|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Gołąbków mi się zachciało.
|
#2492 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wiem o czym piszesz z tą pracą. Teraz jak wróciłam na kilka dni to znów mi smutno że już nie mogę być z nimi na stałe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() i kciuki za kuzynkę ![]() no to dobrze My dziś uczyliśmy się jak masować maluszka i omawialiśmy jego rozwój w pierwszym roku życia. Nie miałam pojęcia że normy są tak odległe i że rodzicie tak wielką krzywdę wyrządzają maluszkom pomagając im siadać czy chodzić. A no i dowiedziałam się czemu bazgrze jak kura pazurem
|
|||||||
|
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
Aldrin - jak wybierzesz wózeczek to koniecznie się pochwal
i może byś nam zdjęcie brzuszka wrzuciła?Fikusek - gołąbki? mniam! ale chyba nie zachciało ci się ich robić? Justii - a może po jedzeniu połóż go u siebie na klacie i niech tak poleży z pół godzinki? mojemu czasem dopiero wtedy porządnie się odbija... Pradip - ja na razie muszę dojść do ładu z dzieckiem, potem będę przejmować się kg, ale nie powiem, że z satysfakcją odczytałam wynik ![]() to czemu bazgrzesz?? aż jestem ciekawa
|
|
|
|
#2494 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
Matko Kochana ale jestem wymemłana ok.13 pojechali znajomi a o 14 jak padłam to dopiero wstałam...tak się wczoraj olatałam..nogi myślałam, że mi odpadną...przygotowywałam wyżerkę, trochę sprzątałam, dzisiaj obiad i moje baterie się wyczerpały ale już troszkę się zregenerowałam..także zapraszam na jedzonko bo sporo zostało![]() dostałam pościel i ręczniczki dwa(będą dla Juniorka) bo są takie mniejsze![]() Justii dla dzielnego męża za opiekę na MarcelkiemMałgoś-dla Twojego mężusia też za opiekę na Kacperkiem dzielne te wasze chłopy waga szybko spadaPradip-juz chodzicie do szkoły...ehhh fajnie wam..ja ciagle się zastanawiam czy iśc czy nie Papryczka- to będziesz się leniła teraz ale nie ma co się przemęczac...dzidziuś najważniejszyMeduzka-super, że brzucho przestał bolec Aldrin- a lekarz coś mówił o twoim "krzywym" brzuszku???
|
#2495 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny przestańcie mi tak slodzic bo w piórka obrosne.
Gołąbki spierdzielilam, przesolilam tak że ledwo je zjedlismy a ilosciowo narobilam na 3 dni. Siadlam na krześle i głupia zaczęłam wyć.
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
Fikusek - a ty sobie jeszcze roboty dokładasz? chyba zwariowałaś
![]() Izetka - a co dobrego masz? ja zrobiłam obiad ale nie mamy czasu zjeść
|
|
|
|
#2497 |
|
Zadomowienie
|
Malgoś-mam sałatkę grecką i do tego mogę Ci zrobic grzanki z pieczywka czosnkowego z mozzarelą i salami, mam sałatkę z makaronem i kurczakiem w ziołach prowansalskich i warzywkami, jajka z majonezem, kawałki kurczaczka w płatkach kukurydzianych z sosem czosnkowym, ciasto 3BIT to z takich moich smakołyków
a na obiadek miałam karkówkę z ziemniaczkami i sałatką a wszytskiego za dużo robiłam
|
#2498 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śmiesznie zabrzmiał ten "krzywy brzuch" ale na pewno tak jak piszesz synuś się tam ulokował. Ja dopiero niedawno zaczęłam czuć kopniaki po całości tak to tylko z lewej kopał. Mi się jakiś czas temu zachciało koło 19 i myślę sobie że zanim ugotuję kapuste to będzie 21 więc lepiej zrobię z kapustą w środku bez owijania. Niestety zanim ją poszatkowałam i posmażyłam to była 23 i tak to przyśpieszyłam robotę ![]() A przesoliłaś mięso czy sos? Spróbuj je przegotować jeszcze raz Cytat:
na zrzucenie kg przyjdzie jeszcze czas o ile będzie taka potrzeba Według najnowszych badań dzieci które nie raczkowały dużo częściej maja dysekcję i dysgrafię a ja od razu stanęłam na nogi ![]() Cytat:
Chodzimy już bo mąż się namyślił i teraz łatwiej jest nm się wyrwać niż jak się zrobi ciepło mi mąż będzie wiecznie coś dłubał w domu czy na podwórku. Jeśli masz darmową to idź i zobacz jak jest. Ja z 2 pierwszych spotkań jestem bardzo zadowolona a Justii pisała ze nic nowego się nie dowiedzieli. Dziewczyna z czerwcówek też załamała się po posłuchaniu porad które mówiła im położna więc wszystko zależy od szkoły. Ale jestem szczęśliwa mąż uruchomił mi elektryczny piekarnik ![]() A i jeszcze się Wam pochwalę że synka fura jest już u nas
|
|||
|
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
Izetka - kurcze, same smakołyki
zwłaszcza pysznie brzmi 3bit ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Pradip - to teraz czekamy na zdjęcia pojazdu i zdjęcie brzuszka też by się przydało
|
|
|
|
#2500 |
|
Zadomowienie
|
Pradip-przyłączam się do Gosi
pokaż furę i domek Juniorka---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Małgoś- ciacho wyszło takie pyszne, oderwac się od niego nie mogę, ale aktualnie mnie zemdliło i muszę odsapnąc
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chętnie wymienię porcje spaghetti i słodkiego chlebka na kurczaki z sosem czosnkowym i 3bita ![]() Jutro postaram się porobić |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2502 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
remont i nie wiem czy się uwinę przed remontem wyjąć aparat z szafy ![]() za podejście do kg ![]() Cytat:
dopiero jak nie zapomnę to mu wspomnę o tym brzuszku, bo cały czas byłam pewna, że tam mały siedzi ale teraz jak się kręci i wierci i pływa po całości to ten brzuszek mnie zastanawia ![]() Cytat:
![]() Mały daje w kość, że nie ma czasu nawet zjeść obiadu? Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2503 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale jak teraz karmie to nie nachodzi mnie ochota na takie rarytasy Moim ulubionym jedzeniem jest teraz kotlet mielony grillowany z ziemniakami i do tego herbatniki ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- My wczoraj pojechaliśmy do pediatry prywatnie no i okazało się, że to nie kolka tylko Marcelek ma problemy z jelitami, dostał probiotyk i smectę do picia, jeśli nie przejdzie do połowy tygodnia mamy zgłosić się z powrotem wtedy dostanie jakieś silniejsze leki. Wczoraj juz była poprawa, ale to jeszcze nie to, no i do każdego karmienia mamy mu podawać 2 kropelki Espumisanu i jak najczęściej kłaść na brzuszek, żeby się porządnie odgazował, wina płaczu to wodniste kupki, a przez to dostał odparzeń i wszystko jasne ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
Ja mam na razie zaraz spożywania owoców i warzyw i do tego lekko strawna dieta, więc dziś na obiad pulpety, a resztę dnia spędzę o chlebie i szynce z indyka ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leń jestem obrzydliwy i tyle ![]() Wyjmuj aparat puki możesz bo potem faktycznie nie będziesz miała jak i kiedy Cytat:
Bardzo się cieszę że Marcelkowi lepiej. Oby całkiem mu przeszło ale pamiętaj też o tych kropelkach co Ci pisałam. W dzisiejszych czasach niestety bez znajomości nic nie załatwisz
|
||
|
|
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() naucz mnie piec ciacha nawet zwykły biszkopt z przepisu babci który zawsze wychodził mi jakoś opada i jest taki niski a do tego mam wrażenie, że wysuszony
|
|
|
|
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za trudne rzeczy też się nie łapie ale mam taki komfort psychiczny że mąż uwielbia zakalce więc co by mi nie wyszło to on i tak jest zachwycony
|
|
|
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ten komfort też mam ![]() Jak używa ktoś dady to od 13 w biedronce jest promocja 156 szt za 50 zł
Edytowane przez Aldrin Czas edycji: 2014-02-10 o 10:06 |
|
|
|
|
#2508 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też lubię piec ciasta, gotować już nie za bardzo.
|
#2509 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moj TZ wogóle nie je ciast i zawsze jak cos upichce to polowe blaszki sama zjem a prolowe do pracy zaniose.Dzisiaj od rana latam najpierw na wyniki potem na zebrabie w pracy i sie zdziwili bo myśleli ze ja juz na L4 . ![]() Dzisiaj lekarz wiec zobaczymy. Izetko to my mozemy jesc ser feta i mozzarela ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najdroższe klejnoty jakie noszę na szyi to ramiona mojego dziecka Śpij mój kochany Aniołku Edytowane przez papryczka160 Czas edycji: 2014-02-10 o 12:20 |
|
|
|
|
#2510 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Justii-biedny Marcelek się musiało coś przyplątac do Niego aby szybko Mu przeszło ![]() Aldrin-ja tez noga to pieczenia jestem to może zapiszemy się razem na kurs do Pradip ![]() ![]() ![]() A właśnie Aldrin, Pradip-jakich pieluszek zamierzacie używac??? Papryczka-to czekamy na wieści z wizyty a jeśli chodzi o te sery i w ogóle jedzenie w ciaży to moim zdaniem można jeśc praktycznie wszytsko tylko w rozsądnych ilosciach...od dwóch plasterków mozarelli i kilku kawałków fety myślę,że mi się nic nie stanie
|
#2511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj znać jak po wizycie ![]() Cytat:
koniecznie na ten kurs trzeba się wybrać ja planuje zakupić 2 najmniejsze paczki pampersów jedne do szpitala a drugie do domu a później to już będę próbować huggisy, dady itp najchętniej bym dadę stosowała ale wypróbuje wszystkie aby sprawdzić najlepsze dla nas
|
||
|
|
|
#2512 |
|
Wtajemniczenie
|
Oczywiście relacja będzie i L4 chyba też choc ciągle sie waham
![]() A ja tak uwielbiam sery Izetko pyszności zrobiłaś mniam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2513 |
|
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Prad a na jaką datę zapisałaś się na Bezpiecznego Malucha? Ja na 4 marca Małgoś Kacperek jest śliczny Justii kurcze, że musiało się Marcelkowi coś przyplątać. Ale dobrze, że szybko zareagowałaś to krócej maluszek cierpiał Wrzucam dawno obiecane notatki od położnej, trochę tego jest
|
|
|
|
#2514 |
|
Konto usunięte
|
c.d.
|
|
|
|
#2515 |
|
Konto usunięte
|
c.d.2
|
|
|
|
#2516 |
|
Konto usunięte
|
C.d.3
|
|
|
|
#2517 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokazywałam Tzowi w gazetce to się popukał w czoło że już pieluchy oglądam ![]() To dokładnie tak jak ja Cytat:
![]() Jakie badania robiłaś? Pisz szybko po wizycie i przestań już się wahać z tym l4 ![]() Cytat:
Pewnie zacznę od Pampersa choć nie wiem a potem albo dada albo z rossmana BD tylko że ich są 2 rodzaje i nie wiem czym one się różnią ![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45076378] Prad a na jaką datę zapisałaś się na Bezpiecznego Malucha? Ja na 4 marca Wrzucam dawno obiecane notatki od położnej, trochę tego jest [/QUOTE]Dat nie pamiętam ale najpierw zapisałam się na Białołękę bo bliżej a potem na wolę bo jednak mam lepszy dojazd i nie wiem które wybrać ![]() Dzięki za materiały Jak/jeśli dostane z SR o masażu to też wrzucę |
|||
|
|
|
#2518 |
|
Zadomowienie
|
Kobitki widziałyście nową gazetkę z Biedry?moze trzeba się zaopatrzyc w takie sprzęty przydadzą się po porodzie
:http://gazetki.biedronka.pl/g254,aka...emia%20formy/0
|
#2519 |
|
Wtajemniczenie
|
Juz po wizycie wszystko ok tylko zelazo niskie. Za miesiąc usg narządów polowkowe
![]() Mam L4 narazie na miesiąc. Ale będę sie lenic. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2520 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super bardzo się cieszę![]() Ja idę na połówkowe w czwartek ale się boję masakra
17.08.2012r- 17.06.2013r- 02.07.2014r. Edytowane przez Izetka_ Czas edycji: 2014-02-10 o 20:04 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

, ale Ty to wiesz najlepiej.

ale już troszkę się zregenerowałam..także zapraszam na jedzonko bo sporo zostało

nawet zwykły biszkopt z przepisu babci który zawsze wychodził mi jakoś opada i jest taki niski a do tego mam wrażenie, że wysuszony 
ale się boję masakra