![]() |
#151 |
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
Izetka i Maya ten sam film oglądałyście. Ja teraz zajarzyłam że ja ten film niedawno oglądałam i żebyście mnie widziały jak beczałam na nim. Pół filmu przepłakałam, a jeszcze oglądałam go po kłótni z mężem. Niesamowity film. Polecam
Berenika_26 trzymam kciuki, na pewno dasz radę A i cały czas od wczoraj siedzi mi w głowie ten wózek Camarelo Carera o którym pisałyście. Nawet mężowi się spodobał ten czarno żółty kolor spodobał.
#152 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45160044]Prawie bym zapomniała, zaczynam dziś 26 tc ![]() gratki ![]() jak znajdziesz moment, moglabys mi zmienic 'chlopca' na 'Bartusia' na pierwszej stronie? ![]() Cytat:
![]() Ah, jak ja uwielbiam te nasze ciążowe brzuszki ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45172349]tak jak napisałam, musisz sama wybrać, której z Pań Dyżurnych chcesz podać swój numer, są wypisane na pierwszej stonie ![]() musialo mi to gdzies umknac, dzieki ![]() NIezly pałacyk maja chłopaki ![]() no, to nadrobiłam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kciukasy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a pałac to dobre określenie ![]() szukam wyprawki dla dzieci do szpitala, taki wiecie komplecik ubranek, widziałyście coś fajnego?
![]() |
#154 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45177097] Poproszę jeszcze o kciuki jutro od 10, bo idę na tą nieszczęsną glukozę ![]() ![]() Niedawno czytałam tą książkę i szkoda że przegapiłam film ![]() Izetka paskudo czemu nie pisałaś że oglądasz ![]() aż tyle? co Ty tam wpisałaś? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45177097]Poproszę jeszcze o kciuki jutro od 10, bo idę na tą nieszczęsną glukozę ![]() Kciuki ![]() ja planuję iść we wtorek. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
Kiedy ja się zabiorę za tą wyprawkę
![]() Poza tym wydaje mi się, że brzuch urósł przez weekend drugie tyle, no chyba, że to te słodkości i inne weekendowe pyszności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 | ||
Zakorzenienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45177097]
Poproszę jeszcze o kciuki jutro od 10, bo idę na tą nieszczęsną glukozę ![]() ![]() Cytat:
![]() on tam bardzo restrykcyjnie do tego podchodzi, także jesli sobie lekko pofolguje przy jego założeniach, tragedii nie będzie... no i podejrzewam, że ta połozna może mysleć podobnie ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
![]() ja to staram się upolować promo, pampy już nawet w Tesco kupiłam, pieluchy tetrowe przy okazji w innym mieście, by zaoszczędzić 50 gr... a ona mnie rozwaliła kasą, jaką chcą przeznaczyć na wyprawkę - nawet 10 tys ... ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
Pradip- ach nie pomyślałam z tym filmem
![]() ![]() Pradip, Aldrin- ja rodzę po Was jakby co ![]() Dotk4-sporo tych stron Ci wyszło ![]() ![]() Berenika_26- ![]() ![]() ![]()
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my wydamy około 2 tys. nie licząc fotelika samochodowego, połowy ubranek, używanego łóżeczka i wózek za pół ceny ![]() i podejrzewam, że w tej kwocie byśmy się nie zamknęli, gdybyśmy wszystko na ostatnią chwilę kupowali, a tak to ja sobie na spokojnie przeanalizuję, co i gdzie taniej i jakieś 500-600 zł jestem do przodu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |||
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() ![]() ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45163358] planujecie 3 dziecko? A ja wróciłam ze szkoły wkurzona na maksa Pan wielki dziekan spóźnił się godzinę (!), w tym czasie kilka osób było go pospieszyć, a on po godzinie szanownie przyszedł i mówi, że myślał, że na 15 mamy No przecież sam tą godzinę ustalał i wszędzie (na stronie szkoły, na mailu i na kartce przed aulą) było napisane, że na 14. Do tego zapodał taki test, że każdy nie wiedział, czy ma się śmiać czy płakać.... Tak więc bardzo wątpię, że zaliczę... [/QUOTE] No może ![]() ![]() ![]() Kochana nie denerwuj się ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Naklejki super sprawa ![]() Jeśli chodzi o nożyczki, to dla synka zakupiłam TT, a i tak obcinałam naszymi. Lepiej mi się obcinało. Szczoteczkę i grzebyczek mieliśmy canapolu. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.mothercare.com/Mothercare...efault,pd.html EDIT - mothercare wysyla i do Pl i do Niemiec ![]() Zgadzam sie.. ![]() Nie wiem czy sama tyle nie wydalam przy pierwszym dziecku, liczac wozki foteliki, bujaczki, zabawki, karuzele duperele to naprawde wychodzi taka kwota. A ja i tak kupilam uzywany wozek i duzo uzywanych ubranek a i tak poszlo kuupe kasy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Poza tym to dla mnie spora ulga bo nie musze biegac po sklepach i kompletowac wszystkiego- co przy drugim dziecku chyba juz nie jest taka frajda. ![]() W wracajac do Canpola mialam ten zestaw pielegnacyjny, smoczki, jakis bidonik chyba? Dla mnie to niedrogie rzeczy ale słabej jakosci zdecydowanie. Pamietam jak mieszkalam w PL to ich produkty mialam w Stokrotce i zawsze mnie podkusilo zeby cos kupic a potem zawsze bylam niezadowolona. Edytowane przez Monica80 Czas edycji: 2014-02-16 o 21:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Oj nie dziwię Ci się, że Ci ciężko, ale brzuszek mimo że duży to na prawdę zgrabniutki ![]() U mnie na razie nie w brzuch idzie tylko w ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobre ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45177097] Poproszę jeszcze o kciuki jutro od 10, bo idę na tą nieszczęsną glukozę [/QUOTE] Proszę bardzo ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- To ja, żem skleroza ciążowa już napiszę, że oczywiście trzymam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o brzuchal, to mi się też wydaje, że rośnie mi w oczach. Najlepsze jest, że rano jak leżę na plecach to prawie płasko, dopiero na wieczór sobie wychodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ------------------------------------- Miałam napisać, współczuję Wam dziewczyny chorych tarczyc. Dodatkowy stres i w ogóle ![]() ![]() --------------------------- Posegregowałam ciuszki na rozmiary, poprasowałam, a tż porobił zdjęcia, więc jutro bierzemy się za wystawianie. Mam nadzieję, że troszkę kaski wpadnie ![]() ![]() Nadrobiłam lecę palulu. Dobrej nocki ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#166 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45177097]
Poproszę jeszcze o kciuki jutro od 10, bo idę na tą nieszczęsną glukozę ![]() ![]() ![]() No w sumie masz rację ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Proszę, ale w nowym wątku ruszyła produkcja!
![]() ![]()
#169 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() Dziś mam mocne postanowienie robienia porządków w domu ![]() ![]() Udanego tygodnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ze spaniem mam ostatnio zupełnie odwrotnie, mogłabym spać ciągle, fakt ok godz 7 się budzę ale za to muszę mieć drzemkę po południu a wieczorami przed 22 już jestem w łóżku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ale przed idę trochę poszaleć po lumpeksach, pogoda coraz ładniejsza a ja w mamy swetrach latam bo w nic innego się nie mieszczę ![]() Cytat:
![]() ![]() choc0late śliczny brzuszek ![]() Cytat:
![]() Co do wyprawki to ja mam na razie tylko ubranka ale mniej więcej zrobiłam sobie plan kupowania reszty. Po 30tyg chce już mieć do dokupienia tylko łóżeczko i wózek ![]() Edytowane przez NecroKitty Czas edycji: 2014-02-17 o 08:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
A propo spania to ja o 21 jestem już w łóżku
![]() Kwota 10 tyś też mnie jakoś nie dziwi... Nam wyszło w Exelu 6000zl (nie licząc ubranek i łóżeczka bo to dostaniemy). Wszystko policzone po cenach allegro. Do tego trzeba dodać moje rzeczy do szpitala (koszule, podkłady itp) oraz pobranie krwi pępowinowej i 9- 10 tyś będzie jak nic... A wózek policzony 1400zl więc żaden luksus ![]() My się zdecydujemy na ten wózek Carera ![]() ![]() Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Berenika trzymam kciuki za glukoze ![]() Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poza tym przerażają mnie te ceny... Ja jeszcze nic nie liczyłam konkretnie, wiedziałam, że wyjdzie duże, ale że aż tyle? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki witam się w nowym wątku, dawno mnie nie było - strasznie dużo ostanio piszecie
![]() Widzę że większość już zna płeć, zazdroszczę bardzo ja 24 tydzien i nie znam ciekawe czy się uda poznać przed porodem. Widziałam że mowa była o dodatkowych kilogramach, ja chyba z Was przytyłam najwięcej bo już 10 kg, masakra, ale pociesza mnie fakt że większość osoób mówi mi że schudłam. Jakiś paradoks na szczęście nie mam boczków i ogólnie nie widać że to aż tyle. Za to w nocy coraz ciężej ale widze że nie tylko mi, jednak ta masa kg jest odczuwalna jak by nie patrzec nawet w nocy czuję że jest ciężej z wygodną pozycją. Chciałabym już czerwiec...
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko endokrynolodzy twierdzą, ż jak jest juz >50% normy to jest ok, jak poniżej przy dobrym tsh, to trzeba podnieść dawkę hormonu ![]() Dzień dobry ![]() ja juz mam pranie za sobą, idę zaraz wieszać, obejrzałam PnŚ odnośnie wagi w ciąży - no za dużo się nie dowiedziałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
A ja przytyłam narazie 3,3 kg
![]() Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() tego Ci życzę ale nigdy nic nie wiadomo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajna data na wizytę u gina ![]() Myślałyście ile i jakich ciuszków będzie nam potrzebnych w tych najmniejszych rozmiarach? |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Witam się w Nowym Wątku
![]() Bazile ![]() Berenika powodzenia ![]() Super pomysł z osobami dyżurującymi ![]() nawet nie zauważyłyście mojej nieobecności, szara mycha ze mnie zawsze to mówiłam ![]() Nadrobiłam 6 str nowego wątku, jeszcze muszę poszukać stary i nadrobić ![]() Ale ze starego wiem, że coś pisałyście o stelażu pod wanienkę - mam taki i to był strzał w 10! ![]() Było jeszcze kilka tematów które chciałam poruszyć z poprzedniego wątku, ale nie pamiętam ![]() Ja dziś byłam na wizycie kontrolnej - niestety troszkę się muszę teraz pofaszerować lekami: znowu infekcja przyszła ![]() Za to cukier super ![]() ![]() ![]() Poza tym Wikusia pupcią w dół (mam nadzieję, że jeszcze się odwróci ![]() ![]() No i jutro zacznie Nam się 26 tc ![]() Co tu pisałyście: Wózki: alingles espiro vector pro to był nasz faworyt ![]() ![]() I ten link z wózeczkiem co wklejałyście - świetny! podoba mi się! Nie miałam jeszcze czasu poczytać parametrów, ale wizualnie super - mnie się zaś ten marynarski podoba ![]() Waga w ciąży - ja dziś zważona - jestem 6kg na plusie ehhh roooośnie! Moim celem jest nie przytycie więcej niż w pierwszej ciąży (16kg) tak dla własnej satysfakcji ![]() Podobno w III trymestrze tyje się ok 6kg, więc chciałabym już nie przytyć w II trymestrze przez te 2-3tyg ![]() Brzuszki - pięęękne macie ![]() ![]() ![]() Zaraz lecę do pracy z L4 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pradip - ja miałam na Dominikę może ze 4 body w 56, mało śpiochów, no wszystkie mało bo przecież dzieciątko tak szybko rośnie, a Moja tak ulewała, że jazda była z przebieraniem ![]() Aaa wiem, pisałyście o pieluchach flanelowych i tetrowych ![]() ![]() ![]() I teraz znalazłam piękne flanelowe w Textill Market - fioletowa w białe groszki ![]() ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2014-02-17 o 13:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszę polecieć do Textila w takim razie, ale to pewnie jeszcze nie w tym miesiącu, bo poluje tam na takie cieniutkie ażurkowe skarpetki, a wszystko póki co jeszcze zimowe mają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.