|
|
#4291 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LI
No właśnie to były jedyne krzesła, które mi się podobały. Nie lubię takich w kształcie odwróconego trapezu albo z długaśnym zabudowanym tyłem a te bez poduchy górnej były mocno rustykalno-przaśne. Znaczy mowa o zestawach w pewnej granicy cenowej, wiadomo, za 2 tys może bym coś wypatrzyła. Jest taki plus, że mogę ich nie zmieniać do późnej starości
|
|
|
|
#4292 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fogle to ja swojego czasu szukałam stołu z krzesłami po sklepach okolicznych i jakoś nie pomyślałam, żeby z all coś wynaleźć. w sumie nie kupiłam nic bo musiałabym wyrzucić obecne meble a właścicielce mieszkania by się to mogło nie spodobać
|
|
#4293 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no moja znajoma np jeźdżiła po fermach rezerwowac jaja...po rzeźniach rezerwowac miencho, do młyna rezwowac mąke. po hurtowniach by zdobyc cukier, zagranice aby przywieźć wódke, kilka razy bo kilkaset flach naraz sie nie da...potem musiałą wynając lodówki gdziestam zeby to wszystko trzymac... organizowałą castingi ma kucharki-osobne do dań, osobne do ciast...robiła kastingi na kwaiciarnie dostarczajacą kwiaty do koscioła, na firme ubierająca auto, ubierająca sale....drukarnie drukująca zaproszenia kasting na fotografa i kamerzyste- trzena jechac do kilku, obejrzec dokonania i wybrac, kasting na grajka-musi pokazac co umie i odpoewiedziec na kilka podchwytliwych pytan, na kóre nie wiadomo jaka odpwiedz jest dobra no i ofkors kilka makijazy probnych w róznych miejscach, tak samo fryzur i fogle i fogle... wiesz ile czasu musiało jej to zająć?!
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-02-11 o 18:12 |
|
|
|
|
#4294 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Wpadam nieśmiało....
i macham znad trzytygodniowego doła tym razem nawet mam powód, a to nowość ![]() ale się pochwalę, że nadrobiłam ostatnie kilkanaście stron baru ![]() i serio doszłam do wniosku że nie umiem podrywać ale umiem mówić, więc po jakimś czasie niemrawych prób wprost zaprosiłam na kawę ![]() Cytat:
a włosy upięte w kok i kocyk na kolanach? ![]() wybuchającego pingwina
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4295 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() teraz tylko zdziczej i dziwnie reaguj na pojawiających sie ludzi , no i ewentualnie stań z tymi cukierkami pod seminarium
|
|
|
#4296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4297 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
boze..ty jestes moja teściową chyba ,meble oblecą, stół jak stół, trudno spieprzyc, ale jak chciałas jakies stylowe krzesłą to trzeba było isc w klasyke nie w tandete ![]() bosz..jestem chamska ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------
|
|
|
#4298 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale daj mi czas. To potrwa. Na swą obronę dodam, ze moja babcia ma takie, autentyk, no i nie da się na tym siedzieć, mega niewygodne oparcia. Cytat:
Witaj Kam W dole nie damy rady wesprzeć? Jest szansa, że damy? Choć ja akurat znów znikam bo dziś w biegu i w locie. |
||
|
|
|
#4300 |
|
To ja :)
|
Naturalnie przeczytałam, że Rejcz znika, bo ma biegunkę
![]() Dajcie żyć osobie, krzesła, jak krzesła... Znaczy nie to, że ja bym takie kupiła, ale jeśli Redzi pasują, to fajnie Ja lubię nowoczesne, ktoś inny woli na Ludwikach siedzieć, inny na emerytach
|
#4301 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
w dole nie wiem, nie chcę się uzewnętrzniać bo znowu się pewnie poryczę, najpierw miałam 14 dni płaczu z rzędu, dziś 6 dzień bez łez przy czym jest dziwnie, bo całą jesień i zimę ciągnę na tych antydepresyjnych witaminach, więc jest mi zarazem źle i dobrze Cytat:
|
|
|
|
|
#4302 |
|
Wtajemniczenie
|
Helouuu
![]() Mam nadzieję, że wypad budapesztański Mursz udany i że Golden nadrobiła, co miała, przy śpiącej syrence
|
|
#4303 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
fogle to w robo szukamy teraz kogoś na recepcję, kto zgadnie ile cefałek przyszło?
|
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Włosy naturalnie jaśniejsze na zdjęciu mokre są , bo to zdj zdjęcia z plaży Murszku ale jak on Ci podniesie zgryz na nierozciągniętych mięśniach szczeny Redziu Nie martf się babcinowym wystrojem , ja marzę że jak będę miała większe mieszkanie to będę miała okrągły stół z koronkową serwetą
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-02-12 o 12:42 |
|
|
|
|
#4306 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() nie śadze tez zeby red poszła płakac do konta przez to ![]() moje pomysły estetyczne tez sie mało komu podobają(oprócz gryxa ) i trudno usiłuje sobie teraz przypomniec co red miala przedtem w salonie, bo pamietam ze było nienajgorzej,ale szczegółow nie pamietam
|
|
|
#4307 | ||||||||
|
Panaroja
|
snad cherbaty tradycyjnie
![]() Cytat:
więc zakładanie czegoś czarnego też niekoniecznie żałobę oznacza a z reguły wręcz przeciwnie . Oprócz tego generalnie panuje wszystkowolnizm - wszystkie restrykcyjne zasady sie rozmywają , co akurat nie zawsze jest dobre , ale w wypadku drobnostek obyczajowych w sumie nie ma znaczenia . Dla mnie akurat kody kolorystyczne są drobnostką bez znaczenia byle być ubranych schludnie i czysto to najważniejsze , a w sumie czy człowiek ma żakiet i sztuczkowe spodnie , które akurat u nas stanowią dziś przebranie , nie ubranie , czy wianek z fiołków , nie ma dla mnie znaczenia .Zniknął wyraźny podział na warstwy społeczne , z którym łączyły się odrębności obyczajowe poszczególnych grup , więc jak ktoś chce - oczywiście absolutnie nie mam nic przeciwko przestrzeganiu tradycyjnego savoir vivre'u , ale nie zamierzam go restrykcyjnie od nikogo wymagać skoro nawet na ślubie księcia Williama były baby poubierane na czarno , czerwono i biało , nie widzę powodu , dlaczego nie brać przykładu , skoro najbardziej znany dwór królewski z kraju będącego wiele lat wyznacznikiem dobrych obyczajów nie zwraca na to uwagi ![]() 2.i to jest jedyna słuszna linia Cytat:
2. a tak to rozumieu - ja nic robię , tylko mi wesele szykują w sumie tak zawsze było ,że ślub i wesele było szykowane przez rodziców , teraz się porobiło tak że młodzi sami organizują . Cytat:
?essie mam tylko jeden , ale poważnie się zastanawiam na stopniową wymianą inszych na essie , bo tylko on się czyma i nie odpada następnego dnia , a po tygodniu najwcześniej Cytat:
![]() ![]() Cytat:
?Cytat:
Cytat:
kasting na jaja chryste , ja miałam kieckę niemal z demobilu , włosy zwinęłam w supełek przyczepion spinką , tapetę se sama machłam i bukiet też se sama wykonałam , do ślubu nas wiozła siostra małża z mężem ![]() moje małżeństwo jest kompletnie i absolutnie nieważne ![]() ad sinupret tematu weselnego - sen miałam robiłam tort , półkulisty jak kopiec kreta , przedstawiający białego zająca w koronkowym ślubnym welonie i biedziłam się z przyklejeniem długich stojących uszu z masy cukrowej ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#4308 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
|
|
|
|
#4309 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a dla wszystkich szukającyh natchniania meblowego pare propozycji
![]() http://karestyle.pl/product-pol-5886...age-Green.html http://karestyle.pl/product-pol-5547...Patchwork.html http://karestyle.pl/product-pol-2101...is-Croco-.html i co dla naprawde ostrych zawodników http://karestyle.pl/product-pol-866-...oof-zloty.html
|
|
#4310 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4311 |
|
Nindżopesz
|
Kurde, wizaż mi padł
![]() Najsmutniejsze, że właśnie te krzesła wydały mi się nie-kiczowate i nie-tandetne. Ale ja mam meblowo spaczony gust w kierunku emeryckości ![]() Kamena, na kolanach nie kocyk a cycek Meble to całkiem nowy wątek, ostatnio przewieźliśmy stary stół, krzesła i dywan do wynajmowanego mieszkania w ramach "renowacji".
|
|
|
|
#4312 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No ![]() Cytat:
Ale reszta ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4314 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4315 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
U mnie to kwestia milimetra podobno... Chodzi tylko o to, żeby dolne siekacze nie miały szansy się spotkać z górnymi, a w zasadzie już teraz mają niewielką... No zobaczymy, co mi powie za tydzień, jak mu opowiem o dokonaniach ostatnich dni ![]() Wracam z węgierskiego, wreszcie wolny wieczór :-D
|
|
#4316 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ostatnio zwykłe rzeczy odkładam, przelew za komórkę zrobiłam po tygodniu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4317 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
2. przepiękne 3. do łązienki idealne, nie nawilgnie 4. nie jestem ostrym zawodnikiem Ad krzeseł to się śmiało przyznam że mam w kuchnio-pseudo-jadalni czyli w aneksie jadalnym tra-gicz-ne. Ale że kuchnia w kolorze jakaś tam ciemna wiśnia zwana w katalogu orzechem, stół takiż to i krzesła nie mogły być inne i to były jedyne najmniej fikuśne jakie w tym kolorze i śmiesznej cenie znalazłam. U górali. Wzieliśmy żeby mieć na czym siedzieć, jeszcze dłuuugo przed ślubem, w nadziei, że potem kupimy coś najsssss. Np w typie amerykańskich filmów o rodzinnych zlotach, zawsze w tych filmach siadają na piknych co cud krzesłach. Często antykach, ale chodziło o wygląd. No i nic takiego nie nastąpiło bo i szkoda kasy, i szukać nie bardzo jest gdzie, bo ten kolor rzadko występujący, no i mamy brzydkie krzesła których nienawidzę. Styl kuchni "postarzany" a'la dębowy więc letko nie mam. Także ten teges no też mam brzydkie krzesła ![]() |
|||
|
|
|
#4318 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
poka poka ![]() ja mam za to przepiekne krzesłą, które sie nikomu nie podobają mam wrecz wrazenie ze ludzie nam współczują jak na nie patrzą , tylko czekam kiedy ktoś zapyta czy serio nie mamy kasy na lepsze co do starych brzydkich krzeseł to ja mam jakis niezrozumiały sentyment do klasyki cepelii ,z co do krzeseł kuchennych to chyba najwdzieczniejszy temat, są setki pieknych krzeseł ktore moze do salonu niekoniecznie dla normalnych ludzi sie nadają, ale do kuchni ofszeu jeszcze sprostuje jedno twierdzenie z twojej wypowiedzi-krzesła zawsze mogą byc inne, nawet drastycznie, takie ich swięte prawo ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- dajcie jakąs muze ,nie mam co słuchac ,a pragne sie rozwijac muzycznie, poszerzac horysonty ![]() co myslicie o tym? http://www.youtube.com/watch?v=NjaqBb5aiXw jak patrze to widze ze melcia w pocie czoła emituje dźwieki a rykarda na luziku se śpiewa
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-02-11 o 22:40 |
|
|
|
|
#4319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Hmmm nie pamiętam na które się zdecydowałaś - to zrozumiałe, czyż nie? ten casting trwał i trwał ![]() Ale jeśli to ten model z nóżkamy coś ala z załącznika to są cudowne 3. sentyment chyba zrozumiały całkiem zważywszy pochodzenie? ![]() 4. Do kuchni wbrew pozorom jest trudniej. Odpadają tapicery. etc etc...Muszą pasować do stołu, takie od czapy pasują jak ma się salon połączonyz kuchnią a jak tylko aneks to umarł w butach. Może ujmę to tak, nie sprawdza się to zdanie w każdej estetyce, stylu. Chciałam drastycznie inne, w sensie podobały mi sie żeliwne czarne z wiklinową plecionką rodem z willi na Seszelach. No ale klimat był aż za bardzo od czapy. Ciężko jets, na razie nei szukamy, bo nie mamy na zbytki Postanowiłam sobie, że jak już bedziemy kupować, to nie półśrodki, jak teraz tylko już takie docelowo za☠☠☠iste. Tzn piękne . No ale temat na razie nie na tapecie.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-11 o 22:59 |
|
|
|
|
#4320 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
w koncu wybralam inne ![]() take https://www.google.com/search?q=star...%3B1500%3B1500 ![]() atamte tez zaiste piekne, kiedys bede miec jak bede miala gdzie wstawic
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

tym razem nawet mam powód, a to nowość
ale umiem mówić, więc po jakimś czasie niemrawych prób wprost zaprosiłam na kawę
,

Jak tylko będę przy kompie wieczorem to zerknę 
klask i:

bo i szkoda kasy, i szukać nie bardzo jest gdzie, bo ten kolor rzadko występujący, no i mamy brzydkie krzesła których nienawidzę.