
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
nancy wystarczyloby kilka dni i tez zaczelabys odrozniac tutejsze Kasie, Basie i Ale ;-)
Dzieki dziewczyny, Yae nic nie jest i juz sie nie pieni. hope przeciez napisalam, ze u nas wesolo, to prawidlowo, ze sie usmiechnelas fewciu dobrze, ze tylko strachu sie najadlas |
|
|
|
#2778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nancy co nie? Ale zbrodnia
![]() btw wczoraj jeszcze t. wypaliła do TZta że żałuje że nie pojechali w tygodniu bo wtedy mało ludzi i weekend nie jest rozbity. Ona przecież cały tydzień na popołudniu chodzi to by mogli jechać. Na co TŻ do niej że on do pracy chodzi na rano dzień w dzień a ta do niego że mógłby sobie wziąć od czasu do czasu wolne przecież ![]() i z tego miejsca dla TŻta bo jej powiedział że nie będzie sobie specjalnie po to wolnego brał, bo będzie kiedyś trzeba wziąć czy to dobrać do świąt czy na wakacje i nie będzie miał i że woli jechać w niedziele niż urlop po to marnować ![]() Cytat:
to ciekawe czy eurespal też nie jest na receptę teraz ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
w reklamie mówili;p AAAAAAAA Tzt zaliczył sesje! hurra
|
|
#2780 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
hEJKA!
bylismy wczorak u tesciow i zapomnielismy o kapciach po rodze wstapilismy do biedry, kupilam mlodemu ksiazeczki. a ze nie moglam zdecydowac sie ktore to kupilam 7 jakis obcy pan pochwalil kube w biedrze ze taki grzeczny a sam bidak meczyl sie z cora ciut starsza od Kuby-wija sie jak pstrag ![]() Kuba 2 dzien z rzedu budzi sie o 6 rano ![]() Cytat:
fotki jakies beda? ![]() Cytat:
![]() nie wiem, na czystej rownej powierzchni sie nie przewrocil jeszcze a jak wychodzimy za bramke na podworko ( gdzie sza resztki sniegu i bloto, bloto, bloto ![]() Cytat:
Cytat:
![]() trzymma kciuki zeby wszystko bylo ok jej, az gesiej skorki dostalam, brrrrrrr Cytat:
---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- ![]() Cytat:
![]() Szaja - watek masakra, przeczytalam pierwszy post, reszte zostawie sobie na popoludnie ![]() :co ol:Cytat:
mika - zdrowka dla Juleczka, i pozostalych chorowitkow, przepraszam nie pamietam juz kto jest chory ale wiem ze takie babeli sa... zdrowka!!!! Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-02-10 o 09:20 |
|||||||
|
|
|
#2781 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Trzymam! I spóźnione życzenia dla Igorka na urodziny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
następna złośliwa ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2782 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
:cmo k:no to dzisiaj szaleństwo ![]() Cytat:
też widziałam reklamę Cytat:
![]()
|
|
#2783 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Zaczęłam powoli nadrabiać i ku*wa oblałam się herbatą a mam dzisiaj biały sweter na sobie
Cytat:
Co do chodzenia to jak ostro mi pisały dziewczyny na temat prowadzania i przyznaję im rację, na wszystko przychodzi czas i jak Hania będzie gotowa to będzie chodzić ![]() A co do wygladu, to jak z katalogu wyglada Haneczka ![]() Cytat:
A jaki macie fotelik, już ten przodem montowany?? U mnie Oliwka najczęściej śpi a jak nie to patrzy przez okno ![]() Cytat:
Co do pampersów to polecam pampers activ baby. Też miałam problem z przesikiwaniem ale te się sprawdzają. Moze za mały rozmiar używacie, to też mi sie przytrafiło. Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Zaczęłam powoli nadrabiać i ku*wa oblałam się herbatą a mam dzisiaj biały sweter na sobie Cytat:
Co do chodzenia to jak ostro mi pisały dziewczyny na temat prowadzania i przyznaję im rację, na wszystko przychodzi czas i jak Hania będzie gotowa to będzie chodzić ![]() A co do wygladu, to jak z katalogu wyglada Haneczka ![]() Cytat:
A jaki macie fotelik, już ten przodem montowany?? U mnie Oliwka najczęściej śpi a jak nie to patrzy przez okno ![]() Cytat:
Co do pampersów to polecam pampers activ baby. Też miałam problem z przesikiwaniem ale te się sprawdzają. Moze za mały rozmiar używacie, to też mi sie przytrafiło. Cytat:
Ja jednak będę robić, tzn mama robi a na mojej głowie dekorowanie; wczoraj wydałam 60 zł na dekoracje na te torty, nic nie robie tylko siedze i przeglądam all i te dekoracje …ehhhh
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2784 |
|
Wtajemniczenie
|
fewciu - masakra, współczuję przeżyć. Dobrze że wszystko w porządku z TŻtem
![]() Ja bardzo dziękuję za życzenia dla Igorka ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- A jeszcze napiszę bo może jeszcze ktoraś z Was się pokusi o własnoręczne robienie tortu na roczek. Nie polecam zamawiania niczego na allegro u tego użytkownika http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=28203500 1,5 tygodnia przed urodzinami zamówiłam co potrzebowałam, od razu zrobiłam przelew i przesyłka miała być priorytetem więc 1,5 tygodnia to wystarczający czas. Przesyłka przyszła tydzień po urodzinach i na dodatek zupełnie nie to co zamawiałam. Sprzedający nie odbiera telefonów, nie odpisuje na maile. Wszczęłam spór, bez odzewu. Czekam teraz na reakcję allegro.
|
#2785 | ||
|
Zakorzenienie
|
No. Moje dziecko się grzecznie bawi w kojcu, najedzone, napite, przebrane, o 11:00 na spacer, a teraz mam chwilę, żeby coś napisać, sprawdzić pocztę itp itd.
A tak w ogóle, to hejo. Dziewczyny, kłeszczyn do Was - któraś ma, jak dobrze pamiętam, Quinny Zapp? Dobre to to? Fajne? Chcę kupić wersję Extra z przekładanym siedziskiem, bo ten mój słoń Saturn to jest wielki, ciężki i w ogóle mam ochotę go schować na strych. Będzie dla drugiego dziecka, bo jest jak nowy - wózek idealny na pierwszy rok życia, potem lepszy byłby jakiś lżejszy, mniejszy, wygodniejszy - i właśnie dlatego chcę Zapp Extra, w kolorze Red Crackle. ). Także chętnie posłucham, czy warto wydać te 600zł. Przemawia do mnie fakt, że jest przekładane siedzisko, moja córka na razie woli jeździć w taki sposób, że mnie widzi. Illusion, super tort! ![]() Ultra, fajne prezenty - jak osoba dorosła, faktycznie. ![]() Cytat:
)... A co do TŻ, to pamiętasz, jak kiedyś rozmawiałyśmy na face? Moje zdanie się nie zmieniło i masz niezłą cierpliwość... Jakby tak było pomiędzy moim mężem, a mną, to już dawno dostałby kopa na rozpęd, kazałabym mu wracać do Krasnego i się zastanowić nad sobą, a potem ewentualnie wrócić, jak zmądrzeje... Nie wytrzymałabym takiej atmosfery, jak używanie jakichś dziwnych określeń wobec siebie wzajemnie, czy faktu, że facet nie pomaga przy dziecku - o nie, nie. Przecież Dadol to Wasze WSPÓLNE dziecko. Cytat:
A co do reszty, to się zgadzam. |
||
|
|
|
#2786 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jezu,piękne te buty, ale cena kosmiczna dla mnie. Sobie takie drogie raz w życiu kupiłam i chodze w nich 8 lat
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wieczorem to ja więcej jednak bo on ma jeszcze mamę do "obrobienia" - kąpanie, leki, kolacja, itp.Cytat:
Cytat:
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
Moje kochane, chciałam Wam serdecznie podziękować za radę odnośnie pieluszek na noc
kupiłam wczoraj pampers baby active i co???? mały spal bez przerwy do 5, potem już go wzięłam do siebie i spaliśmy do 7, suchutko, noooo w końcu wiecie co, znaczy się,że reszta pieluszek jest naprawdę beznadziejna Boże bidulko, wiem co czułaś Mój ojciec pojechał kiedyś służbowo do Moskwy i wieczorem Ruscy mieli go gdzies zabrać na zwiedzanie. A w telewizji podawali,że teatrze był zamach terrorystyczny ![]() ojciec nie odbierał, potem były przeciążenia na sieci i wiecie co? Tata mój pochlał z Ruskimi i o bożym świecie zapomniał, nawet nie wiedział,że jest zamach ![]() a my z mamą umierałyśmy |
|
|
|
#2788 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cale szczescie, ze nic mu sie nie stalo Nic na necie nie pisza wiec moze nie ![]() Gratulacje dla Tzta marsi kciuki za mame! ![]() Budzik mi dzisiaj nie zadzwonil ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
marsi, super, ze zmiana pieluszek pomogla
|
|
#2789 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia dla mamy! Daj znać czy dostała pracę a co by miała robic?Cytat:
Hah no zrobić zdjęcie jednemu to wyczyn a dwóm ! Dobrze ze ci wyszły babeczki bo by przypal był ![]() Hahaha wyobrażam sobie jak biegł o ta ziemia w buzi ![]() Cytat:
wiem co czulas... Kiedyś jak był alarm bombowy u D. W pracy a ich nawet porządnie nie ewakuowali... Masakra ! Cytat:
Eh no wiem ale też długo czekacie a już sie dawno doczekalyscie :p ale w sumie już o tym nie myślę, tylko jak wklejacie zdjęcia a na nich czarujace uśmiechy zabkowe a co do prowadzania to tego nie robię tylko ostatnio na spacerze chciałam jej pokazać myślałam ze na dworze jej sie spodoba i bedzie chciała do czegoś iść. Ale tak sobie myślę jak była młodsza to np przyklad nie chciała w ogole siedziec posadzona, może jest taka zosia-samosia ?illusion ja też sie zastanawiałam jaki Igorek miał urodziny
|
|
#2790 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też to zadziwia jak szybko łapią i jakie ida za tym zagrożenia tzn jak łatwo przekazać zły wzorzec. I jeszcze już kiedyż pisałam jak z mozołem milion razy układałam na wannie zabawki i mówiłam że to nasze zoo itp i jak któregoś dnia poprostu sama zaczęła to robić. Dzieci to małe papugi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czasami właśnie dlatego ciesza się że Tż ma taką przeszłość jaką ma, dziecko, była żona, bo wie jak źle może być i jak to jest być samym z dzieckiem. Chyba go wystraszyłam porządnie jak się wyprowadziłam. Cytat:
za prezenty.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję że jej nie zaszkodzi. Cytat:
Jeszcze z nadrabiania: Meneq oglądałyśmy z mamą ten filmik co Yae pije z kubeczka, ale słodko. Jakby nie włosy to wg mnie byłaby mało japońska. Oczka ma eiropejskie a to one chyba najbardziej decyduja o takim japońskim wyglądzie. Moja Oliwka chodzi za jedną rączkę i to tak szybko że nie można za nią nadążyć Co raz częściej chce się puszczać no bo potrzebuje dwóch rączek do ... czegoś Sama maszeruje przy np kanapie. Myślę że jeszcze chwilka i będzie chodzić ![]() Sytuacja z wczoraj, wózek schnął na tarasie po spacerze a ona stoi przy drzwiach balkonowych, krzyczy i uderza rączkami o szybę, i za chwilę buch, jak walnęła głowa i nosem, od razu łzy jak grochy, żal straszny, dobrze że szybko dała się uspokoić. Ale ona taka boidupka, lalki dalej się boi, obchodzi ją szerokim łukiem ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
![]() NA imperzie dzieciowej ma być fotografka i trójkę będzie mieć do uwiecznienia
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.

). 
A bezprawne przywlaszczenie Michaszkow ciemna noca to juz w ogole dol - niby drobna rzecz, ale bywa ze to jest ta kropla przpelniajaca czare. Innymi slowy - ch**owo. 

gratuluję udanej imprezki 
więc motywację miałam niezłą

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Muszę się do pracy szykować, a kimnęłabym się z godzinkę. Tylko jak, kiedy Blanka śpi pół?

22.05.2008
14.08.2011
Przemawia do mnie fakt, że jest przekładane siedzisko, moja córka na razie woli jeździć w taki sposób, że mnie widzi.