Scent Bar LI - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-11, 17:36   #4291
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Scent Bar LI

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
A tu takie krzesła.

No właśnie to były jedyne krzesła, które mi się podobały. Nie lubię takich w kształcie odwróconego trapezu albo z długaśnym zabudowanym tyłem a te bez poduchy górnej były mocno rustykalno-przaśne. Znaczy mowa o zestawach w pewnej granicy cenowej, wiadomo, za 2 tys może bym coś wypatrzyła.
Jest taki plus, że mogę ich nie zmieniać do późnej starości

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 17:49   #4292
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Na tv nie da się nic postawić bo za wąski ale serwetę mogę zarzucić
Kurde, akurat pokasowałam linki ale zaraz odszukam...
No więc stół i krzesła takie:
http://allegro.pl/promocja-super-spr...943293028.html
dywan taki: http://allegro.pl/dywan-fryz-bez-120...923382107.html
Singer to wiadomo: http://img13.tablica.pl/images_tabli...aj-zdjecia.jpg
a na dobicie takie meble:
http://www.brw.com.pl/katalog-produk...ml?k=39,n-york
meble mi się podobają, a krzesła jak u rodziców moich więc też są ok, tylko obicie inne
fogle to ja swojego czasu szukałam stołu z krzesłami po sklepach okolicznych i jakoś nie pomyślałam, żeby z all coś wynaleźć. w sumie nie kupiłam nic bo musiałabym wyrzucić obecne meble a właścicielce mieszkania by się to mogło nie spodobać i siedzę na metalowych składakach z biedro przy odrapanym i ogryzionym stole
Stary 2014-02-11, 18:10   #4293
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

2. A ja się będę upierać, że organizacja wesela w dzisiejszych czasach to może być pryszcz. Nam zajęło to jakby zsumować 5 dni, nie całych dni. 4 popołudnia, może 5 z przymiarką kiecy. No bo cóż tam organizować? Ja się pytam co Ci ludzie miesiącami robią? Ci co twierdzą, że te przygotowania pochłaniają cały ich czas i fogle. Lokal, grajek, zaproszenia, ubiór i wioooo.

no moja znajoma np jeźdżiła po fermach rezerwowac jaja...po rzeźniach rezerwowac miencho, do młyna rezwowac mąke. po hurtowniach by zdobyc cukier, zagranice aby przywieźć wódke, kilka razy bo kilkaset flach naraz sie nie da...potem musiałą wynając lodówki gdziestam zeby to wszystko trzymac...

organizowałą castingi ma kucharki-osobne do dań, osobne do ciast...robiła kastingi na kwaiciarnie dostarczajacą kwiaty do koscioła, na firme ubierająca auto, ubierająca sale....drukarnie drukująca zaproszenia

kasting na fotografa i kamerzyste- trzena jechac do kilku, obejrzec dokonania i wybrac, kasting na grajka-musi pokazac co umie i odpoewiedziec na kilka podchwytliwych pytan, na kóre nie wiadomo jaka odpwiedz jest dobra

no i ofkors kilka makijazy probnych w róznych miejscach, tak samo fryzur i fogle i fogle...

wiesz ile czasu musiało jej to zająć?!

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2014-02-11 o 18:12
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 18:18   #4294
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Wpadam nieśmiało....

i macham znad trzytygodniowego doła tym razem nawet mam powód, a to nowość

ale się pochwalę, że nadrobiłam ostatnie kilkanaście stron baru

i serio doszłam do wniosku że nie umiem podrywać ale umiem mówić, więc po jakimś czasie niemrawych prób wprost zaprosiłam na kawę

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość

Bajzlu w domu nie mam tylko "artystyczny" nieporządek. Przy mojej didce i P. nie da sie miec porządku. Oboje maja mnóstwo gratów i oboje nie potrafią odkładać rzeczy na miejsce. A ja nie mam juz siły o tym gadac.
A jak opieprzam ze muszę po nich po sprzątnąć to słyszę ze przecież nie sprzątam tylko "przekładam w inne miejsce". A na dodatek jeszcze sie P. obraża jak mu powiem ze nie widzę by "posprzątał z podłogi bo on tylko przełożył okruszki z podłogi do śmieci". No i puki o coś leżacego sie na podłodze nie przewrócą to nie widza wcale ze to na podłodze leży (im to nie przeszkadza).
Przeraza mnie ze przede mną wiosenne "przekładanie" i muszę poprzekładać dosłownie wszędzie począwszy od kuchni poprzez pokoje i piwnice a na garażu kończąc. Chyba sobie to rozplanuje na cały marzec po 2-3 półki dziennie.
pogrubione współczuję, bo rozumiem że osobie lubiącej czysto i zauważającej bajzel może być trudno.... choć ja z takich co im nie przeszkadza nawet jak się potkną czy przylepią do podłogi....

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
dzień królewny jęczybuły

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Bujany fotel i bambosze
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
i fotel na biegunach!
Cytat:

Okulary i kotha na kolanach, to już mam.
a włosy upięte w kok i kocyk na kolanach?

Cytat:
i na tv coś postaw kaczkę jakąś albo słoniki
wybuchającego pingwina
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 18:20   #4295
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
A w ogóle macham znad nowego babciowego stołu i krzeseł. Co wejdę do salonu to chce mi się śmiać, z tym stołem, Singerem i dywanem w zawijas zrobiło się iście emerycko. Chyba powinnam dokupić zegar z kukułką i haftowaną serwetę
no mowiłam przeca

Cytat:

Okulary i kotha na kolanach, to już mam.

teraz tylko zdziczej i dziwnie reaguj na pojawiających sie ludzi , no i ewentualnie stań z tymi cukierkami pod seminarium
Stary 2014-02-11, 18:21   #4296
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
teraz tylko zdziczej i dziwnie reaguj na pojawiających sie ludzi , no i ewentualnie stań z tymi cukierkami pod seminarium
Stary 2014-02-11, 18:34   #4297
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Ja narysowałam jak widzę kieckę i bukiet Bo opisywać to se można długo i namiętnie.
Teraz też bym uszyła nieco inną...

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

boze..ty jestes moja teściową chyba ,

meble oblecą, stół jak stół, trudno spieprzyc, ale jak chciałas jakies stylowe krzesłą to trzeba było isc w klasyke nie w tandete

bosz..jestem chamska

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
. A tu takie krzesła.

Stary 2014-02-11, 18:47   #4298
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

No właśnie to były jedyne krzesła, które mi się podobały. Nie lubię takich w kształcie odwróconego trapezu albo z długaśnym zabudowanym tyłem a te bez poduchy górnej były mocno rustykalno-przaśne. Znaczy mowa o zestawach w pewnej granicy cenowej, wiadomo, za 2 tys może bym coś wypatrzyła.
a ten wątek udało mi się chyba przegapić, zmiana wystroju?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-02-11, 19:05   #4299
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

No cóż, trudno, skoro Ci się podobają to jakoś to przeboleję Ale daj mi czas. To potrwa.

Na swą obronę dodam, ze moja babcia ma takie, autentyk, no i nie da się na tym siedzieć, mega niewygodne oparcia.

Cytat:
boze..ty jestes moja teściową chyba ,

meble oblecą, stół jak stół, trudno spieprzyc, ale jak chciałas jakies stylowe krzesłą to trzeba było isc w klasyke nie w tandete

bosz..jestem chamska
to właśnie miałam na myśli.

Witaj Kam

W dole nie damy rady wesprzeć? Jest szansa, że damy?

Choć ja akurat znów znikam bo dziś w biegu i w locie.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 19:16   #4300
Murszafka
To ja :)

Naturalnie przeczytałam, że Rejcz znika, bo ma biegunkę
Dajcie żyć osobie, krzesła, jak krzesła... Znaczy nie to, że ja bym takie kupiła, ale jeśli Redzi pasują, to fajnie Ja lubię nowoczesne, ktoś inny woli na Ludwikach siedzieć, inny na emerytach

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 19:38   #4301
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Witaj Kam

W dole nie damy rady wesprzeć? Jest szansa, że damy?

.

w dole nie wiem, nie chcę się uzewnętrzniać bo znowu się pewnie poryczę, najpierw miałam 14 dni płaczu z rzędu, dziś 6 dzień bez łez przy czym jest dziwnie, bo całą jesień i zimę ciągnę na tych antydepresyjnych witaminach, więc jest mi zarazem źle i dobrze plus niby wiem co czynić, żeby doła zniknąć, tylko wiadomo, dół to dół, apatia, brak energii, plus dochodzi moja prokrastynacja i ADD, więc czynić za bardzo ni mam jak...

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Dajcie żyć osobie, krzesła, jak krzesła... Znaczy nie to, że ja bym takie kupiła, ale jeśli Redzi pasują, to fajnie Ja lubię nowoczesne, ktoś inny woli na Ludwikach siedzieć, inny na emerytach

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-02-11, 19:40   #4302
tricolor
Wtajemniczenie

Helouuu

Mam nadzieję, że wypad budapesztański Mursz udany
i że Golden nadrobiła, co miała, przy śpiącej syrence
Stary 2014-02-11, 19:51   #4303
kamena
ʞɐɯǝuɐ

fogle to w robo szukamy teraz kogoś na recepcję, kto zgadnie ile cefałek przyszło?

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-02-11, 20:02   #4304
neska951
Zakorzenienie

Na kfile ... będą tylko do jutra

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Na już! tylko zebym sie załapała

neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 20:05   #4305
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

Na stałe, może w profilu I poproszę o pw, że juz są Jak tylko będę przy kompie wieczorem to zerknę

Nie no na stałłe to nie , ale tak na chwilkę to tak

Włosy naturalnie jaśniejsze na zdjęciu mokre są , bo to zdj zdjęcia z plaży

Murszku ale jak on Ci podniesie zgryz na nierozciągniętych mięśniach szczeny

Redziu Nie martf się babcinowym wystrojem , ja marzę że jak będę miała większe mieszkanie to będę miała okrągły stół z koronkową serwetą

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-02-12 o 12:42
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 20:17   #4306
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Naturalnie przeczytałam, że Rejcz znika, bo ma biegunkę
no ale wiesz to jest forum publiczne i kazdy ma prawo pisac co uwaza

nie śadze tez zeby red poszła płakac do konta przez to

moje pomysły estetyczne tez sie mało komu podobają(oprócz gryxa ) i trudno

usiłuje sobie teraz przypomniec co red miala przedtem w salonie, bo pamietam ze było nienajgorzej,ale szczegółow nie pamietam
Stary 2014-02-11, 20:18   #4307
Parabelka
Panaroja

snad cherbaty tradycyjnie
Cytat:
A bo ja wiem? Uzasadnienia w kwestii etykiety stroju nie zawsze są praktyczne, zazwyczaj bo nie wypada. Tak jak gołych ramion, odkrytych palców stóp, etc etc. Pewnie podyktowane jest to krzykliwością, wyjątkowością tegoż koloru, jakoby kradł uwagę, jakoby nietaktem było skupianie na takim wydarzeniu uwagi na sobie jako gościu, tak wyrazistym strojem. Czerwony kojarzy się zmysłowo, seksownie, prowokacyjnie, i z takich to przyczyn odradzany też jest na oficjalnych spotkaniach służbowych, rozmowach o pracę etc etc. PRzy czym nikt nikomu głowy nie urywa, i ludzie robią i tak po swojemu.
Z widelcamy kiepski przykład, ale no choćby kwiaty, wręczanie jakiś tam rodzajów kwiatów pewnym osobom i w pewnych okolicznościach też niby nie wypada, a uzasadnienie praktyczne nie jest. (Coś w stylu bukiet czerwonych róż dla Pani profesor na uczelni tudzież dla nietopsza w dniu zaręczyn ) Nie mówiąc już o etykiecie ubioru mężczyzn, kiedy jakie rękawy, który guzik kiedy odpięty kiedy zapięty co z krawtem, muszką, frakiem co do czego. Też są to sztywne zasady i tyle. Jak do wszystkich, można się nie stosować. Nikt nie zabrania.

ad pogrubienie - otóż to! Identycznie rozumuję, ale są ludzie, dla których dopieszczenie tej ceremoni jest celem samym w sobie, zdarza sie też, że finansowo się organizują, zbierają długo kasę. No słowem przyczyn wiele, a ja i tak żadnej z nich nie wyznaje . Niech se robio co chco, nie muszę rozumieć .
1.w sumie to myślę , że zakazy kolorystyczne wywodzą się przed wszystkim z tradycji mocno historycznej , kiedy np.czerwony był kolorem zarezerwowanym dla dam lekkiego prowadzenia i żadna normalna kobieta nie nosiła czerwonych sukni , tyle że teraz to tylko siłą bezwładu może obowiązywać , bo od pierwszej wojny czerwień wkroczyła oficjalnie na salony , tak samo jak czerń w postaci małej czarnej . Dzisiaj praktycznie nikt nie nosi ciężkiej żałoby jak kiedyś , kiedy tylko osoby w żałobie naszały się w czerni , bo dziś co druga dziewczyna na czarno lata , no co trzecia więc zakładanie czegoś czarnego też niekoniecznie żałobę oznacza a z reguły wręcz przeciwnie .
Oprócz tego generalnie panuje wszystkowolnizm - wszystkie restrykcyjne zasady sie rozmywają , co akurat nie zawsze jest dobre , ale w wypadku drobnostek obyczajowych w sumie nie ma znaczenia . Dla mnie akurat kody kolorystyczne są drobnostką bez znaczenia byle być ubranych schludnie i czysto to najważniejsze , a w sumie czy człowiek ma żakiet i sztuczkowe spodnie , które akurat u nas stanowią dziś przebranie , nie ubranie , czy wianek z fiołków , nie ma dla mnie znaczenia .Zniknął wyraźny podział na warstwy społeczne , z którym łączyły się odrębności obyczajowe poszczególnych grup , więc jak ktoś chce - oczywiście absolutnie nie mam nic przeciwko przestrzeganiu tradycyjnego savoir vivre'u , ale nie zamierzam go restrykcyjnie od nikogo wymagać skoro nawet na ślubie księcia Williama były baby poubierane na czarno , czerwono i biało , nie widzę powodu , dlaczego nie brać przykładu , skoro najbardziej znany dwór królewski z kraju będącego wiele lat wyznacznikiem dobrych obyczajów nie zwraca na to uwagi
2.i to jest jedyna słuszna linia

Cytat:

a dzień królewny jęczybuły

mi wesele zorganizowała praktycznie w całości mama i sis ja powiedziałam, że mnie to nie bawi i ja nie chcę, jak one chcą proszszsz bardzo przyszłam praktycznie jako gość, sukienkę tylko i buty na szybko obstalowałam, fryzjera i resztę załatwiły one i jednak bawiłam się najlepiej ze wszystkich wesel
1.
2. a tak to rozumieu - ja nic robię , tylko mi wesele szykują w sumie tak zawsze było ,że ślub i wesele było szykowane przez rodziców , teraz się porobiło tak że młodzi sami organizują .
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
A ja się pochwalę, że już prawie naumiałam się grać Sonatę Księżycową Beethovena
wszystkie trzy części ?
Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Hej hej znad malowania paznokci
essie bordeaux
essie mam tylko jeden , ale poważnie się zastanawiam na stopniową wymianą inszych na essie , bo tylko on się czyma i nie odpada następnego dnia , a po tygodniu najwcześniej
Cytat:
My byliśmy na dorobku jak się pobieraliśmy i szczerze szkoda mi było kasy wolałam kupić talerze do domu

Cytat:

ale - jak to dziewczyny bawi i sprawia im przyjemność, to czemu nie? mnie bawi oglądanie lalek, one się relaksują przy dobieraniu kwiatka do butonierki starszego na weselu każdemu wedle rozrywki
lalkozbieractwo i domki dla lalek ?

Cytat:

mnie się podoba , lubię tradycyjnie urządzone wnętrza

Cytat:
no moja znajoma np jeźdżiła po fermach rezerwowac jaja...po rzeźniach rezerwowac miencho, do młyna rezwowac mąke. po hurtowniach by zdobyc cukier, zagranice aby przywieźć wódke, kilka razy bo kilkaset flach naraz sie nie da...potem musiałą wynając lodówki gdziestam zeby to wszystko trzymac...

organizowałą castingi ma kucharki-osobne do dań, osobne do ciast...robiła kastingi na kwaiciarnie dostarczajacą kwiaty do koscioła, na firme ubierająca auto, ubierająca sale....drukarnie drukująca zaproszenia

kasting na fotografa i kamerzyste- trzena jechac do kilku, obejrzec dokonania i wybrac, kasting na grajka-musi pokazac co umie i odpoewiedziec na kilka podchwytliwych pytan, na kóre nie wiadomo jaka odpwiedz jest dobra

no i ofkors kilka makijazy probnych w róznych miejscach, tak samo fryzur i fogle i fogle...

wiesz ile czasu musiało jej to zająć?!
kasting na jaja : hahaha:

chryste , ja miałam kieckę niemal z demobilu , włosy zwinęłam w supełek przyczepion spinką , tapetę se sama machłam i bukiet też se sama wykonałam , do ślubu nas wiozła siostra małża z mężem
moje małżeństwo jest kompletnie i absolutnie nieważne

ad sinupret tematu weselnego - sen miałam robiłam tort , półkulisty jak kopiec kreta , przedstawiający białego zająca w koronkowym ślubnym welonie i biedziłam się z przyklejeniem długich stojących uszu z masy cukrowej

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:

Włosy naturalnie jaśniejsze na zdjęciu mokre są , bo to zdj zdjęcia z plaży
klask i:

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 20:23   #4308
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
kontrast

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-02-11, 20:23   #4309
Polly_
grozi wypollizowaniem

a dla wszystkich szukającyh natchniania meblowego pare propozycji
http://karestyle.pl/product-pol-5886...age-Green.html

http://karestyle.pl/product-pol-5547...Patchwork.html

http://karestyle.pl/product-pol-2101...is-Croco-.html

i co dla naprawde ostrych zawodników
http://karestyle.pl/product-pol-866-...oof-zloty.html

Stary 2014-02-11, 20:38   #4310
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Pytanie perfumeryjne

Kto zna, testował czy cokolwiek Miroir des Voluptes i Miroir des Majestes ?
Mam dylemat któe brać, a moge tylko jedno niestety....
"voluptesa" na pewno Panda, ale Panda to cały świat stestowała

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

roofik czarno-srebrny w typie trumna fogle byłby

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 20:38   #4311
Redhaired Witch
Nindżopesz

Kurde, wizaż mi padł
Najsmutniejsze, że właśnie te krzesła wydały mi się nie-kiczowate i nie-tandetne. Ale ja mam meblowo spaczony gust w kierunku emeryckości

Kamena, na kolanach nie kocyk a cycek Meble to całkiem nowy wątek, ostatnio przewieźliśmy stary stół, krzesła i dywan do wynajmowanego mieszkania w ramach "renowacji".

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 20:43   #4312
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Wpadam nieśmiało....

i macham znad trzytygodniowego doła tym razem nawet mam powód, a to nowość

Cytat:

Cytat:

Cytat:
kontrast
No

Pierwsze fajne!
Ale reszta
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 20:54   #4313
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
wszystkie trzy części ?

pierwszą
Stary 2014-02-11, 20:54   #4314
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Kamena, na kolanach nie kocyk a cycek Meble to całkiem nowy wątek, ostatnio przewieźliśmy stary stół, krzesła i dywan do wynajmowanego mieszkania w ramach "renowacji".
cycek a, rozumiem. w sumie to dużej różnicy nie będzie? kolorystyka chyba ta sama, styl z grubsza też?

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-02-11, 21:03   #4315
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Murszku ale jak on Ci podniesie zgryz na nierozciągniętych mięśniach szczeny
Bo ja ryj mam taki, że na kokardkę go mogę zawiązać U mnie to kwestia milimetra podobno... Chodzi tylko o to, żeby dolne siekacze nie miały szansy się spotkać z górnymi, a w zasadzie już teraz mają niewielką... No zobaczymy, co mi powie za tydzień, jak mu opowiem o dokonaniach ostatnich dni

Wracam z węgierskiego, wreszcie wolny wieczór :-D

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 21:42   #4316
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

w dole nie wiem, nie chcę się uzewnętrzniać bo znowu się pewnie poryczę, najpierw miałam 14 dni płaczu z rzędu, dziś 6 dzień bez łez przy czym jest dziwnie, bo całą jesień i zimę ciągnę na tych antydepresyjnych witaminach, więc jest mi zarazem źle i dobrze plus niby wiem co czynić, żeby doła zniknąć, tylko wiadomo, dół to dół, apatia, brak energii, plus dochodzi moja prokrastynacja i ADD, więc czynić za bardzo ni mam jak...

Witaj w klubie Ostatnio zwykłe rzeczy odkładam, przelew za komórkę zrobiłam po tygodniu

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 22:32   #4317
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Rozumiem Cię

Cytat:
fogle to w robo szukamy teraz kogoś na recepcję, kto zgadnie ile cefałek przyszło?
1500?

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

1. nuuuda
2. przepiękne
3. do łązienki idealne, nie nawilgnie
4. nie jestem ostrym zawodnikiem

Ad krzeseł to się śmiało przyznam że mam w kuchnio-pseudo-jadalni czyli w aneksie jadalnym tra-gicz-ne. Ale że kuchnia w kolorze jakaś tam ciemna wiśnia zwana w katalogu orzechem, stół takiż to i krzesła nie mogły być inne i to były jedyne najmniej fikuśne jakie w tym kolorze i śmiesznej cenie znalazłam. U górali. Wzieliśmy żeby mieć na czym siedzieć, jeszcze dłuuugo przed ślubem, w nadziei, że potem kupimy coś najsssss. Np w typie amerykańskich filmów o rodzinnych zlotach, zawsze w tych filmach siadają na piknych co cud krzesłach. Często antykach, ale chodziło o wygląd. No i nic takiego nie nastąpiło bo i szkoda kasy, i szukać nie bardzo jest gdzie, bo ten kolor rzadko występujący, no i mamy brzydkie krzesła których nienawidzę. Styl kuchni "postarzany" a'la dębowy więc letko nie mam. Także ten teges no też mam brzydkie krzesła
Stary 2014-02-11, 22:47   #4318
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Rozumiem Cię

1500?

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

1. nuuuda
2. przepiękne
3. do łązienki idealne, nie nawilgnie
4. nie jestem ostrym zawodnikiem

Ad krzeseł to się śmiało przyznam że mam w kuchnio-pseudo-jadalni czyli w aneksie jadalnym tra-gicz-ne. Ale że kuchnia w kolorze jakaś tam ciemna wiśnia zwana w katalogu orzechem, stół takiż to i krzesła nie mogły być inne i to były jedyne najmniej fikuśne jakie w tym kolorze i śmiesznej cenie znalazłam. U górali. Wzieliśmy żeby mieć na czym siedzieć, jeszcze dłuuugo przed ślubem, w nadziei, że potem kupimy coś najsssss. Np w typie amerykańskich filmów o rodzinnych zlotach, zawsze w tych filmach siadają na piknych co cud krzesłach. Często antykach, ale chodziło o wygląd. No i nic takiego nie nastąpiło bo i szkoda kasy, i szukać nie bardzo jest gdzie, bo ten kolor rzadko występujący, no i mamy brzydkie krzesła których nienawidzę. Styl kuchni "postarzany" a'la dębowy więc letko nie mam. Także ten teges no też mam brzydkie krzesła

poka poka

ja mam za to przepiekne krzesłą, które sie nikomu nie podobają ,
mam wrecz wrazenie ze ludzie nam współczują jak na nie patrzą , tylko czekam kiedy ktoś zapyta czy serio nie mamy kasy na lepsze

co do starych brzydkich krzeseł to ja mam jakis niezrozumiały sentyment do klasyki cepelii,

z co do krzeseł kuchennych to chyba najwdzieczniejszy temat, są setki pieknych krzeseł ktore moze do salonu niekoniecznie dla normalnych ludzi sie nadają, ale do kuchni ofszeu

jeszcze sprostuje jedno twierdzenie z twojej wypowiedzi-krzesła zawsze mogą byc inne, nawet drastycznie, takie ich swięte prawo

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

dajcie jakąs muze ,
nie mam co słuchac ,a pragne sie rozwijac muzycznie, poszerzac horysonty

co myslicie o tym?

http://www.youtube.com/watch?v=NjaqBb5aiXw

jak patrze to widze ze melcia w pocie czoła emituje dźwieki a rykarda na luziku se śpiewa

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2014-02-11 o 22:40
Stary 2014-02-11, 22:57   #4319
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
poka poka

ja mam za to przepiekne krzesłą, które sie nikomu nie podobają ,
mam wrecz wrazenie ze ludzie nam współczują jak na nie patrzą , tylko czekam kiedy ktoś zapyta czy serio nie mamy kasy na lepsze

co do starych brzydkich krzeseł to ja mam jakis niezrozumiały sentyment do klasyki cepelii,

z co do krzeseł kuchennych to chyba najwdzieczniejszy temat, są setki pieknych krzeseł ktore moze do salonu niekoniecznie dla normalnych ludzi sie nadają, ale do kuchni ofszeu

jeszcze sprostuje jedno twierdzenie z twojej wypowiedzi-krzesła zawsze mogą byc inne, nawet drastycznie, takie ich swięte prawo
1. tu an pewno nie, bo mam ino wersję z połową kuchni, jak wrzucam prajwet foty to ino do albuma

2. Hmmm nie pamiętam na które się zdecydowałaś - to zrozumiałe, czyż nie? ten casting trwał i trwał Ale jeśli to ten model z nóżkamy coś ala z załącznika to są cudowne

3. sentyment chyba zrozumiały całkiem zważywszy pochodzenie?

4. Do kuchni wbrew pozorom jest trudniej. Odpadają tapicery. etc etc...Muszą pasować do stołu, takie od czapy pasują jak ma się salon połączonyz kuchnią a jak tylko aneks to umarł w butach. Może ujmę to tak, nie sprawdza się to zdanie w każdej estetyce, stylu. Chciałam drastycznie inne, w sensie podobały mi sie żeliwne czarne z wiklinową plecionką rodem z willi na Seszelach. No ale klimat był aż za bardzo od czapy. Ciężko jets, na razie nei szukamy, bo nie mamy na zbytki Postanowiłam sobie, że jak już bedziemy kupować, to nie półśrodki, jak teraz tylko już takie docelowo za☠☠☠iste. Tzn piękne . No ale temat na razie nie na tapecie.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-02-11 o 22:59
Stary 2014-02-11, 23:06   #4320
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
1. tu an pewno nie, bo mam ino wersję z połową kuchni, jak wrzucam prajwet foty to ino do albuma

2. Hmmm nie pamiętam na które się zdecydowałaś - to zrozumiałe, czyż nie? ten casting trwał i trwał Ale jeśli to ten model z nóżkamy coś ala z załącznika to są cudowne

3. sentyment chyba zrozumiały całkiem zważywszy pochodzenie?

4. Do kuchni wbrew pozorom jest trudniej. Odpadają tapicery. etc etc...Muszą pasować do stołu, takie od czapy pasują jak ma się salon połączonyz kuchnią a jak tylko aneks to umarł w butach. Może ujmę to tak, nie sprawdza się to zdanie w każdej estetyce, stylu. Chciałam drastycznie inne, w sensie podobały mi sie żeliwne czarne z wiklinową plecionką rodem z willi na Seszelach. No ale klimat był aż za bardzo od czapy. Ciężko jets, na razie nei szukamy, bo nie mamy na zbytki Postanowiłam sobie, że jak już bedziemy kupować, to nie półśrodki, jak teraz tylko już takie docelowo za☠☠☠iste. Tzn piękne . No ale temat na razie nie na tapecie.

w koncu wybralam inne
take

https://www.google.com/search?q=star...%3B1500%3B1500

atamte tez zaiste piekne, kiedys bede miec jak bede miala gdzie wstawic
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości