Scent Bar LI - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-10, 15:02   #4231
golden_eye
Wtajemniczenie

Dot.: Scent Bar LI

kurdwaaaaaaa zawiesił mi się program cała robo od rana poszła się paść ja gópia nie zapisywałam
i w szyję coś mi wlazło nie mogę obkręcać

ale wściekła jestem na siebie

dzięks za gratki ale czasem to się sama dziwię że wytrzymałam tyle

dobra, lece obiad zjeść i robić od nowa wszystko
Stary 2014-02-10, 15:15   #4232
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
nienawidzę Cię
Jeśli maluję pazurri to tylko na takie kolory. Na szczęście jakoś może o nim zapomnę, bo mam 2 odcienie w ten deseń, no ale jednak nie TAK bosssskie. Genialny
W sumie na przeceeeeeenieeee.

O takim odcieniu sukienki myślałam, jak Redzia napisała wino. Dla mnie czerwone wino to taka głęboka ciemna czerwień, elegancka i zmysłowa, nie mająca nic wspólnego z klasyczną czerwienia. To w sumie burgund? Bordo? Ciemna wiśnia? Genialny, szukaj w tym typie keicy
Oj wybacz ....
Właśnie przecena to chodź se zaszalejemy
ja też mam ciemne i na mocne czerwienie pomalowane, przy których dłonie wyglądają na białe. Jak zadaję pastele na paznokcie to dłonie wyglądają trupio ...

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość

Wy to nowożeńcami jesteście ,ja i Negatyw ponad 19

Zaraz druga seria panczenistów

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-02-10 o 15:18
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 15:22   #4233
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Oj wybacz ....
Właśnie przecena to chodź se zaszalejemy
ja też mam ciemne i na mocne czerwienie pomalowane, przy których dłonie wyglądają na białe. Jak zadaję pastele na paznokcie to dłonie wyglądają trupio ...

Ja se pasteli nie zadaję, wiem że nic innego dobrze nie wygląda. Na co dzięń jednak mam only odzywka. Lakier kilka razy w roku, jak mnie najdzie, więc chyba nie zużyję . Jestem leń, zmywanie, pielęgnowanie, stres czy już kolor odprysł, zdarł sie to nie na moje nerwy. Psuje mi to komfort psychiczny. A codzienne malunki - noooo freakin way. To nie zabawki dla lenia.

2. Zważywszy, że wyglądasz na 20 to zaiste osiągnięcie, choć mimo to szmat czasu.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 15:27   #4234
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Ja se pasteli nie zadaję, wiem że nic innego dobrze nie wygląda. Na co dzięń jednak mam only odzywka. Lakier kilka razy w roku, jak mnie najdzie, więc chyba nie zużyję . Jestem leń, zmywanie, pielęgnowanie, stres czy już kolor odprysł, zdarł sie to nie na moje nerwy. Psuje mi to komfort psychiczny. A codzienne malunki - noooo freakin way. To nie zabawki dla lenia.

2. Zważywszy, że wyglądasz na 20 to zaiste osiągnięcie, choć mimo to szmat czasu.
1 Fidzisz bo ja nie napisałam że jak mam niepomalowane to obgryzam i paznokcie i skórki....
więc muszo być pomalowane wtedy nie obgryzam debilne to ...

2 Dziękuję za komplemant jaki zaszedł ,na swoje usprawiedliwienie dodam że moja skóra bardzo odbija światło i to dlatego tak wygląda na zdjęciach.
Stary 2014-02-10, 15:37   #4235
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1 Fidzisz bo ja nie napisałam że jak mam niepomalowane to obgryzam i paznokcie i skórki....
więc muszo być pomalowane wtedy nie obgryzam debilne to ...

2 Dziękuję za komplemant jaki zaszedł ,na swoje usprawiedliwienie dodam że moja skóra bardzo odbija światło i to dlatego tak wygląda na zdjęciach.
1.Ładny patent.

2. Zaiste cudowna, odejmująca chyba conajmniej naście lat, właściwość skóry

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-02-10 o 15:39
Stary 2014-02-10, 15:41   #4236
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
2. Zaiste cudowna, odejmująca chyba conajmniej naście lat, właściwość skóry
Taki nature fotoszop
Stary 2014-02-10, 15:49   #4237
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Edit: Sorrrrrri Wprowadziłam Cię w błąd - otóż ostał mi się balsam na kwiatowym a szmapon ten łagodny obciążacz bez zapachu na lukrecji przezroczyste opak.

O takim odcieniu sukienki myślałam, jak Redzia napisała wino. Dla mnie czerwone wino to taka głęboka ciemna czerwień, elegancka i zmysłowa, nie mająca nic wspólnego z klasyczną czerwienia. To w sumie burgund? Bordo? Ciemna wiśnia? Genialny, szukaj w tym typie keicy
1. a nie szkodzi
2. dla mnie też, czerwień to czerwień, klasyczne jaskrawe kredki dla dzieci, a kolor czerwonego wina to chyba będzie burgundowy...

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 18:19   #4238
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Aaaaa park wodny - no tak, bo że knajpy to of kors.
w sumie z knajpy i aquaparki są też tutaj, więc właściwie z górskich atrakcji to tylko ta Czantoria no ale najważniejszy zamysł był taki żeby się wyrwać gdzieś z domu

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

A tak fogle macham znad sprzątaniowej trzydniówki Dziś poszły w ruch szafy z narzędziami itp. i pudła na szafach. Amsakreska.
też by mi się przydało, bo z niektórych szafek już rzeczy wypadają jak się je otwiera ale nie chce mi sie
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Jak by ktoraś potzrebowała to w Pepco są teraz bronzery CK Sun dance 302
http://www.google.pl/imgres?sa=X&biw...art=15&ndsp=21
i jeszcze jeden enhance
http://www.ebay.co.uk/itm/CK-Calvin-...-/290916681163
w cenie 9,99
sporo lakierow do paznokci, kilka rodzai roży w kamieniu, jakieś pomadki , wszystko CK i po 9,99

Wzięlam ten sun dance i jest śliczny, ciut ciemniejszy niż ten drugi ale i tak jaśniutki i delikatny, dobry do bladolicych, krzywdy nie da się nimi raczej zrobić .
W środę wracam po ten drugi.
chyba pójdę oblukać

Cytat:
kurdwaaaaaaa zawiesił mi się program cała robo od rana poszła się paść ja gópia nie zapisywałam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 18:30   #4239
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
też by mi się przydało, bo z niektórych szafek już rzeczy wypadają jak się je otwiera ale nie chce mi sie
U mnie to siła wyższa czyli did, musiałam pochować przed nią kolejne szpargały W wiklinowej skrzynce z książkami zalęgły mi się mole

Stary 2014-02-10, 18:43   #4240
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie z knajpy i aquaparki są też tutaj, więc właściwie z górskich atrakcji to tylko ta Czantoria no ale najważniejszy zamysł był taki żeby się wyrwać gdzieś z domu
Rozumiem, też by mi się przydało, ale jakoś ciągnie mnie do miast, takim Budapeszcikiem bym nie pogardziła, wiem wiem ze to nieporównywalna kwota, ale jakoś wypady do górskich miejscowości mnie znudziły się, ciągle to samo
Ale fakt, zmiana otoczenia dobrze robi.
Cytat:
U mnie to siła wyższa czyli did, musiałam pochować przed nią kolejne szpargały W wiklinowej skrzynce z książkami zalęgły mi się mole
książkowe ?

dobrze, że masz gniazdo, wytęp jaknajszybciej na śmierć

Wpadłam jedną nogą do D. i psiknęłam z głupia frant psikęłam na blotterek tym http://www.fragrantica.pl/perfumy/El...ure-22537.html

Już w drodze powrotnej żałowałam, że nie siknęłam na skórę Jak czytam nuty to widzę, czemu mi się pierwsze spodobały, czyli migdały. (tudzież zielony migdał, czymkolwiek on jest ) Ale ciekawi mnie i przeraża jednocześnie, co się stanie jak zapach się rozwinie? No bo nuty dla mnie niezbyt obiecujące, jednak ten migdał zawrócił mi w głowie. Bardzo bardzo mój. Hmmmm. Może nie będzie zamiennikiem Sensi, ale zawsze to coś migdałowego.

Czas edycji: 2014-02-10 o 19:01
Stary 2014-02-10, 18:56   #4241
golden_eye
Wtajemniczenie

monż usypia dida:

- boją sięęę nas kibice angieeeelscyyyyy
boją sięęęę nas fani holendeeeerscyyyy...

i się dziwi że did uruchomil syrenę
Stary 2014-02-10, 19:07   #4242
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Parabell
Co do cyrków weselnych z 3 letnim wyprzedzeniem, w kwestii organizacji - ja nie ogarniam, mnie by się nie chciało marnować, czasu, sił, energii i hajsu. Ale są ludzie co to lubią. Trudno. Dla mnie bezsens, dla kogoś sens życia?

Co do koloru czerwieni, no cóż, śluby to imprezy oficjalne, i obowiązuje pewna etykieta. A ona jest jaka jest - i na litość boską nie pary młode ją ustalały więc to nie ich wina I tyle. Of kors że można se darować i robic co sie chce, i nikt nikomu nic nie urwie, bo to nie o to chodzi, nie o urwanie, tylko albo ktoś zna zasady etykiety, tak został wychowany i sie tego trzyma, albo nie. Proste. Twój wybór. Nikt nie mówi nie wolno. Jeść steka palcami w restauracji też wolno i też nikt nie urwie nam głowy To świadczy tylko o nas samych, o naszym do tego podejściu, jak chcemy żeby nas postrzegano, czy i jak się z tym liczymy. Jak mamy w doopie to miejmy. To również swiadczy wyłącznie o nas. Strój to wizytówka.

Jak dostaję w reastauracji inny widelec do ryby to się nie pytam po co, tylko stosuję. I tak dalej i tak dalej. Zgadzam się z Murszaf.
no wię przecież co to etykieta , rezerwuar wiwr , czerń i biel , ale nigdy nie słyszałam o czerwonym - dlaczego nie wolno i popaczaj na to http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...73826.html?i=3 kobitka po lewo w ostrej czerwieni , druhna na biało , kobity po prawo w białych kostiumach , pafony jak cholera kobity w czerni też wśród zaproszonych gości były .
widzisz , widelec do ryby ma silne uzasadnienie praktyczne - mięso rybie jest inne niż mięso mięso , i dlatego do niego jest inny sztuciec , a czerwony jakie może mieć uzasadnienie , że nie wolno ? Naprawdę zupełnie poważnie pytam , bo pierwsze słyszę u podstaw każdej rozsądnej zasady leżą takie czy inne względy praktyczne , więc po prostu chciałabym wiedzieć jaki jest praktyczny wzgląd w wypadku czerwieni

Cytat:
ale co z kothami w takim razie ? ktoś stale musi stać w drzwiach i przepuszczać

Cytat:
Ty wiesz, że Twoje wesele jest nieważne?

Natomiast muszę pobronić par zaklepujących salę z trzyletnim wyprzedzeniem. Podobno z dużymi salami i w miejscowościach z niewielkim wyborem faktycznie jest taki problem, o ile oczywiście ktoś nie chce ślubu w jakimś "niemodnym" miesiącu. Znajoma tak czekała 2 lata bo do wyboru miała jeszcze remizę a stwierdziła, że jej noga tam nie postanie
1. mój ślub wobec tego w ogóle nieważny , bo był cichy i tylko obiad w domu potem
2.no tak , ale czy to idzie o to , żeby kogoś poślubić i z nim żyć itp , czy czekamy z tym lata , bo sali nie ma , sala ważniejsza ? takiego podejścia nie rozumiem - odkładam związanie się z kimś najważniejszym dla mnie , bo nie mam gdzie z tego powodu stada gości sprosić ? przez te trzy lata mozna się dochować dwójki albo trójki didów , objechać świat razem naokoło , wybudować dom i diabli wiedzą co jeszcze , nie szkoda czasu na czekanie na salę ? Inna rzecz , że również można się rozstać bezboleśnie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
A my nie robiliśmy wcale wesela, ale o tym dlaczego, już kiedyś pisałam, to nie będę przynudzać
Za to okazało się, że ślub mamy nieważny, bo urzędnik zapomniał przedłużyć uprawnienia i tak 2 lata pykał nieważne ceremonie

Cytat:

no Ty chyba żartujesz dziewięć to jeszcze , ale 19 ?machnęłaś się za mąż mając 10 lat ???

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:

Wpadłam jedną nogą do D. i psiknęłam z głupia frant psikęłam na blotterek tym http://www.fragrantica.pl/perfumy/El...ure-22537.html

Już w drodze powrotnej żałowałam, że nie siknęłam na skórę Jak czytam nuty to widzę, czemu mi się pierwsze spodobały, czyli migdały. (tudzież zielony migdał, czymkolwiek on jest ) Ale ciekawi mnie i przeraża jednocześnie, co się stanie jak zapach się rozwinie? No bo nuty dla mnie niezbyt obiecujące, jednak ten migdał zawrócił mi w głowie. Bardzo bardzo mój. Hmmmm. Może nie będzie zamiennikiem Sensi, ale zawsze to coś migdałowego.
ooo , trza oblukać , wanilia nawet nie wiedziałam , że coś takiego istnieje

Cytat:
monż usypia dida:

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 19:24   #4243
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
no wię przecież co to etykieta , rezerwuar wiwr , czerń i biel , ale nigdy nie słyszałam o czerwonym - dlaczego nie wolno i popaczaj na to http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...73826.html?i=3 kobitka po lewo w ostrej czerwieni , druhna na biało , kobity po prawo w białych kostiumach , pafony jak cholera kobity w czerni też wśród zaproszonych gości były .
widzisz , widelec do ryby ma silne uzasadnienie praktyczne - mięso rybie jest inne niż mięso mięso , i dlatego do niego jest inny sztuciec , a czerwony jakie może mieć uzasadnienie , że nie wolno ? Naprawdę zupełnie poważnie pytam , bo pierwsze słyszę u podstaw każdej rozsądnej zasady leżą takie czy inne względy praktyczne , więc po prostu chciałabym wiedzieć jaki jest praktyczny wzgląd w wypadku czerwieni

2.no tak , ale czy to idzie o to , żeby kogoś poślubić i z nim żyć itp , czy czekamy z tym lata , bo sali nie ma , sala ważniejsza ? takiego podejścia nie rozumiem - odkładam związanie się z kimś najważniejszym dla mnie , bo nie mam gdzie z tego powodu stada gości sprosić ? przez te trzy lata mozna się dochować dwójki albo trójki didów , objechać świat razem naokoło , wybudować dom i diabli wiedzą co jeszcze , nie szkoda czasu na czekanie na salę ? Inna rzecz , że również można się rozstać bezboleśnie
A bo ja wiem? Uzasadnienia w kwestii etykiety stroju nie zawsze są praktyczne, zazwyczaj bo nie wypada. Tak jak gołych ramion, odkrytych palców stóp, etc etc. Pewnie podyktowane jest to krzykliwością, wyjątkowością tegoż koloru, jakoby kradł uwagę, jakoby nietaktem było skupianie na takim wydarzeniu uwagi na sobie jako gościu, tak wyrazistym strojem. Czerwony kojarzy się zmysłowo, seksownie, prowokacyjnie, i z takich to przyczyn odradzany też jest na oficjalnych spotkaniach służbowych, rozmowach o pracę etc etc. PRzy czym nikt nikomu głowy nie urywa, i ludzie robią i tak po swojemu.
Z widelcamy kiepski przykład, ale no choćby kwiaty, wręczanie jakiś tam rodzajów kwiatów pewnym osobom i w pewnych okolicznościach też niby nie wypada, a uzasadnienie praktyczne nie jest. (Coś w stylu bukiet czerwonych róż dla Pani profesor na uczelni tudzież dla nietopsza w dniu zaręczyn ) Nie mówiąc już o etykiecie ubioru mężczyzn, kiedy jakie rękawy, który guzik kiedy odpięty kiedy zapięty co z krawtem, muszką, frakiem co do czego. Też są to sztywne zasady i tyle. Jak do wszystkich, można się nie stosować. Nikt nie zabrania.

ad pogrubienie - otóż to! Identycznie rozumuję, ale są ludzie, dla których dopieszczenie tej ceremoni jest celem samym w sobie, zdarza sie też, że finansowo się organizują, zbierają długo kasę. No słowem przyczyn wiele, a ja i tak żadnej z nich nie wyznaje . Niech se robio co chco, nie muszę rozumieć .

Czas edycji: 2014-02-10 o 19:35
Stary 2014-02-10, 19:33   #4244
Polly_
grozi wypollizowaniem

co do czerwonego to rachel dobrze napisała, tak samo jak nie bardzo pasuje włozyc neonową zieleń+ kapelusz magenta, choc na pewno nigdzie nie znajdziemy tego napisanego wprost ze tych kolorów nie mozna
pozatym warto zauwazyc ze nawet wsród zutorów podreczników savoir vivre nie ma jednomyslności co do niektórych wytycznych.

co do savoir vivre to nie wiem czy wiecie ze nietaktem jest np perfumowanie sie na pogrzeb

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2014-02-10 o 19:43
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 19:35   #4245
Redhaired Witch
Nindżopesz

Ad sinupret czekania 2-3 lata na salę. W przypadku koleżanki oboje byli z jakiejś wsi czy tam małej miejscowości i wypadało zaprosić pierdylion ciotek, znajomych itp, wiecie jak jest. I tak mieszkali razem więc nie było to jakieś wielkie oczekiwanie na "wspólne życie". Jasne, można powiedzieć walcie się, robimy skromny ślub jutro i lecimy na Karaiby ale najwidoczniej chcieli spraszać całą rodzinę, proboszcza i sołtysa A jakby w międzyczasie wpadł did to pewnie mieliby od razu chrzciny

Co do czerwieni też słyszałam, że nie wypada zakładać jej na wesele bo zbyt wyzywająca. Oczywiście i tak każdy robi jak chce.

Stary 2014-02-10, 19:51   #4246
Polly_
grozi wypollizowaniem

poproszę o sugestie co warto potestowac w seforze i douglasie- w meskiej strony i daskiej
Stary 2014-02-10, 19:57   #4247
Redhaired Witch
Nindżopesz

Polly, przegapiłaś muzę dla Cię. Jestem ciekawa czy Ci się spodoba.

Stary 2014-02-10, 20:21   #4248
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Za to okazało się, że ślub mamy nieważny, bo urzędnik zapomniał przedłużyć uprawnienia i tak 2 lata pykał nieważne ceremonie

Cytat:
Juz nie wiem, co mam robić, żeby tej paszczy nie zaciskac
Nie spać albo się nie denerwować
Ech

Cytat:

My pierwszy taniec tańczyliśmy do Nothing else matters
O fajnie

Cytat:

o jezu kryste jak to ostatni? To straszne
Ale o co chodzi? Nie wiem może się coś źle wyraziłam? Nie było u Was ostatniego tańca, ino przedostatni tylko? Ostatni dla kamery, o
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 20:25   #4249
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Ale o co chodzi? Nie wiem może się coś źle wyraziłam? Nie było u Was ostatniego tańca, ino przedostatni tylko? Ostatni dla kamery, o
No nie. impra to impra, wszyscy potem tańczyli w kupie. Kamery nie uważaliśmy Nie lubimy jak nas kręcą

A smieję się bo zabrzmiało - ostatni, jakby ostani ever.

Czas edycji: 2014-02-10 o 20:26
Stary 2014-02-10, 20:32   #4250
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Polly, przegapiłaś muzę dla Cię. Jestem ciekawa czy Ci się spodoba.

głupie nie jest ale jakos mnie nie pporywa

znowu sprobuje nieudolnie podniesc temat perfumowy
znacie obsession men?
Stary 2014-02-10, 20:33   #4251
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Jak się kiedyś spotkamy na lifie dam Ci pomacać moją żuchwę, wszędzie mięciutko zero spiętych mięśni. Tyle że jak mówiłam to efekt ponad dwuletniego leczenia ...

Cytat:
A i zapomniałam W HE BE PROMOCJA -40% NA KOLORÓWĘ
Phi nie mam pod ręką

Cytat:

temat wesel był, mnie czeka jedno ważne w sierpniu siostrzyczki i z racji że nie mam kreacji coś trzeba będzie ładnego kupić, ale tu akurat mi zależy żeby wyglądać bo siostra kochana a na pozostałych weselach przyznaję nie byłam przykładem mody elegancji ani podobne, chodziłam w tych samych kieckach na kilka wesel a nawet nie miałam specjalnie fryzur robionych, zwyczajnie nie miałam możliwości ani funduszy na taki błysk. a teraz marzy mi się coś koronkowego (fiem fiem) choć nie musi być, jakieś takie eleganckie, żeby było jeszcze poza weselem gdzieś do założenia, no uniwersalny ciuch-cud jak znajdę i kupię to się pochwalę ale na gust mój nie liczcie bo nie mam
Mi też

Cytat:

Cytat:

Jakich zdjęciach? Też kcę Czy były i już nie będzie?
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 21:52   #4252
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
ja też muszę mieć jakiś mega powód żeby się za coś takiego zabrać, na razie ani dida ani moli nie stwierdzono, więc bajzel rośnie
Cytat:
Rozumiem, też by mi się przydało, ale jakoś ciągnie mnie do miast, takim Budapeszcikiem bym nie pogardziła, wiem wiem ze to nieporównywalna kwota, ale jakoś wypady do górskich miejscowości mnie znudziły się, ciągle to samo
Ale fakt, zmiana otoczenia dobrze robi.
do górskich miejscowości jest najprosciej i najtaniej, więc to tak na zasadzie lepsze to niż nic ja tam nawet lubię tamte okolice, chociaż wiadomo ze wolałabym zwiedzać nowe i nieznane
Cytat:
monż usypia dida:

Cytat:

ad pogrubienie - otóż to! Identycznie rozumuję, ale są ludzie, dla których dopieszczenie tej ceremoni jest celem samym w sobie, zdarza sie też, że finansowo się organizują, zbierają długo kasę. No słowem przyczyn wiele, a ja i tak żadnej z nich nie wyznaje . Niech se robio co chco, nie muszę rozumieć .
czekania na salę dla samego czekania nie rozumiem, bo jak nie ta to inna, chociaż może są miejsca gdzie jest jedna do wyboru
my odłożyliśmy ślub ze względu na sprawy mieszkaniowo-finansowe (chcieliśmy po ślubie być na swoim a nie mieszkać w komunie), stąd sama organizacja też nam się przeciągnęła bo jak czasu było dużo to powoli się raz na jakiś czas za czymś rozejrzało, aczkolwiek jakbym mogła to bym wolała nie musieć tego tak przeciągać, bo czas mi się dłużył niemiłosiernie wtedy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2014-02-10, 22:00   #4253
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

znowu sprobuje nieudolnie podniesc temat perfumowy
znacie obsession men?
Nie, ale mam wrażenie, że idziesz moim tropem, dobrym tropem, późnych lat 90tych wczesnych 2000.

W męskich nie pomogę bo nigdy w nich nie siedziałam, znam kilka słodziaków L'instanty A'meny. Ale boli mnie od nich głowa, przesadzone. Męski Code Armani uwielbiam ale jest wyuzdanie płasko słodki - to prawda.

Czas edycji: 2014-02-10 o 22:03
Stary 2014-02-10, 23:32   #4254
Murszafka
To ja :)

Cytat:

Dobre
A tak na poważnie to może trza zmienić lekarza czy co
Jak się kiedyś spotkamy na lifie dam Ci pomacać moją żuchwę, wszędzie mięciutko zero spiętych mięśni. Tyle że jak mówiłam to efekt ponad dwuletniego leczenia ...

Bo lotniska to ZUUUUOOOO
Nie, nie, lekarz jest super, w Olsztynie miałam świetnego, potem z konieczności "zaliczyłam" w Wwie kilku takich sobie, a teraz trafiłam do super kolesia -Jakub Sobański się nazywa. Ale... Jako, że musiałam dziś uzupełnić opatrunek, mój lekarz na urlopie, a do jego kliniki daleko, weszłam do dentysty na osiedlu. Naturalnie strasznie go uraziłam tym, że chcę tylko opatrunek, a nie kilka nowych wypełnień Odbił to sobie, biorąc ode mnie 70 zł za fleczer! W każdym bądź razie powiedział mi, że na niektórych nie ma mocnych, zaciskają i już, i dla nich są zastrzyki... Botox w mięśnie. Starcza na pół roku, ale nie niszczy się zębów. Będę musiała dopytać o to mojego lekarza.

Cytat:

O nie... Udało się zrobić wszystko?

Dobrej nocy :-D

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 06:06   #4255
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2014-02-11, 07:12   #4256
Murszafka

Ale okropna noc... Z dalszego pokoju chrapanie ciotki, a bezpośrednio do ucha chrapanie męża. A on ma możliwości. Niemal sopran koloraturowy wśród chrapu... Także sobie nie pospałam. A teraz do pracy...
Miłego dnia!

Stary 2014-02-11, 08:27   #4257
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Fitam,

Nie macham z nad niczego choć mocno mam ochotę "machnąć" kogoś kto zafundował taką pogodę.
Dopadł mnie taki reumatyzm ze czuje cały swój układ kostny.

Oczywiście reumatyzm mam po to by mieć na co narzekać i odwracało to moja uwagę od dzisiejszego nalotu nietopsza.

Ad. reszty.
Widze ze temat wesel nadal aktualny.

Ta zielona koronkowa kiecka - ekstra. Bede musiała poszukać jej substytutu.

Całego tego szału z rezerwacjami miejsc, mszów, fryzjerów, kosmetyczków i itp. nie ogarniam. Czasami jak posłucham o tym ślubnym szale to odnoszę wrażenie ze dla niektórych:sale, dekoracje, limuzyna itp. jest ważniejsza niż ślub.

Zaliczam się do tych z nieważnym weselem. Miałam na 30 osób, bezalkoholowe i bez całej pompy (dekoracje, limuzyny, rytuały oczepinowe itp. (co mnie cieszy), nie miałam piętrowego tortu, sukienkę miałam pożyczona, itp.)

Czesać się na wesela nigdy specjalnie nie czesałam. Tak jak umiem zwijam włosy z tyłu głowy mocuje wsuwkami i maskuje wsuwki jakimś "wiechciem".

Bajzlu w domu nie mam tylko "artystyczny" nieporządek. Przy mojej didce i P. nie da sie miec porządku. Oboje maja mnóstwo gratów i oboje nie potrafią odkładać rzeczy na miejsce. A ja nie mam juz siły o tym gadac.
A jak opieprzam ze muszę po nich po sprzątnąć to słyszę ze przecież nie sprzątam tylko "przekładam w inne miejsce". A na dodatek jeszcze sie P. obraża jak mu powiem ze nie widzę by "posprzątał z podłogi bo on tylko przełożył okruszki z podłogi do śmieci". No i puki o coś leżacego sie na podłodze nie przewrócą to nie widza wcale ze to na podłodze leży (im to nie przeszkadza).
Przeraza mnie ze przede mną wiosenne "przekładanie" i muszę poprzekładać dosłownie wszędzie począwszy od kuchni poprzez pokoje i piwnice a na garażu kończąc. Chyba sobie to rozplanuje na cały marzec po 2-3 półki dziennie.

Kokufa, ale ja mam dziś zrzędliwy dzień.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 09:39   #4258
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Jakich zdjęciach? Też kcę Czy były i już nie będzie?
ja też
Cytat:
O nie... Udało się zrobić wszystko?

Dobrej nocy :-D
połowa, zaraz będę resztę nadrabiać o ile się uda i już będę zapisywać i chyba kompa muszę zmienić, ten już 5 razy gwarancję przeżył i fogle cieńki bolek jest na teraz. tylko za co panie za co...
Cytat:
Ale okropna noc... Z dalszego pokoju chrapanie ciotki, a bezpośrednio do ucha chrapanie męża. A on ma możliwości. Niemal sopran koloraturowy wśród chrapu... Także sobie nie pospałam. A teraz do pracy...
Miłego dnia!
czyli nie tylko ja miałam przechrapane w nocy
Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Fitam,

Nie macham z nad niczego choć mocno mam ochotę "machnąć" kogoś kto zafundował taką pogodę.
Dopadł mnie taki reumatyzm ze czuje cały swój układ kostny.

Oczywiście reumatyzm mam po to by mieć na co narzekać i odwracało to moja uwagę od dzisiejszego nalotu nietopsza.
(...)

nalotu współczuję a dzień królewny jęczybuły to przy takiej pogodzie i bólach usprawiedliwiony

mi wesele zorganizowała praktycznie w całości mama i sis ja powiedziałam, że mnie to nie bawi i ja nie chcę, jak one chcą proszszsz bardzo przyszłam praktycznie jako gość, sukienkę tylko i buty na szybko obstalowałam, fryzjera i resztę załatwiły one i jednak bawiłam się najlepiej ze wszystkich wesel

leci czas, leci a ja nic nie ruszyłam

----------
Sherlock mię się podoba jako serial

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2014-02-11 o 09:49
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 10:15   #4259
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Miłego dnia!

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość

A ja się pochwalę, że już prawie naumiałam się grać Sonatę Księżycową Beethovena
Stary 2014-02-11, 10:46   #4260
Murszafka

Helou ponownie Mamy dziś kupę roboty, z naciskiem na kupę, a systemy nie działają od świtu, co mówi, że kupa wręcz nas zalewa i będziemy siedzieć w robocie do nocy...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości