|
|
#1591 | |||
|
Moderator
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale bylby szok gdybym urodzila na dniach Ale daje 99% ze nie
|
|||
|
|
|
#1592 |
|
Zadomowienie
|
http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=14315
Tutaj post 4krotki troszkę niżej ze zdjęciem bardzo ładnie opisane |
|
|
|
#1593 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wzdęcia być nie musza, ale są często, ja miałam ch.lerne Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Najbardziej martwię się tymi szwami ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1594 |
|
Zadomowienie
|
Wewillrockyou ostatnio tez tak mialam ale starałam sie leżeć i przeszło.
Kate ta Majka twoja to poważnie uparciuch mały że Jeszcze nie wychodzi :P Tequilla uzależnione od alkoholu lub nikotyny? W sumie zawsze mnie zastanawialo jak noworodek może być uzależniony o.O Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#1595 | ||
|
Rozeznanie
|
no coś Ty ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
krocze też mnie rwie i kłuje, czasami mam wrażenie że łapki do pochwy wkłada i czegoś tam szuka ii też chcę już poród ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
ten miesiąc jakoś jeszcze wytrzymam dla mojego klocka wszystko, mam nadzieję, że będzie zdrowiutki i śliczniutki i to wynagrodzi mi wszystkie bóle
|
||
|
|
|
#1596 |
|
Moderator
|
No cos Ty - szewki raz dwa sie rozpuszcza i zapomnisz ze w ogole cos tam Ci robili
![]() Jeszcze raz gratuluje! |
|
|
|
#1597 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wariatka Teqiba: dobrze że wszystko OK frogutka ja mam trzy torby w sumie: taka jakbym wylądowała na patologii wcześniej z podstaowymi rzeczami, druga z rzeczami po porodzie i dla małego a trzecia to zestaw na porodówkę gdybym z ulicy tam szła
|
|
|
|
|
#1599 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam, nie muszę się wstydzic
Wahałam się ale kupiłam te midi. To kolejny plus mieszkania na wsi i wiejskiej biedronki |
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
Lewek Super zdjęcia
![]() cayenneOna Julian jest śliczny, nie dziwię się , że Tyle emocji asienka213 bo jesteś fajna babka, więc bez wizazu sobie poradziłaś my takie panikary to i wizaz nam potrzebny bardziej :PteQiba super, że wszystko w porządku. Co za ulga. Szkoda, że musisz tam leżeć, no ale wszystko ok. A jak już pisałaś nie ważne jak dzieć wyjdzie, czy piczką, czy przez cc, ważne by było zdrowe
|
#1601 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, że zostawili cię na obserwacji |
||
|
|
|
#1603 |
|
Wtajemniczenie
|
Ide na domowy seans filmowy z Tż. Życzę Wam udanych walentynek
![]() A i powiem Wam, że Tż mnie zaskoczył, prócz tego, że wyskoczył że jedzie po łóżeczko (ponoc wozek juz tez dziś do sklepu zostal dostarczony |
|
|
|
#1604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie pełnia jak się patrzy!!
|
|
#1605 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie dalej twardnienis z bolem w pachwinach i "czuciem" krzyza. ImageUploadedByWizaz Forum1392401964.266746.jpg Cytat:
![]() Ja dzis nie gotowalamnic specjalnego- makaron aglio di olio- z oliwa, czosnkiem i chilli. A TZ wrocil z pracy z kwiatkami.
|
|
#1606 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Hoho, buzia z puckami dorodne te Wasze chłopakiCytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1607 |
|
Zadomowienie
|
A ja w ogóle dziś nie gotowalam
wysłałam TŻta po gotowa chinszczyzne do Aldi wrócił z walentynka z przeprosinami, że "nie na otwarcie oczu" (ucze go 6 lat, że prezenty daje się na otwarcie oczu, bo ja tak lubie ), ale do 3 w nocy malował kuchnię tak jak chcialam i kaloryfer w łazience (trzeba było najpierw wyszlifowac), a poprzednie dni był z nami w szpitalu non stop. Dziś na walentyne trafilo mi sie See by chloe, niestety woda perfumowana nie perfumy, bo wymyslil, że przy Julku tak będzie lepiej (może i ma racje, wszystkie moje perfumy mają ogony i są dosc intensywne)....Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1608 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro pędze po banana! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1609 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ciekawe czy sie Kacperek jeszcze obroci Trisdom dostalam takie same kartki z pozycjami ![]() Cytat:
![]() wyjma Ci je tak szybko, ze nawet nie poczujesz Cytat:
|
|
|
#1610 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Smarrita dla tża
![]() Trisdom |
|
|
|
#1612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1613 |
|
Zadomowienie
|
CayenneOna
Zdejmowanie szwów nie boli, jeśli jest robione w odpowiednim czasie. Jest tylko nieprzyjemne, wiadomo . Mówię to ja, pięciokrotnie szyta Powiedzieli Ci kiedy masz przyjść na wyjęcie? Nie spiesz się ale bądź punktualna Boli gdy się je wyjmuje zbyt wcześnie i rana jest świeża, boli też gdy się czeka zbyt długo i się zaczyna zabliźniać.
|
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobilam, ale polece hurtem.
Brawa za spakowane torby ![]() Teqiba - dobrze, ze pojechalas na izbe, czujność przede wszystkim Cayenne - jeszcze raz gratulacje! Julek cudny, a Kajtka świetnie wychowalas trzymam kciuki za wszystkie odchodzą e czopy, skurczybyki i inne atrakcje końcówki ciąży. Oby zwiastowaly bliski poród. My wybylismy wczoraj do Ikei po biurko dla Ewy i parę drobiazgów. Młodemu wzięliśmy kocyk za 5zl, też mu się coś należy :P a poza tym będzie pasował do szarej gondoli. Na miejscu zdecydowaliśmy się, ze dokupimy Ewci jeszcze dwie polki, zapisałam to na liście, a potem mozg mi odjelo i zapomnieliśmy ich wziąć z magazynu. W kolejce do kasy dla ciężarnych małż przegonił wszystkich i pani nas obsłużyła bez czekania. Ostatnio tak samo zrobił, gdy pojechaliśmy na zakupy spożywcze ![]() Po drodze do domu wstąpiliśmy do Maca, a po południu robiliśmy jeszcze zakupy w Auchanie i tam taki młody koleś prawie na mnie wpadł, właściwie wykonał mnie w ostatniej chwili. Na to mój małż rzucił się na niego z hasłem jak lazi i żeby uważał, bo wpadł na ciężarna. Jakieś instynkty obronne mu się uruchomiły ostatnio ![]() A z mniej miłych wiesci - mam w czwartek wizytacje teściów.
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2014-02-14 o 20:22 |
|
|
|
#1615 |
|
Zadomowienie
|
Wiking jest boski
Heh, za 19 dni będę miała takiego swojego chyba to nie dociera jeszcze do mnie. Dzięki za słowa otuchy w sprawie tego paciora okropnego. Muszę przycisnąć gina w poniedziałek żeby od razu mi zapisał antybiotyk bo podobno wg niektórych praktyk daje się go dopiero przed samym porodem.
|
#1616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mona, jak uda mi się dostać do tego szpitala (z Zuzią się nie udało, bo było oblężenie i nawet inkubatora dla niej nie było, jakby był potrzebny; a miałam skierowanie do szpitala od gina więc teoretycznie nigdzie nie powinni mnie odesłać) to będę mogła dostać zzo, o ile będzie potrzebne i nie będzie za późno. mam nadzieję, że się uda i będę mieć ten komfort przynajmniej psychiczny, że jest i mogę je mieć ![]() Cytat:
BTW też mi się należy bo kompletnie nie mam pojęcia o czym mówicie z tymi bajkami/książeczkami o Mikołajku? chyba za stara jestem po prostu.chyba dziś nie nadrobię. idę się myć, zamówiliśmy pizzę i będziemy oglądać jakiś fiml ![]() a dziś walentynkowo byłyśmy z Zu 2 godziny na spacerze i na gofrach
|
|
|
#1617 | ||||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
Tu o te mini chodzilo - chyba chcesz przycwaniakowac z tymi midi ![]() Cytat:
Co do wyjscia to pewnie ze tak Ja juz jestem na oba porody nastawiona psychicznie ![]() Cytat:
Nie wiem wlasnie ile... Ale jednak jeszcze krew mi leci, tylko ze tym razem to mysle ze to po tym badaniu - wciaz mnie tam boli ![]() Tak im powiem! Wizaz czeka i wychodze - bez dyskusji! ![]() Ano! Bedzie na kocyki ![]() Po mamusi |
||||
|
|
|
#1618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Narobilas mi ochoty na ta kawe z bananem, ale nie chce mi sie potem sprzatac tego bałaganu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1619 |
|
Moderator
|
I pierwszy raz zobaczylam jak wyglada i dziala detektor tetna
|
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Ja takich bajerów nie miałam okazji jeszcze zobaczyć
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

Kacper waży super - w sam raz
Ciekawe czy rzeczywiście coś się dzieje 

Ale daje 99% ze nie 
Akurat w jej szpitalu i tak przy dodatnim wyniku dają antybiotyk przed cesarką, ale to bardziej "profilaktycznie".

krocze też mnie rwie i kłuje, czasami mam wrażenie że łapki do pochwy wkłada i czegoś tam szuka 

chyba to nie dociera jeszcze do mnie. 
bo kompletnie nie mam pojęcia o czym mówicie z tymi bajkami/książeczkami o Mikołajku? chyba za stara jestem po prostu.