|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Cytat:
![]() Tez się troszkę tym stresuję ale przecież musi byc dobrze :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2523 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dowiecie się kto tam mieszka w brzuszku Ja we wtorek za tydzień mam ostatnie genetyczne usg i też powoli zaczynam je już przeżywać... |
|||
|
|
|
#2524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Będzie ![]() Staram się wrzucić tu obiecane zdjęcie wózka ale nie wiem czy mi się uda... DSCN1495.jpg DSCN1497.jpg haaaa zwycięstwo na 2 zdjęciu jest kącik w którym kiedyś stanie szafa i łóżeczko małego a teraz stoi tam karton jego ubranek, wór ciuszków dla dziewczynki i wczorajsze wózkowe nabytki. Jak nic stragan na bazarze
Edytowane przez Pradip Czas edycji: 2014-02-10 o 20:52 |
||
|
|
|
#2525 |
|
Zadomowienie
|
Pradip-bryka pierwsza klasa
bardzo mi się podoba a nie przepraszam mam dwa smoczki i grzechotkę z panieńskiego mi zostały a ten termometr też mi wpadł w oko a tak swoją drogą jaki masz sliczny kominek Ewelika-teraz to juz z górki i jak było wszystko na połówkowym dobrze to i teraz będzie ![]()
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Heja
![]() My dziś cały dzień spędziliśmy bardzo aktywnie Jak wyszliśmy z synusiem o 13.45 z domu tak wróciliśmy po 18 Byliśmy do 16.30 na spacerze, a później byliśmy u moich rodziców Marcel uwielbia być na dworze cały czas śpi ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
My jesteśmy bardzo zadowoleni z Naszej bryki Dziś nawet usłyszałam zachwyt, że dawno nie widziano tak pięknego wózka ![]() U Nas wózek świetnie prowadzi się po śniegu i wszystkich wertepach musieliśmy dziś przejść po trawniku ze sterta śniegu A te coś czerwonego to co to? |
|
|
|
|
#2527 |
|
Wtajemniczenie
|
Justii śpi na dworze do czasu. Moja to teraz obserwuje non stop tylko.
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
Aldrin – ja nie tylko nie mam czasu zjeść, ale często zapominam... przychodzi wieczór a ja sobie uświadamiam, że jestem o jednej kanapce...
Justii – w szpitalu nie było żadnej diety, ale starałam się wybierać mniejsze zło, albo np darowałam sobie pieczarki ... teraz nie mam konkretnej diety, jednak mały nie ma jak na razie żadnych problemów (kupki są takie jak powinny – idealnie jak z opisu kiedy karmisz piersią), ale ja przez to wszystko nie dojadam... muszę się trochę zorganizować Strasznie szkoda, że Marcel ma takie problemy z brzuszkiem, bo wymęczy się dziecko... a mówił lekarz od czego to się wzięło? Czy po prostu objawia się i tyle? Mojemu najlepiej odbija się właśnie jak go kładę na brzuszku u siebie na klacie zwłaszcza na koniec posiłku, bo potrafi mu się odbić dopiero po 10-15 min Też uwielbiam karmel i toffii – mniam! Papryczka – a czemu nie mogłabyś jeść mozarelli? Ja w sumie nie widziałam żadnych przeciwwskazań i tak jak pisze Izetka – wszystko tylko z umiarem. Ja bym jedynie zrezygnowała z surowego mięsa czy jajek, ewentualnie jeszcze niepasteryzowane mleczne produkty. To teraz włącz tryb lenia i odpoczywaj ![]() Pradip – może on nie wie, że pieluszki się przydają hahaha... Śliczny wózio i bardzo fajne wybraliście kolory Izetka, Papryczka– to już połówkowe? Czemu wasze ciąże trwają dużo krócej niż moja? My mieliśmy dziś nieciekawy dzień. Łacznie nie spałam chyba z 32 godz, to jeszcze musiałam Kacpra potrzymać bez jedzenia od 6 rano bo miał badania na 9. Drogę zniósł super, badanie też choć musieli mu dać lek uspakajający na czas jego trwania i pod koniec trochę się wybudził, miałam go nakarmić i mieli zdecydować czy powtórzyć ostatnią sekwencję. No i próbuję go przystawić do piersi a mały wpadł w taki szał, że nie mogłam go uspokoić przez pół godziny i to była furia, co go próbowałam położyć żeby dać cyca to był przeokropny wrzask i strasznie się wiercił na wszystkie strony,że ciężko było go utrzymać... tak był głodny (bo była 11 a on nic nie jadł i nie pił od 6 rano), że miał aż napad wściekłości, a myślałam że wtedy zje (no i że to nie będzie tyle trwało)... na szczęście pani zorganizowała nam butlę mleka mm i udało się go uspokoić i nie musieliśmy powtarzać badania. Do tego wszystkiego tż dostał okropnego bólu brzucha (ma podejrzenie jelita drażliwego), w ogóle był słaby i miał zawroty głowy (bo też nie wyspany, wymęczony, jeszcze go strasznie przeziębienie atakuje) zaczął narzekać, mówić, żeby go zabić itd i potem cała drogę do domku dawać upust swojej wściekłości i musiałam wysłuchiwać uwag na temat kierowców cała drogę do domku i powiem wam, że jak weszliśmy do domku to się popłakałam bez większego powodu – chyba mi hormony buzują, choć nigdy czegoś takiego nie miałam... poza tym zmęczenie fizyczne i psychiczne i wszystko się na mnie jakoś tak zwaliło i po prostu potrzebowało ze mnie ujść. Na szczęście tż szybko zareagował, wytulił, wycałował, wyprzepraszał i kazał mi tylko ściągnąć mleko i iść spać, a że było tego na tyle, że mogłam przespać ponad 4 godz to na prawdę nabrałam energii i już jest dobrze Mały je jak szalony, nawet cyca doił chyba z 30 min a za 1,5 godz zjadł chyba z 90ml z butli ale dzięki temu śpi ładnie i nawet mogłam sobie herbatę spokojnie wypić i zaglądnąć do was. A mówiłam wam, że nas to na razie nikt nie chce odwiedzać? No to znajoma mi napisała, że ma sobotę wolną i czy mogą przyjechać. My na razie na 2 tyg dostaliśmy taki jakby zakaz odwiedzin i wychodzenia z domu do większych skupisk ludzi, bo mały dopiero co po takich antybiotykach i żeby nic nie złapał. Zresztą my musimy dojść do siebie. Więc napisałam delikatnie, że z odwiedziny niestety musimy jeszcze przełożyć ![]() A jutro mamy wizytę pani położnej, zobaczymy co nam powie ciekawego... No to się wam wygadałam
Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2014-02-10 o 23:04 Powód: ortografia |
|
|
|
#2529 |
|
Zadomowienie
|
Małgoś-wcale Ci się nie dziwię, że puściły Ci nerwy i się popłakałaś
i dobrze, ze nie macie gości to Was nie umęczą jeszcze bardziejPowiem Wam, że jak tam czytam Wasze opowieści z pierwszych tygodni bycia mamą i opisy dziewczyn na innych wątkach dostaje paniki jak sobie dam radę najbardziej się boję jakiś sytuacji które będą wymagały szybkich reakcji a ja nie będę potrafiła się zachowac ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Justii- za taki fajny dzionek Im bliżej wiosny tym dzieciaczki będą bardziej zadowolone wizytami na dworku uwielbiam widok maluszków wiosenno-letnią porą jak jest cieplutko i wylegują się w wózkach
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
Izetka - nikt nie mówił, że będzie łatwo, ale powiem ci, że Kacperek strzela takie niekontrolowane uśmiechy i to wynagradza mi wszystko
ty też dasz sobie radę, z każdym dniem człowiek czuje się pewniej, choć nasze pociechy zaskoczą nas pewnie jeszcze nie raz ![]() Ja dawniej spałam po 5-6 godz i nie potrzebowałam więcej, teraz po prostu muszę się przestawić. Kacper śpi teraz pięknie. Mam nadzieję, że w nocy też będzie... Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2014-02-10 o 23:11 |
|
|
|
#2531 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2532 |
|
Wtajemniczenie
|
Poczekaj Malgos jak ząbki zaczną iść. Ja tetaz wale głową w ścianę mała jak się rozedrze to jest ryk a nie płacz i tylko dziąsła wystawia żeby ją drapać. Nadia dzisiaj tez w furie mi wpadła rzuciła się na schody i ona nie pójdzie no to ja po długich bezskutecznych namowach ją pod pache wzięłam i zataszczylam do domu to mi w taką histerie wpadła że wyła przez godzinę i do wieczora mnie ignorowala i się nie odzywała. Ogólnie jakiś zły dzień dzisiaj a jutro na szczepienie a pojutrze do lekarza z tą skórką Darii. Zaczęłam ją kąpać w oliatum i smarować balsamami na egzeme i linomag do tego i jej zeszło trochę.
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Fikusek - ty mnie już nie pocieszaj
a smarujesz jej dziąsełka czymś? |
|
|
|
#2534 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak mamy żel dentinox, chociaż powiem ci że te żele to pic na wodę, musi niestety swoje przemęczyć.
|
#2535 | ||
|
Zakorzenienie
|
papryczka super, że na wizycie wszystko ok
![]() Izetka na połówkowym też będzie wszystko idealnie nic się nie bój ewelika super te skany musze je sobie gdzieś zapisać Cytat:
maszyna dla Waszego mężczyzny jest cudowna sporo masz tych ubranek już ![]() Malgos zupełnie się nie dziwię, że Ci nerwy puściły i odreagowałaś płaczem ucałuj tego kochanego maluszka od ciotek Cytat:
naucz mnie radzić sobie tak jak Ty ![]() aha miała Was jeszcze zapytać, mamuśki drogie ile potrzebowałyście ubranek tych najmniejszych 56 czy 62 aby nie prać codziennie? 10 bodziaków na długi i 10 na krótki w rozmiarze 56 wystarczy? do tego 10 pajacy? czy to za mało? Edytowane przez Aldrin Czas edycji: 2014-02-11 o 08:04 |
||
|
|
|
#2536 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45084450]Ja zapisałam się na Białołękę, może się spotkamy jak się jednak na nią zdecydujesz
Ja we wtorek za tydzień mam ostatnie genetyczne usg i też powoli zaczynam je już przeżywać...[/QUOTE] Ale byłoby fajnie gdybyśmy się spotkały tylko że ja mam tam strasznie marny dojazd a Tż w pracy i nie da rady po mnie przyjechać :/ Nie denerwuj się [QUOTE=Izetka_;45084731]Pradip-bryka pierwsza klasa bardzo mi się podoba a ten termometr też mi wpadł w oko a tak swoją drogą jaki masz sliczny kominek No to dawaj idziemy na zakupy ![]() Pewnie skarpetki i śliniaczek dostaniesz na warsztatach Kominek w całości od początku do końca zrobił małż więc go chwalę i dziękuję za uznanie w jego imieniu ![]() Cytat:
![]() W ogóle nie miałam serca do wybierania wózka a w tych kilku które przykuły moją uwagę w necie zawsze miałam jakieś "ale" więc jak mąż powiedział że wózek jest w super stanie i ma wszystko to co według niego powinien mieć w naszym miejscu zamieszkania (dobre koła, amortyzatory itd) a mi spodobała się gondola i genialnie mi się go prowadziło to zdecydowałam że bierzemy Mam nadzieję że będziemy z niego zadowoleni tak samo jak poprzedni właściciele i Wy ze swojego To coś czerwonego to lekka spacerówka którą dostaliśmy w pakiecie ![]() Już widać że Marcel wdał się w rodziców podróżników Cytat:
![]() Cytat:
choć teraz to może ma racje żeby nie kupować dużych paczek bo raz że nie będzie gdzie tego w czasie remontu pochować a dwa że nie wiadomo czy małemu podpasują.Kolory wózka zostały nam narzucone ale pomimo że nie byłam przekonana do brązu to na żywo w połączeniu z beżem bardzo mi się podoba i podobno się nie brudzi Tyle wczoraj o Was myślałam... Cieszę się że badanie już za Wami i że mały tak spokojnie śpi... Bardzo Cię teraz proszę weź Ty się za siebie. Przede wszystkim zapisz sobie przypomnienie w telefonie żeby jeść i spać. Bardzo dobrze że się wczoraj popłakałaś bo na pewno Ci lżej ale teraz już główka do góry i nabieraj sił bp Kacperek i jego tatuś bardzo potrzebują zdrowej i uśmiechniętej mamusi Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki ![]() Podłączam się do pytania i jeśli masz wszystko to co napisałaś to też już Ci się narobiło tych ciuszków ![]() Mój telefon odmówił posłuszeństwa. Włączyłam go na noc na ładowarkę a rano przywitał mnie czarnym ekranem |
||||||
|
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak coś o nim znajde to dam znać u nas dziadkowie kupują wózek, więc pewnie to nastąpi ok kwietnia- maja chyba, że sytuacja ich zmusi wcześniej ale oczywiście mój typ będą znać ![]() a gdzie tam nie mam ani połowy z tego co napisałam mam 6 bodziaków na dł rękaw z 5 na krótki i z 4 pajace a reszta to jakieś dresiki, dzinsy, spodenki ale na większego malucha![]() wiec planuje w tym lutym kupić do tych 10(jak dziewczyny potwierdzą, że to wystarczy) i pas w marcu jakieś butelki, podkłady, pieluchy i inne bzdety a w kwietniu łóżeczko reszta już na maj, bo inaczej nie wyjde z kasą niestety
|
|
|
|
|
#2538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() My dziś pospaliśmy do 9.20 Marcelka jak nie boli brzuszek to jest idealnym dzieckiem ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
) i to prawdopodobnie tym spowodowane są jego dolegliwości, ale już jest coraz lepiej (tfu tfu). Przed chwila dzwoniła położna i jeśli do czwartku kupki nie będą normalne mamy przyjechać do przychodni, ale podałam jej leki, które zaleciła pediatra i powiedziała, że to najlepszy wybór i powinno pomóc, więc czekamy do czwartku.Wcale Ci się nie dziwię, że tak zareagowałaś, zmęczenie robi swoje, tak naprawdę nie wypoczęłaś porządnie po porodzie, a teraz trzeba zająć się dzieckiem i być na pełnych obrotach. Wiem dobrze co to atak histerii u malucha bo u Nas Marcelek tak miał jak Go brzuszek bolał, wręcz zanosił się od płaczu, nie dało się Go uspokoić. Malgos, ale damy radę, co Nas nie zabije to Nas wzmocni Ja przechodziłam ciężko całą ciążę, a Ty za to miałaś straszny poród, przetrwałyśmy te ciężkie chwilę i jest dobrze, a będzie coraz lepiej Musimy się wspierać dobrze, że mamy forum ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
, Marcelek bardzo lubi sikać w czasie przebierania , zawsze po kąpieli jest przebierany z rana też zawsze ma poranną toaletę czyli mycie, czesanie i przebieranie w nowe ubranka no i w czasie dnia jak się zasika potrzebne są czasami 2-3 komplety ubranek.
|
||
|
|
|
#2539 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki !
Mam wyrzuty sumienia bo już kilka razy Wam pisałam, że wrócę a mi ciąglę ciężko wbić się na nowo w ten wątek bo straciłam rachubę nad tym co się u Was dzieje ... korzystam z tego, że Adaś śpi i zaglądam może później uda mi się nadrobić chodz kilka stron ![]() U nas ok, dzień leci za dniem i czekamy na wiosnę żeby ruszyć na wiosenne spacerki teraz też wychodzimy ale to nie to samo co spacerki na słoneczku jesteśmy juz po Chrzcie, na Maszy malutki był grzeczny, nie płakał tylko rozglądał się zaciekawiony. Imprezka takze udana, Adaś krążył z rąk do rąk i był w centrum zainteresowania co mu bardzo pasowało ![]() Tak rzuciłam na ostatnią stronę, Pradip mamy ten wózek, będziesz zadowolona mamy tylko problem z fotelikiem Jedo w tym sensie, ze nie pasuje do większości wózków sklepowych Ale jeszcze troszkę i będziemy rozglądać się za innym, większym ![]() Justii u nas tez pralka pracuje non stop, ale dlatego że mały ulewa dość dużo jak zaczyna się napinać i gawozyc. I widzę że Twój też taki śpioszek jak mój ptfuu ptfuu żeby nie zapeszyć
|
|
|
|
#2540 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewuszki
![]() Jakoś ostatnio nie miałam weny na pisanie ![]() W piątek idę na usg....i trochę się boję czy wszystko będzie dobrze.....ale mam nadzieję ,że tak ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
Kasiu a ty jak przeszłaś cesarkę??? i okres po?
|
|
#2541 |
|
Raczkowanie
|
Meduzka, ja okres po cc przeszłam świetnie. Serio, aż mi się mama i teściowa dziwiły że tak szybko doszłam do siebie i kilka dni po już wszystko robiłam, jakbym nie miała rany. Najgorszy był pierwszy dzień jak nie można było wstać z łóżka w szpitalu a chciało się na rączki wziąc małego
![]() A tak bałam się tej cc i całą ciąże chciałam sn. A teraz wspomniania z nieudanego porodu naturalnego wywołują we mnie chęć kolejnej cc przy drugim dziecku najgorsze co wspominam z cc to dyskomfort po cewniku Ale co kobieta to inna opinia .. ps. o samym cięciu się nie wypowiem bo mnie uśpili
|
|
|
|
#2542 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To super ,że tak dobrze to przeszłaś ![]() A czemu miałaś wskazanie do cc? Adaś był duży?
|
|
#2543 |
|
Wtajemniczenie
|
A my już po szczepieniu, następne dopiero w okolicach roczku więc teraz sobie mała odsapnie, jeszcze jutro ten lekarz oby sie okazało że to nie skaza, ale po mleczku widze że nic jej nie jest no i ta wysypka zaczyna powoli się cofać (bardzo powoli ale jednak), więc jestem dobrej myśli że to zwykła egzema.
Mąż doszedł już do siebie więc dzisiaj kończymy pokój Nadii, zdjęcia wam wrzucę jak już będzie wszystko gotowe, podejrzewam że jutro albo dzisiaj pod wieczór. Małgoś, Justii ja też mam takie ataki histerii teraz jak mamy ząbkowanie no i Nadii buncik też daje w doopę.
|
#2544 |
|
Raczkowanie
|
miałam bardzo długo prawie maksymalne rozwarcie, mega skurcze i bóle krzyżowe a poród nie postępował. Zaczęłam prosić o cc, później okazało się że i tak bym naturalnie nie urodziła bo Adaś ułozył się wierzchołkowo i główka utknęła mu w kanale rodnym i nie było możliwości, żeby dalej się ruszył..
|
|
|
|
#2545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Biedny Adaś ![]() Ale najważniejsze ,że zrobili cc ![]() Ja teraz w piątek mam usg i lekarz sprawdzi ułożenie mojego synusia.....o jak do tej pory ułożony jest miednicowo co jest wskazaniem do cc...
|
|
#2546 |
|
Raczkowanie
|
Meduzko a co, Ty myślisz o cc ??
Ja 2 dni przed porodem byłam na wizycie u gin i jeszcze wtedy Adaś ułozony był idelanie co mnie uspokoiło a główkę przekręcił prawdopodobnie w trakcie porodu więc nigdy nic nie wiadomo. Ostatnio coraz częściej słyszę, że lekarze decydują się na cc w trakcie porodu
|
|
|
|
#2547 | ||||
|
Konto usunięte
|
Hej zastanawiam się od rana czemu nic nikt nie pisze, a ja jakimś cudem wyłączyłam sobie subskrypcję
![]() Cytat:
Musze popatrzeć czy nie ma jakiegoś autobusu z przystanka koło M1. Wiem, że ciężko tam od ciebie dojechać na Białołękę, jedynie pamiętam że kiedyś jakiś autobus jeździł chyba z Kondratowicza. Ale już parę lat minęło więc mogę się mylić Wózek bardzo ładny Cytat:
![]() Czekam teraz na wypłatę lutową i od razu jedziemy po całą wyprawkę, bo przez brak kasy ciągle z tym zwlekamy a czas leci coraz szybciej. ![]() Cytat:
wrzucisz nam jakieś zdjęcia ze chrztu ![]() Kasiu a jak twój brzuch dochodzi do siebie po cesarce? Bo słyszałam, że po cesarce dużo ciężej jest wrócić do formy przed porodem. Cytat:
Ja też jestem ciekawa jak ta moja mała łobuźnica jest teraz ułożona Dziś się strasznie przestraszyłam, byłam na zakupach i jak Wróciłam do domu i złapał mnie tak silny skurcz, że myślałam już czy nie jechać do lekarza. Ale położyłam się i na szczęście mi przeszło. widocznie to był jednorazowy przepowiadający BH. |
||||
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Ja dziś w zdecydowanie lepszym nastroju pospałam 2,5 godz do 5 i zmieniłam tż-ta, ale potem jeszcze zasnęliśmy wszyscy razem. Nawet Kacperek tak strasznie nie marudził, z tym że przysunęłam sobie łóżeczko i jak coś "kwilił" (jak to mówi mój tż ) to głaskałam go po buźce i wstaliśmy dopiero koło 9.00 Już weszłam na obroty, posprzątałam, po odkurzałam, zmyłam podłogi, zrobiłam śniadanie (choć dopiero o 1 po południu ... no i położna u nas była, ale wizyta dość szybko minęła. Kasiunka - hej fajnie, że zaglądnęłaś ![]() ja akurat nie miałam żadnych złych wspomnień po cewnikowaniu. W ogóle nie czułam, że go miałam ani żadnego bólu potem, więc rzeczywiście co kobieta to inna opinia. A miałaś znieczulenie? Fikusek - a próbowałaś żelu bonjela? choć pewnie to wszystko to samo ... Justii - święta racja, na pewno damy radę ale za to nasze forum też jestem wdzięczna ![]() to twój tż ma uczulenie na nabiał? czy tak reaguje jego organizm? Aldrin - ja body z długim rękawem nie używam i zdecydowanie polecam dokupić pajaców i body na 56 nawet do sztuk 20. Mój jeszcze trochę pochodzi w tym rozmiarze, więc ostatnio tż dokupił trochę bo jednak miałam za mało. Spokojnie zużyjesz, a będziesz prała co 2dni a nie co dziennie, choć tak jak pisze Justii chłopcy uwielbiają sikać jak zdejmujesz mu pieluszkę ja kładę wtedy na jego brzuszek i siusiaczka pieluszkę tetrową ale zdarza się tak, że pomimo to trzeba przebrać. Kacper urodził się z wagą 3kg, a Marcel 3800 i obydwaj noszą ten sam rozmiar, więc polecam się zaopatrzyć w większą ilość, te ubranka 62 są zdecydowanie za duże i to też nie jest komfortowe ubierać dziecko w nie, bo nogi mu latają i jakoś tak nie wygodnie. Ewelika - a miewałaś już takie skurcze? fajne co nie? Pradip - to wózek jest używany? czy coś źle przeczytałam? Kochane dziewczynki na usg wszystko wyjdzie wam dobrze, nic się nie martwcie. U mnie jak trafiłam na porodówkę Kacper ułożony był noskiem do góry, ale podczas porodu jak już leżałam pod oxy to się przekręcił. Jeszcze mają troszkę czasu wasze pociechy na odpowiednie ułożenie się
|
|
|
|
#2549 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bardzo się cieszę że Wam się wózek sprawdził (wiesz może gdzie mogę dokupić do niego folię przeciwdeszczową i moskitierę? Wy macie? I jak to fotelik nie pasuje do wózków sklepowych?Cytat:
za piątekCytat:
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45095006] Prawdę mówiąc to ja też nie wiem jak tam dojadę, bo będę sama jechać, K też w prac Musze popatrzeć czy nie ma jakiegoś autobusu z przystanka koło M1. Wiem, że ciężko tam od ciebie dojechać na Białołękę, jedynie pamiętam że kiedyś jakiś autobus jeździł chyba z Kondratowicza. Ale już parę lat minęło więc mogę się mylić Czekam teraz na wypłatę lutową i od razu jedziemy po całą wyprawkę, bo przez brak kasy ciągle z tym zwlekamy a czas leci coraz szybciej. ![]() Dziś się strasznie przestraszyłam, byłam na zakupach i jak Wróciłam do domu i złapał mnie tak silny skurcz, że myślałam już czy nie jechać do lekarza. Ale położyłam się i na szczęście mi przeszło. widocznie to był jednorazowy przepowiadający BH.[/QUOTE] To może i Tobie lepiej będzie jechać bezpośrednio 190? Nie mogę się doczekać Waszej wyprawki Już takie mocne skurcze? A ja coraz częściej czuję taki "ciężki" brzuch
|
|||||
|
|
|
#2550 |
|
Wtajemniczenie
|
Te chłopy za grosz wyobraźni nie mają, nic a nic. Tż ma drabinkę do malowania a musi przy suficie trochę poprawić i co? Zamiast na drabinkę to wlazł na Nadii łóżko i je złamał
![]() . Chłop kuźwa 84 kilo pcha się na łóżko kilkulatki która waży 13 kilo. Gó...o mnie to obchodzi ma je teraz naprawić tak żeby było dobrze, bo dziecko na czym będzie spać, co za idiota.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.

super
ale się boję masakra

Dowiecie się kto tam mieszka w brzuszku
:
a nie przepraszam mam dwa smoczki i grzechotkę z panieńskiego mi zostały

naucz mnie radzić sobie tak jak Ty 

. Chłop kuźwa 84 kilo pcha się na łóżko kilkulatki która waży 13 kilo. Gó...o mnie to obchodzi ma je teraz naprawić tak żeby było dobrze, bo dziecko na czym będzie spać, co za idiota.