Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-09, 15:45   #2491
Fikusek82
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI

Gołąbków mi się zachciało.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 15:50   #2492
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
ale On bączki puszcza bardzo ładnie, najgorsze jest te prężenie brzuszka, a przy tym od razu płacz, eś straszna jest ta bezsilność , ale Ty to wiesz najlepiej.
Justii spróbuj kropelek Delicol. Nam dziś położna mówiła że jak dziecko płacze podczas jedzenia albo zaraz po to znaczy że nie może poradzić sobie z laktozą z mleka i bardzo polecała te kropelki więc może i Wam pomoze. One są bez recepty w aptekach.
Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość
A my dzisiaj byliśmy na spacerku w lesie taka piękna pogoda byla.
Teraz leniuchujemy pizze robiliśmy z brokułami pycha

A na L4 pojde chyba od poniedziałku bo wtedy mam wizyte. Meczy mnie juz ta praca, ale smutno mi trochę z drugiej strony.
Ale am dobrze
Wiem o czym piszesz z tą pracą. Teraz jak wróciłam na kilka dni to znów mi smutno że już nie mogę być z nimi na stałe
Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
a ja wyskoczyłam dziś do apteki i na szybkie zakupy dobrze było się przewietrzyć i odciągnęłam dziś mleko, kupiłam inną butelkę i maluch zjadł chyba z 70ml - jestem bardzo zadowolona teraz chwilkę leżakuję na kanapie, ale zaraz znów karmienie ... szkoda, że tego cyca tak nie chce, ale może go jeszcze przekonam
kupiłam sobie dziś herbatkę na laktację i jak zobaczyłam skład to myślałam, że puszczę pawia... nie cierpię anyżu, kminku i za koprem nie przepadam, ale muszę przyznać, że herbatka super w smaku
Pierwsze samotne wyjście
Cytat:
kochane muszę pochwalić mojego tż-ta... kurcze wiedziałam, że będzie dobrym tatą, ale nie myślałam, że aż tak będzie świetnie sobie radził, tym bardziej, że on z dziećmi/noworodkami nie miał nigdy nic wspólnego. Małego przebiera chyba szybciej niż ja, a dziś przeleżał z Kacperkiem na brzuchu chyba z 2 godz żebym mogła się troszkę przespać, a ten ani nie pisnął przez ten czas
ale fajnie się to czyta brawa dla tatusia
Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
No widzisz chłopy jak chcą to potrafią. Mój to ma anielska cierpliwość szczególnie do Nadii bo Daria mniej marudna jest. Za to ja jestem strasznie nerwowa i impulsywna i czasami nie zapanuje nad sobą i mi się krzyknie a on to oaza spokoju. Też bym tak chciała. Ale odkąd rzuciłam tabletki to się lepiej czuje. No i muszę się pochwalić że kilogram na wadze mniej wreszcie. Zamiast 58.5 ujrzałam dzisiaj 57.5.

I znowu pierwsza a ja książke czytam. Kolejne uzależnienie.
Gratulacje czyli i waga i samopoczucie były przez dupne tabletki
Cytat:
ja w sumie stanęłam wczoraj na wagę bo tż się śmieję, że "schnę" i chciałam mu udowodnić, że chyba nie bardzo, bo zaraz po wyjściu ze szpitala miałam może 3kg mniej i brzuch taki napęczniały jakbym jeszcze nie urodziła ... ale jakie było moje zdziwienie, że waga spadła mi o jakieś 8kg, a 9kg dzieli mnie od największej którą miałam w ciąży ... pewnie woda w końcu ze mnie zeszła, bo wcześniej trochę puchłam, ale ważę mniej niż przed ciążą yupi! jeszcze jakbym tak z 10kg zrzuciła to byłabym w siódmym niebie
Ty nie przesadz z tą wagą niech ona sobie sama na razie spada a Ty regeneruj siły
Cytat:

Nasi mężowie to skarby U Nas jest to samo, Tż zajmuje się Marcelkiem cały czas Ja nawet nie kapałam małego i jak bym miała go teraz sama wykapać był by problem Wczoraj Tż wrócił po całym dniu pracy, jak wyszedł o 5 rano wrócił o 20 to wziął małego do salonu i niańczył go żeby nie płakał, a Ja w tym czasie się przespałam bo padałam na twarz po całym dniu.

Ja dziś wyłączam tel, żeby żadne goście się nie wcieli wpakować. Już mam dość codziennych odwiedzin. Mam zamiar tylko podjechać dziś do kuzynki do szpitala odwiedzić ją Po 3 latach starań zaszła w ciążę, ale bardzo się denerwuje bo jeszcze serduszko nie bije i dlatego trzymają ja w szpitalu i cały czas robią badania. To jest ta co pisałam Wam o Niej w klubie, że zazdrościła mi ciąży.
kolejny super tata
i kciuki za kuzynkę
Cytat:
Napisane przez meduzka88 Pokaż wiadomość
Hej
A już dużo lepiej, minął mi już ten ból
no to dobrze

My dziś uczyliśmy się jak masować maluszka i omawialiśmy jego rozwój w pierwszym roku życia. Nie miałam pojęcia że normy są tak odległe i że rodzicie tak wielką krzywdę wyrządzają maluszkom pomagając im siadać czy chodzić. A no i dowiedziałam się czemu bazgrze jak kura pazurem
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 16:51   #2493
Malgos_12
Zakorzenienie

Aldrin - jak wybierzesz wózeczek to koniecznie się pochwal i może byś nam zdjęcie brzuszka wrzuciła?

Fikusek - gołąbki? mniam! ale chyba nie zachciało ci się ich robić?

Justii - a może po jedzeniu połóż go u siebie na klacie i niech tak poleży z pół godzinki? mojemu czasem dopiero wtedy porządnie się odbija...

Pradip - ja na razie muszę dojść do ładu z dzieckiem, potem będę przejmować się kg, ale nie powiem, że z satysfakcją odczytałam wynik
to czemu bazgrzesz?? aż jestem ciekawa
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 17:01   #2494
Izetka_
Zadomowienie

Dzien dobry

Matko Kochana ale jestem wymemłana ok.13 pojechali znajomi a o 14 jak padłam to dopiero wstałam...tak się wczoraj olatałam..nogi myślałam, że mi odpadną...przygotowywałam wyżerkę, trochę sprzątałam, dzisiaj obiad i moje baterie się wyczerpały ale już troszkę się zregenerowałam..także zapraszam na jedzonko bo sporo zostało
dostałam pościel i ręczniczki dwa(będą dla Juniorka)bo są takie mniejsze

Justii dla dzielnego męża za opiekę na Marcelkiem mam nadzieję, że jutro się wyjaśni skąd te dolegliwości i lekarz pomoze się ich pozbyc

Małgoś-dla Twojego mężusia też za opiekę na Kacperkiem dzielne te wasze chłopy waga szybko spada chwila moment i nie będziesz miała nadprogramowych kg

Pradip-juz chodzicie do szkoły...ehhh fajnie wam..ja ciagle się zastanawiam czy iśc czy nie

Papryczka- to będziesz się leniła teraz ale nie ma co się przemęczac...dzidziuś najważniejszy

Meduzka-super, że brzucho przestał bolec

Aldrin- a lekarz coś mówił o twoim "krzywym" brzuszku???

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 18:09   #2495
Fikusek82
Wtajemniczenie

Dziewczyny przestańcie mi tak slodzic bo w piórka obrosne.

Gołąbki spierdzielilam, przesolilam tak że ledwo je zjedlismy a ilosciowo narobilam na 3 dni. Siadlam na krześle i głupia zaczęłam wyć.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2014-02-09, 19:13   #2496
Malgos_12
Zakorzenienie

Fikusek - a ty sobie jeszcze roboty dokładasz? chyba zwariowałaś
Izetka - a co dobrego masz?

ja zrobiłam obiad ale nie mamy czasu zjeść
Stary 2014-02-09, 19:23   #2497
Izetka_
Zadomowienie

Malgoś-mam sałatkę grecką i do tego mogę Ci zrobic grzanki z pieczywka czosnkowego z mozzarelą i salami, mam sałatkę z makaronem i kurczakiem w ziołach prowansalskich i warzywkami, jajka z majonezem, kawałki kurczaczka w płatkach kukurydzianych z sosem czosnkowym, ciasto 3BIT to z takich moich smakołyków a na obiadek miałam karkówkę z ziemniaczkami i sałatkąa wszytskiego za dużo robiłam

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-09, 19:33   #2498
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
nie nie przeglądam wózków pewnie zajadę do sklepu wybiorę ten co najłatwiej mi się jeździ i najbardziej mi pasuje i kupie

brzuszek to cieżko powiedzieć od tak jakoś 17 tc jest minimalnie krzywy prawa strona jest ciut większa i twardsza i zawsze mówiłam, ze tam właśnie maluszek sobie siedzi, bo przeważnie go czułam z prawej strony ale teraz młodego czuje wszędzie a ta prawa strona i tak ciągle większa i twardsza
Znajomi od naszego wózka dokładnie tak wybrali dla swojego małego
Śmiesznie zabrzmiał ten "krzywy brzuch" ale na pewno tak jak piszesz synuś się tam ulokował. Ja dopiero niedawno zaczęłam czuć kopniaki po całości tak to tylko z lewej kopał.
Cytat:
Gołąbków mi się zachciało.
Mi się jakiś czas temu zachciało koło 19 i myślę sobie że zanim ugotuję kapuste to będzie 21 więc lepiej zrobię z kapustą w środku bez owijania. Niestety zanim ją poszatkowałam i posmażyłam to była 23 i tak to przyśpieszyłam robotę
A przesoliłaś mięso czy sos? Spróbuj je przegotować jeszcze raz
Cytat:
Pradip - ja na razie muszę dojść do ładu z dzieckiem, potem będę przejmować się kg, ale nie powiem, że z satysfakcją odczytałam wynik
Mądra dziewczynka na zrzucenie kg przyjdzie jeszcze czas o ile będzie taka potrzeba
Według najnowszych badań dzieci które nie raczkowały dużo częściej maja dysekcję i dysgrafię a ja od razu stanęłam na nogi
Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
Matko Kochana ale jestem wymemłana ok.13 pojechali znajomi a o 14 jak padłam to dopiero wstałam...tak się wczoraj olatałam..nogi myślałam, że mi odpadną...przygotowywałam wyżerkę, trochę sprzątałam, dzisiaj obiad i moje baterie się wyczerpały ale już troszkę się zregenerowałam..także zapraszam na jedzonko bo sporo zostało
Pradip-juz chodzicie do szkoły...ehhh fajnie wam..ja ciagle się zastanawiam czy iśc czy nie
Nie szalej tak
Chodzimy już bo mąż się namyślił i teraz łatwiej jest nm się wyrwać niż jak się zrobi ciepło mi mąż będzie wiecznie coś dłubał w domu czy na podwórku. Jeśli masz darmową to idź i zobacz jak jest. Ja z 2 pierwszych spotkań jestem bardzo zadowolona a Justii pisała ze nic nowego się nie dowiedzieli. Dziewczyna z czerwcówek też załamała się po posłuchaniu porad które mówiła im położna więc wszystko zależy od szkoły.

Ale jestem szczęśliwa mąż uruchomił mi elektryczny piekarnik Może to głupie ale tak strasznie mi go brakowało... No i w końcu mogę robić zapiekanki i ciasta z prawdziwego zdarzenia Na pierwszy ogień poszedł chlebek Watykański bo dostaliśmy zaczyn. Ciekawe co z tego wyjdzie
A i jeszcze się Wam pochwalę że synka fura jest już u nas
Stary 2014-02-09, 19:41   #2499
Malgos_12
Zakorzenienie

Izetka - kurcze, same smakołyki zwłaszcza pysznie brzmi 3bit

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Pradip - to teraz czekamy na zdjęcia pojazdu i zdjęcie brzuszka też by się przydało
Stary 2014-02-09, 19:50   #2500
Izetka_
Zadomowienie

Pradip-przyłączam się do Gosipokaż furę i domek Juniorka

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Małgoś- ciacho wyszło takie pyszne, oderwac się od niego nie mogę, ale aktualnie mnie zemdliło i muszę odsapnąc

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-09, 20:18   #2501
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Malgoś-mam sałatkę grecką i do tego mogę Ci zrobic grzanki z pieczywka czosnkowego z mozzarelą i salami, mam sałatkę z makaronem i kurczakiem w ziołach prowansalskich i warzywkami, jajka z majonezem, kawałki kurczaczka w płatkach kukurydzianych z sosem czosnkowym, ciasto 3BIT to z takich moich smakołyków a na obiadek miałam karkówkę z ziemniaczkami i sałatkąa wszytskiego za dużo robiłam
o ja jakie pyszności
chętnie wymienię porcje spaghetti i słodkiego chlebka na kurczaki z sosem czosnkowym i 3bita
Cytat:

---
Pradip - to teraz czekamy na zdjęcia pojazdu i zdjęcie brzuszka też by się przydało
Jutro postaram się porobić
Stary 2014-02-10, 07:56   #2502
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Aldrin - jak wybierzesz wózeczek to koniecznie się pochwal i może byś nam zdjęcie brzuszka wrzuciła?

Z brzuszkiem zobaczymy co da się zrobić, bo mąż zaczyna podobno remont i nie wiem czy się uwinę przed remontem wyjąć aparat z szafy

za podejście do kg

Cytat:
Dzien dobry

Aldrin- a lekarz coś mówił o twoim "krzywym" brzuszku???
no to się napracowałaś z przygotowaniami dla znajomych
dopiero jak nie zapomnę to mu wspomnę o tym brzuszku, bo cały czas byłam pewna, że tam mały siedzi ale teraz jak się kręci i wierci i pływa po całości to ten brzuszek mnie zastanawia

Cytat:
Dziewczyny przestańcie mi tak slodzic bo w piórka obrosne.

Gołąbki spierdzielilam, przesolilam tak że ledwo je zjedlismy a ilosciowo narobilam na 3 dni. Siadlam na krześle i głupia zaczęłam wyć.
Jeszcze Ci się chciało gołąbki robić? o matko... daj my zjemy i przesolone

Cytat:

ja zrobiłam obiad ale nie mamy czasu zjeść
Mały daje w kość, że nie ma czasu nawet zjeść obiadu?

Cytat:
o kurcze ile pyszności

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

Ale jestem szczęśliwa mąż uruchomił mi elektryczny piekarnik Może to głupie ale tak strasznie mi go brakowało... No i w końcu mogę robić zapiekanki i ciasta z prawdziwego zdarzenia Na pierwszy ogień poszedł chlebek Watykański bo dostaliśmy zaczyn. Ciekawe co z tego wyjdzie
A i jeszcze się Wam pochwalę że synka fura jest już u nas
jaka z Ciebie super gospodyni ja ani ciasta ani chleba, jedynie zapiekanki mogę robić
Stary 2014-02-10, 08:30   #2503
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Same pyszności , ale jak teraz karmie to nie nachodzi mnie ochota na takie rarytasy Moim ulubionym jedzeniem jest teraz kotlet mielony grillowany z ziemniakami i do tego herbatniki

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

My wczoraj pojechaliśmy do pediatry prywatnie no i okazało się, że to nie kolka tylko Marcelek ma problemy z jelitami, dostał probiotyk i smectę do picia, jeśli nie przejdzie do połowy tygodnia mamy zgłosić się z powrotem wtedy dostanie jakieś silniejsze leki. Wczoraj juz była poprawa, ale to jeszcze nie to, no i do każdego karmienia mamy mu podawać 2 kropelki Espumisanu i jak najczęściej kłaść na brzuszek, żeby się porządnie odgazował, wina płaczu to wodniste kupki, a przez to dostał odparzeń i wszystko jasne wczoraj obdzwoniłam 7 lekarzy i dopiero po znajomościach przyjęła Nas kobitka. Dobrze jednak mieć znajomości bo inaczej był siedziała i płakała razem z małym przez pół nocy.

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Cytat:
Izetka - kurcze, same smakołyki zwłaszcza pysznie brzmi 3bit

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Malgos - możesz wszystko jeść? Czy trzymasz się jakiejś diety karmiącej??

Ja mam na razie zaraz spożywania owoców i warzyw i do tego lekko strawna dieta, więc dziś na obiad pulpety, a resztę dnia spędzę o chlebie i szynce z indyka

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Cytat:
Pradip-przyłączam się do Gosipokaż furę i domek Juniorka

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Małgoś- ciacho wyszło takie pyszne, oderwac się od niego nie mogę, ale aktualnie mnie zemdliło i muszę odsapnąc
Ja bardzo lubię te ciasto bo jest z toffi, a za toffi kiedyś dałabym się pokroić
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 09:23   #2504
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
jaka z Ciebie super gospodyni ja ani ciasta ani chleba, jedynie zapiekanki mogę robić
Ja super gospodyni? Jasne Leń jestem obrzydliwy i tyle U mnie w rodzinie wszystkie ciotki pieką same pyszności na słodko i mięsno a moja mama ma rękę tylko do mięsnych rzeczy więc ja dla równowagi piekę ciacha
Wyjmuj aparat puki możesz bo potem faktycznie nie będziesz miała jak i kiedy
Cytat:
Same pyszności , ale jak teraz karmie to nie nachodzi mnie ochota na takie rarytasy Moim ulubionym jedzeniem jest teraz kotlet mielony grillowany z ziemniakami i do tego herbatniki

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

My wczoraj pojechaliśmy do pediatry prywatnie no i okazało się, że to nie kolka tylko Marcelek ma problemy z jelitami, dostał probiotyk i smectę do picia, jeśli nie przejdzie do połowy tygodnia mamy zgłosić się z powrotem wtedy dostanie jakieś silniejsze leki. Wczoraj juz była poprawa, ale to jeszcze nie to, no i do każdego karmienia mamy mu podawać 2 kropelki Espumisanu i jak najczęściej kłaść na brzuszek, żeby się porządnie odgazował, wina płaczu to wodniste kupki, a przez to dostał odparzeń i wszystko jasne wczoraj obdzwoniłam 7 lekarzy i dopiero po znajomościach przyjęła Nas kobitka. Dobrze jednak mieć znajomości bo inaczej był siedziała i płakała razem z małym przez pół nocy.

Ja mam na razie zaraz spożywania owoców i warzyw i do tego lekko strawna dieta, więc dziś na obiad pulpety, a resztę dnia spędzę o chlebie i szynce z indyka
Na tak rozbudowanej diecie to migusiem uzyskasz wymarzoną wagę
Bardzo się cieszę że Marcelkowi lepiej. Oby całkiem mu przeszło ale pamiętaj też o tych kropelkach co Ci pisałam. W dzisiejszych czasach niestety bez znajomości nic nie załatwisz
Stary 2014-02-10, 09:41   #2505
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Ja super gospodyni? Jasne Leń jestem obrzydliwy i tyle U mnie w rodzinie wszystkie ciotki pieką same pyszności na słodko i mięsno a moja mama ma rękę tylko do mięsnych rzeczy więc ja dla równowagi piekę ciacha
Wyjmuj aparat puki możesz bo potem faktycznie nie będziesz miała jak i kiedy

Na tak rozbudowanej diecie to migusiem uzyskasz wymarzoną wagę
Bardzo się cieszę że Marcelkowi lepiej. Oby całkiem mu przeszło ale pamiętaj też o tych kropelkach co Ci pisałam. W dzisiejszych czasach niestety bez znajomości nic nie załatwisz
no jak dzisiaj wróce z pracy a remont jeszcze nie będzie rozpoczęty to wyjmę ten aparat ale z moim TŻ nigdy nie wiadomo, może się okazać, że już od dzisiaj zaczyna
naucz mnie piec ciacha nawet zwykły biszkopt z przepisu babci który zawsze wychodził mi jakoś opada i jest taki niski a do tego mam wrażenie, że wysuszony
Stary 2014-02-10, 09:51   #2506
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
no jak dzisiaj wróce z pracy a remont jeszcze nie będzie rozpoczęty to wyjmę ten aparat ale z moim TŻ nigdy nie wiadomo, może się okazać, że już od dzisiaj zaczyna
naucz mnie piec ciacha nawet zwykły biszkopt z przepisu babci który zawsze wychodził mi jakoś opada i jest taki niski a do tego mam wrażenie, że wysuszony
Wpadaj do mnie to popieczemy Ja za trudne rzeczy też się nie łapie ale mam taki komfort psychiczny że mąż uwielbia zakalce więc co by mi nie wyszło to on i tak jest zachwycony
Stary 2014-02-10, 09:54   #2507
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Wpadaj do mnie to popieczemy Ja za trudne rzeczy też się nie łapie ale mam taki komfort psychiczny że mąż uwielbia zakalce więc co by mi nie wyszło to on i tak jest zachwycony
nie kuś bo jeszcze przyjadę na nauki do Ciebie to ten komfort też mam

Jak używa ktoś dady to od 13 w biedronce jest promocja 156 szt za 50 zł

Edytowane przez Aldrin
Czas edycji: 2014-02-10 o 10:06
Aldrin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 10:58   #2508
Fikusek82
Wtajemniczenie

Ja też lubię piec ciasta, gotować już nie za bardzo.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2014-02-10, 12:16   #2509
papryczka160
Wtajemniczenie

Cytat:
moj TZ wogóle nie je ciast i zawsze jak cos upichce to polowe blaszki sama zjem a prolowe do pracy zaniose.

Dzisiaj od rana latam najpierw na wyniki potem na zebrabie w pracy i sie zdziwili bo myśleli ze ja juz na L4 .
Dzisiaj lekarz wiec zobaczymy.

Izetko to my mozemy jesc ser feta i mozzarela

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez papryczka160
Czas edycji: 2014-02-10 o 12:20
papryczka160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 12:27   #2510
Izetka_
Zadomowienie

Dzień dobry

Justii-biedny Marcelek się musiało coś przyplątac do Niego aby szybko Mu przeszło

Aldrin-ja tez noga to pieczenia jestem to może zapiszemy się razem na kurs do Pradip

A właśnie Aldrin, Pradip-jakich pieluszek zamierzacie używac???

Papryczka-to czekamy na wieści z wizyty a jeśli chodzi o te sery i w ogóle jedzenie w ciaży to moim zdaniem można jeśc praktycznie wszytsko tylko w rozsądnych ilosciach...od dwóch plasterków mozarelli i kilku kawałków fety myślę,że mi się nic nie stanie

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-10, 12:40   #2511
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
moj TZ wogóle nie je ciast i zawsze jak cos upichce to polowe blaszki sama zjem a prolowe do pracy zaniose.

Dzisiaj od rana latam najpierw na wyniki potem na zebrabie w pracy i sie zdziwili bo myśleli ze ja juz na L4 .

Izetko to my mozemy jesc ser feta i mozzarela

to co dzisiaj lekarz i L4? daj znać jak po wizycie

Cytat:
Dzień dobry

Justii-biedny Marcelek się musiało coś przyplątac do Niego aby szybko Mu przeszło

Aldrin-ja tez noga to pieczenia jestem to może zapiszemy się razem na kurs do Pradip

Papryczka-to czekamy na wieści z wizyty a jeśli chodzi o te sery i w ogóle jedzenie w ciaży to moim zdaniem można jeśc praktycznie wszytsko tylko w rozsądnych ilosciach...od dwóch plasterków mozarelli i kilku kawałków fety myślę,że mi się nic nie stanie

koniecznie na ten kurs trzeba się wybrać

ja planuje zakupić 2 najmniejsze paczki pampersów jedne do szpitala a drugie do domu a później to już będę próbować huggisy, dady itp najchętniej bym dadę stosowała ale wypróbuje wszystkie aby sprawdzić najlepsze dla nas
Stary 2014-02-10, 12:51   #2512
papryczka160
Wtajemniczenie

Oczywiście relacja będzie i L4 chyba też choc ciągle sie waham

A ja tak uwielbiam sery Izetko pyszności zrobiłaś mniam

Stary 2014-02-10, 13:43   #2513
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Cześć

Prad a na jaką datę zapisałaś się na Bezpiecznego Malucha? Ja na 4 marca

Małgoś
Kacperek jest śliczny
Justii kurcze, że musiało się Marcelkowi coś przyplątać. Ale dobrze, że szybko zareagowałaś to krócej maluszek cierpiał

Wrzucam dawno obiecane notatki od położnej, trochę tego jest
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 13:48   #2514
Konto usunięte

c.d.
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 13:52   #2515
Konto usunięte

c.d.2
Stary 2014-02-10, 13:54   #2516
Konto usunięte

C.d.3
Stary 2014-02-10, 16:06   #2517
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
nie kuś bo jeszcze przyjadę na nauki do Ciebie to ten komfort też mam

Jak używa ktoś dady to od 13 w biedronce jest promocja 156 szt za 50 zł
No to kuszę tym bardziej
Pokazywałam Tzowi w gazetce to się popukał w czoło że już pieluchy oglądam
Cytat:
Ja też lubię piec ciasta, gotować już nie za bardzo.
To dokładnie tak jak ja
Cytat:
Mój twierdzi że słodyczy nie lubi ale jak robię ciasto to muszę na pół dzielić i następnego dnia jego połowy już nie ma i moją wyjada
Jakie badania robiłaś?
Pisz szybko po wizycie i przestań już się wahać z tym l4
Cytat:

Zapraszam
Pewnie zacznę od Pampersa choć nie wiem a potem albo dada albo z rossmana BD tylko że ich są 2 rodzaje i nie wiem czym one się różnią
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45076378]
Prad a na jaką datę zapisałaś się na Bezpiecznego Malucha? Ja na 4 marca
Wrzucam dawno obiecane notatki od położnej, trochę tego jest [/QUOTE]
Dat nie pamiętam ale najpierw zapisałam się na Białołękę bo bliżej a potem na wolę bo jednak mam lepszy dojazd i nie wiem które wybrać
Dzięki za materiały
Jak/jeśli dostane z SR o masażu to też wrzucę
Stary 2014-02-10, 16:29   #2518
Izetka_
Zadomowienie

Kobitki widziałyście nową gazetkę z Biedry?moze trzeba się zaopatrzyc w takie sprzęty przydadzą się po porodzie :

http://gazetki.biedronka.pl/g254,aka...emia%20formy/0

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-10, 20:01   #2519
papryczka160
Wtajemniczenie

Juz po wizycie wszystko ok tylko zelazo niskie. Za miesiąc usg narządów polowkowe
Mam L4 narazie na miesiąc. Ale będę sie lenic.

Stary 2014-02-10, 20:02   #2520
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
Juz po wizycie wszystko ok tylko zelazo niskie. Za miesiąc usg narządów polowkowe
Mam L4 narazie na miesiąc. Ale będę sie lenic.

super bardzo się cieszę

Ja idę na połówkowe w czwartek ale się boję masakra

Michaś
02.07.2014r.

Edytowane przez Izetka_
Czas edycji: 2014-02-10 o 20:04
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości