|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty wszystkowątek ekspresowy!
Ma plamkę od dołu, zaszycie maleńkie i brak takiej gumeczki przy paseczku
Nie wiem czy taka Cię interesuje, mam ją z wymiany ale dziewczyna o tym mi nie napisała ale ja już jestem parę lat na wizażu i wolę poinformować o takich rzeczach ![]() Ja szukam męskich kosmetyków nowych dla Tż-ta, tuszu collosal maybelline, podkład loreal true match vanilla lub bourjois, puder matujący raczej jasny Masz może coś ? Po za tym nowe żele, balsamy itp
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
Dysponuję takimi kosmetykami. Wszystko nowe i z terminem. Oprócz perfumek z Oriflame które są psiukniete na próbę reszta nie była ani testowana ani nawet otwierana.
Oprócz tych kosmetyków co na foto; - antyperspirant z łagodnej linii dla alergików z YR - męski - perfumki Oriflame - limitowana edycja świąteczna z YR mleczko do ciała "czekolada z malinami" - YR pure system tonik głęboko oczyszczający. mogę jeśli masz atomki poodlewać męskich perfum Chanel Egoiste i Chanel Blue oraz Boss Hugo Boss. Wybierz sobie proszę.
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
podobala ci sie u mnie koszulka
u ciebie podobaja mi sie perfumy obie butelki sa pelne? gabki i koszyczek zel apart i plyn micelarny moj watek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=744399 |
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
No niestety ale mam tylko to co powyżej oraz to co w wątkach.
i jedyne co mogę jeszcze zaproponować to nowe srebrne kolczyki.
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-02-15 o 13:56 |
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne, wrzucę wieczorkiem
![]() Z kosmetyków dla faceta najbardziej szukam pumy flowing (ta niebieska) bo ją uwielbiam :P
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
Czyli reflektowałabyś na kolczyki i antyperspirant.
Coś bym Ci chętnie dołożyła jeszcze z kosmetyków wymienionych wyżej za książki i gąbki byś nie była stratna ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Mogę ewentualnie zrezygnować z biografii Toma Cruisa. Czyli 6 książek i gąbki za kolczyki i antyperspirant. Kolczyki kosztowały ok 80 zł. Nie są dmuchane, pełne srebro 925. .
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się grill.
Wybrałabym też na pewno jakieś książki i kosmetyki.
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
A możesz napisać na ile wyceniasz 6 używanych książek?
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, no zależałoby mi na tym grillu
![]() A nie dałoby rady wysłać go kurierem przez sendit.pl? Z tego co pamiętam to do 30kg paczka kosztuje ok. 17 zł. - przyjadą do domu i odbiorą. Co myślisz? Bo o książkach i kosmetykach to myślałam na dokładkę albo jakbyś coś jeszcze dobrała u mnie.
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
Paczka od 1 do 5 kg ma taką samą cenę.
No w każdym razie gdybyś zmieniła zdanie to zawsze możesz do mnie zajrzeć na wątki. Pozdr
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
A mi podoba się jeszcze:
- Dziennik Nimfomanki - SunOzon (to z aloesem) - stąd wszystko: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1392202872 - koszyczek (raczej bez gąbek) - Adidas x 2 Może uda się zrobić jakąś większą wymianę z grillem / masażerem? ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- A książeczka? ![]() Ok, to ja rezerwuję dla Ciebie masażer + kosmetyki. A Ty dla mnie grill + te rzeczy, które się zwolnią. Mam poza wątkiem: - kredkę "beżową" brokatową AVON - raz użyta - zestawik z Sephory Zielona herbata: peeling, balsam do ciała, mydło w płynie (ale dałam za to 89zł., więc chciałabym na coś z wish wymienić - jakąś porządniejszą rzecz do domu albo jakieś mniejsze - może coś byś miała?) - peeling do ciała Planet Spa - profesjonalne serum do twarzy Bielenda 50 ml (gabinetowa pielęgnacja) - zapach Very Valentino (teoretycznie męski, ale to bardziej Unisex 30 ml - 10%) - i robota kuchennego będę miała z wymianki - i jeszcze e-papierosa To tak z pamięci, bo w pracy jestem ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Serum mam to: http://www.twojanatura.net.pl/serum-...arzy-50ml.html A wrzuciłabyś zdjęcia tostera i dozownika? ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Toster jest fajny, podoba mi się A te plamki to wina aparatu? A jeśli nie to da się zmyć? ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Aparat zawsze wszystko wyłapie ![]() Ale i tak bym go chciała, chyba, że byłby np. cały pożółkły to nie ![]() A ten dozownik to jaki? Może jakieś zdjęcie w necie znajdziesz? ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Ok, to zaczekam do jutra. Ale na obie rzeczy jestem chętna ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Ok, jak nie padnę dzisiaj ze zmęczenia, to zobaczę ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- U mnie też wyprowadzka się szykuje ![]() Jutro niestety też pracuję, poniedziałek mam wolny, więc jakbym dzisiaj i jutro nie dała rady kosmetyków sprawdzić to w poniedziałek już na pewno.
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
coś u mnie za: zel pod prysznic apart 2 pianki szampon do wlosów i termos, jeśli jeszcze masz?
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
interesują mnie firanki zwłaszcza https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1392458792 czego szukasz w zamian
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Odezwę się jutro jak będę w domu
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze coś takiego:
- odżywka Creation's Garden - całkowicie naturalna, jest z USA i jest z moich zapasów, ale za coś fajnego mogę oddać, nowa - balsam do ciała waniliowy z jakiegoś zestawu - odchylone wieczko w celu powąchania - Termo-Spray do stylizacji loków, nowy - Termo-Spray do prostowania włosów, nowy
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Super, dziękuję
To ja bym chciała od Ciebie: - grill - Dziennik nimfomanki - toster - dozownik na mydło - Sun Ozon z aloesem - wszystko: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1392202872 - Adidas x 2 - koszyczek Jakby co, mogę dobrać coś z książek albo może masz jeszcze jakieś kosmetyki? A widziałaś to, co napisałam wczoraj u Ciebie? Byłabyś chętna na coś?
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
a znajdziesz cos za nie? i jakie szer sa te krotkie?
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, to może poczekajmy jak się sprawa rozwinie.
A potem sobie wszystko ułożymy i zobaczymy co i jak nam wyjdzie. A mogłabyś mi jeszcze napisać co byś chciała ode mnie? To rezerwację zrobię, żeby mi się nie pomyliło nic ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- I jeszcze chyba serum Bielendy? ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Do obu wątków zaglądam, więc nie ma problemu ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Ok, to już sobie spisuję i nikomu już nie wydaje
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
hej mam tylko to co w watku na chwile obecna chyba ze suzkasz czegos konkretnego
|
|
|
|
#81 |
|
Wtajemniczenie
|
aneyka, czy ten materiał się bardzo mnie?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1391451243 ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Rozumiem, zajrzę ![]() A może byłabyś chętna wymienić się za jakieś sadzonki/szczepki roślin domowych? ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Ja jestem ZA. Czy znajdziesz chwilkę czasu aby wrzucić zdjęcia roślinek? ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Tą drugą roślinkę bym przygarnęła, ale może być problem z jej transportem. Ona ma kruche liście - mogłyby się uszkodzić w drodze ![]() No nic, myślałam bardziej o sadzonkach, szczepkach bo je łatwo wysłać pocztą
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
hej
cos u mnie za jakąś firankę ?
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Aneyko, wstawiam Ci realne zdjęcie bokserki
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedz mi jeszcze ile tego męskiego Adidasa zostało? Bo na zdjęciu ciężko mi się dopatrzeć
![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Pisałaś, że możesz mi oddać nektar pod prysznic, Adidasa, szampon Nivea i olejek do masażu
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem.
to może coś za kostki do zmywarki i termos? ![]()
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
cos za gigure kota
firanki i buty męskie |
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, jeszcze być może będę chciała kostki do zmywarki
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za kostki?
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
To który Adidas jest wolny?
W tym damskim to jest końcówka czy mi się wydaje? ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Kurczę, naprawdę wygląda jakby końcówka była ![]() Ok, to ja bym chciała od Ciebie: - Grill - Toster - Dozownik na mydło - Kostki Finish - Sun Ozon (aloes) - Rozgrzewająca kąpiel dla stóp - Płyn micelarny Siquens - Adidas damski - "Dziennik nimfomanki" - "Łańcuch niewierności" - "Co się przydarzyło tej małej dziewczynce?" - "Wykreślone imię" - "Człowiek nietoperz" Książki mogłabym zamienić na jakieś inne kosmetyki, jeśli jeszcze masz coś poza wątkiem.
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.

Nie wiem czy taka Cię interesuje, mam ją z wymiany ale dziewczyna o tym mi nie napisała ale ja już jestem parę lat na wizażu i wolę poinformować o takich rzeczach 

zapraszam