|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O niższą wagę walczymy, spalamy i rzeźbimy cz. XI
Dobranoc
|
|
#3902 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3903 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Znajdź pozytywną stronę...Będziesz miała więcej czasu na ćwiczenia i przyrządzanie zdrowych posiłków ![]() Poza tym na pewno masz wsparcie swojego TŻ. Ja dziś kolejny dzień brzucha. Ech czasem mam motywację, żeby ćwiczyć a czasem znów tłumaczę sobie, że to bez sensu :/
|
|
#3904 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Jakos do tej pory nie mialam czasu by pisac... musze sciagnac sobie ta aplikacje na telefon bo inaczej nie jestem w stanie meldowac sie z moimi postepami no i w ogole wbic sie do grona starajacych sie zrzucic troche tluszczyku tam i tu ![]() Jak do tej pory cwicze regularnie, tylko ta dieta mi nie do konca wychodzi slodkosci nie wpdaja ale i dietetycznie to wszystko nie wyglada pomimo to w poltora tyg stracilam 1,3kg nie wiem czy to woda czy co ale melduje nowe wyniki 168cm 59,5kg cel 54,5... dziewczyny przyjmiecie mnie do stowarzyszeia rowniez chce walczyc o maly tylek tzn az taki maly nie bo ma byc umiesniony ![]() ale zgrabyn piekny i okragly
|
|
|
|
#3905 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję! Cytat:
![]() ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;45138217]Melduję: 30 min hula hop squat challenge 7/30 (80)[/QUOTE] ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja jeżdżę na rowerku oglądając seriale czas leci nie wiadomo kiedy ![]() U mnie dziś przerwa od ćwiczeń czuję się zmęczona mam wszędzie zakwasy... trochę mi źle z powodu mojego lenistwa, no ale też niezbyt się czułam... ehh
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3908 | ||
|
Tajka
|
25min 30DS Jillian
8min ABS Mel B 10min Legs XHIT 10min Calves XHIT 10min Full Body Stretching FitSugar 43min HH
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
Malinka witaj i tak masz fajną wagę przy tym wzroście ale trzymam kciuki za super tyłek odzywaj się u nas w miarę możliwości no i powiedz coś więcej o sobie![]() Kisiej ooo wow pokaźna lista dla reszty zbiorowe ![]() A ja na kolację wypiłam 2 piwa spaliłam prawie 1000 kcal, więc luzik końcówka dnia bardzo pozytywna, byłyśmy na tym meczu siatki, kibicowałyśmy![]() a teraz lecę w kimono, wstanę w miarę wcześnie, bo jutro, a właściwie już dziś lekarz mnie czeka, nie chcę, ale muszę.. dobranoc
|
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
miałam dzisiaj bardzo ciężki dzień... ale melduję: - godzina zapieprzania w celu załatwienia spraw na mieście - 20 min. na bieżni - 2 dzień SC ( Aga ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- ![]() anulciak gratuluję TŻ! za ćwiczenia dzisiejsze dla Was oczywiście ![]()
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Wstalam i jem owsianke. Zaraz lecę do pracy ale weekend wolny
![]() Popołudniu dziś i jutro siłownia ![]() Brawa dla wszystkich cwiczacych!! Ja wyszłam na wagę bo @ sie skonczyla...92.5... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3912 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
i dzieki za pomysł na walentynkowy deser ![]() Już to mówiłam nie raz, ale w dalszym ciągu popieram. ![]() Cytat:
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nie wiem co zjesc na sniadanie ![]() Sent from my GT-S7560 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#3914 | |||
|
Rozeznanie
|
Właśnie dostałam @, ale tak mnie zalało nagle, że nim się zorientowałam i zdązyłam pójść do lazienki to az mi po nogach ciekło
![]() Stałam tak w łazience i się obróciłam tyłem do lustra, no normalnie załamka. Takiego cellulitu to ja chyba nigdy nie miałam, aż pod pośladkami zrobiły mi się takie fale. Powiedzcie mi proszę co wy robicie na cellulit i czy skutkuje.Cytat:
Aż mi się przypomniał suchar o zakonnicy. ![]() Mi też tak mówił, a potem zaczął mówić, że zaczęłabym wyglądać bardziej kobieco. ![]() Cytat:
Ty już niestety nie pracujesz, ale ja dokladnie pracuje tak samo. Jaka branza?Cytat:
Wiem dziewczyny, że wam truję nie na temat wątku, bo nic nie piszę o odchudzaniu i ćwiczeniach, ale jestem na razie myślami gdzie indziej, ale oczywiście ćwiczę cwiczę, tylko nie melduje. :P Za to mogę się pochwalić, że z TŻ'tem zamowilismy wczoraj obrączki.
|
|
|
#3915 |
|
Konto usunięte
|
Siemka
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Szczęśliwych Walentynek życzę i tym, które mają partnerów i tym, które nie mają ![]() Właśnie zjadlam owsianke, kawy nie pije. Wczoraj wypilam 3 i jak położyłam sie spać to byłam strasznie opuchnieta. Wiem, że to @ sie zbliża, ale coś mi też szkodzi. Więc dzisiaj muszę jeść lekkie rzeczy i nie przesadzac z kofeina. |
|
|
|
#3916 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, że dziś samopoczucie nieco lepsze będzie mimo wszystkoCoś ostatnio masz pecha, zdrówka Kochana Cytat:
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;45136584]Siedzę i oglądam stroję kąpielowe i inne cudeńka na lato [/QUOTE]Wybierz za mnie…ja muszę jakiś kupić ale jakoś nawet nie mam ochoty szukać bo nawet nie wiem jaki krój na moje płasko dupie, wąskie biodra, szerokie bary i niewielkie cycki ![]() Cytat:
Kochana szczęścia i przede wszystkim WIĘCEJ OPTYMIZMU! Aż się sama dziwie, że praca tak może działać ![]() Powiem Wam, że za długo nie pracowałam, później 'pracowałam' nie mając obowiązków i przez to źle się czułam - tak do niczego nie potrzebna, niedoceniona…teraz mam sporo pracy (póki co jakieś łatwe zadanka) ale widzę, że jestem tam potrzebna i cieszą się, że mogę ich odciążyć z pracy ![]() W poniedziałek ma przyjechać mój 'szef' no i mam z nim rozmawiać co mam robić dalej, oby było tak samo dobrze jak teraz ![]() Wgl. zauważyłam ze jak wróciłam z pracy po tym obżarstwie to miałam przy pępku równo 94 cm (!!!!), a po treningu-84. :[/QUOTE] Też potrafię mieć taką różnicę czasem Super wynik ![]() Ja też ![]() Weekend rozpoczęty Zaliczyłam dziś: 30 minut skakanka (2500 skoków) 10 minut Mel B brzuch 90 przysiadów 45 minut rowerek Kto chce moje 'spalone' kalorie? Jakoś tak się dziwnie czuje, że ćwiczę i efektów nie będzie przez ten zakichany testosteron
|
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie tylko, ale już nic nie chciałam pisać ![]() Dzień dobry W nocy tak mnie męczył dół brzucha, jakby skurcz czy coś, że myślałam, że już nie zasne. Jeszcze po drugiej się z boku na bok przekrecalam ![]() Dzisiaj dzień bez liczenia, żeby znowu dwóch pod rząd nie robić. Jutro wychodzę ze znajomymi i chcę się tam grzecznie trzymać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2014-02-14 o 09:43 |
|
|
|
|
#3918 |
|
Zadomowienie
|
Hej kochane moje
![]() Są walentynki ... przyszłam powiedzieć, że Was kocham ![]() Ten wątek, ten klimat tu ![]() Żałuję, że przez ostatnie dni mało mam czasu na wątek ... (chociaż na klub zerkam). ![]() PS. I w ogóle ja - nieszczęśliwie zakochana jakoś muszę przeżyć ten dzień Od rana sobie założyłam, że przeżyję go z uśmiechem na ustach ![]()
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też Was kocham...za to wsparcie, kopniaki i za to ze jesteście!! Przede wszystkim ze jesteście!!!!<3
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3920 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was w ten piękny dzień :P
Waga mi się utrzymuje, więc już więcej sprawdzać nie będę, bo myślałam, że to kwestia piwa co wieczór, ale już od 3 dni jest 76,3 a dzisiaj nawet 76,2, więc jestem spokojna
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Super Katiennn dzisiaj jedziemy dzień 3 ![]() ja też Was kocham, inaczej by mnie tu nie było od ponad roku, ten klimat, wzajemne wspieranie się, czasem wiadomo i ochrzan musi być, ale mimo to jesteśmy dalej razem o 13 mam gina, chcę już mieć to za sobą ![]() w nocy słabo spałam, chyba mnie coś rozkłada, gardło, moja głowa
|
|
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Druga sprawa to fakt ze dobrzy ginekolodzy u mnie w miescie przyjmuja tylko prywatnie, a ja nie mam kasy na taka wizyte ![]() Sent from my GT-S7560 using Wizaz Forum mobile app
|
|
|
#3923 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za spadkiChciałabym mieć rowerek w domu. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj czuję się jak ten kot. ![]() Wróciłam od lekarki nic mi nie wyszło. Dostałam jeszcze skierowanie na bilirubinę i próby wątrobowe, bo lekarka stwierdziła, że to może mieć coś wspólnego z tym, że mnie wszystko swędzi. Zobaczymy
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
siema.
Wszystkim zakochańcom miłego dnia życzę. Ja dzisiaj idę do koleżanki na wino bo ona jest od miesiąca wolna a mój tŻ dalekooo :chlip: Ide zaraz włączyć serial i pohulać i pojeździć na rowerku. Sikorko wiem coś o tym uczuciu bycia nikomu nie potrzebnym, bez obowiązków i bez pracy Dobrze że już teraz masz więcej pracy nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę.
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że mamy tu związek poligamiczny
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek Kocham Was i dziękuję za to, że jesteście i mnie wspieracie każdego dnia ![]()
|
|
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaale wyznania walentynkowe
![]() Tez Was wszystkie kocham jestem leniem i malo cwicze, ale gdyby nie Wy to nie cwiczylabym wcale, takze dziekuje bardzo za to ze jestescie Sent from my GT-S7560 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#3930 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Spoko, ja już zdążyłam to wcześniej skomentować Cytat:
hahaha ![]() Współczuję @ Cytat:
![]() ![]() Cytat:
my też Cię kochamy ![]() Cytat:
![]() Haha, niezły ten kocur ![]() Cytat:
![]() Łojjjj, mnie też coś rozkłada... zdrówka
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.

)
mam wszędzie zakwasy... trochę mi źle z powodu mojego lenistwa, no ale też niezbyt się czułam... ehh

Kocham Was i dziękuję za to, że jesteście i mnie wspieracie każdego dnia