Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: VII część:
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 1 2,86%
Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki 1 2,86%
Szczerze ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki 12 34,29%
Już pół roczku prawie mamy, nasze mamusie bardzo kochamy 0 0%
Mleczko pijemy, obiadki wcinamy, lecą nam w górę wciąż kilogramy 3 8,57%
Mam już ząbka, może dwa - wszystko gryzę tralala 4 11,43%
Znów z ubranek już wyrastam, mama znowu kasa szasta 3 8,57%
Buzia okrągła, nóżki grubiutkie, już ze mnie nie jest dziecię malutkie 3 8,57%
Już z gondolek wyrastamy, w spacerówkę się przesiadamy 5 14,29%
Jem ziemniaki, pluję marchwia, a mamusie wciąż się martwią 3 8,57%
Głosujący: 35. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-14, 21:44   #871
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI

Motyl i Twoja lekarka nic nie mówiła, bo nasza nic niby tylko nie powinien spać teraz niżej i wtedy ok, tak?

Tasia ogarnij się

nic nie dostanę pewnie i będzie zagłada

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2014-02-14 o 21:46
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 21:45   #872
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
u mnie waga 25 centyl a wzrost 10

kolejny powod do zmartwien

ide sie powiesic

ale chyba nie wzięłaś tego z mojej siatki?bo to jest dziewczęca, dla chłopaków inna jest.a na wzrost to ty nie masz wpływu, choćbyś mu dawała 500 ml swojego mleka, tłustego 5,0%.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 21:46   #873
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agaabuu Pokaż wiadomość

I jestem prawie pewna, że Antosi będą wychodzić górne jedynki , bo od kilku dni ma biegunkę, a jak wychodziły jej dolne jedynki też tak było. No i oczywiście paluszki pcha do buźki i jeździ sobie po górnych dziąsłach
jej!!kolejne ząbki!Brawo Tosiu!!(btw uwielbiam te imię)
Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
tak pisalyscie o tym oballu dobre opinie ze sama zamowilam i dzis przyszlo i Julka strasznie piszczala na jego widok i do niego gadala zobaczymy czy sie pozniej sprawdzi

:
do Nas tez dotarł oball ..dla Lilki rewelacjii nie ma..ale to u niej normalne konik morski tez się nie sprawdził.szybko się ta moja córa wszystkim nudzi

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Bylam wczoraj u tej kolezanki co urodzula w 26 tygodniu.
Nigdy nie widzialam tak malutkiego dziecka.Bianka jest calkiem sprawna, trzyma glowe, podnosi sie troszeczke.Wzrok i sluch w porzadku.Bierze jakies lekarstwa na plucka i chodza na rehabilitacje,ale zanosi sie ze wszyski bedzie z nia w porzadku[COLOR="Silver"]
26 tydzien to faktycznie malenstwo..moj brat urodził sie w 27 niestety nie przezył.

Cytat:
Napisane przez xViolet Pokaż wiadomość

A my wróciliśmy ze spaceru Szedł sobie chłopiec ze szkoły, ja tak patrzę na niego i myśle, jaki fajny i super fryzurka, podobny do Kacperka z rodzinki, a do tego słyszę ze coś sobie śpiewa. Dopiero jak był obok to doslyszalm co śpiewa- je.bac psy, raz dwa trzy . Naprawdę słodki
hahaha!

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość

moje dziecko znalazło sobie mega zabawę. podnosi przewijak nogami, potem on opada z hukiem i mnie straszy

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hej

my już po szczepieniu
byłam z P. jednak i co- moje dziecko ani zapłakało ba! nawet się cieszył do pielęgniarki także już TZ zapowiedziałam, że na następne wizyty bez niego nie idę

młody waży 7400 i mierzy 73cm
w ogóle lekarka się zachwycała bo ją łapał za fartuch, obracał się na brzuszek zacieszał

a teraz spadam nadrabiać
brawo Kasiu!masz dzielnego synka!
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 21:47   #874
Natala84
Zakorzenienie

dziewczyny, nie spalajcie się tak bardzo tymi siatkami. dziecko ma po prostu przybierać i nie spadać za bardzo na siatce, ale czy to jest 75 czy 25 centyl to nie jest aż tak ważne. powodem do zmartwień (a nawet nie zmartwień, tylko być może kontroli) jest waga ponizej 3 centyla. i tyle

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 21:50   #875
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Motyl i Twoja lekarka nic nie mówiła, bo nasza nic niby tylko nie powinien spać teraz niżej i wtedy ok, tak?

Tasia ogarnij się

nic nie dostanę pewnie i będzie zagłada

ale na co miała coś mówić?

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
dziewczyny, nie spalajcie się tak bardzo tymi siatkami. dziecko ma po prostu przybierać i nie spadać za bardzo na siatce, ale czy to jest 75 czy 25 centyl to nie jest aż tak ważne. powodem do zmartwień (a nawet nie zmartwień, tylko być może kontroli) jest waga ponizej 3 centyla. i tyle

ja tam się nie przejmuję, lekarka mówi,że jest ok. i wy mi tu zawsze wpajałyście,że jest ok. więc jest ok

Stary 2014-02-14, 21:51   #876
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
ale chyba nie wzięłaś tego z mojej siatki?bo to jest dziewczęca, dla chłopaków inna jest.a na wzrost to ty nie masz wpływu, choćbyś mu dawała 500 ml swojego mleka, tłustego 5,0%.
nie posądzaj mnie o totalny brak IQ :P:P

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 21:52   #877
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość

Mój małżonek sie postarał
Właśnie dostałam piękny bukiecik czerwonych tulipanów(które ubóstwiam!!!), pudełko w kształcie serca z czekoladkami w środku, cudowną kartkę i piękny wpis w niej oraz bon na 40 funów do zrel

A dziewczyny po małym misiu z serduszkiem
brawo dla męża

Cytat:
tż przylazl z wiaderkiem w serduszka/tulipanami/.///... moim ukochanym włoskim truskawokowym szampanem i swiezymi truskawkami

I love IT
no spisał się chłopak ale wyjścia nie miał jak jest na cenzurowanym

Cytat:
miałam pisać jak było.

no to dzieciaczków dopiero pięcioro było,ale to nowa grupa (w tej na późniejszą godzinę podobno na początku było troje dzieciaków, a teraz jest jedenaścioro, więc dochodzą nowi). Moja Tusia jedyna dziewczynka, a wszyscy chłopcy starsi-raczkujący i siedzący, jeden nawet już chodzi.
Ogólnie zauważyłam,że Tusia mocno im się przygląda i jakby próbowała ich naśladować i próbowała tak podnieść ręce,żeby czworakować,ale nadal jej ciężko
Były różne zabawy,śpiewanie piosenek, nosiłyśmy dzieciaki do rytmu piosenek i je w różny sposób podnosiłyśmy, kręciłyśmy się itp itd Tusi się bardzo podobało, a najbardziej jak pani śpiewała jej ulubione Lalala i jak leżała na takiej tęczowej macie i tam było pełno zabawek i instrumentów muzycznych, choć oczywiście wszystkie chciała do buzi

nie wiem no, chyba się zapiszemy na stałe. 100 zł miesięcznie to nie majątek, a zawsze to dla niej rozrywka, kontakt z innymi dziecmi no i jednak uczy się od tych starszych a dla mnie to jak siłownia, ale się dzisiaj namachałam z nią

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

reklama... ech bardzo prawdziwa.
super! z opisu widać że Tusi się bardzo podobało

jakoś nie mam nastroju dziś...
jutro mamy gości i może na samo ich przyjście się cieszę, ale nie mam mocy na sprzątanie i gotowanie.

papużko super ci wyszły te paznokcie

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 21:55   #878
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:

Ciebie? W życiu! Mogłam jedynie przypuszczać,że zrobiłaś to,co tak zapowiadałaś...nabzdryngo liłaś się:P

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

http://www.pudelek.pl/artykul/63667/...e_po_porodzie/ pffffffffffffff

Stary 2014-02-14, 21:56   #879
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
to już się nie martwię

Cytat:

Stary 2014-02-14, 21:57   #880
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
wszystkiego najlepszego dla ciotek wizażanek z okazji WALENTYNEK ŻYCZY SEBUŚ
Ewacia sliczne zdjecia
Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość

U nas też był ten etap 'telepania'
ja swoja do tej pory telepie w kolysce az sie boje co to bedzie jak przyjdzie czas spania w lozeczku... to jak ja ją uspie bez tego bujania
Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
hehe ja mam nianie z baby ono i ona w nocy buczała chyba 35 razy bez powodu może tż bąki puszcza

Cytat:
nie gorący pies tyle nie kosztuje się okaże za jakąś godzinę

zjadłabym nachosy jutro gnam kupić
ja mam chyba z 4 paczki z lidla ale nie chce mi sie ich jesc.... ja bym wolala lays cebulowe
Cytat:
dokladnie skoro lekarze nic nie mowia ze jest cos nie tak to napewno nie jest

A co do postow dot. przekrecania sie dziecka to mnie uspokoilyscie dziewczyny bo myslalam ze juz wieszkosc dzieci się przekreca a tylko moja jest do tylu takze czekam na ten dzien

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 22:04   #881
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
urocza sukienka, bardzo podaba mi się ta koronka

23 lutego
właśnie intensywnie poszukuje stroju dla Jasia, a dla siebie nie wiem czy zdążęcoś upolowac
o kurcze!to juz za tydzien!powodzenia w polowaniu
Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Super no chyba lepiej ciut większa niż za mała nawet dla wygody a pewnie różnica nie duża będzie między rozmiarami
wymieniłam jednak na 74.jutro przymierze.tez mi sie wydaje ze duzej roznicy nie bedzie.
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Moja Amela też ma "uszczypnięcie biociana" z tyłu głowy, tak na karczku. Położna środowiskowa powiedziała mi, że to z powodu próby sn. Może zniknąć nawet do roku czasu.
Lila tez miała naczyniaka ale na czole i pięknie się wchłonął.tylko widac jak się zdenerwuje

Dziewczyny co dawałyscie w podziękowaniu dla gosci ?bo ja nie mam pomysłu..na slub dawalismy aniołki gipsowe wiec teraz wypadało by co innego tylko co..

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

no wlasnie!Papuzko piękne paznokcie!wgl bardzo ładne paluszkizazdroszcze bo moje są krótkie i kwadratowe..chodzi o palce

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

motylku to czekam na fotoznając Twoj gust to napewno jest piękna
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 22:04   #882
kaska87
Zakorzenienie

miałam pytać, czy któraś z Was używa odplamiacza lovela? bo nie wiem czy jest sens kupować, Myszek zabrudził kilka ubranek mafefką i nie sprały się

Stary 2014-02-14, 22:06   #883
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
A właśnie dostałam kwiaty i piękną kartkę TŻ kupił wino i zaraz otwieramy jak tylko Bartek będzie spał głębiej
ale super, widzisz fajnie że się pogodziliście
jak tylko skończe kp to kupuje flachę wina , różowego carlo rossi

zaraz sobie zaśpiewam - Such a lonely day and its mineeee..

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 22:07   #884
tassia
Zakorzenienie

ja w podziekowaniu dawałam włoskie (francuskie) bombonierki
czyli 5 migdałów w takim niebieskim lukrze w woreczku z karteczka pamiatkowa

wszystkie migdały trzeba zjesc bo stanowią o szczęściu dziecka
ahhh i do tego szklany smoczek

[/RIGHT]
Stary 2014-02-14, 22:08   #885
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
: hahaha:

jest taki temat "X czy Y,co wolisz" i tak go zobaczyłam gdzieś na boku,jeszcze mi mignęło Kaska87. I sobie myślę: "Ha! Mam Cię! Ale Ci zależy na tej Hani!".
A potwm się zrefletkowałam,że ten temat to w "moje gotowanie" in tam pisała Klara78:c ojest:

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

http://allegro.pl/silikonowy-koszyk-...920759793.html myślicie,że się nada do gotowania dla Tusi?Bo może to lepsze niż metalowe?
wspominałaś, że metalowe tarki są be, sitka do gotowania na parze też??? bo ja mam takie z ikei i chciałam w nim gotować :|

Stary 2014-02-14, 22:08   #886
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Motyl szjbusie
ja nie wiem, mam szybkowar i w nim robię na parze...

moja lisia morda wyszpiegowała, że coś na orlenie kupował dostanę kanister paliwa?

boże zakrztusiłam się herbatą i głośniej zakaszlałam a moje dziecko się rozpłakało mimo, że śpi, ale dałam mu smoka i dalej chrapie uff
Cytat:
fuuu zboczuchy

nie lamponku senkju
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 22:10   #887
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
tfu obciąża!!!!!!!!!!!:brzyda l::brzy dal:

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
cos tu cicho pod wieczor, widze ze kazdy swietuje
ktos tu pisal ze dostal kwiatki z lidla to piona bo ja tez
ale dostalam dzis piekniejszy prezent bo tż dzis malowal sciany w pokoiku Julki

super! gratki mam nadzieje ze lekko przejdzie przez ząbkowanie

sliczne pazurki i to sama robilas?

no wlasnie moja dzis strasznie piszczala i gadala do niego, oby sie tak szybko nie znudzilo

dzielny chlopak
za wage

to chyba rzeczywiscie ma sens bo u nas mala na poczatku czasami postekala w nocy i czekalam czy sie rozwyje czy usnie i czesto zasypiala ogolnie staralam sie ją brac z kolyski tylko na jedzenie. Po jakims czasie przesypiala juz cale noce od 20/21 do 6/7/8, dopiero ostatnio sie cos popsulo z jej spaniem ale mozliwe ze za malo je w ciagu dnia i chce nadrobic nocą

napewno niedlugo bedzie lepiej musisz przeczekac ten ciezki okres.

mnie denerwuje jak mi rodzina mowi ze rozdziadowalam dziecko i ze to moja wina ze Julka nie umie sama zasypiac i ze sie nie umie sama zabawic ani polezec spokojnie w lozeczku.Ale to mialam jej dac sie zaplakalac jak miala te okropne kolki calymi dniami?

jestes bardzo kreatywna mama!super te zabawki
si

Stary 2014-02-14, 22:11   #888
tassia
Zakorzenienie

dzis zaczełam diete sb
ale przypomniałam sobie o tych migdałamch i własnie jem trzeciego

[/RIGHT]
Stary 2014-02-14, 22:11   #889
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:

ide sie powiesic
nigdy tego nie obliczałam

Stary 2014-02-14, 22:13   #890
teacherka
Zakorzenienie

Lolaaaa, babo, żadna zapłata!
Jak tylko wystarczy mi tasiemek to zrobię w wolnej chwili!

Cytat:
Napisane przez xViolet Pokaż wiadomość
nena leginsy w sam raz na jakis festyn dożynkowy

Mam to samo z jedzeniem max co 2 godziny...
A gdzie kupiłaś słoiczki ?

Moze maz znalazł i wyrzucił, bo chciał oglądać mission impossible
Słoiczki w zwykłym sklepie z garnkami, słoikami, takie mydło i powidło. Cięzko było taki sklepik znaleźć, ale sprowadzili mi na drugi dzień 18 takich słoiczków. Sa też na allegro, ale dostawa kilkanaście złotych...

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
słabo widać
Cytat:
Sebuś zostań moją walentynką!

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

zazdroszczę talentu

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

tak mój też tak śpi

Papużko ja Ci uszyję zabaweczkę a Ty mi zrobisz takie pazurki coooo

Cytat:
Teacherko, piękne rzeczy robisz dla Zuzi, brawa dla Ciebie
a może spróbuj nie przewijać w nocy

Inwersja, zgadzam sie z tym co napisałaś o przesypianiu nocek

Motyl, jeszcze co do kaszki, to wody mozesz dodawać tyle ile uważasz, ona nie ma tu znaczenia
Dziękuję

No wychodzi na to, że jej nie przewijamy... Tylkko wiesz, Zuzia ma problemy urologiczne I przy samych zwieraczach w pęcherzu ma ten kikut moczowodu, musimy uważać, żeby tam nie doszło do zakażenia

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
No widzisz a nasza pediatra kazala tylko rivanolem przemyc.
No ja sie ciesze ze jak cos to ona sie nie cacka tylko wystawia skierowania. Lepiej sprawdzic.

WOW

To sa te co Natala kiedys polecala http://puzzle-piankowe.pl/home/1-akt...iankowe-puzzle

Zamowilam dwa dni temu, dzisiaj przyszly. Jeszcze nie rozlozylam, ale odpakowalam i przede wszystkim nie smierdza no i one nie zawieraja formamidu - ktory jest szkodliwy. Drozsze sa to fakt ale jak pomyslalam ze Amelka bedzie po tym buzia i jezykiem jezdzic to wybralam te

Co za BUC

Ja tez mialam gaz i pomagal mi w ten sposob ze skupialam sie wtedy na oddechu. Innych plusow nie zauwazylam.
Powiem tak: info jest od ordynatora urologii dziecięcej, ktory wyzywał niedouczonych pediatrów.....

Cytat:
Motylek ale super! muszę zobaczyć czy u nas są zajęcia dla takich Bąblów

Mslullaby super ja Wam powiem, że mi chyba stary nic nie kupi i wtedy zrobię karę a'la Tasia i będę cały wieczór łazić mu przed japą w tym ubranku
z resztą wejdę zaraz na konto i wyliszę czy coś wypłacał
Pffffffffffffff jaka inwigilacja.

Cytat:
ja też, ale to metalowe:P

hahaha jak to wyszpiegowałaś?Jak płacił kartą to później obciąga
Już widziałam że dziewczyny skomentowały, to ja nei muszę...

Cytat:

mnie denerwuje jak mi rodzina mowi ze rozdziadowalam dziecko i ze to moja wina ze Julka nie umie sama zasypiac i ze sie nie umie sama zabawic ani polezec spokojnie w lozeczku.Ale to mialam jej dac sie zaplakalac jak miala te okropne kolki calymi dniami?

jestes bardzo kreatywna mama!super te zabawki
dziękuję

Cytat:

ide sie powiesic
Spokojnie, przecież to nie sam dół siatki...

Cytat:
miałam pytać, czy któraś z Was używa odplamiacza lovela? bo nie wiem czy jest sens kupować, Myszek zabrudził kilka ubranek mafefką i nie sprały się
Ja używam, ale my jesteśmy na samym mleczku. Kupkę spiera bez problemu.

Edytowane przez teacherka
Czas edycji: 2014-02-14 o 23:29
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 22:13   #891
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Ciebie? W życiu! Mogłam jedynie przypuszczać,że zrobiłaś to,co tak zapowiadałaś...nabzdryngo liłaś się:P

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

http://www.pudelek.pl/artykul/63667/...e_po_porodzie/ pffffffffffffff
stać ją na to żeby dobrze wyglądać ;]

Stary 2014-02-14, 22:13   #892
tassia
Zakorzenienie

a w ogóle to.... kupiłam wczoraj wieczorem topinambur o ktorym byla rozmowa
i zrobiłam puree z szalotka i gałką muszkatułową...
pyyyychaaa
POLECAM

[/RIGHT]
Stary 2014-02-14, 22:14   #893
kaska87
Zakorzenienie

Tasia ja też chciałam przejść na sb (kiedyś już byłam i doszłam do wagi 58kg) ale tam się węgle ogranicza, a przy kp niebardzo

teacherka dzięki

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2014-02-14 o 22:15
Stary 2014-02-14, 22:14   #894
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
tfu obciąża!!!!!!!!!!!:brzyda l::brzy dal:

TŻ jest smutny bo szedł w deszcz po smakołyki na wieczór a siedzieliśmy ze 20 minut i mówię że czas spać bo mały ciągle się budził i mi się odechciało. Szkoda mi go teraz :P

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 22:16   #895
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
o kurcze!to juz za tydzien!powodzenia w polowaniu

wymieniłam jednak na 74.jutro przymierze.tez mi sie wydaje ze duzej roznicy nie bedzie.

Lila tez miała naczyniaka ale na czole i pięknie się wchłonął.tylko widac jak się zdenerwuje

Dziewczyny co dawałyscie w podziękowaniu dla gosci ?bo ja nie mam pomysłu..na slub dawalismy aniołki gipsowe wiec teraz wypadało by co innego tylko co..

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

no wlasnie!Papuzko piękne paznokcie!wgl bardzo ładne paluszkizazdroszcze bo moje są krótkie i kwadratowe..chodzi o palce

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

motylku to czekam na fotoznając Twoj gust to napewno jest piękna
a jak piłujesz paznokcie? na jaki kształt? nie znam się ale jak tak sobie wyobrażam to przy takich palcach dobrze by wyglądały nieco dłuższe migdałki optycznie by wydłużyły chyba

Stary 2014-02-14, 22:16   #896
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Tasia ja też chciałam przejść na sb (kiedyś już byłam i doszłam do wagi 58kg) ale tam się węgle ogranicza, a przy kp niebardzo

teacherka dzięki
dlatego zaczełam od II fazy

[/RIGHT]
Stary 2014-02-14, 22:17   #897
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
dzis zaczełam diete sb
ale przypomniałam sobie o tych migdałamch i własnie jem trzeciego

początki bywają ciężkie

Stary 2014-02-14, 22:18   #898
tassia
Zakorzenienie

Cytat:

początki bywają ciężkie
teraz zjadłam juz 10

[/RIGHT]
Stary 2014-02-14, 22:19   #899
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Słoiczki w zwykłym sklepie z garnkami, słoikami, takie mydło i powidło. Cięzko było taki sklepik znaleźć, ale sprowadzili mi na drugi dzień 18 takich słoiczków. Sa też na allegro, ale dostawa kilkanaście złotych...

Papużko ja Ci uszyję zabaweczkę a Ty mi zrobisz takie pazurki coooo

Dziękuję

No wychodzi na to, że jej nie przewijamy... Tylkko wiesz, Zuzia ma problemy urologiczne I przy samych zwieraczach w pęcherzu ma ten kikut moczowodu, musimy uważać, żeby tam nie doszło do zakażenia

Powiem tak: info jest od ordynatora urologii dziecięcej, ktory wyzywał niedouczonych pediatrów.....

Pffffffffffffff jaka inwigilacja.

Już widziałam że dziewczyny skomentowały, to ja nei muszę...

dziękuję

Spokojnie, przecież to nie sam dół siatki...

Ja używam, ale my jesteśmy na samym mleczku. Kupkę spiera bez problemu.
świetny układ! szkoda, że mieszkasz daleko buuu zabawkę można wysłać ale pazurków raczej nie

Jak tam Zuzinka??

Stary 2014-02-14, 22:20   #900
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:

teacherka dzięki
Jeśli już byłaś, to i tak powinnaś od II fazy zacząć.
I myślę, że od drugiej fazy z 3 węglami i 3 skrobiami dziennie spokojnie możesz to wtedy masz bardzo różnorodną, zdrową dietę
Ale wiesz, nie mogłabyś słodyczy jeść

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości