Depresja z powodu braku pracy... Ktoś jeszcze ją ma?? cz II - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-10, 18:32   #2731
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Dot.: Depresja z powodu braku pracy... Ktoś jeszcze ją ma?? cz II

Nie wiem co już ze sobą zrobić. Oprócz klapy w życiu osobistym i braku pracy mam jeszcze dookoła mnie pelno osób (chodzi o rodzinę), którzy ewidentnie dają mi do zrozumienia jak beznadziejne jest moje życie i że wszystko robię źle. Płaczę, zamartwiam się, ukrywam przed światem, ale to nic nie daje ;( Naprawdę nie mam siły.

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Urodziny zbliżają się wielkimi krokami. U Was pewnie też? Jak zamierzacie je przetrwać? Ja czuję,że będę rozpaczać cały dzień, analizować, co zrobiłam źle, że jestem w czarnej d*pie. Chyba kupie sobie jakieś dwa mocne piwa, albo nawet trzy. Multum słodyczy. Będę pić, jeść i płakać. Taki mały reset. Wiem, że nic nie pomoże, ale może odrobinę poprawi humor i odciągnie od złych myśli.
Stary 2014-02-10, 18:36   #2732
Pestka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Unperfect Pokaż wiadomość
Nie wiem co już ze sobą zrobić. Oprócz klapy w życiu osobistym i braku pracy mam jeszcze dookoła mnie pelno osób (chodzi o rodzinę), którzy ewidentnie dają mi do zrozumienia jak beznadziejne jest moje życie i że wszystko robię źle. Płaczę, zamartwiam się, ukrywam przed światem, ale to nic nie daje ;( Naprawdę nie mam siły.

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Urodziny zbliżają się wielkimi krokami. U Was pewnie też? Jak zamierzacie je przetrwać? Ja czuję,że będę rozpaczać cały dzień, analizować, co zrobiłam źle, że jestem w czarnej d*pie. Chyba kupie sobie jakieś dwa mocne piwa, albo nawet trzy. Multum słodyczy. Będę pić, jeść i płakać. Taki mały reset. Wiem, że nic nie pomoże, ale może odrobinę poprawi humor i odciągnie od złych myśli.
Miałam urodziny tydzień z hakiem temu - byłam na studium, więc nie miałam czasu na pierdoły

pusunia - mi nie brak ciekawych zajęć, mi brak regularności, rutyny i zarabiania pieniędzy

2014:

książki: 12
filmy: 70
"Fizyka rzeczy niemożliwych" Michio Kaku
"Epidemia" Robin Cook

miesiąc z hula hop: 2/30

Edytowane przez Pestka88
Czas edycji: 2014-02-10 o 18:40
Pestka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 18:40   #2733
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Ech, ja właśnie się poryczałam przed monitorem. Przerasta mnie to, co się dzieje dookoła. Praca to tylko jeden problem, mam też drugi, równie duży i nierozwiązywalny. Mam taki mętlik w głowie, zero planu na przyszłość. Strasznie sie boję przyszłości. Najgorsze jest to, że nie potrafie myśleć o niczym innym tylko o tych problemach
Stary 2014-02-10, 18:45   #2734
shanta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pestka88 Pokaż wiadomość

pusunia - mi nie brak ciekawych zajęć, mi brak regularności, rutyny i zarabiania pieniędzy
Sama prawda
Ile ja bym dała, żeby mieć jakiś grafik, odnośnik czasowy. Wstawać wcześnie rano do pracy, wracać zmęczona, ale mimo wszystko szczęśliwa.
Stary 2014-02-10, 18:51   #2735
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Ja kupiłam sobie kalendarz, żeby zapisywać co mam zrobić itp. I usiłuje cokolwiek wpisać, ale ostatnie dwa tygodnie sa puste. Po prostu nie mam co tam wpisać, nie będę przecież wpisywać "wynieść śmieci", "umyć się", bo to bez sensu. Mam tylko wizyty lekarskie powpisywane ;( To smutne gdy siadam nad tym kalendarzem, chcę coś wpisać i nie mam co
Stary 2014-02-10, 19:00   #2736
Kdjdfn
Zakorzenienie

Dzisiaj przeczytałam na stronie UP mojego miasta, że od 17.02 będą wywieszone staże na stronie, może mam choć cień szansy na jakiś staż. Dało mi to 1% nadziei, która pewnie zostanie zgaszona z hukiem. :/ Z ogloszeń na które się nastawiłam, że chciałabym tam pracować nikt się oczywiście do mnie nie odezwał, już nawet nie dzwonię i nie sprawdzam, czy aktualne, bo to nie ma sensu.;/

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
Ech, ja właśnie się poryczałam przed monitorem. Przerasta mnie to, co się dzieje dookoła. Praca to tylko jeden problem, mam też drugi, równie duży i nierozwiązywalny. Mam taki mętlik w głowie, zero planu na przyszłość. Strasznie sie boję przyszłości. Najgorsze jest to, że nie potrafie myśleć o niczym innym tylko o tych problemach
Ja płakałam chyba w czwartek czy środę miałam totalne załamanie. Dzisiaj jest lepiej, w sumie to było. Teraz jest coraz gorzej znowu.
Kdjdfn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 19:42   #2737
maggie_grace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Laura_W Pokaż wiadomość
Tak, to ja. Praca sama w sobie jest ok, ale nie daje rady w takiej atmosferze. :/ Pracownicy są zastraszeni, o byle pierdołę opieprz. Do tego intrygi, każdy mnie na swoją stronę chce przeciągnąć, bo nowa jestem. Mam "zapomnieć o wolnej sobocie do końca życia". Wczoraj w trakcie pracy zostałam przeniesiona do drugiej kwiaciarni (w której nie opłaca mi się pracować, bo by mnie dojazdy zjadły). A jak już miałam iść do domu, to mi powiedziano, że mam zostać dłużej. Nikogo nie obchodzi, że możesz mieć umówioną wizytę do lekarza czy cokolwiek...
Nie ciekawie to wygląda.

Cytat:
Napisane przez Agrh Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a szukacie w swoim fachu czy w zasadzie czegokolwiek?
Czegokolwiek, gdzie spełniam wymagania. :P

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Od pon do soboty będę zastępowała moją bratową w sklepie z odzieżą motocyklową, zanudzę się na śmierć, bo to nie sezon, no ale trochę kasy wpadnie, bo dają mi 10zł/h.
No to Ci się z tym udało. A i kasa dobra. :P

Też myślę o jedzeniu, dlatego idę umyć zęby to wtedy już na pewno nic nie zjem, u mnie to zawsze działa
[/QUOTE]

Ja jak umyję zęby to wtedy najwięcej bym zjadła.

Cytat:
Napisane przez Buena Dzidzia Pokaż wiadomość
Niektóre ogłoszenia to jest śmiech na sali, oto CAŁA treść jednego przykładowego, które teraz znalazłam:
"Poszukujemy Sekretarki do prowadzenia biura."
Uwielbiam takie ogłoszenia.

Cytat:
Wiecie co ja to jestem jakaś "zakała" w mojej rodzinie Moje życie nie ma sensu, każdemu się jakoś układa, nawet moim średnio rozgarniętym dużo młodszym kuzynkom i kuzynom, ja to jakiś debil jestem
Czuję się tak samo. :P

Cytat:
Napisane przez shanta Pokaż wiadomość

a wy wysyłacie CV jako pdf czy doc?
PDF.

Dziś dostałam telefon w sprawie pracy na kasie, ciekawa jestem czy to będzie jakoś na dłużej czy pójdę 2, 3 dni w miesiącu i tyle. Tak się ucieszyłam, że nie popytałam o szczegóły, ale po szkoleniu myślę, że się czegoś dowiem. Oczywiście stawka podła, ale na moje wydatki akurat, oczywiście jeśli to będzie dłuższe zlecenie, a nie króciutkie.

maggie_grace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 19:42   #2738
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

Ja dziś przeszłam się po mieście bo mama poprosiła mnie o kupienie jej kilku rzeczy w Biedronce i Rossmannie. Wyszłam z domu o 17 jak już się ciemno robiło, jak jakiś wampir Tak chodziłam i chodziłam, ludzie mnie mijali i nie wiem ja nic nie "czuję" do tego świata, nie pasuję tu. Widać było, ze ludzie wracają z pracy, z dziećmi z przedszkoli i szkół a ja tak bezsensu łażę. Gdyby nie prośba mamy o zakupy to bym na pewno nigdzie nie wychodziła.

Też zastanawiam się czy to zawsze tak jest jak człowiek pomieszka i pożyje za granicą (przynajmniej z rok) to potem wraca do Polski i już czuję się tu inaczej. Ja chyba to właśnie mam...

Unperfect miałam urodziny miesiąc temu, nie robiłam nic z tej okazji, nie dostałam ani jednego prezentu, tylko życzenia od najbliższej rodziny.

Edytowane przez Buena Dzidzia
Czas edycji: 2014-02-10 o 19:56
Buena Dzidzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 19:57   #2739
pusunia
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam urodziny dopiero na wakacjach
Cytat:
Napisane przez Pestka88 Pokaż wiadomość
Miałam urodziny tydzień z hakiem temu - byłam na studium, więc nie miałam czasu na pierdoły

a mi czasami właśnie brak
nie mam sie czym zająć
mam za dużo wolnego czasu
Cytat:
Sama prawda
Ile ja bym dała, żeby mieć jakiś grafik, odnośnik czasowy. Wstawać wcześnie rano do pracy, wracać zmęczona, ale mimo wszystko szczęśliwa.
bo wtedy popadasz w rutynę a tak to codzienna stabilizacja i wiesz że nic zaskakującego się nie wydarzy a w pracy to zawsze coś się wydarzy
pusunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 19:59   #2740
nikita343
Zakorzenienie

Cytat:
Sama prawda
Ja też o o tym marzę żeby mieć zaplanowany dzień. A nie wstajesz rano i nie masz co z sobą zrobić i tak codziennie. W weekend odżywam bo wiem, że większość ludzi ma wolne to nie czuje poczucia winy i beznadziejności.

nikita343 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 20:03   #2741
Keithlyn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
żebym Wam powiedziała jakie "inteligenty" pracują w szpitalu jako pielęgniarki to byście się przeżegnały, nawet tekstu z gazety nie umiała przeczytać, aż czułam się zażenowana. No ale zarabia, ma pracę, podrze się na ludzi i jej leci.

Bez generalizowania proszę ...

Keithlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 20:20   #2742
Farisss
Wtajemniczenie

Dziewczyny a jak u was z językami obcymi? Albo jakimiś kursami?
Wiem, że nie macie kasy (przez brak pracy), ale ten czas kiedy się siedzi przed komuterem co dzień można jakoś spożytkować - na PARP są różne darmowe szkolenia, może ktoś cos znajdzie dla siebie. Ja prawie każdego dnia staram się coś pouczyć np. z angielskiego, jakieś słówka itp, żeby po prostu nie siedzieć bezczynnie.
Stary 2014-02-10, 20:27   #2743
kicimordka
Raczkowanie

Wyjechałam za pracą, a już czwarty miesiąc szukam. To dobijające... Tym bardziej, że nigdzie pracy nie ma, a chodzenie wiecznie na rozmowy kwalifikacyjne i sprzedawanie siebie, widząc, jak mają Cię ewidentnie gdzieś, ale obiecują zadzwonić, jest naprawdę męczące. Gdyby nie mój TŻ i jego zmienny grafik, to bym nawet nie wiedziała, jaki jest dzień tygodnia... Tym bardziej dobijające, że mój TŻ, który ma mniejsze doświadczenie niż ja, znalazł pracę w 3 dni. I to naprawdę dobrą. I ciągle powtarza, abym szukała, że mogłabym w końcu coś znaleźć, ale co ja poradzę na to, że nic nie ma? Tym bardziej teraz? Jutro idę na pierwszy dzień treningu i jednocześnie ostatni etap rekrutacyjny. W końcu udało mi się przejść etap rozmowy. Teraz się tylko wykazać. Mam nadzieję, że będzie dobrze, bo już mam tego po prostu dość.
kicimordka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 20:37   #2744
nikita343
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kicimordka Pokaż wiadomość
Wyjechałam za pracą, a już czwarty miesiąc szukam. To dobijające... Tym bardziej, że nigdzie pracy nie ma, a chodzenie wiecznie na rozmowy kwalifikacyjne i sprzedawanie siebie, widząc, jak mają Cię ewidentnie gdzieś, ale obiecują zadzwonić, jest naprawdę męczące. Gdyby nie mój TŻ i jego zmienny grafik, to bym nawet nie wiedziała, jaki jest dzień tygodnia... Tym bardziej dobijające, że mój TŻ, który ma mniejsze doświadczenie niż ja, znalazł pracę w 3 dni. I to naprawdę dobrą. I ciągle powtarza, abym szukała, że mogłabym w końcu coś znaleźć, ale co ja poradzę na to, że nic nie ma? Tym bardziej teraz? Jutro idę na pierwszy dzień treningu i jednocześnie ostatni etap rekrutacyjny. W końcu udało mi się przejść etap rozmowy. Teraz się tylko wykazać. Mam nadzieję, że będzie dobrze, bo już mam tego po prostu dość.
W jakim rejonie Polski szukasz pracy?mężczyźni zawsze mają lepiej z pracą. Mój Tż zawsze coś znalazł. A ja nadal nic

nikita343 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 20:42   #2745
kicimordka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nikita343 Pokaż wiadomość
W jakim rejonie Polski szukasz pracy?mężczyźni zawsze mają lepiej z pracą. Mój Tż zawsze coś znalazł. A ja nadal nic
Wyjechałam do UK w poszukiwaniu pracy, ale widzę, że wszędzie jest tak samo. W Polsce nawet jak chciałam pracować dorywczo, to musiałam długo znaleźć, a mój TŻ wszedł tylko na pierwszą, lepszą stronę z ogłoszeniami i super oferta za super pieniądze. Niektórzy to są w czepku urodzeni...
kicimordka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 21:06   #2746
ona679
Raczkowanie

Hej, mogę się dołączyć?
ona679 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 22:29   #2747
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

ajm sorry ale tak mi baby popadły, że musiałam to napisać
Stary 2014-02-10, 23:28   #2748
pusunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Farisss Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak u was z językami obcymi? Albo jakimiś kursami?
Wiem, że nie macie kasy (przez brak pracy), ale ten czas kiedy się siedzi przed komuterem co dzień można jakoś spożytkować - na PARP są różne darmowe szkolenia, może ktoś cos znajdzie dla siebie. Ja prawie każdego dnia staram się coś pouczyć np. z angielskiego, jakieś słówka itp, żeby po prostu nie siedzieć bezczynnie.
zastanawiałam się nad podszkoleniem angielskiego na studiach był jaki był i mam wrażenie za robią mi sie braki i ubytki

kurs mam z obsługi komputera ale to w szkole dostawaliśmy certyfikaty
pusunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 10:02   #2749
Suqub
Zakorzenienie

Przeglądam ogłoszenia pracy i zastanawiam się na które stanowisko chętniej mnie przyjmą: operator pilarek do pozyskiwania tarcicy,
serwisant prostych urządzeń domowych albo stolarz gdybym była studentką to może bym do salonu prasowego się załapała ale cóż. Na studiach źle, nie studiuje- źle
Fantastycznie dzień się zaczyna.

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 10:14   #2750
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Cytat:
Ja dziś przeszłam się po mieście bo mama poprosiła mnie o kupienie jej kilku rzeczy w Biedronce i Rossmannie. Wyszłam z domu o 17 jak już się ciemno robiło, jak jakiś wampir Tak chodziłam i chodziłam, ludzie mnie mijali i nie wiem ja nic nie "czuję" do tego świata, nie pasuję tu. Widać było, ze ludzie wracają z pracy, z dziećmi z przedszkoli i szkół a ja tak bezsensu łażę. Gdyby nie prośba mamy o zakupy to bym na pewno nigdzie nie wychodziła.
Mam tak samo. Wychodzę, ale tylko po ciemku. Za dnia tylko wtedy, gdy naprawdę muszę. I idę jak zombi. W głowie natłok myśli, czasami zagapię się na jakąś staruszkę czy osobę przechodzącą na przeciwko. Nie potrafi nawet przez sekunde myśleć o czymś innym niż brak pracy. I mnie też generalnie już nic nie obchodzi, wszystko mam w d**ie.

Cytat:
Napisane przez kicimordka Pokaż wiadomość
Wyjechałam do UK w poszukiwaniu pracy, ale widzę, że wszędzie jest tak samo. W Polsce nawet jak chciałam pracować dorywczo, to musiałam długo znaleźć, a mój TŻ wszedł tylko na pierwszą, lepszą stronę z ogłoszeniami i super oferta za super pieniądze. Niektórzy to są w czepku urodzeni...
To faktycznie jesteś pechowa. Koleżanka wyjechała i w ciągu tygodniu znalazła. Fizyczną, przez agencję. Aczkolwiek ona miała tam znajomą, która pomogła jej w wielu sprawach. próbowałaś przez agencje?
Stary 2014-02-11, 10:47   #2751
pegi sue
Raczkowanie

To już jakieś 2 tygodnie, gdzie nie było żadnego telefonu. A w międzyczasie coś tam wysyłam CV, gdzie spełniam wymagania.
W przyszłym tygodniu mam też konkurs w sądzie i wczoraj wywiesili listę dopuszczonych- 338 osób.
pegi sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 11:00   #2752
de_wu
Rozeznanie

Brak pracy mnie dobija. Siedzenie całymi dnami w domu, puste konto i poczucie niespełnienia doprowadza mnie do rozpaczy.
Dlaczego tak ciężko z pracą w tym kraju... człowiek chce, co z tego skoro na jedną posadę jest ponad 100 kandydatów. Jak żyć i egzystować ?
Już nie mam siły. Jak znaleźć pracę?
Jestem zarejestrowana w UP, wysyłam CV przez internet, czasami jak się dowiem od kogoś, że gdzieś są szanse na przyjęcie to dzwonie lub stawiam się osobiście. To jednak nie pomaga.
Zaczynam szukać powodów dlaczego nie mogę znaleźć pracy.
Pracowałam na umowę zlecenie jako pomoc biurowa, więc nie jestem całkowicie bez doświadczenia.
Może dyspozycyjność stanowi problem. Niestety nie mogę być w każdą sobotę w pracy ze względu na studia zaoczne, a zjazdy czasami odbywają się co tydzień. CV mam dobrze napisane - sprawdzone przez osoby znające się na rzeczy. Nie jestem wybredna, czasami wysyłam CV na stanowiska nie wymagające takich kwalifikacji jakie posiadam. Nie mam prawa jazdy, co jest moim największym kompleksem i wiem, że posiadanie tego dokumentu otwiera czasami drogę do zdobycia pracy.
Brak pieniędzy nie pozwala mi ukończyć kursu, który jako tako już zaczęłam 5 lat temu. Nie zdałam dwa razy i zabrakło mi cierpliwości, a także pieniędzy na kolejne egzaminy.
Nie wiem co robić, mój humor i frustracja z powodu bezrobocia odbija się na bliskich mi osobach.
de_wu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 11:05   #2753
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Czytałam artykuł o bezrobociu, jak to z nim jest w Warszawie i Trójmieście? Są tu dziewczyny z tych okolic? Dużo znajomych wyjechało w jedno z tych miejsc i prace znaleźli szybko.
Stary 2014-02-11, 11:15   #2754
pegi sue
Raczkowanie

Ja jestem z Warszawy.
5- ty miesiąc szukania. Zależy może jakiej pracy się szuka- jak tak jak ja- szeroko rozumiane biuro- prawo, sekretarki, asystentki- to jest bardzo ciężko. Ogromna konkurencja.
Może specjalistom jest łatwiej- tak jak patrzę po znajomych.

Teraz szukam już każdej pracy, nie wybrzydzam i nadal nic.
Stary 2014-02-11, 11:16   #2755
Farisss
Wtajemniczenie

Cytat:
Czytałam artykuł o bezrobociu, jak to z nim jest w Warszawie i Trójmieście? Są tu dziewczyny z tych okolic? Dużo znajomych wyjechało w jedno z tych miejsc i prace znaleźli szybko.
Ja mieszkałam w Warszawie przez 5 lat, generalnie jakakolwiek praca jest, ale trzeba szukać usilnie, czasem też za marne pieniędze.
Stary 2014-02-11, 11:28   #2756
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Ale mam bekę wyslałam się wczoraj na stanowisko osoby do rekrutacji
http://tablica.pl/oferta/osoba-do-re...4-ID4Vl0t.html

No brzmi calkiem normalnie

Dostalam odpowiedź:
witam.praca polega na rekrutowaniu dziewczyn jako masazystki erotyczne.o masazystek nie wymagamy zadnego doswiadczenia.zapewniamy im szkolenia ,umowe o prace i mieszkanie.praca w kujawsko-pomorskim od zaraz.odpowiada taka oferta pracy?

a moze pania intrsuj praca jako masazystka? 5 tys/mies

i coja mam teraz zrobić?

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 11:45   #2757
Kdjdfn
Zakorzenienie

No jak co? Iść na masażystkę.
Kdjdfn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 11:47   #2758
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Ale mam bekę wyslałam się wczoraj na stanowisko osoby do rekrutacji
http://tablica.pl/oferta/osoba-do-re...4-ID4Vl0t.html

No brzmi calkiem normalnie

Dostalam odpowiedź:
witam.praca polega na rekrutowaniu dziewczyn jako masazystki erotyczne.o masazystek nie wymagamy zadnego doswiadczenia.zapewniamy im szkolenia ,umowe o prace i mieszkanie.praca w kujawsko-pomorskim od zaraz.odpowiada taka oferta pracy?

a moze pania intrsuj praca jako masazystka? 5 tys/mies

i coja mam teraz zrobić?
Jak to co? Zostać masażystką!
Stary 2014-02-11, 11:49   #2759
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Jakbym była sama to bym pewnie sie skusiła a tak TŻ by mnie za cycki powiesił chyba

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 12:02   #2760
pegi sue
Raczkowanie

A wiecie co mnie najbardziej denerwuje? To, jak ktoś mówi mi: co studiowałaś, prawo? I po prawie nie masz pracy? Albo, nie ma jakiejś ciekawszej pracy niż sekretarka?

A mnie szlag trafia, bo nie mogę znaleźć jakiejkolwiek pracy, a co dopiero pracy w zawodzie, o tym już nawet przestałam marzyć. A w oczach ludzi wyglądam jak jakaś totalna niedorajda.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości