![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Luty- Phenome, Aubrey Organics, LRP, e-naturalne, odlewki, minerały, zestaw encantoWitam w moim wątku Najważniejsze zasady: Nie Przesiaduję na wizazu przez 24h na dobę wiec proszę o cierpliwość. 1.Pierwsza wysyła osoba z mniejszą iloscia przekupek. Wysyłka do mnie tylko e-przesyłką! Wypełniasz na poczcie odpowiedni druczek (druk multi paczka i zaznaczasz odbiór w punkcie- podaję Ci adres mojej poczty) zamiast tradycyjnego potwierdzenia nadania- koszt nadania to 10 zl. Ja Tobie wysyłam jak chcesz. Jeśli nie możesz nadać do mnie e-przesyłki, proszę nie proponuj mi wymiany. 2.Kosmetyki wysyłamy dobrze zabezpieczone folią bąbelkową. 3.Odpisuję w Twoim wątku i Ciebie proszę o to samo- odpisuj u mnie 4. Moje kosmetyki są świeże i takich samych oczekuję w zamian, zawsze pytam o daty waznosci. Jeśli po wymianie okazuje się, ze próbowałaś mnie oszukać wysyłając przeterminowane produkty wystawiam negatywa. 5. Rzeczy wymienione zaznaczam na szaro Wish: - zel do mycia twarzy sylveco rumiankowy - mydło Alepp 40% - bronzer The Balm, Bahama mama - EL double wear light 02, 01 - Tusz Max Factor 2000 calorie - paletki cieni inglot, zoeva - pędzel wachlarz - nowe płyny do soczewek - baza pod makijaz, najchętniej srednia, gorna połka - moze być odlewka - perfumy (chętnie odlewki): Dior Hypnotic Poison, Lancome Hypnose, Jimmy Choo Jimmy Choo/ Jimmy Choo Flash, Lancome La vie est belle, YR Vanille noire, Armani Si ![]() Edytowane przez advertisement Czas edycji: 2014-03-09 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Luty- Phenome, Aubrey Organics, LRP, e-naturalne, odlewki, minerały, zestaw enc
1.
- Phenome Gentle Exfoliator Peeling enzymatyczny, ubytek zaznaczony na zdjęciu - Neostrata Sheer Hydration, świetna emulsja redukująca przebarwienia dla osób które nie tolerują kwasów. Naprawde działa, jest jednak tak wydajna że nigdy sama jej nie zużyję. Odleję do 20 ml do sterylnych pojemniczkow z rossmanna (2x 10 ml). Taka ilość wystarczy spokojnie na 2 miesiące codziennego używania na dzień. Więcej o produkcie tutaj: http://dermashop.pl/produkt/neostrat...ilzajaca-spf15 -LE COMPTOIR DES ALGUES Maska nawilżająca z Alg 100g, użyta 2 razy. Świetny eko skład, więcej tutaj: http://biolander.com/maska-nawilzaja...oir-des-algues -Aubrey Organics, Vegecol with Aloe, Alcohol-Free Facial Toner (Bezalkoholowy tonik do skóry wrażliwej), nowy z folia ochronną 237ml, termin waznosci 6/2014! -Aubrey Organics Natural Herbal Facial Astringent (Tonik Do Cery Tłustej), minimalny ubytek, termin waznosci 6/2014! - maska algowa żurawinowa, 40 g (w woreczku strunowym) 2. - L'oreal, Pure zone krem nawilzający przeciw niedoskonałościom, nowy + -kartonik - Cethapil DA ultra dla suchej, wrażliwej skóry, 14 g - masc Hydrocort - Krem Kapucyński z balsamem kapucyńskim i propolisem 50g, raz użyty - Garnier Roll-on przeciw niedoskonałościom 2 w 1, cera śniada, tylko testowany - Synergen, Krem nawilzający do cery mieszanej, nowy zafoliowany - Fitomed, Krem tłusty tradycyjny, nowa próbka ok 10 ml - Dermogal A+E, blistek bez 1 kapsulki - Probka kremu Ziaja bio olejek arganowy 5 ml 3. - E-naturalne, hydrolat z zielonej herbaty, zostało ok. 20-25 ze 100 ml, term. wazn. 8/2014
Prostota jest szczytem wyrafinowania Leonardo da Vinci instagram: emwuwu wymiana Edytowane przez advertisement Czas edycji: 2014-02-25 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Luty- Phenome, Aubrey Organics, LRP, e-naturalne, odlewki, minerały, zestaw enc
1.
- Soraya, Ochronny krem do twarzy wysoka ochrona spf 30, raz użyty - SkinCeuticals Phyto Corrective, Nawilżający fluid łagodzacy do skóry wrażliwej, miniatura ok. 4 ml, minimalny ubytek - Avon Solutions, rozświetlający krem pod oczy, nowy 2. Pędzle: -kabuki Essence (dorzucę gratis) - Duzy wykończeniowy - Ecotools do podkładu - mini pędzelki Lancome (brak skośnego)
Prostota jest szczytem wyrafinowania Leonardo da Vinci instagram: emwuwu wymiana Edytowane przez advertisement Czas edycji: 2014-02-25 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
1.
- La roche posay, Toleriane teint, odcien 13, ubytek minimalny - MaxFactor Lasting Performance, 108 Honey beige, zostało na kilka razy - Maybelline, Pure liquid mineral, 15 ml odlewka podkładu w odcieniu 30 w zastępczym opakowaniu - MaxFactor, Creme puff 42 deep beige, tylko testowany (ciemny odcien, może słuzyc do konturowania twarzy) 2. - Pierre Rene, Super Silky Loose Powder, Puder sypki, nr 03 Transparent, jest to odsypka w zastępczym opakowaniu -Rozświetlacz w odcieniu żołtym/ zlotym, ładnie opalizujący, mam z wymianki, dostałam w innym opakowaniu a nie pamiętam jaka to firma. Oddam najchętniej w woreczku strunowym bo obecne opakowanie jest nieszczelne. - Sleek makeup, Roż do policzkow Life's a Peach 922, minimalny ubytek - Avon, Perełki rozświetlające, niewielki ubytek - Mazidła Dry flo, zrobię odsypkę 3. -Paletka cieni Avon - Revlon beyond natural, 500 buff chamois, niewielki ubytek - Divaderme Rzęsy w butelce, uzyte ok 3 razy + pędzelek - Divaderme brwi w butelce, odcień czekoladowy brąz, zostało ponad 1/3 opakowania (brak na zdjeciu)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
1.
-Testery podkładów Anabelle Minerals, wszystkie raz użyte matujący beige medium, rozświetlający natural medium, kryjący beige medium, matujący natural medium - korektor Lily Lolo Blush Away (zielony), odsypię max 1 g - Lily Lolo Flawless Matte, połowa probki 0,75 g - EDM Roz waffle cone, uzyty kilka razy, pojemnosc początkowa 1,7 g Kamuflaz artdeco i roz LL nieaktualne!
Prostota jest szczytem wyrafinowania Leonardo da Vinci instagram: emwuwu wymiana Edytowane przez advertisement Czas edycji: 2014-02-25 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
1.
- Pomadka NoniCare truskawkowa, uzywana przez tydzien na rzęsy - Pomadka ochronna bebe perłowa, raz uzyta - Szminka NYC, 301 cafe, maznieta 1 raz - Szminka Rimmel 006 pink blush, nowa błyszczyki nieaktualne 2. - Rimmel by Kate, 102, raz uzyta Wszystkich szminek używałam przy pomocy pędzelka takze bez obaw ![]()
Prostota jest szczytem wyrafinowania Leonardo da Vinci instagram: emwuwu wymiana Edytowane przez advertisement Czas edycji: 2014-02-16 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
1.
- SanCaro, SanCaro for women EDP - FM 96 Amarige - Givenchy - Bi-es, Ocean Fun EDP, zostalo niewiele, dorzucę do wymiany- nie mam korka - JLO Jennifer Lopez, Glow After Dark EDT 60/100 ml - Forbidden Love, Pink Coast EDP, 100 ml bez 1 psika, dla wielbicielek "słodziaków" 2. Thierry Mugler, Angel EDP 8/10 ml Chanel, No 5 Eau Premiere ok. 3,5-4 ml Serge Lutens, Fleurs d'Oranger EDP 10 ml Givenchy, Eaudemoiselle (Eau Demoiselle) EDT 10 ml Hermes Rouge EDT ok 2-3 ml Gucci Flora EDT ok 7-8 ml Dolce & Gabbana, Light Blue EDT 10 ml
Prostota jest szczytem wyrafinowania Leonardo da Vinci instagram: emwuwu wymiana Edytowane przez advertisement Czas edycji: 2014-03-26 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Zestaw encanto (trwałe prostowanie) 75 ml (włosy do łopatek)
Zestaw zawiera: szampon oczyszczający, preparat keratynowy, odzywke po zabiegu, maseczke i rekawiczki jednorazowe, instrukcję. Zestaw kupiłam na all od sprzedającego polecanego przez dziewczyny z wątku o encanto. Zainteresowanym podam nick uzytkownika. Pojemniczki nowe, nieotwierane, nieodpakowane.
Prostota jest szczytem wyrafinowania Leonardo da Vinci instagram: emwuwu wymiana Edytowane przez advertisement Czas edycji: 2014-02-22 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
...
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
....
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Cześć, coś za wodę Lopez, kilka odlewek i pomadki?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie? oddam bardzo dużo za pielęgnację z 1go postu, minerały i odlewki zapachów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cos za J. Lo i 3 odlewki?
![]() |
#14 |
Perfume Lover
|
Coś u mnie za odlewkę Serge Lutens?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
co,ś u mnie znajdziesz ?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
cos za:
Phenome Gentle Exfoliator Peeling enzymatyczny, ubytek zaznaczony na zdjęciu - Neostrata Sheer Hydration, świetna emulsja redukująca przebarwienia dla osób które nie tolerują kwasów. Więcej o produkcie tutaj: http://dermashop.pl/produkt/neostrat...ilzajaca-spf15 -Aubrey Organics, Vegecol with Aloe, Alcohol-Free Facial Toner (Bezalkoholowy tonik do skóry wrażliwej), nowy z folia ochronną 237ml, termin waznosci 6/2014! 2. - Cethapil DA ultra dla suchej, wrażliwej skóry, 14 g 3. - E-naturalne, hydrolat z zielonej herbaty, zostało ok. 20-25 ze 100 ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
coś u mnie zaLa roche posay, Toleriane teint, odcien 13 ?
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
waham się nad encanto, jak coś u mnie znajdziesz to może się zdecyduję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Coś u mnie za: Phenome Gentle Exfoliator Peeling enzymatyczny, ubytek zaznaczony na zdjęciu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Wiadomo, że są tez buble, ale wg mnie tak 85- 90% jest bardzo dobrze napigmentowana.
Ja ostatnio nie mam okazji do aż tak kolorowych makijaży, a szkoda, żeby się marnowały:P kiedy otworzono peeling z phenome? jednak nie chciałabym się aż tak rozdrabniać Chętnie przyjełabym 1 kosmetyk i ew coś do uzupełnienia. Może masz coś z mojej wish? Moze minerały, albo jakieś perfumy, nową pielęgnację? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
cos za phenome?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
koci świat
|
hej
![]() encanto i Neostratę ???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Phenome Gentle Exfoliator Peeling enzymatyczny, ubytek zaznaczony na zdjęciu
- Neostrata Sheer Hydration, E-naturalne, hydrolat z zielonej herbaty, zostało ok. 20-25 ze 100 ml, term. wazn. 8/2014 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
hej, jestem zainteresowana encanto, mam poza wątkiem Lou Manizer
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Coś za pędzle?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.