![]() |
#2131 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Same rarytasy Ci się trafiają ![]()
![]() |
#2132 | |
Raczkowanie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() u mnie i u TŻta w domu też nie okazywano sobie uczyć, więc u nas miłości będzie aż nadto ![]() ![]() ![]() ja sobie kupiłam 2 pary majtek wyszczuplających, ale poczekam jeszcze z tydzień dwa zanim je założę, niech się trochę rana zagoi i brzuszek trochę sam się wciągnie. w szpitalu wyglądałam na 4/5 miesiąc ciąży, teraz jakby brzuszek zmalał i po tygodniu jestem - 10 kg, zostało jeszcze 5 kg ![]() kiedy bezpiecznie po cesarce można zacząć ćwiczyć ? bo czuję nadmiar energii, ale teraz to stanowczo jest za wcześnie, a krzywdy sobie nie chcę zrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2134 |
Zakorzenienie
|
JustiLbn łap brokuła za odejście czopusia
![]() mnie dzisiaj coś kłuje szyjka i mam nadzieje, że się Piotruś przytula do szyjki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Zadomowienie
|
Gianna u mnie trochę poplatana sytuacja bo ja w cyklu w którym zaszłam miałam laparoskopie i ons mogła wpłynąć na jego długość ale wrdlug wyliczeń gina i usg z 12tc to daty się w miarę pokrywają
Ela87 gratuluje braku robaka ![]() Przepraszam że nie odnoszę sir do zdjęć, ale na telefonie ich nie widzę więc nie będę sciemniac ![]() Enia gratulacje ![]() Margo biedna Ewa oby szybciutko wyzdrowiala ![]() Jestem juz w szpitalu na patologii, ponieważ nienawidzę szpitali jest to dla mnie mała tragedia. Pociesza mnie myśl że bez córki nie wyjdę, ale przeraza inna bo nic sie nie zapowiada na rychly poród ![]() Będę starała się miec Was na bieżąco ale z telefonu będzie to trudne. Trzymam mocne kciuki za skurcze dziewczyn donoszonych by szybko sie rozwinęły i skończyły mega łatwym porodem ![]() Wysłane z mojego GT-I8190 |
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Zadomowienie
|
Widziałyście: http://kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza...woraczki/4f6wp
#2137 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2138 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() http://allegro.pl/edisa-torba-do-woz...872470159.html ja mam czarną, bo inne do wózka mi nie pasowały. Na żywo wygląda dużo lepiej. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kate1623 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Ja od razu mówię, nie mam pojęcia, ale nie dostałaś jakichś wytycznych, co masz z nim robić, a czego nie wolno? Bo skoro nic nie mówili, to może można smarować? Przecież dużo kobiet stosuje jakieś maści na blizny itp |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2139 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() cayenne napisała żeby nie kremować, więc jestem ciekawa dlaczego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2140 |
Raczkowanie
|
Justi ale fajnie! gratulacje za czopusia już tuż tuż
![]() no i jak to ściąganie szwów boli bardzo dziewczyny?
#2141 |
Zakorzenienie
|
margo80 biedna Ewcia
![]() (t)asia ![]() ![]() marima rozpływam się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2142 |
Zadomowienie
|
http://gruper.pl/x.php/1,58683/Produ...przesylka.html
Bio-Oil 200 ml za 55 złotych ![]() Edit: chociaż nie wiem, bo coś strona się nie otwiera, więc sprawa podejrzana. Edytowane przez mmhym Czas edycji: 2014-02-17 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kate będzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Zadomowienie
|
Melduję się na szybko po wizycie. Lekarz stwierdził, że wszystko ok. Czy był to kawałek czopa czy nie nie był pewien, ale stwierdził ze nie ma żadnych oznak żebym miała rodzic. Kolejna wizyta planowa za tydzien z kawałeczkiem.
Teraz lecę nadrabiać bo widzę że szalałyście dziś. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2146 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
![]() czyli razem mamy jakieś 4 dziewczyny, które w tym tygodniu być może pochwalą się, że już urodziły ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- [/COLOR] ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- ![]() Edytowane przez wewillrockyou Czas edycji: 2014-02-17 o 17:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2147 |
Zadomowienie
|
Ela myślę że rozmiar przed ciąża się będzie liczył
![]() ![]() Justi no to w takim razie ![]() Asienka witaj w klubie!!! ![]() ![]() Margo ![]() Kate bardzo dobrze rozumiem tego że nie nosisz szpitala dla mnie to też była straszna męka chociaż wiedziałam że to dla dobra Synka. Trzymaj się dzielnie. Majka wychodź! ![]() Tygrysek ![]() ![]() Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#2148 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2149 |
Wtajemniczenie
|
helołłłl
![]() Enia gratulacje ogromne!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() margo biedna malutka ![]() ![]() kate oby coś się zaczęło dziać! trzymam mocno kciuki za WAS ![]() magduś ależ pięknie to wygląda wszystko! ![]() maggie jaka figura ![]() ![]() wszystko bym dała żeby taką mieć ![]() ![]() Ela87 fajnie że robaka nie ma! ja też odebrałam wymaz i nic nie wyhodowałam ![]() asienka, trisdom fajne brzusie! ![]() teQibkoo ty już w domku? ![]() JustiLB więc czekamy! ![]() (t)asia o ja cie niezłe ![]() ![]() ja spię na siedząco, raczej leżąco bo powykrzywiane żebra mi siedzieć nie pozwalają ![]() nie spałam pół nocy no a Malwinka wstała o 7 więc jakieś 4 h snu. tż nadal nie ma w domu - i w południe to juz prawie przysnęłam na kanapie a mała układała puzzle obok. ehh kiedy ja się wyspię ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2150 |
Zadomowienie
|
Witamy Olę!
Justi - ![]() Dziewczyny - te, które chciały wysłałam wnioski o urlop.
#2151 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Za to u mnie mieszanka- hiperuczuciowa i mocno przewrażliwiona mamuśka i zamknięty w sobie ojciec, który ze swoimi rodzicami miał bardzo chłodny kontakt i tak naprawdę dopiero teraz, w wieku 55 lat, uczy się rozmawiać. TŻ ma tylko jedno przykazanie ode mnie- rozmawiać z córka i nie bać się tego kontaktu. Nie chciałabym, żeby powielał wzorce swojego albo mojego ojca...
![]() |
#2152 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Już nawet domowy obiadek zjadłam ![]() Chyba teraz to już długo się nie wyśpisz skoro ciąża Cię nie oszczędza ![]() Ale życzę Ci żeby przed samym porodem chociaż ze dwie nocki błogiego snu Ci się trafiły ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() To tak jak ja ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2154 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Także myślę że to chyba raczej charakterologiczne uwarunkowania.
![]() |
#2155 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() taka laska.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() witamy się po weekendzie ![]() podczytywałam Was na telefonie i całe szczęście bo teraz bym chyba nie nadążyła ![]() ![]() ![]() poza tym dziś zaczynamy 33tc ![]() ![]() ![]() zepsuła Nam sie dziś pralka, jutro może przyjedzie Teściu albo wujek (Tż na pewno nie jest złotą rączką..) i mam nadzieje, że to nic poważnego bo prania mam, że hej nie mowa że chciałam zacząć prać rzeczy Zosi ![]()
![]() |
#2156 | |||||||
Zakorzenienie
|
Ale fajne!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mała piłeczka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak się czuję mamusia, jak znosisz cc? Cytat:
![]() Ja też poproszę ![]() Byłam u tego ortopedy i niestety zaleca cc a tak się nastawiałam na sn ![]() ![]() Przy nast. wizycie u gina będę musiała go spytać, czy skoro już wiadomo, że będzie cc to czy można to wcześniej zaplanować - kiedy, kto to będzie robił, jaki anestozjolog itd. A wgl to jestem na niego zła, bo nie zrobił mi ostatnio ktg na wizycie i oczywiście się denerwuję czy wszystko OK. Co u mnie niebywałe ostatnio nagle złapał mnie głód. Zjadłam już dwie spore kanapki a chcę jeszcze. Trzeba będzie chyba się zapchać jakimś jabłkiem/pomarańczem. Miłego wieczoru dla Was ![]()
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2014-02-17 o 18:01 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2157 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2158 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2159 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2160 | |
Moderator
|
Cytat:
Tez sie nad tym ostatnio zastanawialam - pamietam jak zaczynalysmy pisac i te rodzace watki takie odlegle i zaawansowane mi sie wydawaly ![]() Gratuluje zakupow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.