|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Pradip mając taką figurę Ty się wstydzisz ?
Grzeszysz dziewczyno
|
|
|
|
#2642 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ile Ty masz wzrostu kobieto ![]() Widziałam aktualne zdjęcie w klubie, więc nie wierzę w to co piszesz serio |
|
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
Ej chyba o pierwszym słoniu tego forum zapomniałyście? To byłam JA !
Nasz syn to pasibrzuszek Najlepiej to by jadł co godzinę i w ten sposób zamiast się najadać to podjada i co godzinę mi się budzi, ale dziś został z teściową bo musieliśmy wyjechać załatwić sprawy i nie ściągnęłam dla Niego pokarmu, więc teściowa przepoiła Go wodą i od 16.30 do 19.15 nie dostał cyca, zjadł dopiero jak wróciliśmy, później kąpiel i synuś po włożeniu do łóżeczka sam zasnął przy muzyce disco polo ) . Muszę Go jakoś przestawić i oduczyć podjadania bo inaczej oszaleję.---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Izetka - kolejny cycolubca będzie na wątku Imię które wybrał Twój mąż jest cudowne Jeśli mój mąż by nie miał tak na imię to synuś na pewno by był Michałem - Michasiem - Miśkiem ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45137309]Coś czuję, że znów będą zakwasy ![]() Bardzo się cieszę, że wszystkie badania w normie Ja też znam ten przesąd, moja siostra cioteczna przez niego też nie była chrzestną u swojego brata syna. Też się bardzo cieszę, że poznamy się na żywo Tak pracuje w nim, z tego szpitala koło zoo byłam bardzo zadowolona, personel był miły i znał się na rzeczy. Nie pamiętam jak nazywa się ordynator ale koleżanka z sali mówiła, że ma bardzo dobre opinie i miała w planach zacząć do niego chodzić. No właśnie nie zamówiłam, bo ciągle mi się zdaje że mam jeszcze tyle czasu... A przeglądając ofertę tesco też zwróciłam uwagę właśnie na zestaw i przypomniało mi się, że ty zamawiałaś tańszy Justii nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę takiego podejścia, że potrafisz walczyć o swoje. Mogłabyś mnie tego nauczyć ![]() Pocieszyłaś mnie z tym brzuchem, bo bardzo często słyszę, że brzuch po cesarce wygląda tragicznie, brzuch to mój największy kompleks, mam fioła na jego punkcie. A coś czuję, że u mnie skończy się cesarką. Też tak uważam jak ty, że wszystko zależy od tego na ile sobie człowiek pozwoli w ciąży, no i jak bardzo będzie zawzięty po aby wrócić do wagi przed. Ale boję się, że po cesarce mimo zrzuconych kg zostanie mi fartuszek ![]() Dziś się ważyłam i mam 55,70 kg a wczoraj zaczęliśmy 8 miesiąc, tak więc nie jest źle. ale coś czuję, że dopiję do 60kg przez te dwa miesiące. pocieszam się tym, że jak będę karmić to w sumie uda mi się może zrzucić po ciąży te 10 kg ![]() U ciebie kg pięknie lecą w dół a u Marcela pięknie w górę ![]() ![]() U nas dziś bułka drożdżowa z jabłkami własnej roboty, zapraszam U nas jest w mieście jest tylko jeden szpital państwowy, a drugi tak jakby prywatny. Ale z tego drugiego jak coś się dzieje z dzieckiem lub matko to i tak przewożą do tego pierwszego. Najbardziej bym chciała rodzić w Warszawie ale nie wiem czy już teraz nie jest za późno na zmiany. śliczny bąbelek Witam kolejnego kawalera nad imieniem już myślicie? Chodzę prywatnie i na NFZ. Ja wczoraj na poprawę humoru kupiłam malutkiej 3 bluzeczki w lidlu, spodnie i kaftanik w smyku [/QUOTE]Kobieto Ty przed ciążą miałaś plaski brzuszek więc nie martw się po ciąży szybko wrócisz do formy, a po za tym od czego są ćwiczenia? Będzie ciężko, dupko będzie trzeba ruszyć i poćwiczyć Dasz radę, a cc się nie obawiaj, Ja sama byłam nastawiona anty do cc, ale teraz nie żałuję.---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Malgos - śliczna kruszynka Fiona - do którego lekarza się wybieracie? Zdecydowałaś już? ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Czy Wy to widzicie?? Ile osób przegląda Nasz wątek w obecnej chwili? 14 osób Jest godzina 21.33, a Ja już wykapana, wy kremowana w odświętnej piżamie szykuję się spać, ludzie co się dzieje Zła jestem bo zamówiłam prezent dla Tz na walentynki i niestety nie będzie go na jutro |
|
|
|
#2645 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam walentynek nie obchodze. Jutro dzień jak co dzień. Dalsze składanie mebli i może pójdę wreszcie zapisać się do fryzjera.
|
#2646 | |||
|
Zakorzenienie
|
moja droga, ale ty masz ponad 180cm wzrostu a ja jestem typowy Napoleon w kapeluszu
![]() Cytat:
Cytat:
hahaCytat:
![]() moje dziecko właśnie zwymiotowało cały pokarm, ale tż się okropnie wystraszył... poza tym chyba 10 razy dziennie męczy go czkawka ... szkoda mi go bo aż cały skac Mówicie, że cały tatuś powiem mu to będzie na pewno dumny ![]() My akurat nie walentynkowi
|
|||
|
|
|
#2647 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no to mamy męski wątek Cytat:
Izetka mnie goni z dorodnym, na połówkowym mój miał dokładnie tyle samo co jej a jeszcze Pradip też pewnie z dużym chłopokiem się zaraz ujawni właśnie Pradip kiedy masz wizytę?Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
daj znać jak po wizycie Cytat:
Weźcie nie rozmawiajcie o wadze bo mam doła przy Was ![]() No i gość w biedronce trzeba przyznać mnie zaskoczył dla niego Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#2648 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Justii przerzuciliście się już na większe pampersy? Cytat:
Tak tak mój też twierdził że wiedział a wcześniej mówił że czuje dziewczynkę ![]() Widać są jeszcze wyrozumiali ludzie tylko nie umiem zrozumieć czemu to mężczyźni prędzej ustąpią ciężarnej a nie kobiety które wiedzą co to znaczy Cytat:
65 już mnie trochę przeraża bo nigdy nie ważyłam więcej niż 52kg a jeszcze wczoraj oglądałyśmy z mamą zdjęcia z wakacji i nawet ona która najbardziej nie mogła się doczekać rosnącego brzuszka stwierdziła że jeszcze tak niedawno miałam taaaaaaaki puściutki brzuszek no święta nigdy nie byłam a poza tym nie tylko ja bo my wszysttkie tu laski jesteśmy a jedna przez druga narzeka ![]() Cytat:
![]() No to babcia przetrzymała wnuka nie zrobił jej afery? BigBrother nam się zrobił Co mężowi zamówiłaś Cytat:
)Meduzko zaraz Twoja kolej ![]() Próbuję sie dodzwonić do Tesco i zapytać czy już wkładki laktacyjne dojechały i nikt nie odbiera ![]() My też raczej nie walentynkowi tylko buzi i już ale chciałam zrobić dziś lepszą kolacje korzystając z piekarnika bo nadal się nim jaram i deserek ale natchnięta przez Fikusek narobiłam wczoraj z mamą gołąbków i mąż tak się na nie napalił że chyba nie mam co sie silić na inne afrodyzujące potrawy |
|||||
|
|
|
#2649 |
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek
My też nie walentynkowi, chociaż kiedyś byliśmy i dzisiaj mija 4 albo 5 lat(nie mogę się doliczyc) od naszych zaręczyn ![]() Dla wszytskich Wątkowych słoni informacja, że ciąża to jedyny czas kiedy się bezkarnie tyje i wszyscy mówią, że się pięknie wygląda przynajmniej ja jestem osłodzona z każdej strony![]() Dziewczyny wiem, że już wstawiałyście listę wyprawkową miliony razy, ale plissssss wstawicie jeszcze raz, bo nie mam cierpliwości szukac
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() WYPRAWKA NIEMOWLĘCA: Spacer
Kąpiel
Inne
Kosmetyki
Dla mnie:
ubranka |
|
|
|
|
#2651 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuję
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() My dziś byliśmy na re kontroli u lekarza i potwierdza się diagnoza - leniwe jelitka u Marcelka, dlatego płacze przy bączkach, dostał inny lek na pracę jelit i za 10 dni znów do lekarza, biedne maleństwo, ale mam nadzieję, że mu przejdzie, ale lekarz powiedział, że jelitka nawet do 3 miesiąca mogą tak pracować, musi się wszystko dobrze wykształcić. My walentynkowi bardziej tacy romantyczni :P, kolacja, zawsze jakieś winko, a w tym roku są pierwsze wyjątkowe walentynki bo we trójkę ![]() Zamówiłam Tż prezent - serduszko ze zdjęciem Marcelka - zawieszka do samochodu przy lusterku, ale dopiero będzie w przyszłym tyg Pradip - z teściowa nie pocisnęłam bo kazałam jej przetrzymać małego,( a po za tym nie miała ściągniętego pokarmu, musiałaby odmrażać) z jedzeniem bo jak jest głodny to najada się porządnie, a nie smyra cycka. Jak zasnął Nam wczoraj o 21 to obudził się dopiero o 24, więc trzeba go troszkę przetrzymać i oszukać wodą, dziś tak mi lekarz kazał ![]() Jeszcze nie zmieniliśmy rozmiaru pieluch bo 2 są na Niego za duże, dalej śmiga w 1 Waży 5200 kg, ale dupka malutka Lekarz powiedział, że bardzo ładnie przybiera na wadze, a jest tylko na cycu
|
|
|
|
#2653 |
|
Zadomowienie
|
Justii-szkoda Marcelka, ale mam nadzieję, że z czasem mu się będzie poprawiało
dla Niunia za ładne przybieranie na wadze prezent dla męża super niech czeka wytrwale bo warto
|
#2654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ja dopiero wstalam. Slonko mnie obudzilo. Wyslalam TZ po rurki z kremem bo tak mam na nie ochotę.
My walentynki obchodzilismy jak byliśmy mlodsi, teraz tylko kwiatuszki i kolacyjka . Malgos połówkowe mam 10.03 nie moge sie doczekać. Justii oby szybko Marcelkowi przeszlo bo pewnie się meczy . Ciekawe jak Maduzka na wizycie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Odp z tel i cos namieszalam głupie akualizacje. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2655 |
|
Zadomowienie
|
Papryczka-to sobie pospałaś
rurki z kremem mniam ![]() Meduzka-jak tam po wizycie????
|
#2656 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
Doczytałam, że fajny prezent zamówiłaś, szkoda że nie przyszedł na dziś ale i tak się ucieszy jak go dostanie Cytat:
Zawsze się, ze mnie śmieją że podrzuciły mnie mamie miśki Brawo dla pana w Biedronce mnie jeszcze nikt ie przepuścił w kolejceCytat:
Normalnie tak mi ostatnio buzują hormony, że sama nie mogę sobie ze sobą poradzić. Wystarczy, że ktoś zwróci o byle co mi uwagę zaraz zaczynam niesamowity lament Dlatego dla bezpieczeństwa psychicznego mojego i mojej rodziny schodzę z drogi wszystkim jak tylko umiem ![]() Co do walentynek to my też nie obchodzimy, chociaż dziś K mnie zaskoczył i jak tylko się obudziłam dostałam od niego wielką bombonierkę milki ja za to mam w planach zrobić mu na kolację sałatkę cezar z grzankami Jeszcze pochwalę się wam moim zakupem dla malutkiej, obiecałam sobie nie kupować ubrań w różu. ale jest tak trudno dostać ładne ubrania dla dziewczynki w innym kolorze , że czasami niestety muszę kupić coś różowego
|
||||
|
|
|
#2657 |
|
Zadomowienie
|
Aldrin-poczytałam dzisiaj blog Sroki i faktycznie poleca te kosmetyki z Babydream, że skład mają bardzo fajny
17.08.2012r- 17.06.2013r- 02.07.2014r. Edytowane przez Izetka_ Czas edycji: 2014-02-14 o 13:02 |
|
|
|
#2658 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyprawkę wrzucę za parę minut jak tylko skopiuję ją z czerwcówek bo wczoraj tam wrzucałam. Cytat:
Mogłabyś napisać jak przerzucicie się na większe pieluszki tak orientacyjnie dla nas? Jutro na SR zapytam się czy ktoś dostał te materiały z masażem brzuszka dla maleństwa i jak je dopadnę na pewno wrzucę może Wam się przydadzą Cytat:
mi sie chce takich z kremem i toffi ale rzadko są u nas.Dzis znów mnie spotkała miła ciążowa sytuacja. Dotoczyłam się na przystanek i spoglądam na 2 babeczki z wózkami. Nagle jedna pyta się mnie czy jestem w ciąży no to mówię że tak a ona czy nie chce książek o pielęgnacji dziecka bo ona chce się ich pozbyć a nie ma komu oddać. Powiedziałam ze dziękuje ale nie będę Pani głowy zawracać na co ona uparcie ze to żaden problem że jej już się nie przydadzą a kobiecie w ciąży się nie żałuje i nie odmawia i że nawet może mi je podwieźć jak mi ciężko chodzić. Okazało się ze mieszka niedaleko mnie wiec podała mi swój telefon i poprosiła żebym się odezwała jak się namyślę ![]() W szoku jestem ale zastanawiam się czy aż tak po mnie widać ciążę skoro tamte przez zapiętą zimową kurtkę poznały? Chyba ze po kaczym chodzie
|
|||
|
|
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45147342]
Normalnie tak mi ostatnio buzują hormony, że sama nie mogę sobie ze sobą poradzić. Wystarczy, że ktoś zwróci o byle co mi uwagę zaraz zaczynam niesamowity lament Dlatego dla bezpieczeństwa psychicznego mojego i mojej rodziny schodzę z drogi wszystkim jak tylko umiem ![]() Co do walentynek to my też nie obchodzimy, chociaż dziś K mnie zaskoczył i jak tylko się obudziłam dostałam od niego wielką bombonierkę milki ja za to mam w planach zrobić mu na kolację sałatkę cezar z grzankami Jeszcze pochwalę się wam moim zakupem dla malutkiej, obiecałam sobie nie kupować ubrań w różu. ale jest tak trudno dostać ładne ubrania dla dziewczynki w innym kolorze , że czasami niestety muszę kupić coś różowego [/QUOTE]ubranka bardzo ładne Cytat:
tak? no to się cieszę, że też je poleca wczoraj szukałam tych chusteczek z netto tych co polecała sroka i nie było ich u mnie
|
|
|
|
|
#2660 |
|
Zadomowienie
|
Ewelika-to zajadaj hormony milką od męża
wczoraj kupiłam sobie lody śmietankow-czekoladowe 1,5 L i już pół zjadłam a ubranka śliczniaste![]() Dziewczyny tak swoja drogą cały czas byłam przekonan, że będzie u nas dziewczynka, że do tej pory oglądałam tylko dziewczęce ubranka...musze się teraz przestawic na chłopskie fatałaszki ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Pradip- pod szczęśliwą gwiazdą sie urodziłaś z każdej strony pomoc i to obcy ludzie jacy uczynni są dla Ciebie![]() Aldrin-poczytałam dzisiaj prawie wszystkie analizy dziewciowych kosmetyków żeby się zorientowac i właśnie poleca BD i HIPPa...tylko podobno BD niektóre kosmetyki mają smecyficzny zapach więc będę musiała wywąchac co wolę a jeszcze chusteczki Huggisy poleca i ja je bardzo lubię bo moja bratanica je używa od samego początku
|
#2661 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45147342]
No będę musiała to przemyśleć z K. Ja też urodziłam się w Praskim Zawsze się, ze mnie śmieją że podrzuciły mnie mamie miśki Jeszcze pochwalę się wam moim zakupem dla malutkiej, obiecałam sobie nie kupować ubrań w różu. ale jest tak trudno dostać ładne ubrania dla dziewczynki w innym kolorze , że czasami niestety muszę kupić coś różowego [/QUOTE]Przegadajcie temat, oszacuj ile zajmuje Wam średnio droga i sama pomyśl bo to Twoje poczucie bezpieczeństwa jest najważniejsze Ciuszki bardzo ładne haha to moja mama jak mi odbijało mówiła że mnie z zoo zabrała ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Odkąd dowiedzieliśmy się że będzie u nas chłopczyk ciężko jest znależć mi coś wyjątkowego męskiego proszę tylko bez ciuszków: kocyk cienki i gruby termometr bezdotykowy/dotykowy ??? elektroniczna niania mata/bujaczek smoczek x2 pieluszki tetrowe pieluszki flanelowe torba na łóżeczko karuzela na łóżeczko przewijak pudełko na smoczek+łańcuszek wanienka termometr do wody emulsja do kąpieli ceratka do przewijania maść do codziennej pielęgnacji pupy zasypka/mąka ziemniaczana krem na odparzenia waciki/płatki kosmetyczne szczotka do włosów oliwka po kąpieli Frida/gruszka wilgotne chusteczki sól fizjologiczna pampersy proszek do prania dla dzieci nożyczki do paznokci ręcznik x2 laktator butelka duża butelka mała szczotka do butelek podgrzewacz do butelek pojemnik do mrożenia pokarmu mleko termos styropianowy materac łóżeczko podkład pod materac x2 pościel x2 prześcieradło x3 ochraniacze na łóżeczko kołdra i poduszka maskotka przytulanka śpiworek koszula nocna/piżama/koszula do porodu szlafrok klapki wkładki laktacyjne majtki siateczkowe wkłady poporodowe podkłady na łóżko biustonosz do karmienia skarpetki grube i cienkie nakładki na sutki maść na sutki wózek prześcieradło do wózka fotelik do samochodu torba folia przeciwdeszczowa parasolka krem na słońce |
||
|
|
|
#2662 |
|
Zadomowienie
|
Już zrobiłam swoją listę
jak pokazałam mężowi to tylko policzył ile mamy miesięcy na zakup wszystkiego![]() Dziewczyny a jak z mlekiem modyfikowanym??? Chce karmic piersią, ale róznie to bywa, więc zastanawiam się czy nie kupic na wszelki w razie jakiś problemów...tylko jakie???
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2664 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewuszki
![]() Na wizycie wszystko dobrze ![]() Na usg wszystko w normie Piotruś waży 1,851 kg. Lekarz powiedział ,że duży chłop ![]() Ulżyło mi ,że wszystko jest ok
|
#2665 |
|
Zadomowienie
|
już zapisuje
dziękuję
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - te pieluszki to Pampersy Sensitive. Korzystałam z nich wcześniej i wszystko jest takie samo, no i nie wiem co jest grane.
Ciężko mi powiedzieć ile zużywamy, ale paczka 45 pieluch na pewno nie starcza mi na tydzień. jak miło ze strony tej kobietki - fajnie, że są jeszcze tacy ludzie ![]() Ewelika - śliczne ubranka ![]() Papryczka - to połówkowe już niedługo ale fajnie!Justii - mam nadzieję, że Marcelowi to przejdzie - a to twoje dziecko rośnie jak na drożdżach. Z Marcela od początku był duży chłopak i widać, że tak mu zostało ![]() ciekawy pomysł na prezent ![]() Izetka - widzę, że listę już dostałaś ![]() Dziś w promocji kupiłam 3 paczki chusteczek Huggies mam nadzieję, że i nam podpasują ![]() Ja wolę mieć tą 1 puszkę, tym bardziej, że Młodego początkowo trochę dokarmiali i myślałam, że ja też będę musiała, ale Kacper jak na razie je, więc nie ma problemu. Ja mam Aptamil (ale nie orientuję się czy jest ono w PL) - tutaj jest bardzo popularne. U nas pogoda pod psem ... ale musieliśmy dziś pojechać na wizytę do lekarza (taka sprawdzająca po 2 tyg. życia). Wszystko z małym ok. Lekarz powiedział, że jest strasznie silnym facetem - to teraz się nie dziwię, że go nie mogę utrzymać jak mu zmieniam pieluchę. Książkowo nabiera wagi i wszystko wygląda dobrze. Tylko po powrocie do domku zauważyłam, że ma taką kleisto-śluzowatą kupkę (mam nadzieję, że nikt nie je), reszta OK (barwa, grudki). Ostatnio teściowa nagadała mi o tym, żeby obserwować, żeby śluzu nie było... ale mały ani nie płacze, normalnie je... wyczytałam jednak, że to może być normalne... czy wasze małe pociechy też tak mają? |
|
|
|
#2667 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
Meduzka - nie mogło być inaczej, super, że wszystko dobrze.
|
|
|
|
#2669 |
|
Zadomowienie
|
Małgoś-ja się nie znam na kupkach
ale ciesze się, że z Kacperkiem wszystko dobrze
|
#2670 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Od początku Ci pisałyśmy że Kacper to mały bohater słowa lekarza to tylko formalność ![]() Myślicie żeby odezwać się do tej kobiety od książek? |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

Grzeszysz dziewczyno

wagę słoniowa mam ja 82kg 
kolejny cycolubca będzie na wątku 

ja za to mam w planach zrobić mu na kolację sałatkę cezar z grzankami