|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
|
#1472 |
|
MBZ♥
|
Nestelle, słit i kiut
![]() Dragusiu mi się druga bardziej podoba czarna oczywiście![]() Moderna nie do mnie pytanie o bransoletkę ale noszę zawsze i Zosia jakoś szczególnie nie zwraca uwagi. Czasem pomiętoli przy jedzeniu-jak daję mm. Chcę Jej kupić lilou na roczek
|
|
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
od kiedy ?
Cytat:
![]() ja wybieram pierwszy (oczywiście czarny )
|
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam jakieś szczęście nieszczęście do robaków w Poznaniu na Malcie swego czasu był stek house czy jakoś tak Nestelle będzie wiedzieć koło sushi i pizzy mój tż miał ochotę na jakiegoś steka więc poszliśmy ja sobie hamburgera wziełam one takie olbrzymie na cały talerz pełno warzyw zajadam się, byłam już w połowie jak mi na talerz spadają 2 białe robale z sałaty BYou dobrze, że siostrze nic się nie stało mocne uściski dla was żeby nie było :P chciałam pokazać włosy a wszystkie zachwycają się łazienką a mi się już znudziła jednak już 4 lata po remoncie. My walentynek nie obchodzimy, bez prezentów bez pierdu pierdu słodzenia itp. |
|
|
|
|
#1475 |
|
MBZ♥
|
Monika, a jakbyś podpowiedziała T. albo TŻ, że lubicie hm-owe?
ja właśnie lubię takie ubranka w których moja Dzidzia nie wygląda jak dzidzia, np w koszuli z miękkiego dżinsu i spodniaszkach dresowych czy legginsach. |
|
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz juz wzor wybrany?
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
raczej nie . czasem cos tam pogmera .
Cytat:
ale ze będzie nosic?
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jest jeden pozytywny aspekt w tej historii -to musiala byc salata ekologiczna
|
|
#1481 |
|
MBZ♥
|
Moderna są
chcę na różowym sznureczku albo fioletowym motylka z grawerem Z i naszymi inicjałami albo serduszkiem ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Nestelle czasem tak ![]() Monika, same pojemniki ale na programie krótkim bo jeszcze włożyłam dozownik od mydła i na szczoteczki. Edytowane przez BYou Czas edycji: 2014-02-14 o 14:49 |
|
|
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nestelle nie nie zna tego miejsca No ale ...Ale współczuje historii z robalami . widocznie sałaty dobrze nie wypukali albo innych warzyw ....
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
CR będzie dobrze
Alliw będziesz zadowolona z zakupu ![]() BYou ja kupiłam Małej te spodneki z Lidla u nas było ich pełno wczoraj jak chcesz to mogę Ci później zerknąć bo chyba będę jechać. Tylko rozmiar ![]() Moderna nie jesteś sama ja też tak pomyślałam z tymi patyczkami odnośnie zdjęcia które wkleiła Nestelle jednak nie jestem sama która tak pomyślała ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- BYou co do szczoteczki bo zapomniałam odpwiedzieć tak bardzo dobrze robi polecam |
|
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
Wasze KCIUKi dzis daly rade - DOSTALAM mieszkanie po 1marca moge sie wprowadzac ...!!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1485 |
|
MBZ♥
|
Oliwka jakbyś mogła
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Kasia
|
|
|
|
#1486 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z h&m uwielbiam dżinsy z tymi szerokimi gumkami w pasie, J. kiedyś dostał, we wrześniu zaczął nosić, rozmiar 74 i dalej jeszcze je nosi, starczają na bardzo długo, miękkie są, idealne na wyjścia, teraz będzie miał większe. Cytat:
---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
moni_ka.g ja kupiłam ten słoiczek bo go nigdy jeszcze nie widziałam i byłam ciekawa i hippa też coraz mniej kupuję bo w deserkach pełno cukru a w obiadkach sól.
Moderna nasze dzieciaczki w podobnym wieku ja obstawiam skok bo Aniela też jest ostatnio nie doujechania choć jak tż jest w domu to dziecko odrazu inaczej się zachowuje. nie wiem czemu
|
|
|
|
#1488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1489 |
|
MBZ♥
|
Monika kojarzę te spodniaszki
![]() a napisałam pojemniki choć mam jeden bo pralka ładowana od góry bo go rozłożyłam na dwie części. Hm też ma większą rozmiarówkę. Ja teraz kupiłam spodnie dżinsowe z szelkami w zeberkę na 80 i są za długie, a z innych firm ten rozmiar jest ok. ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Oliwka bo doczytałam nie śmiem pytać więcej o szczoteczkę |
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
Och no mowie wam .... Jestem za☠☠☠iscie szczesliwa ...!! Bylam polecona przez znajoma, powiedzialam jak na spowiedzi JAKA jest u mnie sytuacja .. I zgodzil sie - nawet nie musze placic depozytu / ale szef mi musi wytawic "gwarancje zatrudnienia" cale 45m2 dla Mnie i Milunia - aaa i na 3miesiace dla Mamy
- a i gadalam z szefem i kolo 5marca pozyczy mi 5tys ( ktore potem bede mogla oddac z wyplat ) zebym mogla uregulowac wszytko na "starym miejscu" Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, jeansy z h&m sa fajne, tez dlugo nosimy Cytat:
ale cos w tym jest, ze jak tata w domu to jakos spokojniej jest
|
|
#1493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
BYou jak glowa?
Nestelle bransoletka cudna Oliwka Twoja lazienka.....ach piekna....
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia
BYou zależy właśnie bo mierzyłam na małej spodnie dresowe to niby już na 80 jej kupuję a były jej dobre 62-68 natomiast bodziaki wzięłam 74-80 i są z delikatnym zapasem. A te morskie właśnie chyba typowa rozmiarówka nie są jakoś bardzo zawyżone. Chyba jednak zależy od rzeczy. Nestelle śliczna branzoletka
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
A wiesz jak ja sie ciesze
teraz juz bedzie tylko LEPIEJ...!!! - wszak musze se zalatwic jakas kanape i pralke bo tego akurat nie ma, ale teraz to juz Pikus ..!! Och wypilabym cos Mocniejszego ![]() No nic jade do domku. A tak mi w brzuchu burczy, od rana na jajecznicy tylko jestem :-/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1497 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do Twego wcześniejszego postu, wszystko fajnie, rozumiem - tyle, że my odmieńcy i robimy co możemy, żeby nie podgrzewać atmosfery, bo potem tylko smutno i ciężko... Cytat:
A ze śmiechowch sytuacji od kilku dni, jak się czymś zadziwi/ zachwyci to mówi "łłłłłaaaaaał" i ma ptzy tym taki wyraz paszczy jakby tak intensywnie pracowała nad wymówieniem każdej litery, że można skonać ze śmiechu.... Cytat:
Cytat:
|
|
#1498 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jakoś nikt nie widzi tego aspektu ![]() ![]() ![]() ![]() no i słuszna waga, piękny wzrost Cytat:
choć nie pyskuję, bo ostatnio ciut lepiej. Jak ma przebłyski aniołkowatości, to jednak obstawiam zęby a nie psujący się charakter ![]() Cytat:
![]() o samotności w łazience, to SE można pomarzyć Cytat:
Anielka nie wstaje Ci w wanience? uwielbiałam stelaż na wanienkę, ale już nie możemy używać ![]() rewela!!!!! dobry areał dla dwójki!!! ![]() klask i:![]() ![]() Czy ja się rano chwaliłam śpiącym dzieckiem??? mój syn pierwszy raz od nie wiem kiedy nie padł (tfu!), nie poszedł spać o 12ej. normalnie jak przed wakacjami - spacer, wertepy, sen. aaa! najgorsze, że pewna "rytmu dnia" rozczyniłam zupę tajską o 11ej. jest pysznie... miękka Nestelle, fajne biżu.
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaauuuuuuaaaaaa http://www.sportfan.pl/galeria/nie-t...e-49462/foto_4 słyszałyście o tym??? a Norweżki wymyśliły, że Kowalczyk wymyśliła se złamaną nogę i wrzuciła czyjeś zdjęcie rtg w net
niech najlepiej jeszcze wynajdą przepis, że nie można startować ze złamaną nogą, żeby ją zdyskwalifikowali
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:45.

świetna!

)

w Poznaniu na Malcie swego czasu był stek house czy jakoś tak Nestelle będzie wiedzieć koło sushi i pizzy mój tż miał ochotę na jakiegoś steka więc poszliśmy ja sobie hamburgera wziełam one takie olbrzymie na cały talerz pełno warzyw zajadam się, byłam już w połowie jak mi na talerz spadają 2 białe robale z sałaty 

(a ugotowac obiad z maruda to jest wyczyn - jeszzce pocielam sobie palca, M. wrzeszczy, ze chce na rece, przycial sobie lekko palca na drzwiach, nie da sobie ubrac skarpetek, wrzeszczy jak nie dostanie tego co sobie upatrzyl - aaaaaaaa
)
klask i: