Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy! - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-16, 14:08   #3631
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość

Kurcze dziewczyny mam problem bo w sb jest wesele siostry tz. Dodatkowo jest dwu dniowe. No i nie wiem co zrobić z H. Najpierw mieliśmy ja brać ale im więcej o tym myślę tym bardziej uważam ze to zły pomysł no bo: wesele jest w jakiejś remizie czy czymś takim wiec jak przyjdzie pora spania to co z nią zrobię? Nie chce jej dac zaś pod opiekę komuś z rodziny tz bo Hania ich nie zna i znów bedzie powtórka z rozrywki z sylwestra. Wiec bede musiała jechać z nią z tego wesela do domu. Pewnie koło 20. No to trochę bez sensu. Mogę ją niby też zostawić z rodzicami bo mi nieśmiało zaproponowali no ale nie wiem jak ona sie bedzie zachowywać dwa dni no i w nocy... Niby lubi z nimi przebywać ale wiecie jakie teraz nasze dzieci są. A z nią to też wielka wyprawa Ehhh... Albo zostanę po prostu w domu. Co byście zrobily?
ja bym pojechała na jeden dzień

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
du na najnowszy odcinek m jak miłość dostałam ptasie mleczko (dobrze wie, ze nie jem slodyczy skarbonke pantofelka takiego slodkiego a Amelka białego misia z serduszkiem kocham Cię! ja mojemu dalam juz wczesniej gogle na snowboard;p aaaaa i eszcze bunga bylo achhhhh
na co będziesz zbierać do pantofelka?

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
hej czytałam wszystko tylko jakos nie miałam weny na pisanie ostatnio, te walentynki mnie troche zesmuciły ale ciesze sie, ze dla prawie wszystkich z was były stosunkowo i (nie tylko) udane A z tego miejsca chciałabym mocno przytulic Yellow, Hje i Age- buziakuje kochane
:

Cytat:
Fewciu [/B]Twój mąz to skarb brata nie ma? albo kuzyna? Byleby geny miał takie same
Pytałam, powiedział, że specjalnie dla Ciebie poszuka

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Hej. Moje dziecie znów buszuje od 6.00 :/
Spaaaaaaaać.

Wysłane z mojego GT-I8160
Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
niezapowiedziani goście? a fewcia ciasta upiekła i chatę wyglancowała?
Fewcia, Fewcia perfekcyjna pani domu i szpieg, że wie kiedy przychodzą niezapowiedziani goście
Ciasta miałam zamrożone A o wzycie o 17, dowiedziałam się o 14 Więc wszystko tak na szybko A chatę TŻ glancował

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Szaja, wiesz co, nie jestem pewna, czy w 100% przypadków tak jest - przykładem jest mój mąż, u którego w domu niczego się nie wymagało, nikt nie dbał o porządek, a o szacunku do kobiet i generalnie o uczuciach się nigdy nie rozmawiało... Mój TŻ sam miał potrzebę, aby nauczyć się dbać o porządek i to właśnie on zazwyczaj sprzątał w domu u siebie, sam nauczył się szacunku do kobiet, choć o uczuciach wciąż nie umie rozmawiać, no oczywiście powie, że kocha itp itd, ale żeby opisać jakiś swój nastrój, to niezbyt... - ma silne poczucie obowiązku wobec mnie i małej... I nie ma zmiłuj. Choć w domu go tego nie nauczyli... Bo jego mama przecież nie słyszy i żyje w swoim świecie, a ojciec, no cóż, jest jaki jest... A mój TŻ jest bardzo sumienny, jest wspaniałym mężem, ojcem, bardzo dba o nas i o wszystko, co jest z nami związane.
U nas podobnie jest. M. z domu nie wyniósł tego co powinien, tzn od rodziców nie wyniósł tego co powinien. Sam nauczył się dbać o wszystko, bo wie ile to kosztuje. a szacunku dla kobiet? Chyba po prostu jest z nami szczęśliwy, Blanka to Jeo wymarzona córeczka, więc dba o nas.

Cytat:

Super! Ja chciałam iść do kina a nawet nie ma kiedy Tż od czw pracuje cały czas od 10-21....... Chcę gdzieś wyjść z mężem dawno nigdzie nie byliśmy razem, sami .....
mmy ten sam problem, nie mamy kiedy

Cytat:

Twój mąż to ANIOŁ!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem czym sobie zaslużyłam na takiego partnera.
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 14:37   #3632
mala_19kw
Zakorzenienie

Silver-jedną miarkę taką (od mleka) na 180 ml mleka. Dwie to było za dużo dla niego.
Mam nadzieje,że to po tym mi tak ładnie śpi
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 15:14   #3633
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Heja...dziewczyny-jestem jestem-fotorelacja wkrótce.... na razie odpoczywam..ni mom czasu
Wybaczcie!

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 15:59   #3634
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Daria zrobiła sama 4 kroczki!! pierwszy raz

Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
brawo! My nadal czekamy, mloda sie boi

Cytat:
Hej kochane.
Jestem cała obolała po wczorajszym treningu z MelB, chyba przegięłam pałę , ale to nic, bo przez godzinę po zrobieniu ABS czułam, jak moje mięśnie brzucha pracują - były tak fajnie napięte, że aż miło! Dziś też ćwiczę - najbardziej podobają mi się: trening na brzuch, ABS i trening na tyłeczek, rewelacja. Chyba będę codziennie robić te trzy treningi.

Yellow... Strasznie mi przykro, że tak u Was się dzieje... Trzymam za Was kciuki cały czas, bo odkąd pamiętam (od urodzenia małego) jest raz lepiej, raz gorzej - kurczę, mogłoby być tylko lepiej... Dlaczego tym facetom się przewraca czasem w głowie, ehh?
Mel B jest super, tz kupil mi plyte z cwiczeniami na playstation move, jeszcze nie probowalam, ale podobno niezly wycisk :P

Tosinkowa panienka dziekuje bardzo za zyczonka

Bylo spoko, tyle ze z☠☠☠alam biszkopty przez tza ale tort byl zjadliwy
Prezenciory super, mala zachwycona! Ja dzis bylam w pracy 6-14 I dowiedzialam, sie ze znowu kolejny tydzien nadgodzin.. dobijcie...

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 16:08   #3635
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Witam się z Wami

t. -poracha!!!!!:p ala:

Cytat:
Dziewczyny, chciałam Wam pokazać, co mój mąż dla mnie zrobił
klask i:

Cytat:

Pochwal się co kupiłaś
nic
nawet nie weszlam do zadnego sklepu dla siebie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Heja...dziewczyny-jestem jestem-fotorelacja wkrótce.... na razie odpoczywam..ni mom czasu
Wybaczcie!

mam nadzieje ze wszystko sie udalo!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 17:40   #3636
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
no właśnie, ja bym pogadala o tym z tż bo raz ze dziwnie dwa ze po co sie szarpać na takie gesty kiedy sie nie może?

Szkoda ze A. Pracuje pojechalibysmy razem ...

Kurcze dziewczyny mam problem bo w sb jest wesele siostry tz. Dodatkowo jest dwu dniowe. No i nie wiem co zrobić z H. Najpierw mieliśmy ja brać ale im więcej o tym myślę tym bardziej uważam ze to zły pomysł no bo: wesele jest w jakiejś remizie czy czymś takim wiec jak przyjdzie pora spania to co z nią zrobię? Nie chce jej dac zaś pod opiekę komuś z rodziny tz bo Hania ich nie zna i znów bedzie powtórka z rozrywki z sylwestra. Wiec bede musiała jechać z nią z tego wesela do domu. Pewnie koło 20. No to trochę bez sensu. Mogę ją niby też zostawić z rodzicami bo mi nieśmiało zaproponowali no ale nie wiem jak ona sie bedzie zachowywać dwa dni no i w nocy... Niby lubi z nimi przebywać ale wiecie jakie teraz nasze dzieci są. A z nią to też wielka wyprawa Ehhh... Albo zostanę po prostu w domu. Co byście zrobily?
a sprobuj moze w tygodniu na noc zostawic Hanię, i zobaczysz jak bedzie
albo zabierzcie Mamę ze sobą jesli mozecie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
przeczytałam Was, ale padam normalnie

fewciowałam dzisiaj, ale nie dofewciowałam - t. nas odwiedziła

DLA KAMILA!!!

zachwycam się naszymi dziewczynkami śliczne są, Daria to w oczach rośnie, a Hanię jak zwykle mamunia pięknie uchwyciła

Hje ja mam w roboczych esa, którego do Ciebie miałam wysłać i się okazało, że nie mam Twojego numeru
Elllmi tak coś czułam, że Cię choroba rozwaliła a mimo to do pracy chodziłaś (choćauta nie widziałam ) gdybym wiedziała, to bym Ci jakiegoś grzańca podrzuciła ZDROWIEJ kobieto

Bokeh, kurcze nie wiem co doradzić, bo.. z jednej strony to wesele szwagierki, rodzinne, pasowałoby być, czy raczej dobrze byłoby być. Można by się też wytańcować, odetchnąć.
Ale kurcze.. cięzka sprawa. Tzn powiem tak. Dawid np. z moimi rodzicami ok się czuje itp i nie bałabym się go może zostawić, ale obawialabym się, ze jednak wpadnie w jakąś histeriozę, dzienną, czy nocną, że bylabym potrzebna synusiowi, a tu mama prawie 200 km od niego.
Najlepiej właśnie byłoby mamę ze sobą do Ni****cy przywieźć i niech faktycznie u t. z Hanią by została, myślisz, że ta kwestia byłaby do dogadania?

Sarah a to ostatecznie - mąż po siostrę jednak do PL pojechał? No i z tymi prezentami.. ja bym porozmawiała. Mało tego jeśli ja byłabym w takiej sytuacji, a miałabym paragon, to bym oddała.. coś może bym zostawiła, a resztę zwróciła..
tak pojechał, jest u nas
oddac nie oddam bo kupil ten prezen w Pl jak bylismy

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hello,
u nas znowu w nocy pięknie, pobudka o 7.30 w nocy tylko kilka łyczków
ufff mam nadzieję,że sytuacja się stabilizuje, od 2 tygodni mały ma solidne drzemki w ciągu dnia i mam nadzieję,że te nocki też już tak będą na stałe

tylko kurde nowych zębów nie widać, pewnoe koszmarek wroci wraz z kiełkami

tak jak Ania powiedziała, Ty się nie masz za co wstydzić

Jeju strasznie mi smutno,ze tak się dzieje

niezapowiedziani goście? a fewcia ciasta upiekła i chatę wyglancowała?
Fewcia, Fewcia perfekcyjna pani domu i szpieg, że wie kiedy przychodzą niezapowiedziani goście

faktycznie ktos słusznie zauważyl że od Ciebie ostatnio bije niesamowita energia

dobrze,że wszystko ok

jacie , brawa

dziewczyny chyba zasadziły ziarenko niepokoju
a może on po prostu tak ma? ze dla żony i kilka razy w roku uważa,że mozna odlozyć- powiem tak, moj TZ robi podobnie, uwaza,że o urodzinach, swietach itp wie sie duzo wiecej i mozna o tym pomyslec kilka miesiecy wczesniej
jesli jednak czujesz niepokoj to porozmawiaj

pamiętaj,że nic nikomu nie musisz udowadniac tylko sobie
PoWODZENIA!

poza tym serdecznie życzenia i dużo radości, uśmiechu i szczęścia w życiu dla Antosi

Bokeh- mała jest cudowna, uwielbmiam ją

dobra, idę się ogarnąć, rosołek się gotuje TZ dogorywa bo mieliśmy wczoraj do pozna gości
a ja już chyba się chwaliłam,że dziś idę z siostrą na koncert
a TZ zostaje z dzieciakami
nie czuję zadnego niepokoju, tylko mi szkoda takiej kasy,
a On tak ma od zawsze

wiecie, ze od dzieciaka jestesmy razem i On od zawsze tak sie szarpal, u Niego w domu nigdy sie nie przelewalo, sam zawsze pracowal na te prezenty dorywczo gdzies na budowie, pozniej jezdzil do kuzyna do Szwecji,
ja Mu mowilam, moja Mama tez, ze jeszcze dzieciakami jestesmy i nie powinien takich prezentow dawac
wiec juz w ktoryms momencie przestalam, ale moze znowu sprobuje z Nim pogadac,

jak jestesmy gdzies w sklepie, i cos mi sie spodoba, to szybciutko zerkam na cene i jak jest drgie to nigdy nie mowie mezowi bo zaraz jak nie przy mnie to zaraz wroilby sie do sklepu i to kupił

pogadam z |Nim znowu ale nie wiem czy to cos da, watpie
Cytat:
Witam się z Wami

Właśnie trzaskam foty i istnieje realna szansa ze będę mieć wieczór dla siebie po tym ciężkim tygodniu zarwanych nocy juz nie mogę się doczekać aż skończę.
Wczoraj robiliśmy mini roczek - była moja mama ze swoim M., babcia i teście no i my. Czyli malutko. I od wczoraj już nie mam zamiaru przejmować się t. - oni po prostu są do d. i inni nie będą. Na wstępie t. znalazł pajęczynę i zrobił mi o to wyrzuty. Potem mieli pretensje do tż ze niby drzwi zepsuł i nie omieszkali stwierdzić że musimy to naprawić i ze to jest ICH mieszkanie i mamy sobie uważać bo nie u siebie jesteśmy. Potem było nie lepiej a od 18 juz co 5 minut mówili że jadą do domu i przed 8 pojechali.
Mały był przeszczesliwy ze tyle ludzi i ciągle się śmiał ja też lubię takie imprezy rodzinne ale niestety t. nie potrafią się zachować i w sumie nie wiem o co od samego początku byli wkurzeni. Pewnie o to że byli w Katowicach juz o 11 a byli do nas zaproszeni na 16. No ale ja z pracy wróciłam chwilę przed 15 to co, miałam nie być na imprezie swojego synka bo t. sobie życzą zrobić ja o 12? koniec końców jak wyszli to odetchnęliśmy a wszyscy mało się nie posikali ze śmiechu jak 3 raz próbowałam położyć Oliwiera spać a on mi uciekł w samym pampersie a leciał tak ze nie mogłam nadążyć i jeszcze z jakim radosnym śmiechem i piskiem za 4 razem odpuścilam bo nie zdążyłam dojść do drzwi a on już stał w lozeczku i skakał pod sufit i poszedł spać dopiero jak wszyscy poszli.

Tż - bez zmian, wybaczcie że nie cytuję Was ale wszystko przeczytałam, bokeh pytałaś jak sobie radzę - no nie radzę sobie. Cały czas się zastanawiam jak to rozwiązać, jak będzie wyglądało moje życie i ogólnie mam głowę pełną różnych myśli, na razie jestem w kropce...
kurcze co za Tesciowie, buraki jedne miej na nich wywalone,

Cytat:
Szaja, wiesz co, nie jestem pewna, czy w 100% przypadków tak jest - przykładem jest mój mąż, u którego w domu niczego się nie wymagało, nikt nie dbał o porządek, a o szacunku do kobiet i generalnie o uczuciach się nigdy nie rozmawiało... Mój TŻ sam miał potrzebę, aby nauczyć się dbać o porządek i to właśnie on zazwyczaj sprzątał w domu u siebie, sam nauczył się szacunku do kobiet, choć o uczuciach wciąż nie umie rozmawiać, no oczywiście powie, że kocha itp itd, ale żeby opisać jakiś swój nastrój, to niezbyt... - ma silne poczucie obowiązku wobec mnie i małej... I nie ma zmiłuj. Choć w domu go tego nie nauczyli... Bo jego mama przecież nie słyszy i żyje w swoim świecie, a ojciec, no cóż, jest jaki jest... A mój TŻ jest bardzo sumienny, jest wspaniałym mężem, ojcem, bardzo dba o nas i o wszystko, co jest z nami związane.

Dziewczyny, chciałam Wam pokazać, co mój mąż dla mnie zrobił na kursie spawania, na który chodzi (jeszcze tylko 4 dni ) - zrobił mi ogromną niespodziankę. Ta ramka jest bardzo duża, jeszcze jej nie skończył, bo chce jeszcze to małe serduszko dospawać i pomalować ją, ale bardzo mi się podoba, uwielbiam własnoręcznie wykonane prezenty.
wspanialy prezent

u mojego Tz podobnie tez nie byl niczego uczony, ba nawet jesli chodzi o robienie czegos w domu to nic nie robil, Mama wszystko robila, rano nawet sniadanie wstawala i robila
ale od poczatku naszego bycia razem M. robi wszystko w domu, czasami nawet wiecej niz ja

a wiecie, ze ja po pordzie balam sie dzidzie dotykac i cale szczescie ze wzielismy pokoj rodzinny, i na poczatku to maz Ja przebieral bo ja sie balam, pozniej Mama u nas byla to pokazywala jak kapac i pozniej maz kapal a ja asekurowałam, nom taka ze mnie matka byla na poczatku

a dzis w koncu nie smęce bo fajny dzien mielsimy, maz przyszedl z pracy o 9:30 i pojechalismy sobie na spacer z dzidzia i siostra pozniej na obiadek poszlismy, i pozniej na basen, i na tym basenie tez jest taki malusi basenik, ze |Natusia tam sobie raczkowala w tej wodzie, ale Jej sie podobalo,
wrocilismy i maz biedak znowu do rpacy na 3 godziny poszedl
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 17:47   #3637
misiaeel
Wtajemniczenie

hej Kochane
wróciliśmy z sesji, ale Hania będzie miała zdjęcia już się doczekać nie mogę na szczęście pani fotograf była super i od razu z Hanią kontakt złapała. nawet dała się przebrać 6 razy

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Miód na moje serce. Prośbę spełnię Nie ma problemu

Dziękuje.
Jej dziewczyny,ja naprawdę nie wiedziałam,że tak to odbieracie-sama nie zauważyłam,że aż tak tryskam energią Tak jakoś po prostu samo wychodzi
Dlatego przeogromnie mi miło jak tak komplementujecie i fajnie,że niektórym z was poprawia to humor i przesyła pozytywne fluidy.
Jest moc

Mój synek przespał kolejną całą noc Od przedwczoraj na noc zagęszczam mu mleko kleikiem kuku. i chyba to działa-nie wiem,w każdym razie poobserwuje
Wstał dziś o 7;40 - także bardzo bardzo się wyspałam
Będzie energia na kolejny tydzień

Piszecie o zębach-nam idą trójeczki(kły)-jedna już prawie wylazła,bo już jest biała kropka,ale jeszcze nie ostra-także lada moment będziemy mieć kolejny ząbek do kompletu. I u nas tak jak Bokeh pisze,najpierw pulchne dziąsło (buła),potem kropeczka przewidująca wyjście zęba i na końcu ząb. Trochę długa droga-pewnie bolesna bardzo dla małego,ale tak to wygląda.
brawa za nockę!
Cytat:
Witam się z Wami

Właśnie trzaskam foty i istnieje realna szansa ze będę mieć wieczór dla siebie po tym ciężkim tygodniu zarwanych nocy juz nie mogę się doczekać aż skończę.
Wczoraj robiliśmy mini roczek - była moja mama ze swoim M., babcia i teście no i my. Czyli malutko. I od wczoraj już nie mam zamiaru przejmować się t. - oni po prostu są do d. i inni nie będą. Na wstępie t. znalazł pajęczynę i zrobił mi o to wyrzuty. Potem mieli pretensje do tż ze niby drzwi zepsuł i nie omieszkali stwierdzić że musimy to naprawić i ze to jest ICH mieszkanie i mamy sobie uważać bo nie u siebie jesteśmy. Potem było nie lepiej a od 18 juz co 5 minut mówili że jadą do domu i przed 8 pojechali.
Mały był przeszczesliwy ze tyle ludzi i ciągle się śmiał ja też lubię takie imprezy rodzinne ale niestety t. nie potrafią się zachować i w sumie nie wiem o co od samego początku byli wkurzeni. Pewnie o to że byli w Katowicach juz o 11 a byli do nas zaproszeni na 16. No ale ja z pracy wróciłam chwilę przed 15 to co, miałam nie być na imprezie swojego synka bo t. sobie życzą zrobić ja o 12? koniec końców jak wyszli to odetchnęliśmy a wszyscy mało się nie posikali ze śmiechu jak 3 raz próbowałam położyć Oliwiera spać a on mi uciekł w samym pampersie a leciał tak ze nie mogłam nadążyć i jeszcze z jakim radosnym śmiechem i piskiem za 4 razem odpuścilam bo nie zdążyłam dojść do drzwi a on już stał w lozeczku i skakał pod sufit i poszedł spać dopiero jak wszyscy poszli.

Tż - bez zmian, wybaczcie że nie cytuję Was ale wszystko przeczytałam, bokeh pytałaś jak sobie radzę - no nie radzę sobie. Cały czas się zastanawiam jak to rozwiązać, jak będzie wyglądało moje życie i ogólnie mam głowę pełną różnych myśli, na razie jestem w kropce...
bo mówię. t. to inny stan umysłu
Cytat:

Dziewczyny, chciałam Wam pokazać, co mój mąż dla mnie zrobił na kursie spawania, na który chodzi (jeszcze tylko 4 dni ) - zrobił mi ogromną niespodziankę. Ta ramka jest bardzo duża, jeszcze jej nie skończył, bo chce jeszcze to małe serduszko dospawać i pomalować ją, ale bardzo mi się podoba, uwielbiam własnoręcznie wykonane prezenty.
piękne!!!
Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

Dzisiaj pobudka o 3.30. Blanka obudziła się z tak potwornym płaczem, nie wiedziałam jak ją uspokoić, posmarowałam w końcu dziąsełka i nic. Płacz okrutny. Więc M. zrobił mleczko, nie chciała, przykurczyłam Jej nóżki do brzuszka i zaczęły iść takie okropne bączki, po pierwszych kilku się uspokoiła, ale nie umiała się wyciszyć. więc utuliłam Ją na rękach, nie pamiętam kiedy wczesniej miało to miejsce. Czułam, że jest moja, że zrobię dla Niej wszystko, nie prześpię milion nocy jeśli będzie trzeba Zasnęła wtulona we mnie i spała 40 min. Wstała w dużo lepszym humorze

wczoraj wieczór bardzo udany, uśmiałam się do łez. Mężo tylko nie w humorze, bo dzieci znajomych to istne tajfuny, jak mi dzisiaj opowiadał co oni robili w Blanki pokoju (ja siedziałam z gośćmi w salonie, a TŻ z dziećmi ), to aż się za głowę złapałam...

Lecę poczytać co u Was
Blanuś jest przesłodka
Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Wybaczcie!
czekamy!
Cytat:

Jaki film????
http://www.filmweb.pl/film/Bez+mojej+zgody-2009-463328
płakałam razem z Tż.

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-16, 18:05   #3638
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
o kurcze, no nie dziwie sie wcale..
ja bym nie dala rady go obejrzec
a slyszalyscie o belgijskiej eutanzji na dzieciach?
nie wybrazam sobie byc na miejscu tych rodzicow - z jednej strony ogromne cierpienie dziecka, bol spowodowany nieuleczalna choroba a z drugiej "mozliwosc" przerwania tego cierpienia tylko jakim kosztem?!
cokolwiek Ci ludzie postanowia bedzie to okrutne, dla nich, dla dziecka....
obysmy nigdy nie musialy dokonywac takiego wyboru

Stary 2014-02-16, 18:08   #3639
hje
Zakorzenienie

Hejo

Yellow, no i dobrze robisz, już dawno powinnaś ich olać sikiem prostym Może strzelają takie fochy od początku, żeby im nadskakiwać i usługiwać, bo chcą być "naj"?
Ale super, że Oli tak się cieszył

Bokeh, ja bym też tylko na wesele pojechała, przecież poprawiny to żaden przymus Albo, przynajmniej tak było u nas, na wesele sami, a na poprawiny z Hanią?

Fewciu, Lepiej zadaj sobie pytanie, czym tż sobie zasłużył na Was
Żartuję oczywiście, po prostu trafiliście ewidentnie na swoją drugą połówkę

Black, ale masz utalentowanego męża! Spawanie spawaniem, ale żeby takie cudeńko zrobić Oczywiście proszę wrzucić też zdjęcie już dokończonego dzieła

Litlle, posrało ich tam z tymi zmianami Żyjesz jakoś w ogóle?

Misiael, daj spokój.. Raz ten film oglądałam i powiedziałam, że nigdy więcej

Meneq, jak jest w Waszym rejonie?? Mówią u nas w tv ciągle o tej zimie - straszne

Meduzko, wszystkiego najlepszego dla Julianki z okazji imienin

Tyle pamiętam

-----------------------------

Młoda spała ładnie 22-7, w dzień drzemka 2 godz. - bomba

Muszę się Wam pochwalić - Pola umie, że tak napiszę kolokwialnie - smarkać nochala! Oczywiście jeszcze dość prowizorycznie to wygląda No ale przykłada się jej chusteczkę - ona dmucha i działa Ale słodko to robi

Edytowane przez hje
Czas edycji: 2014-02-16 o 18:12
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 18:24   #3640
BlackSanctum
Zakorzenienie

Hje, Oliwka tak samo, już od jakiegoś czasu - nauczyłam ją przy poprzednim katarze i wygląda to komicznie, jak przykłada chusteczkę i trąbi w nią.

Jak skończy, to pokażę gotowe dzieło.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 18:57   #3641
meneq
Zakorzenienie

hje dzieki, ze pytasz. U nas snieg byl w piatek, przez kilka godzin i na szczescie na tym sie skonczylo.
Ale w innych rejonach wciaz pada i faktycznie sa to rekordowe ilosci. Problem moze byc przy roztopach: z jednej strony osuwiska ziemi a z drugiej powodzie.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-16, 18:58   #3642
BlackSanctum
Zakorzenienie

Zdycham... MelB rządzi.

A teraz idę uskuteczniać tipsy.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 19:20   #3643
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Hje strasznie Ci dziękuje Ale ja i moja samoocena tak właśnie myślą

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 19:24   #3644
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość

Muszę się Wam pochwalić - Pola umie, że tak napiszę kolokwialnie - smarkać nochala! Oczywiście jeszcze dość prowizorycznie to wygląda No ale przykłada się jej chusteczkę - ona dmucha i działa Ale słodko to robi

black - dla Oliwki rowniez!

musze i ja swojego zaczac uczyc

Stary 2014-02-16, 19:31   #3645
hje
Zakorzenienie

Black, dokładnie, Pola jeszcze robi takie "ymmm" przy tym

Pstryczku, najlepsze jest to, że Poli wcale nie uczyłam Tak się złożyło, że w tym samym czasie mieliśmy katar ja, Pola, brat i tż. No i my smarkoliliśmy, a jej tylko nos wycieraliśmy. A jak my dmuchaliśmy nos, to ona zawsze się patrzyła i hihi, haha I w końcu któregoś dnia jej znowu wycieram jak zawsze, a ona nagle dmucha I teraz, jak ma dobry humor, to tak robi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-16, 19:33   #3646
nancykenator
Zakorzenienie

witajcie poweekendowo,
my dzisiaj wróciliśmy, tż przybity, wszyscy smutni tylko Kubuś wesolutki.
T. już zapowiedziała swoje częstsze wizyty u nas (bo teraz będzie mieć duuuuużo czasu :/)

wpadłam tylko na chwilę się przywitać, poczytam Was trochę i zmykam spać, bo padam dzisiaj pobudki co 1-2h, wczoraj co 2 h,usypianie po każdej ok. 30-45 min, płacz, tracie oczek, nieodkładalność totalna. Nie mam siły

wszystkiego najlepszego dla Antosi sto lat i wszystkiego najlepszego, dużo uśmiechu i samych radości : roza:
wszystkiego najlepszego dla Julianki z okazji imienin

pisałam Wam w czwartek o Kubie, że się nim martwię, martwię się tez tż, nie poznaję go, jakiś taki inny, dziwny, wszystko mu obojętne, Kuba mu w sumie tylko przeszkadza, irytuje, nie było tak, owszem pomaga mi ale czuję, że z łaską i z niechęcią i ze zniecierpliwieniem denerwuje go, że Kuba płacze, że brudzi, że nie je.
Dobra nie smęcę, macie swoje problemy, nie będę dokładać swoich.

silver jak pizza? Smakowała Wam?
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 19:43   #3647
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Zdycham... MelB rządzi.

A teraz idę uskuteczniać tipsy.
no to mam dla ciebie inwencję

http://faszynfromraszyn.pl/show,5768...aznokcie..html

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
witajcie poweekendowo,
T. już zapowiedziała swoje częstsze wizyty u nas (bo teraz będzie mieć duuuuużo czasu :/)

wpadłam tylko na chwilę się przywitać, poczytam Was trochę i zmykam spać, bo padam dzisiaj pobudki co 1-2h, wczoraj co 2 h,usypianie po każdej ok. 30-45 min, płacz, tracie oczek, nieodkładalność totalna. Nie mam siły

wszystkiego najlepszego dla Antosi sto lat i wszystkiego najlepszego, dużo uśmiechu i samych radości : roza:

pisałam Wam w czwartek o Kubie, że się nim martwię, martwię się tez tż, nie poznaję go, jakiś taki inny, dziwny, wszystko mu obojętne, Kuba mu w sumie tylko przeszkadza, irytuje, nie było tak, owszem pomaga mi ale czuję, że z łaską i z niechęcią i ze zniecierpliwieniem denerwuje go, że Kuba płacze, że brudzi, że nie je.

ojj :/ a coś mogło na niego tak wpłynąć?

-------------
upiekłam z agatką muffinki czekoladowe
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 19:53   #3648
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
witajcie poweekendowo,

Moze jest przemeczony praca? Pogadaj z nim, moze musi sie wygadac? U nas taka irytacja pojawila sie ze zmeczenia. Mielismy dosc, tylko bysmy spali a jak mloda miala okres ciaglego jeczenia to bylo ciezko

Czy u was tez jest taka fejsbukowa moda na filmiki i nominacje do wypicia piwa ?

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 20:04   #3649
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Czy u was tez jest taka fejsbukowa moda na filmiki i nominacje do wypicia piwa ?
Tak, i już mnie uj strzela

Edytowane przez hje
Czas edycji: 2014-02-16 o 20:09
Stary 2014-02-16, 20:06   #3650
mala_19kw
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45179996]no to mam dla ciebie inwencję

http://faszynfromraszyn.pl/show,5768...aznokcie..html

ojj :/ a coś mogło na niego tak wpłynąć?

-------------
upiekłam z agatką muffinki czekoladowe[/QUOTE]

Boże co to

Oski ominał dzis druga drzemke,wiec dał sie uspac o 19;10 juz na noc.
Ja juz wykapana,przed chwila obcinałm tz włosy a teraz zajadam kolacje dlatego bez pl znaków,dłoń mam zajManą
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 20:07   #3651
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Little, nie, to nowa zabawa, czytałam o tym dzisiaj :/ kolejne, za przeproszeniem, poyebanstwo :/ http://wiadomosci.onet.pl/swiat/alko...iertelne/47sjp
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 20:13   #3652
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Moda to za duze slowo, ale rzeczywiscie kilka osob wstawilo cos takiego

My juz po imprezie
Wszystko sie udalo, moj debiutancki 3bit (niebo na ziemi! Wszyscy chwalili, bo podobno nie wyszedl mi taki slodki jak innym i dalo sie zjesc kilka kawalkow za jednym zamachem :P) i muffinki tez

Prezenty tez super (m.in stolik edukacyjny, duzo ubranek i innych drobniejszych zabawek).

Takze wszystko sie udalo.
Od wczoraj bylismy u t., a dzis powrot do domu i do rzeczywistosci

Oby do kolejnej imprezy, za miesiac chrzciny!

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 20:20   #3653
LadyWhisper
Zakorzenienie

hello!

black, ale cudownosci brawa dla meza!!!!

neti, mam nadzieje, ze imprezka sie udala

little, stowencja dla Antosi!!!!

meneq, mialam Ci ostatnio pisac, Pietraszko ma taki sam sliniaczek ale rozowy (gender ) bardzo lubimy! a Yae szogun jejku jak ona smiga, jakby miala motorek w pampersie

dobieglam, 6 miejsce w kobietach, 3 w mojej kategorii wiekowej czas minimalnie gorszy od tego co sobie zalozylam, ale to moja wina, nie wierzylam w swoje sily i ustawilam sie w polowie stawki zamiast na poczatku i musialam wyprzedzac maruderow przez co stracilam minute ale jeeeest dobrze, tyle powera mi to dalo, ze

jutro do ortopedy, esz. ..... kciuki prosze

i bedzie mnie mniej, bo kuzynka przyjechala do nas na tydzien

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

yellow, dla t.
i dla tz tez...... kurka, juz nie wiem co Cipisac kochana

nawijko, za udana imprezke!!!!!

ide spac, Pietraszko dzisiaj histerie ze zmeczenia odstawil, za cholere nie dal sie uspac a padniety byl taki ze na podlodze juz sie kladl i tulil kubusia puchatka z dywanu dopiero musialam wejsc z nim do lozeczka i po prostu przy nim lezec, zasnal w minute, tski biedny padniety zuczek

aaaaaa i w ramach dobrego biegu kupil mi dzisiaj maz nowe buty do biegania

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-16, 20:29   #3654
hje
Zakorzenienie

Lady, wielkie brawa dla Ciebie!!!
Boże, tak strasznie Ci zazdroszczę tego zacięcia, kondycji, figury... chęci w ogóle Widać, że bieganie to taki Twój motor napędowy, jak się pojawiasz po takim seansie, to aż kipi taka radość i energia z Twoich postów
Jak Cię czytam, to z jednej strony Cię podziwiam, a z drugiej zazdroszczę i przyznam szczerze, że jesteś dla mnie prawdziwym przykładem
Stary 2014-02-16, 20:49   #3655
sylwietta1988
Zakorzenienie

Witam sie dziewczynki u nas dzien nawet udany, po południu pojechalismy do moich dziadków, dziec prezentował wszystkie swe umiejętnosci i był zachwycony podziwem jaki mu okazywali narcyz jeden a jak wrócilismy to od razu rzucił sie w strone swoich ksiażeczek, jakby ich co najmniej pól roku nie widział a zaczytany tak był, ze nie reagował na zadne sygnały z mojej strony

Cytat:
oglądam film na tvn i non stop ryczę:/ dobrze, że są teraz reklamy
jaki film?
W tym tygodniu, chyba we wtorek na TVN ma byc piękny, juz raz oglądałam, pobeczałam sie nawet tylko troche poznawo bo o 21,30 a trwa dosc długo . "Wróg u bram" naprawde polecam

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45170177]ale to z reguły tak właśnie, najpierw 4 potem kły dopiero

[/QUOTE]to mój dziec indywidualista jest

Cytat:
Miód na moje serce. Prośbę spełnię Nie ma problemu
Mój synek przespał kolejną całą noc Od przedwczoraj na noc zagęszczam mu mleko kleikiem kuku. i chyba to działa-nie wiem,w każdym razie poobserwuje
Wstał dziś o 7;40 - także bardzo bardzo się wyspałam
Będzie energia na kolejny tydzień
.

i brawa za nocke
Cytat:
Witam się z Wami

kuźwa, takich tesciów to w rakiete i baju baj w czarną dziure, az mnie skreca jak czytam mimo wszystko roczek chyba udany? takze gratuluje i bardzo przykro mi z powodu tzta...... mam nadzieje, ze decyzja jaką podejmiesz okaze sie tą najlepszą
Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
dzien dobry
My dzis wstaliśmy o 8...ale nocka faataalna, wstaje cała obolała od leżenia z wyciagnietym cycuchem Nie wiem, czy to zeby czy etap, ale (powtórze jest fatalnie ... No, ale poranek milutki, zjedliśmy sniadanko bylismy w kościółku a potem na placu zabaw. Teraz Olcia drzemie, a ja wklejam ostatnie zdjecia do albumu
Mega sie ciesze naszymi medalami, wczoraj usypiałam olke i łypałam na monitor i super extra fajnie, ze wygrał Kamil, ale troche mi szkoda Kasai, jaki to sympatyczny facet
Bylismy w Kato ogladac okulary i nawet fajne znalazłam, plastikowe za 180 zł, ale jak Pani powiedziała, ze za szkła jeszcze 240 to podziekowałam
Miłej niedzieli dziewuszki!
Kasai sprawia, ze buzia sama sie usmiecha, osobiscie darze go ogromną sympatią, podobnie jak Ammana
co do pogrubionego to
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 20:54   #3656
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
U nas impreza bardzo udana, t. z siostra tz wyczarowaly super ciacho dla Yae, ktore sama zainteresowana samodzielnie zjadla. W pewnym momencie jak sw. Mikolaj wygladala - taka miala brode z "kremu". Zdjecie lalek i solenizantki w k. wstawie
brawa małą łakomczuszke zaraz zlukam

Cytat:

wspaniały prezent, prosto z serca, Twój mąz to naprawde ciepły facet- nawet na zdjeciach widac
Cytat:

Dzisiaj pobudka o 3.30. Blanka obudziła się z tak potwornym płaczem, nie wiedziałam jak ją uspokoić, posmarowałam w końcu dziąsełka i nic. Płacz okrutny. Więc M. zrobił mleczko, nie chciała, przykurczyłam Jej nóżki do brzuszka i zaczęły iść takie okropne bączki, po pierwszych kilku się uspokoiła, ale nie umiała się wyciszyć. więc utuliłam Ją na rękach, nie pamiętam kiedy wczesniej miało to miejsce. Czułam, że jest moja, że zrobię dla Niej wszystko, nie prześpię milion nocy jeśli będzie trzeba Zasnęła wtulona we mnie i spała 40 min. Wstała w dużo lepszym humorze

wczoraj wieczór bardzo udany, uśmiałam się do łez. Mężo tylko nie w humorze, bo dzieci znajomych to istne tajfuny, jak mi dzisiaj opowiadał co oni robili w Blanki pokoju (ja siedziałam z gośćmi w salonie, a TŻ z dziećmi ), to aż się za głowę złapałam...

Lecę poczytać co u Was
Biedna Blaneczka... U nas tez sie tak zdarzyło dwukrotnie, z siebie wychodziłam, zeby małego uspokoic a on tak przerazliwie płakał.... Najgorsze to fakt bycia bezradną czasami....
No i kolejny raz powtórze- miec takiego meza to lepiej niz trafic 6 w totka klask i:

Cytat:

znaczy ,że takie duże??

Super! Ja chciałam iść do kina a nawet nie ma kiedy Tż od czw pracuje cały czas od 10-21....... Chcę gdzieś wyjść z mężem dawno nigdzie nie byliśmy razem, sami .....
dokładnie tak oczyska na pierwszym planie
a kiedy tztowi sie zmieni czas pracy? kurcze, juz niedługo Ty wracasz..... jak Twoje zmiany beda? Mam nadzieje, ze nie bedziecie sie ciagle mijac..... :cmok :
Stary 2014-02-16, 21:13   #3657
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Silver-jedną miarkę taką (od mleka) na 180 ml mleka. Dwie to było za dużo dla niego.
Mam nadzieje,że to po tym mi tak ładnie śpi
Dzięki
spróbuję z tym kleikiem
Cytat:
Prezenciory super, mala zachwycona! Ja dzis bylam w pracy 6-14 I dowiedzialam, sie ze znowu kolejny tydzien nadgodzin.. dobijcie...

Cytat:
Super że sesja udana czekamy na fotki

A co do filmu. Oglądałam dawno temu. Ale ryczałam na nim!! Piękny ale smutny.
Cytat:
Muszę się Wam pochwalić - Pola umie, że tak napiszę kolokwialnie - smarkać nochala! : Oczywiście jeszcze dość prowizorycznie to wygląda No ale przykłada się jej chusteczkę - ona dmucha i działa Ale słodko to robi

Cytat:
Hje, Oliwka tak samo, już od jakiegoś czasu - nauczyłam ją przy poprzednim katarze i wygląda to komicznie, jak przykłada chusteczkę i trąbi w nią.
Jak skończy, to pokażę gotowe dzieło.

muszę też Darię nauczyć
Cytat:
tulę Cię mocno!
A pizza wyszła pyszna !! dziękuję za przepis mąż był zachwycony
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45179996]
upiekłam z agatką muffinki czekoladowe[/QUOTE]

ja nie umiem się doczekać jak Daria będzie ze mną robić ciasteczka
Cytat:
pierwsze słyszę
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
My juz po imprezie
Wszystko sie udalo, moj debiutancki 3bit (niebo na ziemi! Wszyscy chwalili, bo podobno nie wyszedl mi taki slodki jak innym i dalo sie zjesc kilka kawalkow za jednym zamachem :P) i muffinki tez

Prezenty tez super (m.in stolik edukacyjny, duzo ubranek i innych drobniejszych zabawek).

Takze wszystko sie udalo.
Od wczoraj bylismy u t., a dzis powrot do domu i do rzeczywistosci

Oby do kolejnej imprezy, za miesiac chrzciny!

Super że imprezka udana
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
dobieglam, 6 miejsce w kobietach, 3 w mojej kategorii wiekowej czas minimalnie gorszy od tego co sobie zalozylam, ale to moja wina, nie wierzylam w swoje sily i ustawilam sie w polowie stawki zamiast na poczatku i musialam wyprzedzac maruderow przez co stracilam minute ale jeeeest dobrze, tyle powera mi to dalo, ze
PODZIWIAM!!

-----------------------
Darii tak się spodobało stawianie kroczków że dziś sama pół pokoju przeszła Jak ona się przy tym cieszy!!Najcudowniejszy widok
Jak siedzi to jeszcze nie potrafi sama wstać. Ale jak ją trzymam i puszczę to idzie sama oczywiście jeszcze się przewraca ale o dziwo wogóle nie płacze tylko jeszcze bardziej się cieszy że sama chodzi Moja kochana!
Stary 2014-02-16, 21:17   #3658
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:

Pytałam, powiedział, że specjalnie dla Ciebie poszuka

bo jestes taka jaka jestes i amen!

Cytat:

Tosinkowa panienka dziekuje bardzo za zyczonka

ło matulu..... wspólczuje....

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość

a wiecie, ze ja po pordzie balam sie dzidzie dotykac i cale szczescie ze wzielismy pokoj rodzinny, i na poczatku to maz Ja przebieral bo ja sie balam, pozniej Mama u nas byla to pokazywala jak kapac i pozniej maz kapal a ja asekurowałam, nom taka ze mnie matka byla na poczatku

a dzis w koncu nie smęce bo fajny dzien mielsimy, maz przyszedl z pracy o 9:30 i pojechalismy sobie na spacer z dzidzia i siostra pozniej na obiadek poszlismy, i pozniej na basen, i na tym basenie tez jest taki malusi basenik, ze |Natusia tam sobie raczkowala w tej wodzie, ale Jej sie podobalo,
wrocilismy i maz biedak znowu do rpacy na 3 godziny poszedl
gratuluje miło spędzonego dnia i baty za pogrubione!
Stary 2014-02-16, 21:19   #3659
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
witajcie poweekendowo,

bardzo mocno przytulam i zeby było jasne- nam tu smecic wolno a nawet trzeba jesli tylko to pomoze- w jakimkolwiek stopniu

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

jutro do ortopedy, esz. ..... kciuki prosze

kciuki za jutro są juz
no i wielkie gratulacje za wyniki

Nawijko super, ze wypieki Ci wyszły gratuluje udanej imprezki

Ja uciekam, bo net mi tak zamula, ze omatkoswieto nerwicy mozna dostac
Stary 2014-02-16, 21:23   #3660
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie tak oczyska na pierwszym planie
a kiedy tztowi sie zmieni czas pracy? kurcze, juz niedługo Ty wracasz..... jak Twoje zmiany beda? Mam nadzieje, ze nie bedziecie sie ciagle mijac..... :cmok :
Nie zmieni mu się.
Tż pracuje różnie. Albo od 10-21 albo od 13.00 do 21.00 albo od 9.00-18.00...
Jak robi często po całych dniach to potem ma więcej wolnych dni.
A ja mam różnie godziny pracy. Zdarza się, że też cały dzień :/ ale często mam tak że na rano do południa albo na odwrót. Najpóźniej do 19.00. Chyba że przeniosą mnie na inny sklep to wtedy inne godz pracy będą.......... ehh boję się tego powrotu. Będzie ciężko.........
Jutro idę do pracy i mam nadzieję że w końcu się czegoś dowiem co ze mną [COLOR="Silver"]

aha. no i jest bardzo prawdopodobne że będziemy się ciągle mijać
Cytat:

jak to czym?? Tym że jesteś równie CUDOWNA!!

Lady, za jutro!

Lecę spać laseczki Pa Pa

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2014-02-16 o 21:25
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości