![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
~~~~~~~~ ma³y kramik Rocki ~~~~~~~~
UWAGA!!! Watek zawieszony ze wzgledu na moj roczny wyjazd (jesli ktos bedzie bardzo chetny na wymiane, to na 2 tygodnie bede w swieta bozego narodzenia w Polsce)...
Rzeczy, których poszukujê : * Translucide ja¶niejszy albo Lucidity EL (mo¿e byæ odsypka, nawet niewielka) * puder roz¶wietlaj±cy Hauschki * LRP Active C XL, Hydraphase XL, Rosaliac XL * cienie do oczu (pó³ka obojêtna, najchêtniej np. srebrny (wyra¼nie), kremowy, turkus) * p³yny micelarne do cery t³ustej * pianka SebaMed do mycia cery t³ustej i tr±dzikowej * hydrolat oczarowy, mocznik * próbki/odlewki jakich¶ ciekawych perfum - np. zapachy orientalne, Chanel Chance, Pure Poison, Opium, (dziekujê za wszystkie zapachy zielone, ¶wie¿e, itp.) * jasny, ch³odny ró¿ (taki, jak u porcelanowej lalki) * antyperspirant SVR * profesjonalne od¿ywki do w³osów Edytowane przez rocki Czas edycji: 2012-10-23 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ~~~~~~~~ ma³y kramik Rocki ~~~~~~~~
Rzeczy na wymianê:
* LRP Fluide Extreme 50+ (jeden mam nowy, nieu¿ywany, a drugiego zosta³a wiekszo¶æ) * Estee Lauder Beautiful Bride Red Neutraliser - raz u¿yty; tylko za który¶ z szukanych przeze mnie pudrów * krem Iwostin do cery naczynkowej * próbki 5ml Avene - filtr spf 50 krem i krem do cery nadwra¿liwej * cieñ Deborah - 3 kolory (ró¿ z drobinkami zlota, zlotawy be¿ i br±z) ; jeszcze nie jestem pewna, czy chcê siê go pozbyæ... * The Body Shop - perelki roz¶wietlaj±ce, delikatnie br±zuj±ce; tez nie jestem pewna, czy chce siê pozbyæ, musi mnie ktos naprawdê czyms skusiæ * ¿el do mycia twarzy Toleriane LRP - 2 próbki po 4ml * tonik Fitomed do cery t³ustej * oliwka Hipp * krem Vitella Ictamo: http://porady.zdrowo.info.pl/zmarszczki.html * ¿el do ociê¿a³ych nóg Yves Rocher * wysuszacz do paznokci w sprayu Cree * mazid³a (np. hydrolat cytrynowy, hydromanil, imwitor, pine bark, centella, kw. askorbinowy, ferulowy, itd. - mazide³ mam mnóstwo, ale jakby kto¶ by³ zainteresowany innymi, to niech pyta; wyje¿d¿am na rok, wiêc nie bêdzie mi nic potrzebne) * Iwostin Solecrin 40 i 50 - próbki * Pharmaceris T ¿el do mycia twarzy z³uszczaj±cy do cery t³ustej i tradzikowej - próbka 5ml * Flos lek peeling enzymatyczny do cery naczynkowej * Dax Cosmetics antybakteryjny gruszkowy krem matujacy i redukuj±cy przebarwienia * Dermacol puder sypki - najja¶niejszy odcieñ (naprawdê bardzo, bardzo jasny - wed³ug mnie jasniejszy nawet od Dermacolu 211) * Dermacol 213 - zu¿ycie minimalne * b³yszczyk carlo Di Roma - odcieñ stra¿ackiej czerwieni; zu¿ycie minimalne * Shiseido podk³ad Creme foundation, kolor Very light ivory (z wymiany) * tester podk³adu Loreala True Match C1 (tubka 10ml) * czarny oryginalny khol (w ¿ó³tym opakowaniu z hologramem) * ró¿ do policzków Vipera z malutkimi drobinkami (kolor 06, ale w rzeczywisto¶ci nie jest a¿ tak ró¿owy, bardziej neutralny * + oczywi¶cie to, co w w±tku ubraniowym Edytowane przez rocki Czas edycji: 2014-10-05 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
hm,interesowalby mnie ten khol. moglabym prosic o zdjecia lun link na KWC?
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
hej,
moze wymienilabys * maseczka peeling gommage Mineral Care Dead Sea Products https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...zaju-cery.html na czerwony transparentny blyszczyk Bourjois Effect 3D kolor 27 sunset rouge, uzyty tylko kilka razy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...#review-161542 pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
podaj mi email to wysle ci zdjecie i zobaczysz zuzycie. na ustach nie mam zdjecia ale widac wyraznie kolor czerwony natomiast jest zupelnie transparentny. nie pokryje ust jak pomadka. daje efekt wilgotnych ust. jakbys miala czerwone mokre ale wszystko przeswituje. Uzylam go dwa razy. praktycznie pelniutki.
EDIT WYGLADA JAK CZERWONY KISIEL |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Mo¿e u mnie (m. in. podklad, roz ) interesuje mnie Iwostin na naczynka, czerwona glinka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Jestem chêtna na czerwona glinkê
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
dermacol raczej chlodny nie jest. Bardziej cieplawy powiedzialabym. Jesli odpowiada ci to moge dac ci caly bo nie wiem jak go odlac, wlasciwie to nie wiem w co go odlac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
z kolorówki g³ownie tusze do rzês
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Interesuj± mnie u Ciebie min:
¿el do nógYR,próbki avene do cery wra¿liwej,peeling gomage,glinka i diroseal. Znalaz³aby¶ co¶ w zamian,zw³aszcza za Disroseal? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
mialas mi wyslac foto torby?
![]() interesuje mnie jeszcze: * Dermacol puder sypki - najja¶niejszy odcieñ (naprawdê bardzo, bardzo jasny - wed³ug mnie jasniejszy nawet od Dermacolu 211) chetnie wymienie sie na pasek z kolami i brazow± spodnice ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:24.