Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'13,cz.V - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części:
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 0 0%
Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku 0 0%
Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki 14 37,84%
Na czworaka zaraz stanę i zachwycę moją mamę 1 2,70%
Czy deserek, czy obiadek, oby nie był ze mnie niejadek 0 0%
Wcinam obiad, deser, mleko, do pół roczku niedaleko 11 29,73%
Skonczyły się już kolki, wszak wyrastam z mej gondolki 2 5,41%
Żółwik, słonik, hipopotam, ja dzidziusia swego kocham 4 10,81%
Normy obrotów, siadania i mowy nie moga wyjść mamusiom z głowy 1 2,70%
Mamo w rękę weź łyżeczkę i sprawdź czy mój płacz, to przez ząbeczek 0 0%
Powoli się rozkręcam, z brzuszka na plecy się już przekręcam 4 10,81%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-12, 12:18   #4891
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'1

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
motylku Nie byłam,bo boję się zabiegu Koleżanka miała zakładane jakieś klipsy i powiedziała,że ból nie do zniesienia i na dodatek wszystkie jej nie odpadły
Trochę się obawiam,bo mam to od dłuższego czasu,a czasem krwi jest naprawdę dużo... tak jakbym @ miała

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

A właśnie. Trzymajcie kciuki za mojego Majulka,bo zanosimy ją dzisiaj na godzinę do przedszkola
o rety, brzmi to strasznieno ale trzeba coś z tym zrobić

kciukam za Maję

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 12:18   #4892
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'1

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
j

a nie może teść zostać z małym, a Ty skoczysz do sklepu?

)
Mm do sklepu 3 km w jedna strone, znalazlam jakies 2 podpaski w torebce starej, jakos wytrzymam
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 12:19   #4893
bojatoja
Zakorzenienie

A polecicie jakiś fajny film na walentynki, może obejrze z tż Może być komedia albo romantico- ale warte obejrzenia
I gdzie oglądacie te filmy? Bo ja zawsze ściągałam z neta a teraz nie mam jak
29.12.2016 [9tc]

Edytowane przez bojatoja
Czas edycji: 2014-02-12 o 12:20
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 12:20   #4894
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
motylku Nie byłam,bo boję się zabiegu Koleżanka miała zakładane jakieś klipsy i powiedziała,że ból nie do zniesienia i na dodatek wszystkie jej nie odpadły
Trochę się obawiam,bo mam to od dłuższego czasu,a czasem krwi jest naprawdę dużo... tak jakbym @ miała

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

A właśnie. Trzymajcie kciuki za mojego Majulka,bo zanosimy ją dzisiaj na godzinę do przedszkola
Stary 2014-02-12, 12:23   #4895
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
aaa motylku miałam pyt. bo nie pamiętam. W końcu szczepiłaś Tusię druga dawką 6w1, pneumo i rota??
bo nas czeka jutro najprawdopodobniej (zalezy co mi powie pediatra dziś), przesunięta juz 2 tyg.

i drua prośba, jakie w koncu krzesełko kupiłaś? podzielisz się linkiem
pamietam że szukałaś takiego, które się składa i nie zajmie duzo miejsca, prawda?
moi rodzice chca Jasiowi kupić na chrzciny i musze coś wybrac.

właśnie nie wiem czy pisałam ale mamy chrzciny 23.02. i nie moge znaleźć stroju dla Jasia. Miałam upatrzony ten świetny zestaw z h&m (ten co Julek Endzi miał na chrzcie) i już go nie ma w sprzedazy

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

wspołczuję

kciuki dla Mai są!
ja szczepiłam już 2xskojarzoną, 2 xrota, a teraz czeka nas 2 dawka pneumo, ale planuję za jakieś 2 tygodnie. i ja nigdy nie szczepię więcej niż jedną szczepionką, zawsze robię przerwy 3 tygodnie.
wczoraj byłyśmy u lekarki i mówi,że ta leciutka wydzielina z noska to nie taki stricte katar, tylko to normalne.więc możemy szczepić, boję się...

ja kupiłam z Mummy Love, ta aukcja gdzie kupiłam to akurat same dziewczęce wzory,także po prostu wpisz firmę i zobaczysz, Kaśka też ma z tej firmy

a na necie patrzyłaś za ubrankiem?

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 12:25   #4896
bojatoja
Zakorzenienie

Czarna trzymam kciuki za Maję

Jedzie do mnie kurier
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 12:27   #4897
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
jejku ale miałam wczoraj wieczór, wyłaczyłam kompa i czuję że mi mocniej głowę rozsadza, po ścianie doszłam do łazienki i maskara, za jakieś 15 minut wrócił tż i mówi że też nie bardzo się czuje... na kolację były chrupki kukurydziane hehe jakiś wirus u nas krąży...
zdrówka

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
ja szczepiłam już 2xskojarzoną, 2 xrota, a teraz czeka nas 2 dawka pneumo, ale planuję za jakieś 2 tygodnie. i ja nigdy nie szczepię więcej niż jedną szczepionką, zawsze robię przerwy 3 tygodnie.
wczoraj byłyśmy u lekarki i mówi,że ta leciutka wydzielina z noska to nie taki stricte katar, tylko to normalne.więc możemy szczepić, boję się...

ja kupiłam z Mummy Love, ta aukcja gdzie kupiłam to akurat same dziewczęce wzory,także po prostu wpisz firmę i zobaczysz, Kaśka też ma z tej firmy

a na necie patrzyłaś za ubrankiem?

dzięki

patrzyłam juz we wszytskich sieciówkach (przez neta) i w necie też ale nic mi się nie podoba. wybredna matka ze mnie

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-12, 12:27   #4898
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
oby, oby bo nie zniese

a potrzebuje smoka? jesli daje sie uspokoic bez niego to bym nie dawala, ale jesli potrzebuje tego on czy ty to daj

dobrze ze nie odziedziczylam zebow po rodzicach bo juz bym chyba ze sztuczna szczeka chodzila oboje maja parodontoze, ojciec to juz roznych cudow probowal, nawet nacinania dziasla i kupa, wiec ostatnio powyrywal w cholere i wstawil implanty
ja mam 26 lat i jedna jedyna plombe zalozona jakies 2-3 lata temu, to pamiatka po ciazy, teraz tez musze isc bo wlasnie podczas ciazy cos tam sie porobilo. a pierwsze zeby wyszly mi jak mialam rok i wszystkie na raz na szczescie nie marudzilam.

slodziak

dla mnie sie nie nadaje, za miekka, bedzie sie slizgac po podlodze.

Amelka tez miala z palucha na zelazo z zyly to jej tylko po urodzeniu w szpitalu pobierali a pozniej tylko paluszek.

u nas tez bylam w styczniu na szczepieniu to pediatra stwierdzila ze zeby ida, taa ida, ale powoli
nie spodziewam sie ich jeszcze conajmniej z miesiac lub dwa, zreszta, oby jak najdluzej, bo uwielbiam szczerbaty usmieszek

nie mam, ale ponoc w cholere boli.

ja nie karmie cycem, ale tez sie zastanawiam czy przed kapiela nie karmic, bo zawsze jest afera jak czeka na kapiel, zawsze. tzn jak jestem sama. bo jak jest tz i on kapie Blanke, ja w tym czasie Amelke to jest G, ale jak sama jestem i Amelka musi czekac az wykapie Blanke to zawsze jest afera miedzynarodowa, przechodzi jej jak ja wsadze do wody

moze byc, ale ona w dzien tez ci tak beznadziejnie spi czy tylko w nocy ?

dzieki za kciuki, u orto wszystko ok, ale sie maluszkow naogladalam, masakra juz zapomnialam ze noworodki sa takie malenkie nastepna kontrola jak zacznie sama chodzic.
W dzień ma 2,3 drzemki po około 40minut

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-02-12, 12:29   #4899
kaska87
Zakorzenienie

Motyl dzięki za filmy

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 12:31   #4900
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Aha, moze mnie nie byc przez kilka dni bo nie wiem jak bedzie z netem w pl
Stary 2014-02-12, 12:34   #4901
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość

ja wiem ze juz jakis czas minął od wizyt u okulisty ale powiedzcie mi czy Wasze dzieciaczki tez mają wade wzroku?Okulistka powiedziała ze do roku powinna się zredukować ale czy całkowicie to nie wiadomo(tak zrozumiałam).Lila ma +4 na oko lewe i prawe a jak jest u Waszych pociech?
Poli ja mam niedowidzące oko od urodzenia, neurolog zlecila z Filipem okuliste i wizyta wyglądala tak: zakropila oczka, czekaliśmy 30 min, poświeciła latareczka w oba oczka z 1 min każde i stwierdziła że nic zlego nie widzi i zeby przyjśc jak będzie miał 2 lata. a Wam oglądali te oczka jakimis sprzetami,??

nadrobie później bo lece na usg główki... do centrum Wawy 25 km ile będe jechac? haha pytanie ile będe wracać jak każdy wyjdzie z pracy o 16...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-12, 12:38   #4902
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bajka Pokaż wiadomość
ja nie karmie cycem, ale tez sie zastanawiam czy przed kapiela nie karmic, bo zawsze jest afera jak czeka na kapiel, zawsze. tzn jak jestem sama. bo jak jest tz i on kapie Blanke, ja w tym czasie Amelke to jest G, ale jak sama jestem i Amelka musi czekac az wykapie Blanke to zawsze jest afera miedzynarodowa, przechodzi jej jak ja wsadze do wody
u nas przed kapielą zazwwyczaj nie ma afery, zachowuje się normalnie, w samej kąpieli też ok i jest zadowolony, a dopiero po kapaniu tak mu się odmienia; dziś chyba spróbuję ze 40 minut przed kąpaniem nakarmić i zobaczę jak będzie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Hej
Pochwale sie,Michas przespal cala noc
Zasnal o polnocy i spal do 8:p

Teraz karmie,nadrobilam was i wybywamy na rodzinny spacer poki nie pada deszcz,wg prognoz popoludniu ma byc u nas deszcz z sniegiem
za spanie
u nas od rana pada, jest mglisto i nieprzyjemnie, chyba nici ze spaceru albo tylko przed drzwi wystawię

Cytat:
byliśmy na tym w kinie tuż przed narodzinami Jasia, nasza ostatania randka
film piekny

u nas dalej.... masakra
od rana jęki, stęki, pałcz. Dlatego szybko po karmieniu zabrałam małego na spacer. O ja głupia! postanowiłam po drodze zrobić zakupy w biedronce. Jak mały się rozpłakał. Darł się tak jakby go obdzirano ze skóry uspokoił się pod domem (15min. drogi) i śpi póki co.
idziemy dziś na 17.00 do pediatry niech sprawdzi czy coś mu nie dolega, bo naprawdę brak sił, coś ewidentnie mu jest.
współczuję oby wizyta u pediatry coś zmieniała

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Tak,na łóżku i we wózku śpi

no to może rzeczywiście coś w tym łóżeczku turystycznym jej nie pasuje i trzeba jej zmienić spanie?

Cytat:

strasznie to brzmi ale z drugiej strony ile wytrzymasz tak jak jest teraz?

będziemy trzymać kciuki za Maję

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 12:41   #4903
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
A polecicie jakiś fajny film na walentynki, może obejrze z tż Może być komedia albo romantico- ale warte obejrzenia
I gdzie oglądacie te filmy? Bo ja zawsze ściągałam z neta a teraz nie mam jak
Ja ostatnio oglądałam Remember sunday i całkiem fajny

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Poli ja mam niedowidzące oko od urodzenia, neurolog zlecila z Filipem okuliste i wizyta wyglądala tak: zakropila oczka, czekaliśmy 30 min, poświeciła latareczka w oba oczka z 1 min każde i stwierdziła że nic zlego nie widzi i zeby przyjśc jak będzie miał 2 lata. a Wam oglądali te oczka jakimis sprzetami,??

nadrobie później bo lece na usg główki... do centrum Wawy 25 km ile będe jechac? haha pytanie ile będe wracać jak każdy wyjdzie z pracy o 16...
Lepiej nie jedź w ogóle

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 12:41   #4904
ladanseuse14
Zakorzenienie

Na początek opieprz: nie mogę zagłosować, bo sonda zamknięta

W pierwszym poście po powrocie mam dla was moją refleksję odnośnie wprowadzania smaków - zaczęłam od słodkiego jabłuszka, jabłuszka z marchewką, słodkich kaszek a moje dziecko i tak najchętniej je słoiczki obiadkowe Także sądzę, że nie ma reguły. Z królikiem, kurczakiem i łososiem też nie ma (tfu tfu) problemu
Stary 2014-02-12, 12:45   #4905
Madziuchna27
Zakorzenienie

Maruder dosypia po spacerze, a ja zamiast ogarniać chawirę, czytam wizaż
Muszę szybko umówić się na tą wizytę dot. rozszerzania diety (co tam mi lekarka naopowiada, czego ja jeszcze nie wiem? ), bo już mi się chce startować z marchewką

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Zawsze jak mały się budzi, to już jest od godziny-dwóch u nas w łóżku. Leży pośrodku i tak słodko wyciąga łapki raz w jedną, raz w drugą stronę Paca rączkami nam po nosach i uważa, że to najlepszy fun pod słońcem
Fajnie Wam My testowaliśmy - mamy za wąskie łóżko na naszą trójkę

Cytat:
Do stukania to on ma jeszcze daleko

U nas dzis nocka zadnym karmieniem nie przerwana tfu tfu 12,5 h z czego ja spalam 7 heh. Za to Blanka obudzila sie po 6 na szczescie zajęła sie puzzlami w swoim pokoju i pozwolila mi dospac.

No a za godzine ortopeda

Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
Grzeczna dziewczynka
I dopsze, że u orto ok

Cytat:
taaaak.nie stukają,ale widać,jak podchodzą:/ Dwa...
ja dziś sprawdzałam u mojego - nic nie widać, nic nie stuka, więc nie wiem, skąd ten jego humorek

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Zrobiłam znów porządki w ciuszkach Filipa, worek rzeczy wyniosłam i stwierdzam, że muszę wybyć na zakupy bo zapasy ciuchowe się kończą
U nas też

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Obiad dwudaniowy zrobiony. Dziś teściowie wracają z tygodniowego wypadu z moim Kamilem. Byli na nartach i basenach w Białce, Bukowinie i w Oravicy na Słowacji. W Białce ich okradli Z portfela teścia zginęło 500 zł miał go w pokoju. Obok w pokoju mieszkają jakieś "bysioki" z Warszawy ale teściowie siedzieli ciocho, bo się bali
Przypał

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Mój TŻ o mało co nie zginął w takim wypadku, miał 4 lata, jego tata zginął na miejscu, mamie nic się nie stało,a TŻ leżał 8 tygodni w szpitalu z nogą poskładaną i po operacji kręgosłupa, bo mu się szyba wbiła w odcinek lędźwiowy.
O masakra

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiem,że męczę bułę z tym niespaniem mojego dziecka,ale próbuję dociec i znaleźć rozwiązanie.Czy to możliwe,że ona po prostu nie lubi spać w łóżeczku turystycznym,które jak ona się poruszy,to ono zaraz się buja i wtedy ona się od razu rozbudza?

Może Te łóżka strasznie szeleszczą

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
ja wiem ze juz jakis czas minął od wizyt u okulisty ale powiedzcie mi czy Wasze dzieciaczki tez mają wade wzroku?Okulistka powiedziała ze do roku powinna się zredukować ale czy całkowicie to nie wiadomo(tak zrozumiałam).Lila ma +4 na oko lewe i prawe a jak jest u Waszych pociech?
my nie sprawdzaliśmy, ale pediatra chwaliła, że wzrok super - wodzenie oczami, skupianie itd.

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 12:47   #4906
ja-ika
Zakorzenienie

Ale jaja zima wraca. Wyjrzałam przed chwilą przez okno a tam wielkie płaty śniegu lecą

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Emilka ma dziś dzień niejadka. Pociumka trochę i się rozgląda. Pewnie w nocy będzie nadrabiać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-02-12, 12:51   #4907
czaszka_
Zakorzenienie

ja nadrobilam ale jakos nie mam mocy pisac slabo mi i niedobrze

Ewacia gratki! ale Sebus juz duzy

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 12:52   #4908
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Oglądam "czas na miłość". zapowiada się ciekawie Uwielbiam Rachel McAdams
wczoraj na upc rzucil mi sie w oczy ten film w ogole zamkneli chyba kinomaniaka?

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
Oj tak, non stop przynosi coś.nowego z przedszkola,aż w szoku jestem, Twoja B. Też?
.
ja tez czasem w szoku jestem, a najlepsze jak jedziemy samochodem, kaze mi zrobic glosniej muze i spiewa z kazda piosenka radiowa

Cytat:
byliśmy na tym w kinie tuż przed narodzinami Jasia, nasza ostatania randka
film piekny

u nas dalej.... masakra
od rana jęki, stęki, pałcz. Dlatego szybko po karmieniu zabrałam małego na spacer. O ja głupia! postanowiłam po drodze zrobić zakupy w biedronce. Jak mały się rozpłakał. Darł się tak jakby go obdzirano ze skóry uspokoił się pod domem (15min. drogi) i śpi póki co.
idziemy dziś na 17.00 do pediatry niech sprawdzi czy coś mu nie dolega, bo naprawdę brak sił, coś ewidentnie mu jest.
oj trzymam kciuki, oby cos sie wyjasnilo

ja mam smuta, zmarla moja kolezanka z licealnej klasy miala wade serca, byla juz w niemczech i teraz nie wiem, czy zmarla po przeszczepie, czy jeszcze przed

dziewczyny ktore maja kredyty hipoteczne, mozecie mi napisac w jakich bankach ?
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 12:53   #4909
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość

Na początek opieprz: nie mogę zagłosować, bo sonda zamknięta

W pierwszym poście po powrocie mam dla was moją refleksję odnośnie wprowadzania smaków - zaczęłam od słodkiego jabłuszka, jabłuszka z marchewką, słodkich kaszek a moje dziecko i tak najchętniej je słoiczki obiadkowe Także sądzę, że nie ma reguły. Z królikiem, kurczakiem i łososiem też nie ma (tfu tfu) problemu
hello Ladanku - to moja reakcja na opieprz

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość

Maruder dosypia po spacerze, a ja zamiast ogarniać chawirę, czytam wizaż
u mnie dzisija pracowicie, jakiegoś powera miałam od rana, pościel wymieniłam, kuchnia i salon na błysk prawie i 3 pralka jeszcze do wstawienia... na obiad- wczorajszy rosołek

Cytat:
Ale jaja zima wraca. Wyjrzałam przed chwilą przez okno a tam wielkie płaty śniegu lecą
ooo i u mnie pada deszcz ze śniegiem miałam do mamy iść z młodym, ale się nie wykaraskam przez błoto na naszej uliczce...
Stary 2014-02-12, 12:54   #4910
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
U nas to samo. A już się robiła wiosna...

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
ja nadrobilam ale jakos nie mam mocy pisac slabo mi i niedobrze
Stary 2014-02-12, 12:55   #4911
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Ladan bo watek nowy juz zalozony, too late
Stary 2014-02-12, 12:55   #4912
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam smuta, zmarla moja kolezanka z licealnej klasy miala wade serca, byla juz w niemczech i teraz nie wiem, czy zmarla po przeszczepie, czy jeszcze przed

Moje kondolencje

CA
Stary 2014-02-12, 12:56   #4913
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Jak ja nie chce jechac do pl
Stary 2014-02-12, 12:57   #4914
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam w ING Banku (w zł polskich)
Stary 2014-02-12, 12:58   #4915
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Ladan bo watek nowy juz zalozony, too late
Matall musisz zakładać później, bo lachony tam piszą i nie chce im się wykańczać
Stary 2014-02-12, 13:05   #4916
your Angel
czyli Endżi

Cytat:

właśnie nie wiem czy pisałam ale mamy chrzciny 23.02. i nie moge znaleźć stroju dla Jasia. Miałam upatrzony ten świetny zestaw z h&m (ten co Julek Endzi miał na chrzcie) i już go nie ma w sprzedazy
No nie ma, nie ma
Ale na All możesz poszukać czegoś podobnego

Cytat:

brrr następny,m razem zawracaj i udawj że ich nie widzisz
Nie ukrywam, że propozycja na maksa kusząca

Cytat:

Ladanku, a same warzywka też podawałaś czy od razu jechałaś z obiadkiem?

Ja też trochę odwróciłam kolejność, bo zaczęłam od kaszki na kolację żeby zawalczyć o dłuższy sen i poczucie sytości

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Fajnie Wam My testowaliśmy - mamy za wąskie łóżko na naszą trójkę
No, nasze Beddinge na styk - tż regularnie ląduje na ścianie

Marchewki dzień 5. Teraz pojedziemy z ziemniaczkiem, dynią, pasternakiem, brokułami, bo marchewka już się trochę nudzi.
Blender dotarł, teraz muszę ogarnąć o co w nim chodzi
Stary 2014-02-12, 13:06   #4917
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Ladan ty kaca masz, ze taka nie w humorze?
Stary 2014-02-12, 13:06   #4918
ladanseuse14
Zakorzenienie

A ja nie umiem dziś funkcjonować, głowa mi pęka (pewnie przez te ciągłe zmiany pogody) i mam mega zgagę
Stary 2014-02-12, 13:07   #4919
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:
to nie to co myslisz dostalam okres i wyszla jedna krecha na tescie

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 13:07   #4920
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
wczoraj na upc rzucil mi sie w oczy ten film w ogole zamkneli chyba kinomaniaka?
Ale za to otworzyli kinoman. tv

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości