|
|
#4231 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar LI
kurdwaaaaaaa zawiesił mi się program cała robo od rana poszła się paść
i w szyję coś mi wlazło nie mogę obkręcać ale wściekła jestem na siebie ![]() dzięks za gratki ale czasem to się sama dziwię że wytrzymałam tyle dobra, lece obiad zjeść i robić od nowa wszystko
|
#4232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie przecena to chodź se zaszalejemy ja też mam ciemne i na mocne czerwienie pomalowane, przy których dłonie wyglądają na białe. Jak zadaję pastele na paznokcie to dłonie wyglądają trupio ... ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Wy to nowożeńcami jesteście ,ja i Negatyw ponad 19 ![]() Zaraz druga seria panczenistów
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-02-10 o 15:18 |
|
|
|
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jestem leń, zmywanie, pielęgnowanie, stres czy już kolor odprysł, zdarł sie to nie na moje nerwy. 2. |
|
|
|
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc muszo być pomalowane wtedy nie obgryzam debilne to ...2 Dziękuję za komplemant jaki zaszedł |
|
|
|
|
#4235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Zaiste cudowna, odejmująca chyba conajmniej naście lat, właściwość skóry Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-10 o 15:39 |
|
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4237 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. dla mnie też, czerwień to czerwień, klasyczne jaskrawe kredki dla dzieci, a kolor czerwonego wina to chyba będzie burgundowy... |
|
|
|
|
#4238 | |||
|
Zakorzenienie
|
w sumie z knajpy i aquaparki są też tutaj, więc właściwie z górskich atrakcji to tylko ta Czantoria
no ale najważniejszy zamysł był taki żeby się wyrwać gdzieś z domu Cytat:
ale nie chce mi sie Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4239 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
W wiklinowej skrzynce z książkami zalęgły mi się mole
|
|
|
|
|
#4240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale fakt, zmiana otoczenia dobrze robi. Cytat:
? ![]() dobrze, że masz gniazdo, wytęp jaknajszybciej na śmierć Wpadłam jedną nogą do D. i psiknęłam z głupia frant psikęłam na blotterek tym http://www.fragrantica.pl/perfumy/El...ure-22537.html Już w drodze powrotnej żałowałam, że nie siknęłam na skórę Jak czytam nuty to widzę, czemu mi się pierwsze spodobały, czyli migdały. (tudzież zielony migdał, czymkolwiek on jest ) Ale ciekawi mnie i przeraża jednocześnie, co się stanie jak zapach się rozwinie? No bo nuty dla mnie niezbyt obiecujące, jednak ten migdał zawrócił mi w głowie. Bardzo bardzo mój. Hmmmm. Może nie będzie zamiennikiem Sensi, ale zawsze to coś migdałowego.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-10 o 19:01 |
||
|
|
|
#4241 |
|
Wtajemniczenie
|
monż usypia dida:
- boją sięęę nas kibice angieeeelscyyyyy boją sięęęę nas fani holendeeeerscyyyy... i się dziwi że did uruchomil syrenę
|
#4242 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
i popaczaj na to http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...73826.html?i=3 kobitka po lewo w ostrej czerwieni , druhna na biało , kobity po prawo w białych kostiumach , pafony jak cholera kobity w czerni też wśród zaproszonych gości były .widzisz , widelec do ryby ma silne uzasadnienie praktyczne - mięso rybie jest inne niż mięso mięso , i dlatego do niego jest inny sztuciec , a czerwony jakie może mieć uzasadnienie , że nie wolno ? Naprawdę zupełnie poważnie pytam , bo pierwsze słyszę u podstaw każdej rozsądnej zasady leżą takie czy inne względy praktyczne , więc po prostu chciałabym wiedzieć jaki jest praktyczny wzgląd w wypadku czerwieni ![]() Cytat:
? ktoś stale musi stać w drzwiach i przepuszczać ![]() Cytat:
![]() 2.no tak , ale czy to idzie o to , żeby kogoś poślubić i z nim żyć itp , czy czekamy z tym lata , bo sali nie ma , sala ważniejsza ? takiego podejścia nie rozumiem - odkładam związanie się z kimś najważniejszym dla mnie , bo nie mam gdzie z tego powodu stada gości sprosić ? przez te trzy lata mozna się dochować dwójki albo trójki didów , objechać świat razem naokoło , wybudować dom i diabli wiedzą co jeszcze , nie szkoda czasu na czekanie na salę ? Inna rzecz , że również można się rozstać bezboleśnie ![]() Cytat:
no Ty chyba żartujesz ?machnęłaś się za mąż mając 10 lat ???---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uzasadnienia w kwestii etykiety stroju nie zawsze są praktyczne, zazwyczaj bo nie wypada. Tak jak gołych ramion, odkrytych palców stóp, etc etc. Pewnie podyktowane jest to krzykliwością, wyjątkowością tegoż koloru, jakoby kradł uwagę, jakoby nietaktem było skupianie na takim wydarzeniu uwagi na sobie jako gościu, tak wyrazistym strojem. Czerwony kojarzy się zmysłowo, seksownie, prowokacyjnie, i z takich to przyczyn odradzany też jest na oficjalnych spotkaniach służbowych, rozmowach o pracę etc etc. PRzy czym nikt nikomu głowy nie urywa, i ludzie robią i tak po swojemu. Z widelcamy kiepski przykład, ale no choćby kwiaty, wręczanie jakiś tam rodzajów kwiatów pewnym osobom i w pewnych okolicznościach też niby nie wypada, a uzasadnienie praktyczne nie jest. (Coś w stylu bukiet czerwonych róż dla Pani profesor na uczelni tudzież dla nietopsza w dniu zaręczyn ) Nie mówiąc już o etykiecie ubioru mężczyzn, kiedy jakie rękawy, który guzik kiedy odpięty kiedy zapięty co z krawtem, muszką, frakiem co do czego. Też są to sztywne zasady i tyle. Jak do wszystkich, można się nie stosować. Nikt nie zabrania. ad pogrubienie - otóż to! . Niech se robio co chco, nie muszę rozumieć .
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-10 o 19:35 |
|
|
|
|
#4244 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do czerwonego to rachel dobrze napisała, tak samo jak nie bardzo pasuje włozyc neonową zieleń+ kapelusz magenta, choc na pewno nigdzie nie znajdziemy tego napisanego wprost ze tych kolorów nie mozna
pozatym warto zauwazyc ze nawet wsród zutorów podreczników savoir vivre nie ma jednomyslności co do niektórych wytycznych. co do savoir vivre to nie wiem czy wiecie ze nietaktem jest np perfumowanie sie na pogrzeb
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-02-10 o 19:43 |
|
|
|
#4245 |
|
Nindżopesz
|
Ad sinupret czekania 2-3 lata na salę. W przypadku koleżanki oboje byli z jakiejś wsi czy tam małej miejscowości i wypadało zaprosić pierdylion ciotek, znajomych itp, wiecie jak jest. I tak mieszkali razem więc nie było to jakieś wielkie oczekiwanie na "wspólne życie". Jasne, można powiedzieć walcie się, robimy skromny ślub jutro i lecimy na Karaiby ale najwidoczniej chcieli spraszać całą rodzinę, proboszcza i sołtysa
A jakby w międzyczasie wpadł did to pewnie mieliby od razu chrzciny ![]() Co do czerwieni też słyszałam, że nie wypada zakładać jej na wesele bo zbyt wyzywająca. Oczywiście i tak każdy robi jak chce. |
|
|
|
#4246 |
|
grozi wypollizowaniem
|
poproszę o sugestie co warto potestowac w seforze i douglasie- w meskiej strony i daskiej
|
|
#4247 |
|
Nindżopesz
|
Polly, przegapiłaś muzę dla Cię. Jestem ciekawa czy Ci się spodoba.
|
|
|
|
#4248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie spać albo się nie denerwować ![]() Ech O fajnie Ale o co chodzi? Nie wiem może się coś źle wyraziłam? Nie było u Was ostatniego tańca, ino przedostatni tylko? Ostatni dla kamery, o
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
impra to impra, wszyscy potem tańczyli w kupie. Kamery nie uważaliśmy ![]() A smieję się bo zabrzmiało - ostatni, jakby ostani ever. ![]() ![]()
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-10 o 20:26 |
|
|
|
|
#4250 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
głupie nie jest ale jakos mnie nie pporywa ![]() znowu sprobuje nieudolnie podniesc temat perfumowy ![]() znacie obsession men?
|
|
|
#4251 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Phi nie mam pod ręką ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Czy były i już nie będzie?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#4252 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja tam nawet lubię tamte okolice, chociaż wiadomo ze wolałabym zwiedzać nowe i nieznane Cytat:
Cytat:
my odłożyliśmy ślub ze względu na sprawy mieszkaniowo-finansowe (chcieliśmy po ślubie być na swoim a nie mieszkać w komunie), stąd sama organizacja też nam się przeciągnęła bo jak czasu było dużo to powoli się raz na jakiś czas za czymś rozejrzało, aczkolwiek jakbym mogła to bym wolała nie musieć tego tak przeciągać, bo czas mi się dłużył niemiłosiernie wtedy
|
||||
|
|
|
#4253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W męskich nie pomogę bo nigdy w nich nie siedziałam, znam kilka słodziaków L'instanty A'meny. Ale boli mnie od nich głowa, przesadzone. Męski Code Armani uwielbiam ale jest wyuzdanie płasko słodki - to prawda. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-10 o 22:03 |
|
|
|
|
#4254 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
Odbił to sobie, biorąc ode mnie 70 zł za fleczer! W każdym bądź razie powiedział mi, że na niektórych nie ma mocnych, zaciskają i już, i dla nich są zastrzyki... Botox w mięśnie. Starcza na pół roku, ale nie niszczy się zębów. Będę musiała dopytać o to mojego lekarza.Cytat:
Dobrej nocy :-D
|
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Miłego dnia |
|
|
|
#4256 |
|
|
Ale okropna noc... Z dalszego pokoju chrapanie ciotki, a bezpośrednio do ucha chrapanie męża. A on ma możliwości. Niemal sopran koloraturowy wśród chrapu... Także sobie nie pospałam. A teraz do pracy...
Miłego dnia!
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
Fitam,
Nie macham z nad niczego choć mocno mam ochotę "machnąć" kogoś kto zafundował taką pogodę. Dopadł mnie taki reumatyzm ze czuje cały swój układ kostny. Oczywiście reumatyzm mam po to by mieć na co narzekać i odwracało to moja uwagę od dzisiejszego nalotu nietopsza. Ad. reszty. Widze ze temat wesel nadal aktualny. Ta zielona koronkowa kiecka - ekstra. Bede musiała poszukać jej substytutu. Całego tego szału z rezerwacjami miejsc, mszów, fryzjerów, kosmetyczków i itp. nie ogarniam. Czasami jak posłucham o tym ślubnym szale to odnoszę wrażenie ze dla niektórych:sale, dekoracje, limuzyna itp. jest ważniejsza niż ślub. Zaliczam się do tych z nieważnym weselem. Miałam na 30 osób, bezalkoholowe i bez całej pompy (dekoracje, limuzyny, rytuały oczepinowe itp. (co mnie cieszy), nie miałam piętrowego tortu, sukienkę miałam pożyczona, itp.) Czesać się na wesela nigdy specjalnie nie czesałam. Tak jak umiem zwijam włosy z tyłu głowy mocuje wsuwkami i maskuje wsuwki jakimś "wiechciem". Bajzlu w domu nie mam tylko "artystyczny" nieporządek. Przy mojej didce i P. nie da sie miec porządku. Oboje maja mnóstwo gratów i oboje nie potrafią odkładać rzeczy na miejsce. A ja nie mam juz siły o tym gadac. A jak opieprzam ze muszę po nich po sprzątnąć to słyszę ze przecież nie sprzątam tylko "przekładam w inne miejsce". A na dodatek jeszcze sie P. obraża jak mu powiem ze nie widzę by "posprzątał z podłogi bo on tylko przełożył okruszki z podłogi do śmieci". No i puki o coś leżacego sie na podłodze nie przewrócą to nie widza wcale ze to na podłodze leży (im to nie przeszkadza). Przeraza mnie ze przede mną wiosenne "przekładanie" i muszę poprzekładać dosłownie wszędzie począwszy od kuchni poprzez pokoje i piwnice a na garażu kończąc. Chyba sobie to rozplanuje na cały marzec po 2-3 półki dziennie. Kokufa, ale ja mam dziś zrzędliwy dzień.
|
#4258 | ||
|
Wtajemniczenie
|
ja też
![]() i już będę zapisywać i chyba kompa muszę zmienić, ten już 5 razy gwarancję przeżył i fogle cieńki bolek jest na teraz. tylko za co panie za co...Cytat:
![]() Cytat:
mi wesele zorganizowała praktycznie w całości mama i sis ja powiedziałam, że mnie to nie bawi i ja nie chcę, jak one chcą proszszsz bardzo przyszłam praktycznie jako gość, sukienkę tylko i buty na szybko obstalowałam, fryzjera i resztę załatwiły one i jednak bawiłam się najlepiej ze wszystkich wesel leci czas, leci a ja nic nie ruszyłam ---------- Sherlock mię się podoba jako serial
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-02-11 o 09:49 |
||
|
|
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja się pochwalę, że już prawie naumiałam się grać Sonatę Księżycową Beethovena
|
|
#4260 |
|
|
Helou ponownie
Mamy dziś kupę roboty, z naciskiem na kupę, a systemy nie działają od świtu, co mówi, że kupa wręcz nas zalewa i będziemy siedzieć w robocie do nocy...
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

. Jestem leń, zmywanie, pielęgnowanie, stres czy już kolor odprysł, zdarł sie to nie na moje nerwy. 

Dziś poszły w ruch szafy z narzędziami itp. i pudła na szafach. Amsakreska.

Jak czytam nuty to widzę, czemu mi się pierwsze spodobały, czyli migdały. (tudzież zielony migdał, czymkolwiek on jest ) Ale ciekawi mnie i przeraża jednocześnie, co się stanie jak zapach się rozwinie? No bo nuty dla mnie niezbyt obiecujące, jednak ten migdał zawrócił mi w głowie. Bardzo bardzo mój. Hmmmm. Może nie będzie zamiennikiem Sensi, ale zawsze to coś migdałowego. 
i popaczaj na to
?machnęłaś się za mąż mając 10 lat ???