|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O niższą wagę walczymy, spalamy i rzeźbimy cz. XI
Cytat:
Także życzę wszystkiego najlepszego. Dziękuję za to, że jesteście i wspieracie w ciężkich chwilach. Dużo miłości i wielu wspólnych części, kochane. ![]()
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() A tak serio to też Was kocham!
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
Iwcia ja też mam straszny cell niestety szczególnie pod światło, stosuję masaże bańką chińską + oliwka antycell, jakąś poprawę widzę, choć dużo ćwiczenia też dają, ostatnio zapominam o regularnych masażach
także walczę, żeby moje nogi jakoś na lato się prezentowały, bo zawsze się wstydziłam założyć krótkie spodenki na rower, bo pod słonce tak to widać oby się poprawiło
Edytowane przez agulaaaa Czas edycji: 2014-02-14 o 11:31 |
|
|
|
#3934 |
|
Konto usunięte
|
Zrobiłam właśnie ruskie pierogi
![]() Jak mi sie kawy chce ale muszę jakoś wytrzymać, może poźniej zrobię ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3935 |
|
Zadomowienie
|
ja teeeż Was kocham
ale nie to, że w walentynki, tylko zawsze
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;45145838]Zrobiłam właśnie ruskie pierogi
![]() [/QUOTE] Daj trochę ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Z okazji walentynek idę na rowerek
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
Idzie mi taki kaszel prosto z płuc tak jakby coś na nich siedziało. Ponoć teraz mega wirus jest w mieście. W pon się przejdę do lekarza, a teraz przyjmuję leki te, które stosowałam kiedyś na te same objawy. Ma znowu powiększonego migdała bardzo, że się duszę chwilami Ale u mnie od małego 3 migdały podejrzewali, a okazało się, ze są 2, ale powiększony jeden dość. I teraz jak coś go zaatakuje to się zwiększa znowu...Miłość wirtualna istnieje, bo się związałam z Wami bardzo |
|
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tyle osób jest ostatnio chorych że masakra;/ Cholerny wirus a i ja dzisiaj wstałam lekko połamana.
Melduje 30 minut hulania i 11 km na rowekru Jeszcze dzisiaj jakieś 4 km piechotką napewno, a jeśli będę wieczorem po wińsku od koleżanki wracać pieszo to i z 6 się dzisiaj uda ![]() Mój Tż chyba zapomniał o walentynkach bo nawet mi nic nie napisał
|
#3939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bieeeedna Dzo Ode mnie też macie walentynke. Love you bitches! ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- A może szykuje jakąś niespodziankę?
|
|
|
|
|
#3940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
Niespodzianki napewno nie bo dopiero się widzimy 1 marca, ale liczyłam na jakieś wirtualne serduszko.. :P
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
ło matko myślałam że chociaż tutaj nie będzie fali miłości, ale jednak nie ma miejsca które się od tego nie uchroniło
Walentynkowe śniadanie melduję: 2 kromki chleba razowego z nutellą ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- zdrówka dżo! ![]() Madzia masuję po brzuszku
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję:
- 30 min rowerek (17,7 km, -265 kcal) - 100 wspięć na palce - 100 skrętoskłonów - 55 przysiadów (2 day SC) Dzisiaj znowu lekkie ćwiczenia, bo @ jeszcze bardziej daje w kość wczoraj się lało ze mnie niemiłosiernie, a dziś to już wcale mogłabym nie schodzić z kibelka. W dodatku "uszczelki" mi się kończą ![]() Robię dziś domową walentynkową pizze
|
|
#3945 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mojej obecnie czeka się do sierpnia (!) na wizytę.Cytat:
![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|||
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
marrellic eee spoko, byłam na dwójce już dzisiaj dwa razy, mój żołądek nie pamięta już nutelli
Madzia ło! ale bym zjadła gofera! z owocami i czekoladą!
|
#3947 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() budyń? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kochane kocham Waaaaas Ale sobie dzisiaj pospałam do 12 aż Zjadłam śniadanko i chce mi się kawy zaraz lecę sobie zrobić
|
|||||
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
Aga też masz zakwasy? bo ja mam z tyłu na udach
ej a jak dokładnie wyglądają Twoje przysiady? zbliżone do których z tych: http://www.youtube.com/watch?v=uqlcNUrDAdE ?
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2014-02-14 o 13:12 |
|
|
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam na Śląsk!
![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#3950 |
|
Rozeznanie
|
Tulipan tak
Sorki dziewczyny, że tak w walentynki, ale odczuwam wrazenie od dluzszego czasu, ze niektore z dziewczyn ignoruja inne. Pewne dziewczyny mają tylko stale osoby, ktorym odpisują, a reszta w dupie. Druga kwestia jest taka, że są tez dziewczyny, że ignorują posty innych tylko przychodzą się zalic.
|
|
#3951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Wstalam dopiero
|
|
#3953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja staram się cytować ale ze względu na różnicę czasu jest to utrudnione (wstaje rano to wy śpicie, mam kilka stron do nadrabiania i zazwyczaj ktoś napisał już to co chciałam ).Idę na kolację bo jestem mega głodna
|
|
#3954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ćwiczenia ![]() a z czym ta pizza? z walentynkowo-czosnkowym sosem miłości? ![]() Cytat:
siema z rana też właśnie wypiłam kawuchę ![]() do Ciebie i Twojego żarełka to nawet i na koniec świata!
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszyscy do mojego miasta przyjeżdżają do lekarzyu mnie też kolejki masakryczne w wakacje miałam nagły problem, musiałam szybko iść do gina, a wszędzie zapisy na październik-listopad (a był lipiec). do jednej pani doktor można się dostać tego samego dnia ale trzeba stać w kolejce, no więc mówię ok, pójdę. we wtorki zapisy od 11, przyjechałam po 9, a byłam 19 (przyjmuje tylko 15 osób na dzień). następnego dnia zapisy od 7, przyjechałam zaraz po 6 i byłam 16 na to odpowiadam że nie a ona mówi że pani doktor nie przyjmuje niepełnoletnich. zaczęłam się z nią kłócić, bo brakowało mi do 8nastki dwa miesiące, ale ona mówi, że nie i koniec! no myślałam, że ją rozszarpię poszłam tego samego dnia do innego lekarza, do którego też można się dostać od razu, zero zapisów, trzeba tylko stać w kolejce, tyle że facet jest niezbyt przyjemny i nie do końca dba o pacjentkę (chociaż sporo pań go sobie chwali). przyjął mnie i nawet słowem się nie odezwał widząc, że nie mam 18 lat, chociaż na drzwiach wisiała kartka że osoby nie pełnoletnie przyjmowane są wyłącznie z opiekunem. Ci niektórzy lekarze są poyebani miałam nagły problem i tłumaczyłam to tej pani w recepcji, a ona nie i nie. to co, według niej powinnam czekać dwa miesiące żeby iść do lekarza?
|
|
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Iwcia Już tu kiedyś był podobny temat i mogę Ci napisać to samo co pisałyśmy wtedy - jest nas tutaj dużo i nie da się odpisywać na posty każdego, może się zdarzyć, że czyjś post zostanie pominięty, ale to nie przez złośliwość czy ignorancję. Poza tym przecież nigdy nie będzie tak, że na jednego posta odpowiedzą wszystkie dziewczyny. Jest jeszcze taka sprawa, że część z nas używa apki wizażowej, a tam cytowanie wielu postów (przynajmniej dla mnie) jest niewygodnie. Ja na przykład często przez telefon czytam wątek, a później jak się zaloguje na kompie to odpowiadam tylko jeśli pojawiło się coś nowego, nie wracam już do tego co czytałam wcześniej.
|
|
|
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
nonetheless a Ty jak dokładnie wykonujesz przysiady w SC?
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha, taaak, żeby potem spędzić wieczór z dala od siebie przez poczosnkowy smrodek niee, nie przepadam za sosem czosnkowym, więc będzie bez. z szynką, pieczarkami i serem, tak jak lubi mój tż. chociaż mam ochotę na paprykę, oliwki i takie tam, no ale on nie lubi, a to ma być dla niego oczywiście w kształcie serca, jak przystało na walentynki
|
|
|
#3959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ranny ptaszek
![]() To wskakuj w pociąg albo na miotłę i przylatuj ![]() Cytat:
![]() Ja teraz szukam endo, z nfz po kilka miesięcy zwykle terminy widziałam, akurat na to była przygotowana. Ale jeden mnie rozwalił - prawdopodobny termin wizyty maj 2015 ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
albo 2 mniejsze
||
|
|
|
#3960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() stopy na szerokości bioder, kolana staram się trzymać nad nimi i nie wychodzić za linię palców no i schodzę w dół starając się zrobić kąt prosty między udami a łydkami, wypychając mocno tyłek w tył. nie wiem czy tak jest dobrze, ale na pewno lepiej niż tak, jak nas uczyli na wfie. ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
pojechałam do Kielc, do prywatnego lekarza i się okazało tylko, że mam niedoczynność i małą tarczycę. teraz tylko biorę syntetyczny hormon tarczycy.nieee, nie chce mi się robić dwóch, po za tym musiałabym najpierw iść do sklepu po paprykę to już wolę zjeść tylko z szynką i pieczarkami
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.

Kocham Was i dziękuję za to, że jesteście i mnie wspieracie każdego dnia

także walczę, żeby moje nogi jakoś na lato się prezentowały, bo zawsze się wstydziłam założyć krótkie spodenki na rower, bo pod słonce tak to widać
oby się poprawiło
ale muszę jakoś wytrzymać, może poźniej zrobię
tak jakby coś na nich siedziało. Ponoć teraz mega wirus jest w mieście. W pon się przejdę do lekarza, a teraz przyjmuję leki te, które stosowałam kiedyś na te same objawy. Ma znowu powiększonego migdała bardzo, że się duszę chwilami 

Druga kwestia jest taka, że są tez dziewczyny, że ignorują posty innych tylko przychodzą się zalic. 
w wakacje miałam nagły problem, musiałam szybko iść do gina, a wszędzie zapisy na październik-listopad (a był lipiec). do jednej pani doktor można się dostać tego samego dnia ale trzeba stać w kolejce, no więc mówię ok, pójdę. we wtorki zapisy od 11, przyjechałam po 9, a byłam 19 (przyjmuje tylko 15 osób na dzień). następnego dnia zapisy od 7, przyjechałam zaraz po 6 i byłam 16
na to odpowiadam że nie a ona mówi że pani doktor nie przyjmuje niepełnoletnich. zaczęłam się z nią kłócić, bo brakowało mi do 8nastki dwa miesiące, ale ona mówi, że nie i koniec! no myślałam, że ją rozszarpię
poszłam tego samego dnia do innego lekarza, do którego też można się dostać od razu, zero zapisów, trzeba tylko stać w kolejce, tyle że facet jest niezbyt przyjemny i nie do końca dba o pacjentkę (chociaż sporo pań go sobie chwali). przyjął mnie i nawet słowem się nie odezwał widząc, że nie mam 18 lat, chociaż na drzwiach wisiała kartka że osoby nie pełnoletnie przyjmowane są wyłącznie z opiekunem.