|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XX
Tak. Kupiłam odżywkę a granatem i aloesem.
Prawda, maska też jest z granatem. Ma mniejszą pojemność (150ml) dlatego wybrałam odżywkę (200ml) . Która wg. Was jest lepsza? Maska czy odżywka?
Edytowane przez klatka Czas edycji: 2014-02-12 o 16:48 |
|
|
|
#4622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4623 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4625 |
|
Konto usunięte
|
krem do rąk Isana kwiat pomarańczy w cnd za 1,49 kupiłam 2. Pani tylko musiała w kasie zmienić cenę bo wyskakiwało jej 4,99. I wziełam żel lubrykacyjny jakiś rosmanowski za 5,99. Ktoś go miał? dobry jest?
|
|
|
|
#4626 |
|
Rozeznanie
|
dla mnie też lepsza odżywka :p, ja sobie czasem olejuję włosy olejkiem Alterra wymieszanym z odżywką Alterra granat i aloes
. Mieszam, nakładam na włosy, wkładam torbę foliową i na to grubą czapkę . Po 3 godz. zdejmuję i już czuć, że włosy są bardzo miękkie, potem wystarczy umyć .
|
|
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za wszystkie opinie o kremi BB z eveline 8w1
ten zielony matujący, kupiłam wczoraj w rossmanie za 14,99 ten do cery jasnej i już się polubiliśmy jest dla mnie wystarczająco kryjący więc wreszcie mówię papa ciężkim podkładom ![]() ![]() mam nadzieję, że moja młoda 21 letnia buźka mi za to podziękuje ![]() mam jeszcze pytanie ![]() we wtorek byłam w jednym R i były kominki do olejków zapachowych przecenione z 9,90 na 6,90 ale się nie zdecydowałam, a jak już przemyślałam sprawę to tego samego dnia poszłam do innego R i były za 9.90 ![]() to jest możliwe, że w różnych rossmanach są różne przeceny? jadę jutro jeszcze raz do 'dużego miasta' i będę w rossmanie, bliżej mam do tego w którym są po 9,90 ale chyba pojadę jednak do dalszego i kupie za niecale 7 ![]() chyba, że już całkiem się skończyła promocja ![]()
|
#4628 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
Powtarzam po raz kolejny - W KAŻDYM Rossmannie są takie samie promocje i CND. Jeśli nie ma fiszek przejdźcie się pod czytnik, lub poproście kogoś z obsługi o sprawdzenie ceny.
|
|
|
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec chyba nie
|
|
#4631 |
|
Raczkowanie
|
Potrzebuje Waszej pomocy. Jutro lecę na zakupy i muszę kupić: bronzer, puder i rozswietlacz. Tylko w Rossmannie, nie proponujcie mi.nic z innych drogerii.
Polecicie mi coś? Kompletnie nie wiem co wybrać, nawet KWC nie pomaga...
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4632 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W przypadku większości produktów tak. Ktoś tutaj napisał, że BB od Eveline jest w cnd to u siebie sprawdzilam wszystkie rodzaje pod czytnikiem i kazdy byl w regularnej cenie
|
|
|
#4633 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dołączam się do pytania o bronzer (tylko nie z bourjois bo okropnie drogi )
|
|
|
|
|
#4634 | |
|
Zadomowienie
|
U mnie tak było ostatnio z farbami, w jednym mój kolor był w cnd i go kupiłam, w drugim pod czytnikiem cena wskakiwała normalna, pani kasjerka też mówiła, że kosztuje tyle ile wskazuje cena na plakietce.
|
|
|
#4635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matowy, piękny kolor, ma dobre opinie w recenzjach Cytat:
u mnie był ten BB ale ciemniejszy za chyba 6,19 był z przywieszką CND, ale w drugim rossmanie był z normalną ceną podpisaną na białej karteczce takiej zwykłej a cena też 6,19, pytałam Pani to mówiła, że to nie cnd tylko taką dostali na niego cenę, to za taką sprzedają ![]()
|
|
#4636 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4637 |
|
Konto usunięte
|
Oszuści udają Rossmanna i wyłudzają dane.
http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,...html#BoxBizTxt |
|
|
|
#4638 |
|
Zadomowienie
|
Nieprawda. Rossmanny które są w pobliżu SP i Hebe mają dodatkową promocję.
|
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłam do R. z nadzieją, że uda mi się dorwać ten tonik Evy Natury, Herbal Garden. Patrzę, a na półce nawet miejscapo nim nie było. Chcę wychodzić, przechodzę obok koszyka wyprzedażowego, a tam leżała ostatnia sztuka
|
|
|
|
#4640 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4641 |
|
Rozeznanie
|
Apropo tego kremu bb z Eveline, mam na myśli matujący... Wiecie może coś o zmianie formuły czy coś? Kupiłam kilka dni temu, do tej pory używałam go regularnie, to już moje 4 opakowanie i niestety ale ten egzemplarz który mam teraz jest diametralnie inny
Konsystencja jakaś wodnista, ślizga się po twarzy, nierównomiernie się nakłada i jest sporo ciemniejszy, jakby zupełnie inny produkt... Data ważności w porządku, produkt nie był otwierany, nie śmierdzi podejrzanie ani nic...co jest? Miała tak któraś z Was?
|
|
|
|
#4642 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I tak :Isana krem do rąk kwiat pomarańczy 1,49 x 2 ( 5 i 6 miejsce kremów do rąk w kolejce )Alterra peeling 3.09 ( 2 w kolejności do otwarcia) Eveline BB krem 6 w 1 6,19 ( nawet nie wiem czy uda mi się go w tym życiu otworzyć ![]() Isana woda brzozowa 3,99 promocja ( tego jeszcze nie miałam )Nivea żel pod prysznic 500 ml CND 7, 39 x 2 Wellness&beauty płyn do kąpieli 3,19 Soraya maseczka 10 minut na .... 0,99 x 2 I tak mi był potrzebny ten tonik który byłby aż 3 w kolejność do otwarcia
|
|
|
|
|
#4643 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4644 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Mam ogromny problem, który tylko kobiety zrozumieją, w wy mi jeszcze dodatkowo pomożecie go rozwiązać (wierzą w Was dziewczynki). Otóż potrzebuję kupić wygładzający balsam do ciała i mam wielki dylemat, który wybrać mam na uwadze Dove i Nivea. Który lepszy? Inne propozycje także mile widziane
|
#4645 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie lubię tam chodzić, ale jest jedynym na moim szlaku komunikacyjnym, do innych jeździć zazwyczaj nie mam czasu
|
|
|
#4646 |
|
Konto usunięte
|
U mnie w CND były jakieś podkłady Lirene. Ale sie nie przyglądałam.
|
|
|
|
#4647 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a bronzer ( jeżeli nie masz bardzo jasnej karnacji ) - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ng-powder.html jedynym minusem jest dosyć wysoka cena
Edytowane przez bajecznyy Czas edycji: 2014-02-12 o 23:25 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
Nie załamujcie mnie, że BB Eveline'a się zepsuł
|
|
|
|
#4650 |
|
Raczkowanie
|
Ja mogę polecić ultralekką odżywkę firmy Marion. Stosuję jako właśnie nabłyszczacz/zmiękczacz włosów i u mnie sprawdza się rewelacyjnie! Włosy po niej są niesamowicie lekkie, sypkie, błyszczące.
![]() Chodzi o TEN produkt. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.

. Po 3 godz. zdejmuję i już czuć, że włosy są bardzo miękkie, potem wystarczy umyć 

jadę jutro jeszcze raz do 'dużego miasta'

Polecicie mi coś? Kompletnie nie wiem co wybrać, nawet KWC nie pomaga...
Konsystencja jakaś wodnista, ślizga się po twarzy, nierównomiernie się nakłada i jest sporo ciemniejszy, jakby zupełnie inny produkt... Data ważności w porządku, produkt nie był otwierany, nie śmierdzi podejrzanie ani nic...co jest?
)
Nie lubię tam chodzić, ale jest jedynym na moim szlaku komunikacyjnym, do innych jeździć zazwyczaj nie mam czasu