![]() |
#2041 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Maggie jaki brzuch piekny o ja
![]() Kate ja rozumiem że lekarze wolą sn ale czasem to za dlugo czekają. Ale wiesz to tylko moja opinia. Ja oczywiście trzymam za Ciebie i Majkę kciuki ![]() Monisia ![]() Gianna ![]() Asienka ![]() ![]() Wewillrockyou :wino: Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#2042 |
Zadomowienie
|
świetne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 | |
Rozeznanie
|
biedni ci nasi faceci
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
13 kg wówczas. teraz pewnie ciut więcej będzie. nosz.. zapomniałam się dziś zważyć ![]() już 59,5.. czyli 11,5-12 kg na plusie... oj przekroczę magiczną 60-tkę... ![]()
O miłości, macierzynstwie, pasji, pracy, codzienności czyli blogujemy ![]() http://sukcespisanyszminka.com Zapraszam ![]() Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2014-02-17 o 11:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2045 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ah, 13 kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2047 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2048 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2049 | |||
Wtajemniczenie
|
dziekuje za wszystkie mile slowa
![]() tez tak mam, dupa jak szafa trzydrzwiowa, a gora jeszcze ujdzie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2050 |
Zadomowienie
|
Melduje się po wizycie, już bez bólu głowy ufff
![]() Doktorek stwierdził, że oznak porodu nie widać, szyjka trzyma, rozwarcia brak. ![]() No to z tej radości pojechałam do lumpa i .. popłynęłam ![]() Dzisiaj dostawa, kupiłam uroczy becik do wózka albo łóżeczka, ochraniacz na szczebelki do łóżeczka, kocyk w pandy, kombinezon (nie wiem po co mi kolejny ale taki uroczy że nie mogłam się oprzeć), sweterek, bluzę, koszulkę, sobie koszulę dżinsową i spodnie od piżamy. No i najważniejsze - ogromnego pluszaka - psa który wygląda niemal identycznie jak mój pies ![]() Powinno się zakazać babie w 9 miesiącu jeździć po lumpach ![]() Aaa i nie przytyłam nic od 3 tygodni, co oznacza że nadal mam +9 kg ![]() Idę was nadrabiać.
05.03.2014. - Gabryś ![]() Edytowane przez ag9 Czas edycji: 2014-02-17 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2051 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2052 |
Wtajemniczenie
|
aga ale zaszalałaś w lumpie!!! Gratuluję udanej wizyty u lekarza i w lumpie tez;p Malutko przytyłaś
![]() ide robic kulebiaka:p |
![]() ![]() |
![]() |
#2053 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Zapomniałam, że na tych nowoczesnych telefonach można gazety czytać ![]() Teraz? ![]() Teraz to sobie zadzwoń po pizze ![]() Cytat:
![]() Wy tak o tej wadze, a ja w ciągu tygodnia dodatkowe 2 kg ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2054 | |||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No właśnie, tyłek jak stodoła a do tego cycków nie mam za grosz. Modlę się, żeby Ula po mnie biustu nie odziedziczyła ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2055 |
Rozeznanie
|
bosz... mierzyłąm koszule w Textil Markecie, albo były S, albo XL, jedna M, ale jakaś nietypowa - mniejsza od S :P no i z cekinami :P
no więc... nie zakupiłam żadnej, Ski obcisłe, XLki w brzusiu dobre ;P ale w biuście za duże, w barach za szerokie mierzyłąm i szlafroki - to samo - albo za małe, albo worki w ogóle to jakie macie koszule? czy piżamy? ;P do TP jeszcze trochę, ale po prostu nie pójdę, bo nie mam się w co ubrać :P:P:P:P:P:PP:P:P:P:P na pocieszenie kupiłam sobie i małżowi... PTYSIE podwójne! i pewnie zanim wróci z pracy, to ja swojego pożrę :P i w TM kupiłam drugi kocyk w biało-niebieską kratę :P 9,99 ;P jeden będzie pod tyłek w wózku, drugi na dziecia :P
#2057 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Łączę sie w bólu- dosłownie i w przenośni. Ja sie zaraz ide połozyc, bo nie wiem jak wytrzymałam szpital i zakupy jedzeniowe potem. JA sie w ogóle czuje jak wiosną- tutaj u mnie juz do 18 jest jasno ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gratuluje rozpoczętych tygodni, miesięcy itd ![]() ![]() Wybaczcie- jestem trochę nieprzytomna... Taak, nie chciałabym się męczyć juz z tymi skurczami, bo to po prostu męczy dość znacząco i boje sie, że potem zamiast wypychać dziecia będzie mi się chciało tylko spać.
![]() |
#2058 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A teraz nie mogę się już doczekać. Przykro mi tylko z powodu TZa, ale na pewno dasz sobie świetnie radę sama. Cytat:
![]() Może to z wrażenia ta sr*czka ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() O jak uroczo ![]() Dziewczyny, zrobię fotki wszystkiego obiecuję, ale wieczorem. Miałam też wstawić foto łóżeczka ale ciągle mam bałagan wokół i mi wstyd ![]() A w lumpie bym jeszcze nakupowała le nie miałam już siły przebierać i grzebać w tych koszach i wieszakach ![]() ![]() Aaa TZ mi się przyznał wczoraj że od zaczyna się stresować porodem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2059 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() I za zakupy ![]() ![]() Trisdom ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2060 |
Zadomowienie
|
Ok, to moja piłka sprzed 2 dni i osioł- Maskot dla Emilki.
#2061 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
czy ja im to mówię? szczerze - powiedziałam chyba ze 2 razy w życiu, ale w sumie nie pamiętam, czy ktokolwiek zwrócił na to uwagę a że potrafią tylko wytknąć, nawrzeszczeć, to jakoś... jesteśmy chyba ze sobą rodziną bardziej"z musu", niż z "chęci" przykre to (mi też jest przykro, że tak właśnie czuję i myślę, i wtedy myślę, że jestem wyrodną córką i ktoś inny na moim miejscu by był lepszą córką/synem) i coś w tym jest, że dzieci, którym nie mówi się, że się je kocha, są jakieś.. inne, wycofane, nieśmiałe, bez poczucia własnej wartości.. tak było ze mną, zresztą jest nadal, choć... na szczęście pojawił się małż ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2062 |
Rozeznanie
|
dziewczyny macie może wzór wniosku o urlop macierzyński, dodatkowy i rodzicielski?
#2063 | |
Zakorzenienie
|
świetne fotki, a to pierwsze z Natalką boskie
![]() Cytat:
![]() zgrabny brzuszek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2064 |
Rozeznanie
|
piękny brzusio!!!!
#2065 |
Wtajemniczenie
|
Super fotki Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt i zakupów lumpkowych
![]() Trzymam ciągle kciuki za Dziewczyny, które męczą skurcze! ![]() Ja popłynęłam i mimo, że miałam nie kupić to kupiłam;P jest cudny! http://allegro.pl/kocyk-ocieplany-mi...935666395.html ...tylko zastanawiam się jak to uprać ![]() Aa tak mi teraz przyszło do głowy, w jakim czasie po porodzie znika ta brązowa kreska z brzucha?
#2066 |
Rozeznanie
|
piękny brzuszek. ![]() wysłałam Ci wiadomość na priv. ![]()
#2067 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
virginia - u nas w domu, ojciec nigdy nic miłego mi nie mówił, był raczej zajęty kolegami i butelką. A mama starała się dać mi wszystko czego chciałam, sama nie miała rodziców (wychowywała ją babcia) a potem miała tylko mnie. Ja się boję że nie będę umiała okazywać uczuć do małego, bo i do TZa jakoś mi ciężko przychodzi, nie jestem zbyt ckliwa ani sentymentalna ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2068 |
Zakorzenienie
|
Pospalam,brzuszek delikatnie cmi dolem,chyba na spacerek pojde bo tak pieknie dzis na dworzu
![]() Dzieki dziewczyny za pocieszki ![]() ![]() Asialll ja tez mam podwyzszone tetno,co prawda no tak oscyluje 90-100 nie wiecej,ale przy cis 100/60 max.Moja dr uwaza ze taka moja uroda i takie uroki ciazy.Ja przed ciaza tez mialam niskie cis i wyzszy puls.Najgorsze sa te kolatania serca.Duzo magnezu bierz on bardzo pomaga i uwazaj przy zmianie gwaltownie pozycji zeby nie stracic rownowagi.Pogadaj ze swoim dr na wizycie tez o tym ![]() Ag9 gratki za wizyte ![]() ![]() ![]() Trisdom ale noc u Ciebie widze podobna ![]() ![]() Kate a powiedz Ty mialas zawsze miesiaczki regu.co 28dni? bo moze ten termin po prostu jest wiesz zle wyliczony bo przeciez oni licza z cykli 28 dniowych a ile kobiet ma dluzsze przeciez cykle.Nie martw sie poki co wywolywaniem,mysl pozytywnie,spaceruj,gadaj do brzusia,sama wiesz jakie cuda mozna robic ![]() Marima super sie czyta takie wiesci,brawo dla was,swietnie sobie radzicie w tej nowej i najwazniejszej roli w zyciu ![]() Asienka213 super fotki,ubrane prawie identycznie ![]() ![]() Wewillrockyou brawo za 9mies ![]() ![]() Magdus piekny zestaw !!! Dziewczyny tez uwazam ze jednak najlepiej jak wody odejda to juz czlowiek wie ze ma jechac i juz. Ale z drugiej strony przy tym moim paciorkowcu wolalabym zeby odeszly w szpitalu ![]() Edytowane przez Gianna M Czas edycji: 2014-02-17 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2069 |
Zakorzenienie
|
wewillrockyou
![]() maggie123 ja właśnie przekroczyłam ![]() asienka213 no właśnie jeszcze nie ![]() ag9 za wizytę i udane łowy ![]() Ty nie przytyłaś przez 3 tyg a ja w 2 tyg przybrałam 1kg ![]() thidien ja mam 1 M którą po porodzie będę stosować więc brzuch mi nie będzie przeszkadzał, a tak to nie wiem w co bym się miała ubrać (może też bym się w tej koszuli zmieściła przed porodem) uwaga szczura nasyła ![]() Trisdom odpoczywaj ![]() z drugiej strony dobrze jak Cię teraz trochę pomęczy to później nie będziesz rodzić 10 godz tylko np 4 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2070 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem z domu gdzie okazuje się STRASZNIE dużo uczuć, taka wielka grecka rodzina mimo że skłądała się z mamy taty i mnie. Na każde walentynki, urodziny, imieniny, rocznice ślubu i wszystkie możliwe okazje daje się sobie prezenty nawet najmniejsze dowody miłości. Bardzo dużo mówi się że się "kocha". Tak mnie wychowano i tak jest w moim związku z mężem. On dla odmiany pochodzi z domu gdzie się tego nie mówiło wogóle. Widzę jaki on i jego siostra są wycofani co wcale nie znaczy że nie potrzebują tego w dorosłym życiu. Siostra mam wrażenie poszła drogą swoich rodziców, natomiast mąż jest jak taka przytulanka najlepsza, którą trzeba wytulić za wszystkie czasy kiedy tego nie dostawał i bardzo często mowi "kocham" i mówi jak kocha... W naszym domu praktycznie codziennie padają takie słowa i to wiele razy...nie wyobrażam sobie tego nie okazywać i nie mówić dziecku choć muszę przyznać że wcale nie należymy do cukierkowych par które chodzą za rączkę i się ściskają na każdym kroku i co straszniejsze słodzą sobie w towarzystwie jakby się dopiero poznali...nienawidzę tego ![]() ![]() Cytat:
![]() Trisdom: piękny brzusio, taki maleńki ! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.